to jet petage mia xara gia osous xeroun na petane fysika kai den einai gadgetakides!!!h pyrosvlhna htan mia xara otan thn tsekare o idios o dhmhtrhs!!!kata thn prospateia tou na balei mprosta den ekane prostart thn trompa me apotelesma na thn kapsei oso gia thn mpoykala toy aera poy einai tripia parolo poy tou to eixa pei to xana anaferei!!!otan mporesv tha steilv 5 eyrv na thn allaxei!!!den aneferes file dhmhtrh thn timh poy phres to jet!!!a kai kati allo phra kai mia FANA APO TON FILO MOU TON DHMHTRH h opoia htan kainoyrgia opvs elege tha steilv fotografia na deite xtyphmata poy exei!!!toys kanoyme magkes kai meta mas thn lene kai olas
πάμε από την αρχή. για να μην λέμε ότι θέλουμε και να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις
δεν αναφέρθηκε εδώ κάτι που να σε προσβάλει.
ας μείνουμε στην τράμπα που κάναμε και όχι στα χρήματα,
η φιάνα που πήρες ήταν χτυπημένη σε δυο σημεία. τα χτυπήματα που είχε είναι απόλυτος ασήμαντα, αν πιστεύεις σε κάτι διαφορετικό σε προκαλώ να ανεβάσεις φωτογραφίες για να πάρεις της γνώμες και τον υπολοιπων..
τα γδαρσίματα δεν νομίζω πως θεωρούνται χτυπήματα.
όσο για το μοντέλο όπως πολύ καλά άκουσες και από τους υπολοιπους ήθελα και το αγόρασα is γνώση μου δεν μου επέβαλε κανεις με το ζόρι, άρα μάγκας είμαι από μονος μου και δεν με κανεις εσύ ούτε κανένας.
το μοντέλο κατά την
γνώμη μου ήταν αρκετά ταλαιπωρημένο κάτι που
σου το είπα και ευθέως δεν έκρυψα κάτι ούτε ανάφερα πάλι το ξανά λέω κατι που να σε προσβάλει.
πάμε στην άλλη πλευρά του σενάρι σου τώρα, αναφέρεις για όσους ξέρουν να πετάνε και δεν είναι γκατζετάκηδες,
το ότι είμαι ψείρας με τα μοντέλα μου δεν έχει να κάνει με gkatzet ρε φιλαράκι, έχει να κάνει πρώτα με την ασφάλεια τις πτήσης προς τους τρίτους και μετά για το ίδιο το μοντέλο.
επίσης σου αναφέρω για άλλη μια φορα ότι η πτητικές μου ικανότητες είναι αρκετά καλές ώστε να μπορώ να κρίνω αν αυτό που αγόρασα μπορώ να το πετάξω έτσι όπως είναι είναι να χαλάσω λίγο χρόνο μαστορεύοντας για να το κάνω λίγο καλύτερο.
κόλλησες σε μια εξάτμιση
μήπως θέλεις να ανεβάσω περισσότερες φωτογραφίες για να δεις ότι τελικά η εξάτμιση είναι ασήμαντο πράγμα μπροστά στα προβλήματα που είχε το jet εσωτερικά;
ρώτησε τον del γάτο grade η τον άγγελο τον σκουρλή που στην τροχοδρόμηση τον 10 μέτρον που έκανε στον ασπρόπυργο για να κάνουμε δοκιμη την τουρμπίνα μας έμεινε το μπροστινό retracts στη άσφαλτο.
αρκετός κόσμος παρόν, εγώ σου αναφέρω μονο με αυτούς που ήμουν.
τέλος και λήξης η συζήτηση, αν προσβάλλεσαι με κάτι ένα τηλέφωνο και σταματάω το post.
δεν θέλω να χαλάσουμε της καρδιές μας.
θυμήσου ότι με απασχολούν η άνθρωποι και όχι τα μοντέλα.
καλή σου μέρα.
πάντα φιλικά δημήτρης..