Αγαπητοί φίλοι, Χρόνια Πολλά
Εχετε καλύψει τρεις ολόκληρες σελίδες για να λυθεί το πρόβλημα του κινητήρα, χωρίς να γνωρίζετε τι καύσιμο βάζει, τι έλικα φοράει, και άλλες ζωτικές πληροφορίες.
Τελικά αν αφήσεις το πιπάκι στο μπουζί εμφανίζεται και πάλι το πρόβλημα;
Σε ποιό ποσοστό της διαδρομής του σέρβο σβήνει;
Ο κινητήρας σβήνει μόνο τη στιγμή που προσπαθείς να τον επιταχύνεις;
Το κάνει και στο έδαφος;
Πόση ώρα κρατάει ρελαντί αν δεν τον πειράξεις;
jkon (θείος Γιάννης)
Καταρχην θα σας ευχαριστησω ολουσ για αλλη μια φορα.
οσο αναφορα τωρα στο προβλημα ειχα 4 αρι μπουζι εβαλα 8 αρι
1. καυσιμο cooll power 10%
2. ελικα 11x4.5
3. αυτο με το πιπακι να το αφησω πανω δεν το εκανα ακομα λογω καιρου και γιορτων
4. ρελαντι καραταει κανονικα δεν σβηνει
5.το κανει μονο στο εδαφοσ και κρατωντας το με μυτη πανω
6. απο ρελαντι στο καθετο σε αποτομο γκαζι φτανει στο τελοσ τησ διαδρομησ και σε <1 δευτερολεπτo σβηνει μια φορα που τρεμοπαοξα το γκαζι το προλαβα καιδεν εσβησε
απο την μεση τησ διαδρομησ δεν σνηνει.
αν και καινουργιος πιστευω πωσ εφτεγε το μπουζι που ηταν 4 αρι ελπιζω αυριο να το διαπιστωσω κιολας.
το SPIRIT 3D εχει setup οπως αναφερουν στισ οδηγιες και η ελικα ειναι μια απο τισ 2 που προτεινουν η αλλη ειναι η 12χ4
εχει φαει 3 λιτρα καυσιμο πεταξε με βοηθεια εμπειρου το πεταξα και εγω και το προσγειωσα αρκετα καλα ωσς τελια οπως μου ειπαν δηλαδη αλλα ενα αγχοσ το ειχα ( οπως ολοι φανταζομαι ).
στον αερα δεν εκανε τρελα μονο στην αρχη με το παλικαρι που με βοηθαγε και το προσγειωνε σβηστο και αγδαρτοστα τελευταια ολα πηγαιναν καλα μαλιστα πηγα μονοσ μου στο σεφ και το πεταξα 1λιτρο μονος μου
τυχαια σε ελεγχο του κινητηρα σπιτι παρατηρησα εντ΄λως τυχαια το προβλημα δινοντας το στον αδερφο μου να δει την δυναμη του κρατωντασ το καθετα εδωσα και εγινα ρεζιλι χαχαχαχαχαχα γιατι εσβησε και απο τοτε τα γνωστα
σαβ/κο θα το πεταξω στο χωριο αφου τσεκαρω βεβαια ολα αυτα για αυτο οτι μου λετε το καταγραφω και θα το τσεκαρω.
εγω πιστευω και ελπιζω να ηταν το μπουζι
σας ευχαρηστω