Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.924 μηνύματα σε 12.394 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 21 Αυγ 2026, 17:13:20

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 21 Αυγ 2026, 17:13:20

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Σήμερα στις 15:32]

από coach
    [Σήμερα στις 14:40]

[Τετάρτη, 19 Αυγ 2026, 20:46:30]

από Yiannis_S
    [Πέμπτη, 13 Αυγ 2026, 15:40:31]

από TheLurker
    [Κυριακή, 9 Αυγ 2026, 12:27:54]

από Stargazer
    [Πέμπτη, 6 Αυγ 2026, 16:11:02]

[Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 22:09:24]

από dominicm
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 17:14:50]

από Stargazer
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 11:39:19]

από UH-1H
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 19:09:57]

από Stargazer
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 14:58:46]

από dominicm
    [Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 19:33:58]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]

[Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 00:40:02]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309924
    Σύνολο θεμάτων: 12394
    Online σήμερα: 217
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 5
    Επισκέπτες: 111
    Συνολικά: 116
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 [2] 3 4  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΜΕ PRO 46 ΤΗΣ THUDER TIGER  (Αναγνώστηκε 14008 φορές)
    XASOMERH
    Aeromodeller
    *
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

FUNTANA S 90

« Απάντηση #15 στις: Κυριακή, 24 Δεκ 2006, 18:56:12 »

ΣΥΓΝΩΜΗ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΩΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΜΟΥ ΦΕΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ.

Υ. Γ   ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥ ΦΙΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ SIMULATOR AEROFLY PRO DELUXE ΙΔΙΑΤΕΡΑ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΩΣΓΕΙΩΝΕ ΑΥΤΟΣ  ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΛΟΓΩ ΣΤΕΝΟΤΗΤΑΣ .    ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ
    Καταγράφηκε

FUNTANA S90 THE BEST
    fotis400
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #16 στις: Κυριακή, 24 Δεκ 2006, 18:57:56 »

Άποψη μου είναι ποτέ να μην σκέφετσαι έτσι. Δεν ξέρεις τι γίνεται στον αέρα. Ούτε όταν χρειαστείς τον κινητήρα να μην μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις γιατί μπορεί να σβήσει. Πρέπει να δουλεύει σε όλες τις φάσεις σωστά και πάντα, ώστε να είναι αξιόπιστος.

Μάλιστα πιστέυω πως σε κατάσταση πτήσης είναι αρκετά έυκολο σε κάποιον 3D ελιγμό να σβήσεις τον κινητήρα. Υπάρχουν και περιπτώσεις που ο κινητήρας είναι ρελαντί και το αεροπλάνο κάθετο.

Απλά ρύθμισέ τον σωστά, δεν αξίζει να ρισκάρεις ολόκληρο μοντέλο, για να μην κάτσεις να κάνεις μία σωστή ρύθμιση. buck2 buck2 buck2
    Καταγράφηκε
    XASOMERH
    Aeromodeller
    *

FUNTANA S 90

« Απάντηση #17 στις: Κυριακή, 24 Δεκ 2006, 19:01:01 »

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΜΕ ΤΗΝ ΒΕΛΟΝΑ ΑΝΟΙΓΩ ΚΛΕΙΝΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΠΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΙ ΡΥΘΜΗΣΗ ΝΑ ΘΕΛΕΙ? 
    Καταγράφηκε

FUNTANA S90 THE BEST
    fotis400
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #18 στις: Κυριακή, 24 Δεκ 2006, 19:02:53 »

Παράθεση
    ΣΥΓΝΩΜΗ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΩΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΜΟΥ ΦΕΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ.

Όπς! Τώρα το είδα... Καλά ρε συ τι αεροπλάνο πήγες και πήρες για να μάθεις?HuhHuhHuh?

