Αφου ξεζουμισα το πειραματοζοω
Αγορασα μια μπαταρια για το Raptor Μου RC3600 ειναι sub c ΝΙΜΗ Ο λογος ειναι οτι με την 1100 εβγαζα 2 ντεποζιτα εγω θελω 5-6 και με ασφαλεια

οταν θα γυριζω θα κανω απλα discharge to charge

Το προβλημα Νο1

την εβαλα να φορτιζη με 0,4 Α καθως ηταν η πρωτη φωρτιση και καθως επρεπε να φυγω και δεν μπορουσα να την νταντεβω

.
Μολις γυρισα απο την δουλεια και ο μετριτης εδηχνε 5153 Mha 5,84 V και ακομα φορτιζε η μπαταρια ειναι 3600 Mha ηταν ελαφρος ζεστη φοβιθικα και σταματισα αμεσως την φορτιση .
Εβαλα εκφορτιση με 1 Α δεν παει αλλο ο φωρτιστης μου

"Θα ηθελα 1,5-2 Α οπου καπου εκει πρεπει να ειναι η καταναλωση μου καθως η μπαταρια της futaba nicd 1100 κραταει 40 λεπτα περιπου .
το πρόβλημα Νο2 ο φορτιστης γραφει οτι δινει 0,8 Α η μπαταρια και 10 λεπτα μετα εφτασε τα 0,94 Α ειναι δηνατων 3600 Mha μπαταρια να μην μπορει να δοσει ουτε 1 Α ?
θα κανω κιαλες δοκιμες καθως πρεπει να ηταν πολη αδεια ξεκινισα εκφωρτιση στα 4 V και τελιωσε στο ενα sec
Αυριο θα γραψω ποσα εδωσε πισω μεχρι τα 4 V σε αυτο το φορτιο και θα την ξαναβαλω παλι με 0,4 Α και θα σας πω
Οποιος εχει ιδεα το τι συμβαίνει ας μου πει ?
Η μπαταρια ειναι αυτη
http://sanyo.wslogic.com/pdf/pdfs/RC-3600HV.pdf και εδω λεει και για εκφορτιση με 30 Α

Ευχαριστώ