Φίλοι μου καλησπέρα...
όπως συνηθίζεται τα παθήματα γίνονται μαθήματα και είναι ακόμη καλύτερα όταν δεν γίνoνται μονο για τον παθών...
λοιπόν........
όπως είδατε και στο thread του συλλόγου μας στο νησί , την κυριακή είχα μια πτώση.... καλή....

να σημειωθεί ότι το σπάσιμο
έγινε 30 δευτερόλεπτα αφού σηκώθηκε το ελικόπτερο από το έδαφος , στο 1.50 μέτρο για το συνηθισμένο check... και ξαφνικα ΜΠΑΜ κάτω δεμάτι!!!!!!!

το μοτέρ κολλημένο στις στροφές του hover και ρεύμα μηδέν στα ηλεκτρονικά...
έβαλα δαχτιλάκι λοιπόν στην εξάτμιση...και αφού με ζέστανε λιγάκι έσβησε το μοτέρ....

πάμε τώρα να δούμε τι διάολο έγινε μισό λεπτό από την απογείωση...
ο διακόπτης να έχει ρεύμα (led) ο δεκτης όχι!
λέω ρε π****η δεν το πιστεύω...μπαταρία!
βάζω απευθείας την μπαταρία στον δεκτη...όπα! όλα λειτουργούσαν κέντημα...
λέω ρε π****η δεν το πιστεύω..... ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ!!?!?!?!?!?
στο εργαστήριο το βραδυ είπα να κάνω αποτημιση της ζημιας και ένα ....γενικό σκανάρισμα....ξερετε....
κοιτάζω πρώτα απ όλα ..τι άλλο? τον διακόπτη.
κέντημα ο διακόπτης....
λεω ρε π****η μου δεν το πιστεύω!(σκέτο αυτή τη φορα...)

ξύνοντας το κεφάλι μου λέω ας ξηλώνω σιγά σιγά και πιάνει το χέρι μου και τον τσεκαδόρο.................
και τι να δω! στην από πίσω μεριά έχει δυο διακοπτάκια με τα οποια ρυθμίζεις την τάση εισόδου για να έχεις την σωστή ένδειξη στα led...
ένα από τα δυο είχε κουνηθεί από τα πλαϊνά καλώδια και είχε πάει στο νεκρό σημείο!!!
ανοιχτό κύκλωμα και δεν περνούσε τίποτα!!!να και οι σχετικές φωτογραφίες για να έχετε το νου σας...και να μην πιάσετε .....τον μάρτη για τα καλά!!!

Καλά να περνάτε και να πετατε παιδιά ! καλό μήνα!!!!!!