|
bf109e
|
 |
« Απάντηση #105 στις: Τρίτη, 26 Ιουν 2007, 18:06:59 » |
|
Γιαννη το ειδα το στουκα.Το ατιμο ειναι πολυ ωραιο αλλα και πανακριβο!Μηπως αυτες οι πανακριβες εταιρειες βαζουν καποιου ειδους μπλαφον στις υπολοιπες και φτιαχνουν αυτοι μονο τα σπανια μοντελα για να τα ακουμπαμε καλα?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
GiannisX
|
 |
« Απάντηση #106 στις: Τρίτη, 26 Ιουν 2007, 18:09:55 » |
|
Γιαννη το ειδα το στουκα.Το ατιμο ειναι πολυ ωραιο αλλα και πανακριβο!Μηπως αυτες οι πανακριβες εταιρειες βαζουν καποιου ειδους μπλαφον στις υπολοιπες και φτιαχνουν αυτοι μονο τα σπανια μοντελα για να τα ακουμπαμε καλα?
Που να το αγόραζες και από ευρώπη ή και Ελλάδα.  Απότι μου είπε και ο Τρύφων το συγκεκριμένο είναι αρκετά δύσκολο στη πτήση.ίσως γιαυτο δεν είναι και τόσο διαδεδομένο. Αλλά από την άλλη ποιος ξέρει τι μπορεί να παίζει....?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Aeolus-Rc
|
|
|
|
bf109e
|
 |
« Απάντηση #107 στις: Τρίτη, 26 Ιουν 2007, 18:13:08 » |
|
Παιδια εγω με 10% νιτρο πεταω αυτη την μαγνουμ.Ο κατασκευαστης δινει μεγιστο το 15.Εχει την λιγικη αυτο που λες Τρυφωνα.Αλλα δεν παιζει και ρολο αν η μηχανη ειναι καλη και οχι ψιλομουφα?Και ο erazer ειχε τα προβληματακια του με την ιδια μηχανη.Τωρα παντως δεν την εμπιστευομαι να σηκωσω το 109.Αν σβησει στην τελικη προσεγγιση παει το 109.Επεσε.Πως να την τσεκαρω ασφαλες την ριμαδα αν προκειται να παιξει σωστα?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
bf109e
|
 |
« Απάντηση #108 στις: Τρίτη, 26 Ιουν 2007, 18:15:16 » |
|
Ειδα και τα αλλα warbirds αυτης της εταιρειας.Και τα αλλα καρκινακια φανηκαν στην προσγειωση.Ειδικα το Huricane.Πρεπει να εχουν μεγαλο ποσοστο στο θεμα του scale τους.Για αυτο πρεπει να ειναι μαυρα!!Αλλα το στουκα πεταγε πολυ καλα και το πραγματικο.Ποιος ξερει.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Johnnie Red
|
 |
« Απάντηση #109 στις: Τρίτη, 26 Ιουν 2007, 18:19:25 » |
|
Hey Bf
Εγώ θα έλεγα (αφού την έχεις ξεγραμμένη την μηχανή) να την δουλέψεις με περισότερο Νίτρο.....Ίσως τα πράγματα να βελτιωθούν. Πάρε ελικοπτερικό καύσιμο της Morgan Fuels το γνωστό Cool Power.....ή ακόμα καλλίτερα το Byron Originals το αεροπορικό 15% με 18% καστορέλαιο. Ξέχνα το Tornado και πιστεύω οτι τα προβλήματά σου θα λήξουν. Δοκίμασε και θα δείς. Τρύφωνας
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|
mc90606
|
 |
« Απάντηση #111 στις: Τετάρτη, 27 Ιουν 2007, 09:44:09 » |
|
Παντως το stuka απο εμφανιση σκιζει. Εαν του εφτιαχναν και τα χρωματα του Rudel θα ητο ονειρο. Υπαρχουν 2 παραλλαγες μια λευκης (εβαζαν νερομπογια νομιζω) και μια η κλασσικη πρασινη για το ανατολικο μετωπο. Το stuka της great planes δεν ειναι το ιδιο ομορφο. Στη πραγματικοτητα δεν νομιζω οτι ηταν τοσο δυστροπο αεροπλανο παντως
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
6938430125
|
|
|
|
panelpni
|
 |
« Απάντηση #112 στις: Τετάρτη, 27 Ιουν 2007, 10:09:59 » |
|
.
