Συγνωμη αλλα να πεξω 5-10 λεπτα και μετα στακα να φορτιση αντε εχω 4 lipo ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ 20-50 λεπτα αντε μια ωρα και 2 μερες φορτιση και οσο φορτιζω κοιταω της lipo μην παρω φωτια το οτι μπορει ενα ελικοπτερο στα χερια ενος εμπιρου να κανει τα παντα δεν συμενη οτι οτι μπορω εγω ή ο καθε απειρος οποτε τα video τα ξεχναμε α επισεις τα video δεν λενε ποσα $ κτλ κανει το trex που βλεπουμε γιατι δεν εχει καμια σχεση με το Trex τον 250 € .
Οσο για το κινεζιες δεν ειναι θεμα υλικον αλα θεμα κατασκευης ενα walkera πχ που εσπασε πιγε απο ελιψη Locktite ξεβιδοσε ball link απο servo . Οταν θα μαθω να ξυριζω με το raptor θα παρω ενα Ηλεκτρικο για τους λογους που αναφερες αλα οχι για το ΚΟΣΤΟΣ ειναι ακριβοτερο απλα γιατι ΟΛΟΙ στην αρχη ειμαστε κουλι εχουμε parkison λογου φοβου ανγχος και κανουμε μεγαλες κηνισης.
Ακομα και στο aerofly εσπασα απειρα μεχρι να λεω οτι καταφερνω να το σπαω μετα τα 30 sec οταν και αυτο δεν σε βοηθαει

.
Επισεις καθε ποτε οι 5 10 15 ... 100 lipo που εχεις πανε για πεταμα ? ενω καθε ποτε ενας OS 50 ?
Οταν τα ηλεκτρικα θα εχουν αυτονομια 15 λεπτα θα φορτιζουν σε 1 λεπτο και οι μπαταριες θα κανουν 20-40 ευρω "αυτες που περιεγραψα" Διλαδη σε 10 χροναι οπως παμε το συζιταμε
Απλα η αποψη μου αλα για να μαθεις θες πολλα γαλονια ποσο μαλλον MHa τα γαλονια τα αγοραζεις τα Mha τα περιμενης και οσο για το κοστος με 350-400 ευρω ρευμα ειμαι στην ακριβοτερι βαθμιδα της ΔΕΗ πληρονω την KWH Χρυση δεν ειναι φθινοτερο απο ενα γαλονι 500 φορτισεις LIPO 2000 Mha