Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.933 μηνύματα σε 12.395 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Δευτέρα, 24 Αυγ 2026, 17:33:18

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Δευτέρα, 24 Αυγ 2026, 17:33:18

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Yiannis_S
    [Χθες στις 16:44]

από Markhelis
    [Χθες στις 14:26]

από carapis
    [Σάββατο, 22 Αυγ 2026, 10:15:19]

[Παρασκευή, 21 Αυγ 2026, 15:32:58]

από coach
    [Παρασκευή, 21 Αυγ 2026, 14:40:09]

από TheLurker
    [Κυριακή, 9 Αυγ 2026, 12:27:54]

από Stargazer
    [Πέμπτη, 6 Αυγ 2026, 16:11:02]

[Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 22:09:24]

από dominicm
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 17:14:50]

από Stargazer
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 11:39:19]

από UH-1H
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 19:09:57]

από Stargazer
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 14:58:46]

από dominicm
    [Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 19:33:58]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309933
    Σύνολο θεμάτων: 12395
    Online σήμερα: 129
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 66
    Συνολικά: 67
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: [1] 2  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: NΕΜ-450SE v2 (Superior Edition) ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?  (Αναγνώστηκε 9480 φορές)
    m1john
    Aeromodeller Full Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« στις: Σάββατο, 18 Νοε 2006, 16:06:59 »

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΩΣΥΝΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟΥΣ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑΔΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΜ . ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΛΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑ ΑΚΡΗ ΤΕΛΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΣΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.
    Καταγράφηκε
    Apostolos
    Aeromodeller Hero Member

Flyyyyy!!!!

« Απάντηση #1 στις: Σάββατο, 18 Νοε 2006, 22:29:26 »

HI John!

Το ΝΕΜ 450SE ειναι απο αυτα τα που λεμε κινεζιες! Ολα του καλα και αγια αλα η ποιοτητα των υλικων του ειναι χαμιλη! Δηλαδη: παρολο που το ελικοπτερο ειναι full metal εχει πολους τζογους  στο στροφειο και στην ουρα, τα ασημι frames δεν ειναι carbon αλα απο πλαστικο, τα μαυρα ειναι G10! Και για 350€?HuhHuhUndecided Πτητηκα δε, εναι τουλαχηστον αξιοπρεπες χωρις να ενθουσιαζει!  Thumbs up
    Καταγράφηκε
    www.rc-models.gr
    Aeromodeller Jr. member
    **

ο μοντελισμός δεν ήταν ποτέ καλύτερος στην Ελλάδα

« Απάντηση #2 στις: Δευτέρα, 27 Νοε 2006, 23:39:54 »

HI John!

Το ΝΕΜ 450SE ειναι απο αυτα τα που λεμε κινεζιες! Ολα του καλα και αγια αλα η ποιοτητα των υλικων του ειναι χαμιλη! Δηλαδη: παρολο που το ελικοπτερο ειναι full metal εχει πολους τζογους  στο στροφειο και στην ουρα, τα ασημι frames δεν ειναι carbon αλα απο πλαστικο, τα μαυρα ειναι G10! Και για 350€?HuhHuhUndecided Πτητηκα δε, εναι τουλαχηστον αξιοπρεπες χωρις να ενθουσιαζει!  Thumbs up

Το nem το έχω σετάρει και πετάξει και είναι πολύ ανώτερο ακόμη και απο το T-'rex 450 SE σε λιγο θα ανεβάσω video της εξαιρετικής πτήσης του.
    το 99% των μοντέλων είναι κίνα, δε σημαίνει οτι όλα τα κινέζικα είναι άχρηστα.  Πραγματικά ένα εξαιρετικό μοντέλο.
    Καταγράφηκε

Apostolos
    Aeromodeller Hero Member

Flyyyyy!!!!

« Απάντηση #3 στις: Τρίτη, 28 Νοε 2006, 00:12:00 »

Επίσης!!!!!!!!!!! Το έχω πετάξει και το έχω σετάρει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και πιστεύω πως είναι ΑΠΛΑ αποδεκτό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τίποτα περισσότερο! Εάν η τιμή του είναι κάτω από 140€ τα περνώ όλα πίσω!!!!!!! Wink
    Καταγράφηκε
    www.rc-models.gr
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #4 στις: Τρίτη, 28 Νοε 2006, 22:17:29 »

Επίσης!!!!!!!!!!! Το έχω πετάξει και το έχω σετάρει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και πιστεύω πως είναι ΑΠΛΑ αποδεκτό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τίποτα περισσότερο! Εάν η τιμή του είναι κάτω από 140€ τα περνώ όλα πίσω!!!!!!! Wink

Τώρα μπερδεύτηκα, μιλάμε για το ίδιο ελικόπτερο??? αυτο?? www.rc-models.gr/contents/media/l_DSC00168.JPG Thumbs up Thumbs up

αν μιλάμε για το ίδιο μου φενεται απίστευτο να λες οτι θα έπρεπε να κάνει κάτω απο 140ευρώ το ελικόπτερο είναι απλά τέλειο... μετα λόγου γνώσεως και χωρίς υπερβολή
    Καταγράφηκε

Apostolos
    Aeromodeller Hero Member

Flyyyyy!!!!

« Απάντηση #5 στις: Τετάρτη, 29 Νοε 2006, 08:58:05 »

Ναι ναι , για το ίδιο μιλάμε! Τυχαίνει να το γνωρίζω από όταν ήρθε στην Ελλάδα!
    Για να αποφύγουμε τυχών παρεξηγήσεις, η δική μου ένσταση είναι:
    1.   Η ατελής εφαρμογή του wash out.
    2.   Οι τζόγοι που εμφανίζονται στην ουρά παρόλο που είναι γεμάτη rouleman!
    3.   Dampers τα οποία είναι πολύ μαλακά και φθείρονται εύκολα! (επομένως ακατάλληλα για 3D)
    4.   Η εφαρμογή του κεντρικού άξονα με το γρανάζι που γίνετε με ένα απλό pin.
    5.   To πολύ σφιχτό autorotation unit.
    6.   Τα ασημί main frames τα οποία είναι από σκληρό πλαστικό κακής ποιότητας. (υπάρχουν και μαύρα τα οποία είναι από G10, Αυτά μ’αρέσουν!!)
    7.   Τα βιδάκια τα οποία φθείρονται σχετικά εύκολα.
    8.   Τιμή!!!
    9.   Canopy το οποίο σπάει με το παραμικρό!
    10.   Ball links τα οποία σπανέ!
    Υπάρχουν όμως και καλά στοιχειά όπως:
    1.   Μοτέρ που παρεμπιπτόντως με εντυπωσίασε με την απόδοση του.
    2.   Τα carbon blades 315 τα οποία πολύ καλής ποιότητας! (όχι τα κόκκινα, εφαρμόζουν παραπολύ σφιχτά στα grips!)
    3.   Θέση των servo και φιλοσοφία του ελικοπτέρου!

ΤΟΝΙΖΩ ότι όλα τα παραπάνω είναι αποκλίστηκα και μόνο η δική μου άποψη!!!!!!!
    Καταγράφηκε
    mikelos
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #6 στις: Παρασκευή, 22 Δεκ 2006, 20:19:16 »

Τελικα πιο ειναι καλυτερο ελικοπτερο το t-rex η το nem!!!
    Καταγράφηκε
    koseliok
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #7 στις: Παρασκευή, 22 Δεκ 2006, 23:07:13 »

t-rex  -- και ξερο ψωμι"" Thumbs up
    Καταγράφηκε

GOBLIN 500---trex 450 pro.... trex 450sport fl ----Trex 700 nitro  ..........
    mrkaza
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #8 στις: Παρασκευή, 22 Δεκ 2006, 23:12:03 »

Περιμενε και παρε raptor βαλε λιπο βαλε upgrades κτλ κτλ τα ιδια θα σου παει
    Καταγράφηκε

sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #9 στις: Παρασκευή, 22 Δεκ 2006, 23:14:45 »

Thumbs up
    Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    ducatista
    Aeromodeller Jr. member
    **

Κολλαω-πεταω-σπαω .... κολλαω-πεταω-σπαω ...

« Απάντηση #10 στις: Τρίτη, 9 Ιαν 2007, 20:36:03 »

Τι μπορει κανεις να πει.....
    "Κινεζιες"  ...  δηλαδη το Raptor η το  TREX  ειναι απο το Καζακσταν;
    Τιμη ... ε οχι και ακριβο! Ενα TREX  στην συνθεση του ΝΕΜ κανει αλλα μισα τοσα. Και δεν ειναι 7000 αλουμινιο (διαβαστε λιγακι για να δειτε τι σημαινει Al 7000)
    Πλαστικο ... Πως ειπατε; ασπρο πλαστικο; χμμμ  δεν με πεισατε παληκαρια. Εγω για γκρι carbonfiber το βλεπω. Οσο για το G10 οποιος γυριζει μυριζει.
    Τζογοι ... μαλλον για αλλο ελικοπτερο μιλατε παιδια.
    Βιδες ... σωστη παρατηρηση. Ειναι ανοξειδωτες και σαν τετοιες χαλανε ευκολα. Προσωπικα τις αλλαξα με μαυρες ατσαλινες αλλεν απο εδω http://www.modelfixings.co.uk/fixings.htm
    Οσο για το πως πεταει ... αν βρω ξανα την σελιδα που το εχει να κουρευει γκαζον αναποδα θα σας την στειλω. Α εκτος απο κουρευτικη μηχανη κανει και γ@#ω τα 3D σε βιντεακια της ιδιας σελιδας.