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 27 Ιουν 2007, 10:54:08 από panelpni »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
mc90606
|
 |
« Απάντηση #113 στις: Τετάρτη, 27 Ιουν 2007, 10:19:52 » |
|
και εγω συμφωνω για το coolpower ειναι πολυ καλο ( μαλλον το καλυτερο εξ οσων πωλουνται στην ελλαδα). δε σκουριαζουν τα ρουλεμαν δεν μαυριζει η μηχανη. Οταν την ανοιξεις το μονο που βλεπεις ειναι λιγο πρασινακι. και επισης ειναι ευκολορυθμιστες οι μηχανες και με καλο ρελαντι. Πολλοι εχω ακουσει οτι συμπληρωνουν λιγο λαδακι (καστορελαιο) ωστε να μην ειναι το καυσιμο μονο με συνθετικο, να ειναι blended δεν το εχω κανει και πιστευω οτι δεν υπαρχει λογος γιατι θα λερωνει και τη μηχανη.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
6938430125
|
|
|
|
Johnnie Red
|
 |
« Απάντηση #114 στις: Τετάρτη, 27 Ιουν 2007, 13:12:09 » |
|
Φιλε Τρυφωνα ξερεις πιο ειναι το κουλο?Καποτε χρησιμοποιουσα cool power το πρασινο χρωμα που εχει 15αρι νιτρο.Και η μηχανη ειχε καποιες στροφες.Εβαλα 10 αρι tornado και η μηχανη χωρις να πειραξω τιποτα ανεβασε στροφες.Και ηθελε και λιγο lean και ανεβασε κι αλλο.Για αυτο το εκοψα αυτο το καυσιμο.Βεβαια ηταν η 42αρα θαντερ ταιγκερ με κουζινετο!Και ετσι εχω μπερδευτει.Και η 120αρα η ΟΣ του π47 δουλευει καλα.Αν και εκανε μονο μια πτηση.Αν μετα δεν δουλευουν οι αλλες μηχανες αν αλλαξω καυσιμο?Παιρνω τα βουνα μετα?  Hey Bf Μην φοβάσαι. Σου ανέφερα το CoolPower το ελικοπτερικό (κόκκινο χρώμα)...Επίσης το Byron Originals (επίσης κόκκινο)...Και τα 2 είναι πολύ καλά καύσιμα (εμπορίου) και κοστίζουν περί τα 30 ευρώ το γαλόνι. Δοκίμασε κάποιο απο αυτά και νομίζω οτι δεν θα σπάσεις το μοντέλο σου...τουλάχιστον όχι απο λάθος καύσιμο... Τρύφωνας
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
panelpni
|
 |
« Απάντηση #115 στις: Τετάρτη, 27 Ιουν 2007, 13:27:04 » |
|
Φιλε Τρυφωνα ξερεις πιο ειναι το κουλο?Καποτε χρησιμοποιουσα cool power το πρασινο χρωμα που εχει 15αρι νιτρο.Και η μηχανη ειχε καποιες στροφες.Εβαλα 10 αρι tornado και η μηχανη χωρις να πειραξω τιποτα ανεβασε στροφες.Και ηθελε και λιγο lean και ανεβασε κι αλλο.Για αυτο το εκοψα αυτο το καυσιμο.Βεβαια ηταν η 42αρα θαντερ ταιγκερ με κουζινετο!Και ετσι εχω μπερδευτει.Και η 120αρα η ΟΣ του π47 δουλευει καλα.Αν και εκανε μονο μια πτηση.Αν μετα δεν δουλευουν οι αλλες μηχανες αν αλλαξω καυσιμο?Παιρνω τα βουνα μετα?  To cool power είναι εξαιρετικό καύσιμο. Το tornado ψιλοσκουριαζη τον κινητήρα. Η διαφορά στη ρύθμιση της βελόνας (και είναι φυσιολογικό) οφείλετε στη διάφορα πυκνότητας που έχει το cool power από το tornado.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
mrkaza
|
 |
« Απάντηση #116 στις: Τετάρτη, 27 Ιουν 2007, 15:20:15 » |
|
Τρυφωνα 20 % νιτρο σε αεροπορικο κηνητιρα ?
Μηπως λες το πρασινο COOL POWER 15 % HELI ?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Johnnie Red
|
 |
« Απάντηση #117 στις: Τετάρτη, 27 Ιουν 2007, 15:39:48 » |
|
Τρυφωνα 20 % νιτρο σε αεροπορικο κηνητιρα ?
Μηπως λες το πρασινο COOL POWER 15 % HELI ?
Hey Kaza, Όχι εννοώ ότι ακριβώς λέω. Δες την φωτό. Τρύφωνας
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
mrkaza
|
 |
« Απάντηση #118 στις: Τετάρτη, 27 Ιουν 2007, 16:13:52 » |
|
Ξερω ποιο ειναι το κοκινο ειναι αυτο που θα καιω οταν αρχισω να ζοριζω το Heli μου απλα ειχα την εντυπωση οτι το manual εγραφε 5-15 % nitro αλλα κοιτοντας το manual ενος OS 46 ΑΧ θα συνφωνισω μαζι σου με μοναδικη επιφιλαξη τους κηνιτηρες που γραφουν 5-15 % νιτρο οπως ο 90αρης super τιγρης μου
|
|
|
|
|
bf109e
|
 |
« Απάντηση #119 στις: Τετάρτη, 27 Ιουν 2007, 21:56:13 » |
|
Σας ευχαριστω παιδια
Δηλαδη το πρασινο ειναι κατωτερο απο το κοκκινο που λετε?Ποια η διαφορα ελικοπτερικων απο αεροπορικα καυσιμα?Αυτο με το tornado το εχω δει και εγω.Μαυρη την κανει την μηχανη.Αλλα η μονη μηχανη που δεν μου δουλεψε με αυτο το καυσιμο ειναι η μαγνουμ.Φιλε red 2 αεροπλανα εχω σπασει σε κοντα 3 χρονια.Το ενα 109 απο δεκτη.Το αλλο εφαγε στουκα απο το jupiter του eraser (και αυτο 109).Το π40 εφυγε το ενα elevator στον αερα.Η απο ταχυτητα η απο την κολα.Ηταν πολυ γρηγορη και δεν ποτισε μεσα στο ξυλο.Θα το ξαναπαρω το μοντελο πεταγε θαυμασια.Ακομα δεν εχω κουλοριξει.Ξου ξου μακρυα απο μας!
Το πραγματικο στουκα ηταν φανταστικο αεροπλανο!Με την καταλληλη αεροπορικη καλυψη ηταν το καλυτερο βομβαρδιστικο καθετης εφορμισης.Με τρομερη ακριβεια στο στοχο!Οπως εχουν πει πως τα 109 ειχαν την καλυτερη ευστοχια απο τα μαχητικα.Επειδη ειχαν συγκεντρωτικη τη δυναμη πυρως τους.Ηταν ποιο δυσκολο να σημαδεψουν αλλα τους αλλαζε τις λαμπες οτι βαραγαν!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|