Τέλοσπαντων, το περί 3D είναι ψιλοάκυρο, αλλά και πάλι πρόσεχε, πρέπει να έχεις όσο το δυνατόν πιο αξιόπιστο κινητήρα..............
    Καταγράφηκε
    fotis400
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #19 στις: Κυριακή, 24 Δεκ 2006, 19:05:54 »

Μία ερώτηση: Πώς είναι τοποθετημένος ο κινητήρας?Huh??
    Καταγράφηκε
    XASOMERH
    Aeromodeller
    *

FUNTANA S 90

« Απάντηση #20 στις: Κυριακή, 24 Δεκ 2006, 19:11:00 »

ΦΙΛΕ FOTIS ΠΕΤΑΓΑ ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ 3ΚΑΝΑΛΟ ROBBE ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΕΝΑ CHESNA ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ SPIRIT  ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ , ΓΚΑΖΙ ΑΝΟΙΓΜΑ ΦΛΑΠΣ ( ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ  Wink ) KAI ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΤΑΙ ΠΤΗΣΗ ΣΑΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΑΡΓΟ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΟΜΟ ΣΤΟΛΑΡΙΖΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΤΗΣΗ , ΑΚΟΥΕΙ ΑΨΟΓΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΚΑΖΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΠΡΙΝ ΠΙΑΣΕΙ ΓΚΑΖΑΚΙ ΓΙΑ ΧΑΙΔΕΜΕΝΗ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ . ΓΙΑ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΣΤΟΝ ΕΞΟΜΕΙΩΤΗ ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΕΞΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΕΜΠΕΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΕΧΩ ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ MONO ΡΟΛ ΚΑΙ ΛΟΥΠΑΚΙΑ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΑΝΑΠΟΔΗ ΠΤΗΣΗ  
    Καταγράφηκε

FUNTANA S90 THE BEST
    XASOMERH
    Aeromodeller
    *

FUNTANA S 90

« Απάντηση #21 στις: Κυριακή, 24 Δεκ 2006, 19:14:13 »

Μία ερώτηση: Πώς είναι τοποθετημένος ο κινητήρας?Huh??

ΛΕΣ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΜΠΟΥΖΙ ΚΑΤΩ ? ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΟ SETUP ΤΟΥ
    Καταγράφηκε

FUNTANA S90 THE BEST
    fotis400
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #22 στις: Κυριακή, 24 Δεκ 2006, 19:32:32 »

Παράθεση
    ΛΕΣ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΜΠΟΥΖΙ ΚΑΤΩ ? ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΟ SETUP ΤΟΥ

Ήμουνα σίγουρος!!!!  Μετά από πολύ ψάξιμο και παρόμοια προβλήματα σε διάφορους κινητήρες, κατέληξα στην εξής σκέψη:

Αρχικά ελέγχω για μία ακόμα φορά τα πάντα (σωλινάκια, ντεπόζιτο, ΜΠΟΥΖΙ)  γιατί πάντα κάτι ξεφεύγει.
    Ρυθμίζω τον κινητήρα σωστά, και μετά κατεβάζω το ρελαντί ώστε να δουλεύει σωστά ο κινητήρας. Όχι μέχρι να μην τσουλάει, γιατί απλά ο κινήτηρας μπορεί να είναι πολύ μεγάλος για το συγκεκριμένο μοντέλο, και απλά να μην μπορέι να γίενι αυτό!

Αν τα προβλήματα συνεχίζουν, και ειδικά αν ο κινητήρας είναι ανάποδα, τότε ξέρω ότι παγώνει το μπουζί. Και η μοναδική λύση είναι το Glow Driver. Έχω συσαντήσει πολλά παρόμια προβλήματα, έχω ακούσει του κόσμου τις ιδέες (από τις οποίες πολλές ήταν τελίως άκυρες, και αυτοί που τις διατύπωσαν ανίδεοι), έχω δοκιμάσει τα πάντα, αλλά αν το μπουζί κρυώνει, ο κινητήρας θα συνεχίσει τα δικά του....

Δοκίμασε το και μόνος, αφήνοντας συνδεδεμένο το ρεύμα στο μπουζί σε όλη τηνν λειτουργία του κινητήρα. Αν δουλεύει σωστά (που σίγουρα θα δουλεύει άψογα!), τότε ξέρεις τι να κάνεις Wink
    Καταγράφηκε
    XASOMERH
    Aeromodeller
    *

FUNTANA S 90

« Απάντηση #23 στις: Κυριακή, 24 Δεκ 2006, 19:46:17 »

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΘΡΙΟ ΑΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΩ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΗΣ ΜΠΟΥΖΟΠΙΠΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΖΙ ΚΑΙ ΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΟΚ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΤΟ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ?

* spirit_3d_00111.JPG (65.73 KB, 423x317 - εμφανίστηκε 310 φορές.)
    Καταγράφηκε

FUNTANA S90 THE BEST
    fotis400
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #24 στις: Κυριακή, 24 Δεκ 2006, 19:51:00 »

Thumbs up
    Καταγράφηκε
    XASOMERH
    Aeromodeller
    *

FUNTANA S 90

« Απάντηση #25 στις: Κυριακή, 24 Δεκ 2006, 20:09:48 »

ΜΗΝ ΒΑΡΕΣΕΙΣ ΤΟ GLOW DRIVER TI ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΗΖΕΙ ?
    Καταγράφηκε

FUNTANA S90 THE BEST
    fotis400
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #26 στις: Κυριακή, 24 Δεκ 2006, 21:44:10 »

Λοιπόν... το glow driver είναι ένα μαραφέτι που μπάινει πάνω στο αεροπλάνο, και όταν ο κινητήρας καταβαίνει σε χαμηλές στροφές, δίνει ρεύμα στο μπουζί. Έτσι έχεις χαμηλότερο και πολύ πιο σίγουρο ρελαντί, ενώ ο κινητήρας μπορεί να γκαζώσει πιο εξιόπιστα, χωρίς σβησίματα.

Glow driver υπάρχουν δύο ειδών:
    Αυτό που αγοράζεις, και κοστίζει περίπου 70 ευρώ (μαζί με μπαταρίες, και ότι άλλο χρειαστείς), ζυγίζει περίπου 100 γραμάρια, και δουλεύει είτε "βλέποντας" μόνο του την θέση του γκαζιού ηλεκτρονικά, είτε μιξάριντας το από την τη/ση σε κάποιο ελέυθερο κανάλι, είτε και με τους δύο τρόπους (κυρίως αυτή η λειτουργία αναφέρεται σε δικύλινδρους...)

Προτείνω το σύστημα της Maxx Products που μπορείς να πάρεις από τον Σ. Κουτσό, υποστηρίζει όλες τις παραπάνω λειτουργίες, το έχω εγώ, και είναι πράγματι πάρα πολύ καλό.

Το δεύτερο σύστημα είναι η πατέντα. Πιο οικονομικό, ίσως πιο ελαφρύ και δουλεύει με μηχανικό τρόπο. Δηλαδή έχεις έναν διακόπτη που πατάει το horn του σέρβο και δίνει ρεύμα στο μποζί από μία μπαταρία. Θέλει αρκετή δουλεία και ψάξιμο όμως για να γίνει αυτό και σίγουρα είναι πιο δύσχρηστο από το ηλεκτρονικό. Έπίσης προσωπικά τα φοβάμαι αυτά τα πράγματα με τους διακόπτες. Κάποιοι άλλοι τα χρησιμοποιούν, εγώ όμως σκέφτομαι και το ενδεχόμενο να μην πιάσει καλά ο διακόπτης, να κουνηθεί κ.λ.π. Γι' αυτό επιστεύομαι μόνο τα ηλεκρονικά. Σίγουρα όμως είναι πολύ φτηνότερο...   

Αν θές μπορώ να σου εξηγήσω και έναν τρόπο να φτιάξεις μόνος σου ηλεκτρονικό glow driver θυσιάζοντας ένα σέρβο.........

Η επίλογή είναι δική σου (βασικά της τσέπης σου είναι.........)
    Καταγράφηκε
    mrkaza
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #27 στις: Κυριακή, 24 Δεκ 2006, 22:58:59 »

Αν πιανουν τα χερια σου απο ηλεκτρονικα δοκιμασε αυτο http://www.amach.org/forum/index.php?topic=257.0

Καταγράφηκε

fotis400
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #28 στις: Δευτέρα, 25 Δεκ 2006, 00:13:52 »

Όχι ρε παιδιά....  Αυτό που λέω εγώ είναι πολύ πιο έυκολο....  Δεν χρειάζεται να ξέρεις από ηλεκτρονικά, είναι πολύ απλό.

Η βασική ιδέα είναι ότι παίρνεις το κύκλωμα από ένα σέρβο, και στην θέση του μοτέρ συνδέεις ένα ρελέ. Όταν το "σερβο" νομίζει ότι κάνει κάποια διώρθωση, στην πραγματικότητα οπλίζει το ρελέ, και δίνει ρέυμα στο μπουζί.

Φίλε XASOMERH, αν σε ενδοιαφέρει πές μου πως θες να δουλεύει, για να σου δώσω λεπτομέριες:
    Με χρήση σύνδεσης Υ, δηλαδή παράλληλα με το σέρβο του γκαζιού
    Με χρήση ενός ελέυθερου καναλιού για μιξάρισμα από την τηλ/ση σου (αυτός οτρόπος είναι πιο απλός στην κατασκευή, αν σε φοβίζουν τα ηλεκτρονικά, και πιο εύχρηστος, αφού απλά αλλάζεις παραμέτρους από την τηλ/ση, αντί να παλεύεις με ποντεσιόμετρα. Βέβαια πρέπει να το υποστηρίζει ο πομπός, εννοώ να έχεις μίξεις, και επιπλέον κανάλι)
    Καταγράφηκε
    XASOMERH
    Aeromodeller
    *

FUNTANA S 90

« Απάντηση #29 στις: Δευτέρα, 25 Δεκ 2006, 10:44:54 »

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ

ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΣΚΛΑΒΟΝΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΑ.
    ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥΕΙΠΕ Ο ΦΟΤΙΣ ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΦΤΑΙΕΙ Η ΜΠΟΥΖΟΠΙΠΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΦΤΑΙΕΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
    Η Τ/Κ ΕΙΝΑΙ Η HITECH HI OPTIC 6 ΔΕΝΤΗΝ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΛΛΑ ΜΙΞΕΙΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ  ΦLAPS ΣΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΓΙΑ ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ  Wink
    ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ 4 -5 ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΑ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΑΝΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΘΕΤΗ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΓΚΑΖΙ ΣΕ FULL ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΕ . ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΠΩΣ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΔΙΚΟ
    ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ( ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΕ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ) ΠΩΣ ΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΠΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΥΝ ΠΙΟ ΣΤΡΩΤΑ ΚΑΙ ΔΙΩΡΘΩΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ .
    ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΡΙΨΟΚΙΝΔΥΝΕΨΩ ΦΥΣΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΡΩΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΩ ΣΕ ΑΠΕΙΡΟ ΧΩΡΟ .
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΙΑ ΘΑ ΒΑΛΩ ΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΗΝ ΜΠΟΥΖΟΠΙΠΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ CONTROL PANEL ΤΗΣ ΜΠΟΥΖΟΠΙΠΑΣ ΟΤΑΝ ΔΩ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΣΤΟΙ ΚΑΘΕΤΟ ΘΑ ΤΟΥ ΔΟΣΩ ΠΑΛΙ ΡΕΥΜΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΤΟ ΣΩΣΕΙ. ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΟΤΕ.................
    ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΡΙΨΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙ ΙΣΙΑ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ?
    Καταγράφηκε

FUNTANA S90 THE BEST
    Σελίδες: 1 [2] 3 4  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αεροπλάνα R/C - Καύσιμο  |  Μηχανές - καύσιμα - έλικες (Συντονιστής: andreas)  |  Θέμα: ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΜΕ PRO 46 ΤΗΣ THUDER TIGER
    Μεταπήδηση σε: