|
Johnnie Red
|
 |
« Απάντηση #60 στις: Πέμπτη, 21 Ιουν 2007, 12:28:19 » |
|
To συγκεκριμένο BF 109 το έβγαζε ένας αμερικάνος σε Giant (είχε λάβει μέρος και σε Top Gun). Κρίμα όμως που δεν το βγάζει πια. Αν θέλεις κάτι ανάλογο, βγάζει ο Sist Modellbau ( FW 190) επειδή θυμάμαι οτι το ζαχάρωνες... .....Οι αμερικανοί παίρνουν κάργα απο αυτον και λεγεται οτι αυτή την στιγμή είναι το καλλίτερο Φόκε βουλφ της αγοράς. Ρίξε μια ματιά εδώ:... http://www.sist-modell.de/index3.html
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Eraser
|
 |
« Απάντηση #61 στις: Πέμπτη, 21 Ιουν 2007, 16:10:20 » |
|
Να σου πω πολυ ωραιο αλλα την τιμη να υποθεσω την ξερεις ... 950 € το arf kit μονο! Να σου πω περσυ στον scale διαγωνισμο ειχα δει στις φωτογραφιες σας εναν με ενα FW και εμιαζε πολυ με αυτο εδω που μου δειχνεις ηταν πραγματι αυτο?!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Johnnie Red
|
 |
« Απάντηση #62 στις: Πέμπτη, 21 Ιουν 2007, 17:02:52 » |
|
Hey Eraser φίλε μου,
Αυτό το FW190 είναι 1/5 2μέτρα και 10 εκατοστά wingspan με όλα τα ΄πάνελ και ρίβετς όπως το πραγματικό. Θα το δείς σε κανένα μήνα στο μοντελοδρόμιο Hobby Box. (To έχει παραγγείλει ένας φίλος σκεϊλίστας, και αναμένεται να φανεί σύντομα).....Αυτό που είδες είναι χτιστό....ενός άλλου μοντελιστή. Περιμένω νέα σου. Τρύφωνας
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
bf109e
|
 |
« Απάντηση #63 στις: Παρασκευή, 22 Ιουν 2007, 00:23:57 » |
|
hi Red
Βασικα τωρα ετοιμαζω το ρ47 μου.Μετα εχει σειρα το κορσαιρ!!Στην μαγνουμ δοκιμασα τα παντα.Οταν κατεβαινε ψοφαγε για σβησιμο.Την αφησα εκει που δουλεψε καλητερα.Στο bf 109 μου την εχω!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
bf109e
|
 |
« Απάντηση #64 στις: Παρασκευή, 22 Ιουν 2007, 00:26:19 » |
|
και μια φοτο
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Johnnie Red
|
 |
« Απάντηση #65 στις: Παρασκευή, 22 Ιουν 2007, 00:34:21 » |
|
Ωραία φωτό Bf....
Το συγκεκριμένο αεροπλάνο πετάει στην Αγγλία και έχει το nickname "No Guts - No Glory"......To βγάζει και σε 60άρι μοντέλο η Hangar 9......για 60άρα 2χρονη ή 100άρα 4χρονη. Το έχω καί πετάει φανταστικά..
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
bf109e
|
 |
« Απάντηση #66 στις: Παρασκευή, 22 Ιουν 2007, 00:44:10 » |
|
Hey Red
περιπου στο ιδιο χρωμα ειναι το δικο μου.Καλο ειναι αλλα θα αντεξει?Μου κανει και καποια κολπα ο δεκτης και καπου φυλαγομαι! Θα δειξει το Σαββατο.Βασικα δεν εχω ακουσει για π 47 με προβλημα πτησης!
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
bf109e
|
 |
« Απάντηση #67 στις: Παρασκευή, 22 Ιουν 2007, 00:47:23 » |
|
Red ξεχασα να σου πω οτι το εχω ανοιξει το κοουλ μπροστα στο 109 αλλα οχι και τρομερα!Θα το βγαλω φωτογραφια να στειλω αυριο να το δεις!Αν θες θα προσπαθησω και τωρα.Αν εχει μπαταρια η φωτογραφικη μου!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Johnnie Red
|
 |
« Απάντηση #68 στις: Παρασκευή, 22 Ιουν 2007, 00:51:07 » |
|
Hey Bf
Αν σου κάνει κόλπα ο δέκτης (δηλαδή παρεμβολικά Glitch κτλ.) θέλει κύταγμα μην έχεις πρόβλημα με κανέναν κρύσταλο. Μήπως με αυτό το δέκτη είχε φάει καμμία πτώση προηγούμενο μοντέλο?? Μήν το αφήνεις στην τύχη. Κρίμα είναι να σπάσεις μοντέλο απο παρεμβολή. Τρύφωνας
PS Οκ για το κόουλ. Λάβε υπόψην οτι ο κινητήρας μπορεί να "κορώνει" απο υπερβολική ζέστη ...γι αυτό και να σου σβήνει.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
bf109e
|
 |
« Απάντηση #69 στις: Παρασκευή, 22 Ιουν 2007, 00:54:07 » |
|
Καινουργιος και αδουλεθτος ειναι.Ασε εχω χασει ενα αλλο 109 απο δεκτη!Πικρα.Βασικα κοιτα τι κανει.Μεσα στο σπιτι οταν ειναι κλειστο το χειριστηριο τρελαινεται.Οταν το ανοιγω ειναι οκ.Αλλοι 2 δεκτεσ που εχω ενας ιδιοσ double conv ppm και ενας single conv ppm παιζουν οταν κανω το ιδιο δεν κανουν κιχ.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
evan
|
 |
« Απάντηση #70 στις: Παρασκευή, 22 Ιουν 2007, 08:51:08 » |
|
... εχω ανοιξει το κοουλ μπροστα στο 109 αλλα οχι και τρομερα! Μη ξεχνάς και την εξαγωγή του αέρα. Η επιφάνεια εξαγωγής πρέπει να είναι διπλάσια της εισαγωγής για να έχεις σωστή ροή.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Η ύστατη μορφή ελευθερίας είναι η σιωπή. (Γιάννης Ρίτσος)
|
|
|
|
bf109e
|
 |
« Απάντηση #71 στις: Παρασκευή, 22 Ιουν 2007, 09:11:36 » |
|
Θα στειλω φωτογραφια απο το μοντελο το απογευμα προς βραδυ.Εκει θα μου πειτε τη γνωμη σας.Παντως στο p40 που ειχα την θαντερ ταιγκερ και που ηταν πιο κλειστ απο το 109 εκεινη η μηχανη δουλευε πολυ καλητερα.Και του π40 ειχα ανοιξει την εισαγωγη και την εξαγωγη οπωσ ηταν στο πραγματικο.Ξερετε μπροστα κατω και στο πισω του καουλ αο κατω.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
bf109e
|
 |
« Απάντηση #72 στις: Παρασκευή, 22 Ιουν 2007, 16:33:02 » |
|
Σας στελνω φωτο του μοντελου.Red κοιτα πως ειναι η μηχανη και πες αν την βλεπεις καλα.Ολοκληρη πατεντα εκανα για να στειλω φωτο.Ηταν πολυ μεγαλο αρχειο και το εβγαλα με το κινητο απο το pc και το στελνω.Ειναι 2 φωτο.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
bf109e