Δημητρη καλησπερα
Στο Ventus εχω απλα σερβακια 9 γρ στα ailerons και 2 με μεταλλικα γραναζια 14 γρ. σε elevator και rudder
Για την ανασυρομομενη ροδα θελει ενα απλο σερβο αλλα γνωμη μου αφου θα παει για πλαγια να το καταργησεις γιατι θα διαλυσει.
Εγω το προσγειωσα 2 -3 φορες σε απαλο χορτο και κλωτσησε λιγο. Θελει ασγαλτο και απαλη προσγειωση. Επισης αν την βγαλεις θα κερδισεις και σε βαρος (λιγο)
Τα σερβο δεν χρειαζεται να ειναι τρομερα αφου τα πηδαλια κανουν μικρες κινησεις. Απο εκει και περα για την ποιοτητα ισχυει οτι και σε ολα τα αεροπλανα
το καλο με το ventus ειναι οτι εχει ατσαλενια βεργα στα φτερα . Κανοντας συγκριση με ενα discus ενος φιλου που ειχει carbon ειχα πολυ μικρες ταλαντωσεις στα φτερα σε σχεση με το δικο του
Βεβαια η βεργα ζυγιζει 130γρ αλλα αφου ειναι για πλαγια αξιζει
Κατασκευαστικα εινα πολυ γερο και δεν βγαζει ζημιες . Σκεψου απο

στολαρισα και βουτηξε το μοντελο με την μυτη και ειχα επισκευασιμες φθορες στην μυτη και λιγο στα φτερα
Αν ηταν αλλο θα ειχε διαλυσει
Οσο για τα φρενα δεν τα εχω βαλει
Για την πλαγια κρατιεται με αερα αλλα ουτως ή αλλως για να εχεις δυναμικα θελεις και αερα
Στην προσγειωση εχω κανει 2 ολες και ολες σε πλαγια ερχεται καλα στην προσγειωση με αερα
Περα απο το ανεμοπτερο σαν μοντελο θα πρεπει να ξερεις και τι εχεις να αντιμετωπισεις στην πλαγια και τι τεχνικες πρεπει να γνωριζεις για να κατεβεις. Δεν ειναι πτερυγα να ερθει να κατσει και δεν θα σου χαριστει αν βρεθεις στο υπηνεμο οπου μπορει να μην το σωσεις ουτε με φουλ μοτερ (ετσι την πατησα και εγω)
Απο εκει και περα εγω το προτεινω. Γιατι τις λιγες φορες που το πεταξα στην πλαγια το ευχαριστηθηκα