Παιδια cool
Δεν εχω τιποτα μετα θερμικα. Μια χαρα ειναι.
Απλως το ηλεκτρικακι πεταει και απ το τραπεζι της κουζινας που λεει ο λογος.
Ουτε και λεω οτι οσο πιο ακριβο τοσο το καλυτερο.
Ο καθενας το δικο του το πληρωσε, το αγαπαει και το ποναει.
Αλλα οταν καποιοι κατηγορουν κατι που δεν ειναι κακο επειδη δεν ταιριαζει με τα γουστα τους ... εεε τι να κανω να μην πω και γω κατι;
Το ΝΕΜ δεν ειναι θεοσταλτο, εχει τα καλα του εχει τα κακα του. Αλλα κατα την γνωμη μου τα καλα ειναι περισσοτερα.
Αποστολε
Ασχολουμαι on & off με τον μοντελισμο απο το 1973 εδω και στο εξωτερικο που ζουσα παλιοτερα, μην μου την βγαινεις παρακαλω με τετοιου ειδους patronising σχολια.
Και εχω ζησει την εποχη που για να φτασεις να πεταξεις ενα μοντελο τ ο ε φ τ ι χ ν ε ς μ ο ν ο ς σ ο υ απο τις μπαλσες, δεν σου ερχοταν σε κουτι ετοιμο.
Ξημεροβραδιαζομουν στο πρατηριο των Προσκοπων στην Φειδιου και εφτιαχνα καυσιμα μονος μου απο την Βυσης. Το χαρτζιλικι γινοταν μπαλσα, polykote και κοντραπλακε, οταν οι συμμαθητες μου πηγαιναν στα μπιλιαρδα. Εχω ακομα την πρωτη μου OSMAX.
Στα ελικοπτερα ειμαι καινουργιος αλλα μπορω να διακρινω μια καλη απο μια κακη κατασκευη.
Δεν με πληρωνει ο Μανωλης αν και ειναι αρκετα συμπαθης.
Foamακια πεταω και γω και μαλιστα ευχαριστιεμαι πολυ περισσοτερο διοτι δεν με νοιαζει να τα σπασω. Ναναι καλα η ταινια συσκευασιας...
Πεταω στην Πεντελη και στο εξοχικο μου στον Παρνασσο.
Το βιντεο με την ξανθια που πεταει το R90 στο σαλονι το ειδα..... αυτο που δεν δειχνει ειναι τον πονοκεφαλο που θα ειχαν ολοι μετα απο τα καυσαερια.....!!! χεχε
Γ@#$το δεν βρισκω το link με ενα αδελφακι του ΝΕΜ (οχι ελληνικο αλλα στο Ισραηλ) που τοχει αναποδα και κουρευει γκαζον. Και μετα τραβαει και κατι G ετσι για να ξεμουδιασει... Αλλα θα το βρω που θα παει .
Αμεσως θα το ποσταρω για να κανετε ματι.
TO BΡΗΚΑ !!!!!
http://www.liorzahavi.com/Το ελικοπτερο λεγεται HDX450
Enjoy
ΥΓ Για να μην τα κατεβαζετε ολα που ειναι πολλα και μεγαλα να το σωστο
http://www.liorzahavi.com/videos/other/Lior%20Zahavi%20HDX%203D%20park2%20wmv.wmv36ΜΒ αλλα καπου στο τελος κανει και το περι ου ο λογος κουρεμα