Αγαπητοι φιλοι καλησπερα .

Μετα απο ενα χρονο αξιωθηκα να βαλω σε λειτουργια το Governor της Align το οποιο ειχε τοποθετηθει στο ελικοπτερο αλλα ποτε δεν ενεργοποιηθηκε .
Σημερα λοιπον , για πρωτη φορα , πεταξα με Governor .

Το συμπερασμα τωρα ......

Καμμια σχεση στη λειτουργια του κινητηρα .....
Ηταν η πρωτη φορα στη ζωη μου ( τη μοντελιστικη εννοω ) που πεταξα χωρις να αφησω στη μεση καποια μανουβρα .
Θα μου πειτε τι λεω.......

Καθε φορα που πεταγα και προσπαθουσα να βγαλω μια μανουβρα , ο κινητηρας μπογκαρε με συνεπεια να χανει υψος το ελικοπτερο και φυσικα να μην μπορω να ολοκληρωσω τη μανουβρα μου .

Με ολα αυτα ημουν προβληματισμενος τοσο καιρο και προσπαθουσα να φτιαξω τις καμπυλες στο throtle ετσι ωστε να μπορω να πεταξω σωστα .
Δυστυχως ομως δεν το καταφερνα παντα με συνεπεια να χανω πολυτιμες ωρες και καυσιμο σε σεταρισματα ......

Σημερα λοιπον εβαλα το Governor και ως δια μαγειας τα προβληματα λυθηκαν .

Πρωτη φορα σημερα ρυθμισα σωστα τον κινητηρα μου , με συνεπεια να παιζω 5 λεπτα 3D και να κατεβαινω με τον κινητηρα χλιαρο .
Και το βασικοτερο να μην νιωθω τον κινητηρα να μπογκαρει ........

Η χαρα μου ειναι μεγαλη .

Μην με παρεξηγουν οι παλαιοτεροι γιατι πιθανων να καταλαβαινουν τι τραβηξα τοσο καιρο ......

Αφου λοιπον πετυχε ειπα να μοιραστω τις ρυθμισεις μαζι σας μιας και ειχα ανοιξει αυτο το θεμα απο περσι .
GOVERNOR MENU
MIX ACT ( δηλαδη η λειτουργια ειναι ενεργοποιημενη )
NORMAL 0.0% ( Δεν λειτουργει το Governor ) Στροφες 1.740 ( τις φτιαχνεις απο τις καμπυλες της τηλεκατευθυνσης αναλογα οπως θελει ο καθενας )
IDL1 72.0% ( Στροφες 1.860 )
IDL2 78.0% ( Στροφες 1.960 )
IDL3 78.0% ( Στροφες 1.960 αλλα δεν το χρησιμοποιω )
-cut- CH +7 ( δηλαδη λειτουργει απο το καναλι 7 ) Το κιτρινο καλωδιο του Governor στο καναλι 7 του δεκτη .
SW Cond ( δηλαδη το gov ενεργοποιηται απο τον διακοπτη που χρησιμοποιουσα για τα Idle . )
Επισης εκανα reverse το καναλι 7 της τηλεκατευθυνσης .
To Governor λειτουργει κανονικα με το διακοπτη Throtle Hold , δηλαδη μολις ενεργοποιησεις το διακοπτη το Gov. βγαινει εκτος λειτουργιας .

Φυσικα μην ξεχασουμε το καλιμπραρισμα στην αρχη του stick του Throtle .
Αυτα . Δεν πιστευω να ξεχασα κατι .

Καλες πτησεις σε ολους ....