Τωρα για οσους δεν πασχουν απο αγκυλωση το συνιστω. Για τους υπολοιπους δεν μπορω να κανω τιποτα γιατι ειναι αθεραπευτοι νιτροκεφαλοι.
    χεχε
    Καταγράφηκε

ξανακολλαω-ξαναπεταω-ξανασπαω.......
    mrkaza
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #11 στις: Τρίτη, 9 Ιαν 2007, 22:24:57 »

Συγνωμη αλλα να πεξω 5-10 λεπτα και μετα στακα να φορτιση αντε εχω 4 lipo ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ 20-50 λεπτα αντε μια ωρα και 2 μερες φορτιση και οσο φορτιζω κοιταω της lipo μην  παρω φωτια το οτι μπορει ενα ελικοπτερο στα χερια ενος εμπιρου να κανει τα παντα δεν συμενη οτι  οτι μπορω εγω ή ο καθε απειρος οποτε τα video τα ξεχναμε α επισεις τα video δεν λενε ποσα $ κτλ κανει το trex που βλεπουμε γιατι δεν εχει καμια σχεση με το Trex τον 250 € .

Οσο για το κινεζιες δεν ειναι θεμα υλικον αλα θεμα κατασκευης ενα walkera πχ που εσπασε πιγε απο ελιψη Locktite ξεβιδοσε ball link απο servo . Οταν θα μαθω να ξυριζω με το raptor θα παρω ενα Ηλεκτρικο για τους λογους που αναφερες αλα οχι για το ΚΟΣΤΟΣ ειναι ακριβοτερο απλα γιατι ΟΛΟΙ στην αρχη ειμαστε κουλι εχουμε parkison λογου φοβου ανγχος και κανουμε μεγαλες κηνισης.

Ακομα και στο aerofly εσπασα απειρα μεχρι να λεω οτι καταφερνω να το σπαω μετα τα 30 sec οταν και αυτο δεν σε βοηθαει Sad .

Επισεις καθε ποτε οι 5 10 15 ... 100 lipo που εχεις πανε για πεταμα ? ενω καθε ποτε ενας OS 50 ?

Οταν τα ηλεκτρικα θα εχουν αυτονομια 15 λεπτα θα φορτιζουν σε 1 λεπτο και οι μπαταριες θα κανουν 20-40 ευρω "αυτες που περιεγραψα" Διλαδη σε 10 χροναι οπως παμε το συζιταμε

Απλα η αποψη μου αλα για να μαθεις θες πολλα γαλονια ποσο μαλλον MHa τα γαλονια τα αγοραζεις τα Mha τα περιμενης και οσο για το κοστος με 350-400 ευρω ρευμα ειμαι στην ακριβοτερι βαθμιδα της ΔΕΗ πληρονω την KWH Χρυση δεν ειναι φθινοτερο απο ενα γαλονι 500 φορτισεις LIPO 2000 Mha
    Καταγράφηκε

Apostolos
    Aeromodeller Hero Member

Flyyyyy!!!!

« Απάντηση #12 στις: Τετάρτη, 10 Ιαν 2007, 01:24:28 »

ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!

Γουστάρω! Για να μιλήσουμε με ορούς που καταλαβαίνεις φίλε ducatista, το ΝΕΜ είναι σαν ένα customαρισμένο monster που όσο και να θέλει ποτέ δε θα γίνει 955 (αν το θυμάσαι!)!!!!!!!! Όσο για το κινεζιά, επιμένω θέλοντας να πω ότι ποιοτικά είναι άθλιο!!!!!!!!  Και για την ιστορία λέγετε 3DX-450se και το πουλάνε στο e-bay 100€!
     Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin
    Καταγράφηκε
    Apostolos
    Aeromodeller Hero Member

Flyyyyy!!!!

« Απάντηση #13 στις: Τετάρτη, 10 Ιαν 2007, 01:41:21 »

Α! Και μη ξεχάσω για το γκρι carbon, πάρε μια πένσα και σπάστο για να βρεις μια ωραία foto ανάμεσα στις ρητίνες! Το Τ7000 στο ΝΕΜ σημαίνει αυτό που ξερνάει τα σπειρώματα!
      Άσε που άρχισα φυσιοθεραπεία για την κουλαμάρα!!!!!!!
    (όλα τα παραπάνω φιλικά πάντα! Διάλογο κάνουμε!)
     Thumbs up
    Καταγράφηκε
    mikelos
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #14 στις: Τετάρτη, 10 Ιαν 2007, 10:29:54 »

Εγω παντος διαλεξα να παρω τα χριστουγεννα το T-rex μιας που ειναι αρκετα δοκιμασμενο και υπαρχουν απειρα ανταλακτικα και upgrade στο internet Thumbs up
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: [1] 2  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Ελικόπτερα R/C  |  Ελικόπτερα ηλεκτρικά (Συντονιστής: Γκούσκος Διονύσιος)  |  Θέμα: NΕΜ-450SE v2 (Superior Edition) ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?
    Μεταπήδηση σε: