Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.927 μηνύματα σε 12.395 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Σάββατο, 22 Αυγ 2026, 01:18:06

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Σάββατο, 22 Αυγ 2026, 01:18:06

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Σήμερα στις 00:27]

από Yiannis_S
    [Χθες στις 23:13]

από dominicm
    [Χθες στις 19:15]

[Χθες στις 15:32]

από coach
    [Χθες στις 14:40]

από TheLurker
    [Κυριακή, 9 Αυγ 2026, 12:27:54]

από Stargazer
    [Πέμπτη, 6 Αυγ 2026, 16:11:02]

[Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 22:09:24]

από dominicm
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 17:14:50]

από Stargazer
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 11:39:19]

από UH-1H
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 19:09:57]

από Stargazer
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 14:58:46]

από dominicm
    [Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 19:33:58]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309927
    Σύνολο θεμάτων: 12395
    Online σήμερα: 140
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 216
    Συνολικά: 216
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: [1] 2 3 4  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΜΕ PRO 46 ΤΗΣ THUDER TIGER  (Αναγνώστηκε 14015 φορές)
    XASOMERH
    Aeromodeller
    *
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

FUNTANA S 90

« στις: Παρασκευή, 22 Δεκ 2006, 16:42:53 »

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥHOBBYΣΤΕΣ ΜΟΥ  Grin

ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟΝ 46 ΑΡΙ ΜΟΥ.
    Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΦΟΥ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΩΡΑ ΜΕΤΑ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΔΡΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΚΑΥΣΗΜΟ ΛΑΔΙ ΚΑΥΣΗΜΟΥ . ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΧΑΛΙΑ . ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΩΣΤΟΣ?

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ .
    [/b]
    Καταγράφηκε

FUNTANA S90 THE BEST
    fotis400
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #1 στις: Παρασκευή, 22 Δεκ 2006, 22:17:11 »

Παράθεση
    ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΦΟΥ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΩΡΑ ΜΕΤΑ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΔΡΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΚΑΥΣΗΜΟ ΛΑΔΙ ΚΑΥΣΗΜΟΥ

Γίνε πιο συγκεκριμένος....  Τι εννοείς υδρώνει? Μήπως το λάδι προέρχεται από την εξάτμιση? Μήπως από το καρμπυρατέρ? Μήπως έχεις ανοίξει κάποιο καπάκι και δεν το έχεις σφίξει σωστά με αποτέλεσμα να χάνει? Μήπως δεν είναι βιδωμένη σωστά η εξάτμηση (και άρα χάνει από εκεί)?

Πές περισσότερες λεπτομέριες για να δούμε τι ακριβώς φταίει.......

Παράθεση
    ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΧΑΛΙΑ
    Καλά... Μην περιμένεις να είναι όλα πεντακάθαρα.... Έτσι και αλλιώς θα ρίξεις το καθάρισμα της αρκούδας....... Wink
    Καταγράφηκε
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #2 στις: Παρασκευή, 22 Δεκ 2006, 23:13:40 »

Να ξέρεις είναι φυσιολογικό αυτό ιδίως αν λειτουργείς πολύ πλούσιο τον κινητήρα, φεύγουν αρκετά από το καρμπυλατέρ ιδίως στις χαμηλές στροφές. Κατά τα άλλα να ξέρεις οτι έχεις έναν από τους καλύτερους κινητήρες για 40άρι μοντέλο. 
    Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    Κωστης
    Aeromodeller Hero Member

Playing some blues...

« Απάντηση #3 στις: Σάββατο, 23 Δεκ 2006, 01:43:02 »

Να ξέρεις είναι φυσιολογικό αυτό ιδίως αν λειτουργείς πολύ πλούσιο τον κινητήρα, φεύγουν αρκετά από το καρμπυλατέρ ιδίως στις χαμηλές στροφές. Κατά τα άλλα να ξέρεις οτι έχεις έναν από τους καλύτερους κινητήρες για 40άρι μοντέλο. 

Να τον ακους τον Κοσμα κατι ξερει και το λεει αυτο Wink  Πραγματι απιστευτη δυναμη αυτος ο κινητηρας!Ποσες φορες εχω σωσει το μοντελο μονο και μονο απο τον κινητηρα!!!
    Καταγράφηκε

…χαρά στον Ίκαρο αψήφιστα που υψώθη φτεροπλάστης…
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #4 στις: Σάββατο, 23 Δεκ 2006, 02:49:06 »

buck2
    Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    mrkaza
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #5 στις: Σάββατο, 23 Δεκ 2006, 12:20:04 »

Να ρωτισω εγω κατι ?
    Κυριε κυριε κυριε οπως ελεγα στο δημοτικο Tongue

αν ο TT εχει φοβερη δυναμη ενας Os 46 AX τοτε τι ειναι ο superman ή ο Κωστας βουτσας μετα την superμαντολινη Tongue
    Καταγράφηκε

sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #6 στις: Σάββατο, 23 Δεκ 2006, 13:25:30 »

Σιγά βρε καζα μη μας δέρνεις, δεν είπαμε είναι η καλύτερη αλλα μια από τις καλύτερες, τουλάχιστον πριν βγει η OS 46 AX, γιατί μεχρι τοτε είχε περισσότερη ισχύ από οποιαδήποτε OS της ίδιας κατηγορίας.
    « Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 23 Δεκ 2006, 14:30:27 από sfyris » Καταγράφηκε

XASOMERH
    Aeromodeller
    *

FUNTANA S 90

« Απάντηση #7 στις: Σάββατο, 23 Δεκ 2006, 13:28:21 »

ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΒΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΦΙΧΤΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ Η ΜΙΑ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΥΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.
    ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΙΔΡΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΜΠΡΥΛΑΤΕΡ ΑΡΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΑΝΤΖΑ ΤΗΣ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΙΔΡΩΝΕΙ.
    ΟΣΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΙΟΛΑΣ. ΗΜΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ OS KAI ΣΤΗΝ THUDER TIGER.
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΨΑΞΙΜΟ ΑΡΚΕΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΙΔΑ ΚΑΙ lIVE ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΟΝ THUDER TIGER.
    9 ΣΤΟΥΣ 10 ΜΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ .
    ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΠΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΜΕ 1/2 ΤΟΥ ΓΚΑΖΙΟΥ ΚΑΝΕΙ HOVER ( ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ) ΚΑΙ ΜΕ 1/3 ΠΕΤΑ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΛΑΡΙΣΜΑ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ .
    ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.
    Καταγράφηκε

FUNTANA S90 THE BEST
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #8 στις: Σάββατο, 23 Δεκ 2006, 14:32:38 »

Χαίρομαι που ικανοποιήθηκες φίλε μου. Καλές Γιορτές και να έρχεσαι να μας λες τις εμπειρίες σου από τις πτήσεις. Thumbs up
    Καταγράφηκε

Giatrakos
    Aeromodeller Hero Member

follow us: facebook.com/GiatrakosModelShop

« Απάντηση #9 στις: Σάββατο, 23 Δεκ 2006, 14:39:05 »

Εγώ με τον ίδιο πετάω το 50άρι IMAGINE μου, μην τον ματιάξω δουλεύει άψογα (με μπουζί ΕΝΥΑ3 βέβαια), αν δεν παινέψεις το σπίτι σου ... devil buck2
    Καταγράφηκε

mrkaza
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #10 στις: Σάββατο, 23 Δεκ 2006, 20:12:15 »

Δεν βαραω βρε ξερω σαφεστατα λιγοτερα απο εσας και ειπα να κανω πλακα αλιως δεν θα μιλαγα για Κωστα βουτσα Cheesy

Οσο για το μπουζι Cheesy:D:D:D:D Χρηστος Rules .

Αν βαλω ποιο κρυο αλλα μαζι με πλακετα ωστε απο τα 2/5 του γκαζιου και κατω να στελνη ρευμα θα εχω ποιο κρυα λειτουργια καθως μολις φαω το cool Power 15 % nitro λεω να αναψω τα αιματα με ενα 30 % ωστε να δω τι διαφορα εχει Cheesy

To pc mου εχει υδροψυξη οποτε οπως καταλαβενετε εχω μια μανια να κανω τεστ αντοχης Cheesy και τα trainer πλαναρουν αν κανει μπαμ  devil
    Καταγράφηκε

sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #11 στις: Σάββατο, 23 Δεκ 2006, 20:35:36 »

Καλά κάνεις έτσι για να κονομάμε και μεις τα φουκαριάρικα  buck2 buck2
    Καταγράφηκε

mrkaza
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #12 στις: Σάββατο, 23 Δεκ 2006, 23:51:40 »

ουστ ντροπη σου γρουσουζι Tongue δεν θα βγαλεις χρηματα εσυ γιατι ...  πανω απο 20 % δεν θα του βαλω Cheesy

Σιγα μην  σου  κανω τι χαρη με 40 % νιτρο 30 % λαδι 30 μεθανολι θα κανει καλο μπαμ ? Tongue

Σοβαρα τωρα ο κηνιτιρας της kyoso που εχει το calmato αντεχη 20 % Nitro ? καθως λογο του οτι τα πολα πραγματα ενοχλουν ποιον αλλον τι γυναικα του σπιτιου  λεμε να εχουμε το ιδιο καυσιμο για το raptor & για το calmato Cheesy. και μετα το πρωτο γαλονι λεω να δοκιμασω με 20 % Νιτρο
    Καταγράφηκε

sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #13 στις: Κυριακή, 24 Δεκ 2006, 00:33:04 »

Ναι βρε εντάξει δεν υπάρχει πρόβλημα με 20%. Αν και δε θα δεις μεγάλη διαφορά από το 15%. Και καλό είναι να βάζεις 15% στο ελικόπτερο.
    Καταγράφηκε

XASOMERH
    Aeromodeller
    *

FUNTANA S 90

« Απάντηση #14 στις: Κυριακή, 24 Δεκ 2006, 18:44:01 »

ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ SPIRIT 3D ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΤΟΝ 46 ΑΡΙ ΟΜΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΟ.
    ΕΒΑΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΡΥΘΜΙΣΑ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΟΜΟΡΦΑ ΧΩΡΙΣ ΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΤΡΙΜ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΣΤΡΟΦΕΣ ΙΣΑ ΙΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΣΟΥΛΑΕΙ.
    ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΕΡΜΑ ΓΚΑΖΙ ΣΤΙΓΜΙΑΙΑΟΛΑ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΡΠΑΖΕ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΑΜΕΣΩΣ .ΟΤΑΝ ΕΦΕΡΝΑ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΘΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΙΚΑ ΠΑΝΩ ΔΟΥΛΕΥΕ ΡΕΛΑΝΤΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΓΚΑΖΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΝ ΑΦΗΝΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΡΕΛΑΝΤΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑ ΑΠΟΤΟΜΑ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΣΒΗΝΕ . ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΙ , ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟΤΟΜΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ .
    ΕΙΜΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ Η ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ.
    Καταγράφηκε

FUNTANA S90 THE BEST
    Σελίδες: [1] 2 3 4  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αεροπλάνα R/C - Καύσιμο  |  Μηχανές - καύσιμα - έλικες (Συντονιστής: andreas)  |  Θέμα: ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΜΕ PRO 46 ΤΗΣ THUDER TIGER
    Μεταπήδηση σε: