Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.374 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 00:06:38

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 00:06:38

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Χθες στις 07:07]

από Markhelis
    [Χθες στις 02:55]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 20 Απρ 2026, 10:26:27]

από Loukis35
    [Κυριακή, 19 Απρ 2026, 15:46:42]

από ILIASDJ
    [Σάββατο, 18 Απρ 2026, 10:47:06]

[Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 17:09:58]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]

[Δευτέρα, 30 Μαρ 2026, 15:19:53]

από dominicm
    [Κυριακή, 29 Μαρ 2026, 16:16:51]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 23:22:09]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309374
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 40
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 39
    Συνολικά: 40
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 [2]  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Wilga Sapac 2000...Νέος και φοβερά απογοητευμένος!  (Αναγνώστηκε 4725 φορές)
    Δημήτρης Άρτα
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #15 στις: Παρασκευή, 11 Ιουν 2010, 16:26:09 »

Το θεμα καλυφθηκε πληρως απο ΠΜ ευχαριστω παρα πολυ το παιδι για τις εγκυροτατες πληροφοριες καθως εχει το ιδιο μοντελο και ειχε τα ιδια προβληματα,ευχαριστω παιδια για τα replies ευχομαι να τα λεμε συχνα ως νεοτερος εχω πολλα να μαθω απο εσας
    Ευτυχώς που το θέμα καλύφθηκε πλήρως........!
    Σκεφτείται τι θα γινόταν αν δεν είχε καλυφθεί πλήρως!!!! worry
    Εγώ επιμένω!!!!!!Εσύ κάτι άλλο θέλεις να μας πείς και το πας γύρω-γύρω!
    Καταγράφηκε

Πετάμε ?
    thanasisrou
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #16 στις: Παρασκευή, 11 Ιουν 2010, 16:30:40 »

παραθετω το ΠΜ

"Στη συναρμολόγηση βέβαια τα πράγματα ήταν λίγο σκούρα... Το manual άθλιο...
    Όσο για το θέμα μπαταρίας...έγραφε ότι θέλει φόρτιση το πολύ 2,5 ώρες! Βέβαια με 2,5 ώρες ούτε που θα δεις έλικα να γυρίζει! Γιατί αυτό προφανώς ισχύει για την έκδοση brushless του μοντέλου που έχει Lipo μπαταρία. Όχι για το δικό μας brushed με την ΝιΜΗ.

Το θέμα με τη μπαταρία είναι και το αδύνατο σημείο του μοντέλου. Και αυτό το κατάλαβα όταν, για να μπορώ να πετάω παραπάνω, πήγα και αγόρασα (μου κατασκεύασαν) μια ακόμα ίδια μπαταρία σε μαγαζί με ηλεκτρονικά. Η απόδοση του μοντέλου με την αγορασμένη μπαταρία απογειώθηκε! Όχι μόνο κρατάει παραπάνω, αλλά και το μοτέρ δουλεύει πολύ ισχυρότερα.

Εν πάσει περιπτώσει πιστεύω ότι αν καταφέρεις να το στήσεις θα το ευχαριστηθείς και εσύ. Η μπαταρία που έχει μέσα των 1000mah θέλει περίπου 6 ώρες, ίσως και λίγο παραπάνω για να φορτίσει. Πρόσεχε μόνο κατά την απογείωση, επειδή η δικιά του μπαταρία είναι όπως σου είπα λίγο ανίσχυρη, θέλει αρκετά μέτρα για να σηκωθεί και μέχρι να παρει καλό ύψος μην επιχειρήσεις να το στρίψεις.

Άλλο καλό πάλι που έχει είναι ότι κολλάει πανεύκολα σε περίπτωση "ατυχήματος" με την κόλλα που υπάρχει στο κουτί. Είχα ατυχήματα μέχρι στιγμής (από λάθος μου και τα 2). Στο ένα έσπασα το φτερό, το οποίο κόλλησα με κόλλα και ταινία και πετάει πάλι μια χαρά. Ανταλλακτικά βέβαια υπάρχουν στο εμπόριο.

Αν τυχόν χρειαστείς τη συμβουλή μου ως χρήστη του συγκεκριμένου μοντέλου (σου είπα δεν έχω και μεγάλη εμπειρία γενικά από αερομοντελισμό) στείλε pm."

Φιλε Δημητρη αν εχεις κατι να πεις εκφρασου ελευθερα γιατι με εχεις προβληματισει αληθεια ε
    Καταγράφηκε
    thanasisrou
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #17 στις: Παρασκευή, 11 Ιουν 2010, 20:11:48 »

Δημητρη περιμενω να μου πεις...υπαρχει και ΠΜ αν δεν θελεις να ακουστει γιατι με εχεις προβληματισει πιο πολυ απο το αεροπλανο μπορω να σου πω
    Καταγράφηκε
    Δημήτρης Άρτα
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #18 στις: Παρασκευή, 11 Ιουν 2010, 22:03:49 »

επισυναπτω το σημερινο αποτελεσμα:Μετα την πολυτιμη βοηθεια που ειχα,αφου ολα ηταν πλεον ετοιμα συνδεοντας την μπαταρια στο αεροπλανο, αυτο ξεκινησε να λειτουργει μονο του κανοντας διαφορα ενω σε κλασματα δευτερολεπτου η μπαταρια αρπαξε φωτια καιγοντας τα χερια μου,γεμισε παντου καπνος και επειδη ημουν σε κλειστο χωρο το πεταξα στο μπαλκονι προκειμενου μην κανει κανενα μπαμ η μπαταρια και με στραβωσει κιολας...Τυχαιο?Δεν νομιζω,επιστροφη στα ελικοπτερα και γρηγορα
    NiMh να πέρνουν φωτιά,αεροπλάνα να δουλεύουν μόνα τους και να πετιούνται από το μπαλκόνι,καπνοί,εγκαύματα, .... όλα αυτά μου ακούγονται ,απλά...... υπερπαραγωγή!
    Απλώς περιμένω να ρίξεις τώρα το φταίξιμο σε κάποιον μαγαζάτορα,είτε Ελληνα είτε Κινέζο,Αγγλο,Αμερικανό, και να συνεχίσει η κουβέντα σε άλλο επίπεδο!
    Βλέπεις είναι της μόδας τώρα τελευταία....!
    Καταγράφηκε

Πετάμε ?
    thanasisrou
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #19 στις: Παρασκευή, 11 Ιουν 2010, 23:03:25 »

Κοιτα να δεις εγω δεν ξερω τι ειναι της μοδας γιατι απλα δεν την παρακολουθω εδω μεσα...οπως δηλωνω ειμαι νεος. Δευτερον μπορω να σου στειλω φωτο για το ποτε παρελαβα το αεροπλανο,ποτε το συναρμολογησα καθως επισης και την καμμενη μπαταρια τα λιωμενα καλωδια και για οτι αλλο εχεις αμφιβολια.Τωρα τυχαιο γεγονος ή το συγκεκριμενο προιον ειναι αχρηστο ωστε να ανοιχτει αλλη κουβεντα και να ειπωθουν πολλα δεν με απασχολει εμενα προσωπικα,δεν ειναι αυτο το θεμα μου εμενα. Εγω ξερω να πω αυτα που ειδα και εγραψα την αποψη μου απο την εμπειρια μου και οχι απο τη γενικοτερη ιδεα ή υποθεσεις.
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 [2]  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αεροπλάνα R/C - Ηλεκτρικά  |  Εκπαιδευτικά - Trainers  |  Θέμα: Wilga Sapac 2000...Νέος και φοβερά απογοητευμένος!
    Μεταπήδηση σε: