Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.841 μηνύματα σε 12.389 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 23:52:43

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 23:52:43

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Σήμερα στις 22:49]

[Σήμερα στις 00:40]

από CMarkop
    [Χθες στις 19:35]

[Χθες στις 08:57]

από Markhelis
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 23:54:02]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]

από dominicm
    [Παρασκευή, 17 Ιουλ 2026, 18:43:56]

[Πέμπτη, 16 Ιουλ 2026, 18:22:36]

[Τετάρτη, 15 Ιουλ 2026, 18:55:59]

από carapis
    [Τρίτη, 14 Ιουλ 2026, 22:41:46]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309841
    Σύνολο θεμάτων: 12389
    Online σήμερα: 195
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 2
    Επισκέπτες: 137
    Συνολικά: 139
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: 1 2 3 4 [5] 6 7 8     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Υλικο διαδοσης Αερομοντελισμου  (Αναγνώστηκε 29157 φορές)
    mastoras
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #60 στις: Τρίτη, 14 Νοε 2006, 21:28:03 »

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως θα υπάρχουν σύνδεσμοι προς κάποια forum αλλά και προς το βιβλίο.

Για την διαδοση του αερομοντελισμου χρειαζεται "νεο αιμα" με νεες ιδεες , και ορεξη για δουλεια .

Χαιρομαι που βλεπω νεα παιδια να ανταποκρινονται στο καλεσμα , μια νεα εποχη αρχιζει .

Πριν απο λιγο στην εκπομπη αλ τσαντιρι νιουζ στον alpha εμφανιστηκε τηλεκατευθυνομενο ελικοπτερο ,για αλλο λογο μεν αλλα το αερομοντελο εμφανιστηκε στα ματια εκατομμυριων τηλεθεατων . Η tv παιζει σημαντικο ρολο για οτιδηποτε θελεις να παρουσιασεις .

Τα φορουμ και βεβαια θα παιξουν σημαντικο ρολο ,οχι τοσο στην διαδοση ,αλλα στην συγκεντρωση αερομοντελιστων που θελουν να βοηθησουν σε οποια προσπαθεια γινεται .

Δειτε αυτο  http://www.airmodelling.gr/smf/index.php?topic=749.90

Καταγράφηκε

Οταν θέλεις να πας κάπου γρήγορα πήγαινε μόνος σου, όταν θέλεις να πας κάπου μακρυά πήγαινε με άλλους
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #61 στις: Τρίτη, 14 Νοε 2006, 22:00:15 »

Αλήθεια παιδιά το Millenium ποιος το πετούσε, πείτε μας 
    Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    dapan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #62 στις: Τρίτη, 14 Νοε 2006, 22:34:46 »

Καλησπέρα.
    Η καραμέλα του «νέου αίματος», με την συχνότητα που επαναλαμβάνεται είναι σαν να γίνεται προσπάθεια  απαξιώσεις  όλων  των παλιών ς αερομοντελιστών που και όρεξη  από τι φαίνεται έχουν ακόμη για προσφορά, και εμπειρία για να αποφύγουν τα κατατόπια, αλλά και έχουν προσφέρει τόσα και τόσα πολλά.
    Αν γινόταν κουβέντα για «νέες ιδέες» οι οποίες θα γραφόταν και θα είχαμε την ευκαιρία να διαβάσουμε και να κουβεντιάσουμε  τότε θα συμφωνούσα πως υπάρχουν άνθρωποι (αερομοντελιστές) οι οποίοι φέρνουν κάτι πραγματικά καινούριο και όχι remake ταινιών οι οποίες έχουν δοκιμαστεί παλαιότερα και ξέρουμε εκ των προτέρων τα αποτελέσματα .
    Θα πρέπει να μάθουμε να συμβαδίζουμε με την εποχή μας. Να καταλάβουμε της πραγματικές ανάγκες και τα αδιέξοδα της κοινωνίας και μέσα από αυτά να δώσουμε διέξοδο με αυτό που κάνουμε και σε άλλους, οι οποίοι πραγματικά ψάχνουν να το βρούν.
    Αν και από μικρή σχετικά πόλη τα δέκα χρόνια που είμαι αερομοντελιστής έχω δει να περνούν από το μοντελοδρόμιο πολλοί ASSOI …. Όλοι αυτοί είχαν ιδέες και στα λόγια ήταν πρώτοι, οι υλοποίηση όμως αυτών των ιδεών κατ αυτούς έπρεπε να γίνεται από άλλους, υποδεέστερους κατά την άποψη τους σε κοινωνικό επίπεδο ή ίσως κατά αυτούς και σε διανοητικό. Αυτοί απλά θα έπρεπε να είναι οι Αρχηγοί να δίνουν της κατεύθυνσης και με τα χεράκια τους να μην ακουμπάν τπτ άλλο πέραν των stick της Τ/Κ,
    Από σωτήρες λοιπόν είμαστε κομπλέ….για αυτό προσωπικά προτιμώ «παλαιό αίμα» με μυαλό, υπομονή, νέες ιδέες, και όρεξη για δουλειά.

dapan

Καταγράφηκε

Όποιος μαθαίνει από τα λάθη του είναι έξυπνος,
    όποιος μαθαινει από τα λάθη των άλλων είναι σοφός
    mike@$
    Aeromodeller Full Member

Κάποτε θα το πάρω αυτό το αεροπλάνο!

« Απάντηση #63 στις: Τρίτη, 14 Νοε 2006, 22:36:52 »

Και εγω εχω δει ενα ελικοπτερακι στον μικρουτσικο αλλα το κατεβαζανε απο πανω με σκηνη δεν πετουσε δεν νομιζω οτι αυτο δινει ιδαιτερη διαφημηση Huh
    Καταγράφηκε

Never give up!
    3DJunk
    Board moderator

« Απάντηση #64 στις: Τρίτη, 14 Νοε 2006, 23:00:30 »

Τον όρο "πτήση εθισμού"  το έχω ακούσει αρκετές φορές, μάλλον δεν τον χρεισιμοποιούμε εμείς, αφού δεν έχει γίνει ποτέ κάτι τέτοιο.

Όσο για το θέμα του site δεν διαφωνώ πως όλα όσα ανέφερες είναι σημαντικά βοηθήματα, αλλά για τον νέο ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΗ, όχι για κάποιον που σκέφτεται να αγοράσει ένα αεροπλάνο, για κάποιον που ποτέ ξανά δεν έχει ξαναασχοληθεί με τον μοντελισμό. (Αυτή είναι η άποψη μου, φυσικά και είναι δεκτή κάθε αντίρηση).

Νομίζω λοιπόν πως πρέπει να δημιουργηθεί μία σελίδα με ορισμένα πολύ βασικά πράγματα, που απλά να εξηγούν ποιοί είμαστε και τι κάνουμε, και να μην μπάινει σε λεπτομέριες περί την κατασκευή του αεροπλάνου κ.λ.π. Μερικές θεαματικές φωτογραφίες και ένα καλό κείμενο για να κινούν το ενδιαφέρον και γενικότερα να αποτελούν μία πιο "ομαλή" εισαγωγή στον μοντελισμό.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως θα υπάρχουν σύνδεσμοι προς κάποια forum αλλά και προς το βιβλίο.

Και όλα αυτά γιατί νομίζω πως λίγοι θα κάτσουν να διαβάσουν ένα ολόκληρο βιβλίο και ακόμα λιγότεροι να γράψουν σε ένα forum και να ρωτήσουν πέντε πράγματα... Έτσι είναι ο Έλληνας, δυστηχώς... Ελάχιστους νέους μοντελιστές έχω δει να εκφράζουν τις απορίες τους εδώ...

Φυσικά και πρέπει να υπάρξουν και πιο εξιδικευμένα site για ενημέρωση και πιο έμπειρων πιλότων, και εύχομαι κάθε επιτυχία σε οποιαδήποτε προσπάθεια!

Φιλε Φωτη μου αρεσει που συμμετεχεις στη συζητηση, σχετικα με τα βιβλια που εγραψες κτλ. εχω να σου πω το εξης, μετα απο τρια πτυχια  και αμετρητες ωρες διαβασματος για θεματα πανεπιστημιακα και μη εχω καταληξει στο οτι πραγματικα μαθαινεις σε οποιο επιπεδο κι αν εισαι, αρχαριος η μη, οταν πραγματικα την "ψαξεις" και διαβασεις σοβαρα κατι. Για να γινει αυτο πρεπει να υπαρχουν διαθεσιμες εγκυρες πηγες, το βιβλιο του jkon εκτος απο το οτι ειναι διαθεσιμο δωρεαν στους αερομοντελιστες ειναι πανω απ'ολα εγκυρο, και ειναι αποτελεσμα δουλειας δεκαετιων.

Με πασαλιματα, φυλλαδιακια και απλα λογια σε forum δε μαθαινεις πιστεψε με (δε μιλαω προσωπικα σε'σενα οκ?). Τα fora (forums) επισις θελουν πολυ καλο φιλτραρισμα δε πρεπει να βασιζεσαι και πολυ σ'αυτα, προσωπικα οταν θελω να ψαξω κατι πολυ  μεσω forum κανω την ιδια ερωτηση σε αρκετα (4-5 ουτε κι εγω ξερω σε ποσα ειμαι subscribed), φιλτραρω πολυ καλα τις πληροφοριες και τελικα κανω συσχετισμο (cross correlation) των πληροφοριων για να βγαλω συμπερασμα.

Φιλικα,
    Νικος
    Καταγράφηκε
    v_tolias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #65 στις: Τρίτη, 14 Νοε 2006, 23:13:13 »

Και εγω εχω δει ενα ελικοπτερακι στον μικρουτσικο αλλα το κατεβαζανε απο πανω με σκηνη δεν πετουσε δεν νομιζω οτι αυτο δινει ιδαιτερη διαφημηση Huh
    Δινει διαφημιση αλλα σωστα το κατεβαζαν ετσι...Ακομα και ενα ηλεκτρικο δεν πρεπει να πεταει μεσα σε χωρο με τοσο κοσμο...Και αν παει να παρει ενας που δεν ξερει τους κινδυνους και το πεταει σε ενα χωρο με κοσμο και χτυπισει καποιον δεν θα φταιει και η τηλεοραση?Ειναι λαθος να δινονται τετοια παραδειγματα...Αν πεταγε επρεπε να πει καποιος (π.χ. προυσιαστης) οτι αυτο ειναι επικυνδινο και δεν πρεπει να γινει απο κανεναν!Και παλι ομως οπως πρωειπα οσο εμπειρος και να ηταν ο πιλοτος δεν θα επρεπε να πεταξει μεσα σε ενα στουντιο αν ειναι σωστος....Καλως δεν πεταξε Thumbs up Thumbs up Thumbs up
    Καταγράφηκε

Κανένα δεν έμεινε εκέι πάνω...
    Hobbitakos
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #66 στις: Τρίτη, 14 Νοε 2006, 23:37:59 »

Καλισπερα και απο εμενα καταρχην χαρηκα που αναψα λιγο τα αιματα με το προηγουμενο κειμενο αυτο σημαινει οτι υπαρχουμε μοντελλιστικα αλλα και ως σκεπτομενα ατομα

α)Ο χ παρουσιαστης δεν το κανει απο διαφημηση αλλα απο κολπο να αυξησει την θεαματικοτητα διαφημηση μπορουν να το κανουν εαν το σκεφτουν σωστα καποιοι αλλοι που ομως ακομα δεν φαινεται να το σκεφτονται  αυτο

β)Σαφως και δεν αναιρουμε την εμπειρια του παλιου αιματος και την θεληση του αλλα μην ξεχνατε καποιοι απο το παλιο αιμα το παιζουν ακομα παντογνωστες και εμεις κατωτεροι ,καποιοι απο αυτους εχουν εριστικη συμπεριφορα ως προς του αλλους του νεοτερους η τα νεουδια οπως τους λενε ,και το σημαντικο καποιοι απο το παλιο αιμα ισως να μην αφηνουν τον αερομοντελισμο να ανθησει

Ισως καποιοι να απορουνε με την συμπεριφορα μου μιας και συνηθως ειμαι χαμηλων τονων και σαν μελος εδω και ενα χρονο στο φορουμε τωρα πιανω την κατοσταρα.....  αλλα μεχρι εδω

Κυριοι εαν θελετε πραγματικα να δειτε την τρελλα σας να μεγαλωνει ξεχαστε
    α) ΚΑΥΓΑΔΕΣ
    β) ΜΙΖΕΡΙΑ
    γ) ΖΗΛΙΑ και
    δ) ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΑΣ
    Καταγράφηκε
    fotis400
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #67 στις: Τρίτη, 14 Νοε 2006, 23:54:19 »

Νικόλα θα συμφωνήσω μαζί σου.
    Βασικά αναφερόμαστε στο ίδιο πράγμα. Εγώ απλά προτείνω την δημιουργία μίας σελίδας με ένα κείμενο σωστό και έγκυρο με σκοπό να ενημερώνει σωστά τον νέο. Ακριβώς για να αποδεχθούν αυτά τα προβλήματα χρειάζεται αυτή η ενημέρωση.
    Κάποιοι πιθανόν να μην έχουν καταλάβει ακόμα για τι πράγμα μιλάω. Εννοώ μία απλή σελίδα με ένα προσεχτικά συνταγμένο κείμενο και προσεχτικά διαλεγμένες φωτογραφίες.
    Ένα κείμενο που δεν θα αναφέρεται σε τεχνικές λεπτομέρειες του στυλ «6κάναλη ή 4κάναλη». Και αυτό είναι απαραίτητο, αλλά πρώτα όμως κάποιος πρέπει να αποφασίσει να ασχοληθεί με τον μοντελισμό για να αναρωτηθεί κάτι τέτοιο(και όταν το κάνει, το βιβλίο του jkon σίγουρα θα τον διαφωτίσει).

Πρέπει πρώτα να δείξουμε ποιοι είμαστε και τι κάνουμε, να εξηγήσουμε τι χρειάζεται κανείς για να ασχοληθεί, πόσα χρήματα, πόσο ασφαλές είναι, και όλα αυτά που απασχολούν κάποιον όταν πρώτη φορά ρου περνάει από το μυαλό η ιδέα.

Το link της σελίδας αυτής να είναι στα homepage όλων των ελληνικών αερομοντελιστικών σελίδων, σε περίοπτη θέση, ώστε όποιος και να «περάσει» από εκεί τυχαία, από περιέργεια και μόνο να μπαίνει…

Και όταν θα μπαίνει τελείωσε! Πλέον θα πείθεται πως πρέπει να ασχοληθεί με τον μοντελισμό, όχι όμως παραπλανώντας τον, αλλά δείχνοντας του την πραγματική χαρά του να πετά κανείς.

Βέβαια μετά χρειάζονται και σύνδεσμοι είτε σε forum είτε αλλού, ώστε να δοθεί η «σπίθα» και έτσι ο νέος να αρχίσει να ψάχνεται…
    Σίγουρα τα forum είναι πονεμένη ιστορία, θέλουν πολύ προσοχή, αλλιώς μπορούν να έχουν αρνητικά αποτελέσματα, αλλά όμως σε ορισμένες περιπτώσεις πραγματικά βοηθάνε. Ή έστω δίνουν το έναυσμα για ψάξιμο σε μεγαλύτερο βάθος. Προσωπικά γράφω σε αρκετά forum (ελληνικά και μη) έτσι ώστε να διασταυρώνω κάθε πληροφορία πριν την λάβω ως σωστή, αλλά τελικά βγάζω άκρη… Μέσω έστω αυτής της δύσκολης και ίσως αναξιόπιστης διαδικασίας τελικά βελτιώνομαι, και όχι μόνο εγώ…

Αυτή είναι η ιδέα μου γενικότερα. Εννοείται πως είμαι ανοιχτός σε κάθε άλλη σκέψη.

Εγώ λοιπόν προτείνω να ξεκινήσουμε την σύνταξη αυτού του κειμένου, πολύ προσεχτικά, αφού κανονιστούν όλα τα απαραίτητα (τι γίνεται με την ομοσπονδία τελικά δεν ξέρω…), και τελικά να προχωρήσουμε στην δημιουργία αυτού του site φιλοξενούμενο σε κάποια από τις γνωστές σελίδες, του οποίου ο σκοπός θα είναι αυτός: Η προβολή του μοντελισμού σε κάποιον τελείως αρχάριο, η σωστή ενημέρωση του και η σωστή κατεύθυνση του προς τις επιπλέον πληροφορίες.
    Καταγράφηκε
    Hobbitakos
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #68 στις: Τετάρτη, 15 Νοε 2006, 00:08:08 »

Αυτο θα γινει εαν συναινεσουν ολοι 
    Καταγράφηκε
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #69 στις: Τετάρτη, 15 Νοε 2006, 00:39:32 »

* o agridoc διαβάζει προσεκτικά. Ξέρει από καιρό τι θα γίνει αλλά κάνει υπομονή.
    Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    Γιώργος Κανδυλάκης
    Administrator

« Απάντηση #70 στις: Τετάρτη, 15 Νοε 2006, 00:44:17 »

εντάξει βρε παιδιά, δεν υπάρχει αντίρρηση...

όποιος έχει να προτείνει κάτι, καλώς το κάνει, δεν έχει παρά να το πράξει κιόλας.

Δεν απαγόρευσε κανένας τίποτε, ούτε δεν ακούστηκαν προτάσεις, ούτε σχολιάστηκαν δυσμενώς όσες ακούστηκαν. Όλα σωστά είναι. Κάποιος να τα κάνει πράξη.

Υλοποιητές ψάχνουμε να δούμε. Με έργα. Περισσότερα έργα, λιγότερα λόγια. Όχι το ανάποδο. 

Ένα τελευταίο που με προβλημάτισε. Βαρέθηκα τον διαχωρισμό Παλιοί - Νέοι. (όπως και το Βόρειοι-Νότιοι, άσχετο...). Ειδικά όταν εντοπίζουμε εκεί το σημαντικότερο πρόβλημα της ανάπτυξης του αερομοντελισμού στη χώρα.

Εκτιμώ ότι υπάρχουν καλοί και κακοί (και άσχετοι...άσχετο)

Καλοί παλιοί αερομοντελιστές και κακοί παλιοί αερομοντελιστές.
    Καλοί νέοι αερομοντελιστές και κακοί νέοι αερομοντελιστές.

Μην τα ισοπεδώνουμε και μην τα γενικεύουμε όλα, παρακαλώ.

Κυριοι εαν θελετε πραγματικα να δειτε την τρελλα σας να μεγαλωνει ξεχαστε
    α) ΚΑΥΓΑΔΕΣ
    β) ΜΙΖΕΡΙΑ
    γ) ΖΗΛΙΑ και
    δ) ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΑΣ

σύμφωνοι, αν και το κόβω δύσκολο λιγάκι, γιατί έλληνες είμαστε (αχ, το είπα επιτέλους). Αλλά σε ποιούς αναφέρεσαι ? Ποιός δεν το κάνει? Ποιός δημιουργεί προβλήματα ?

Απλά μια σκέψη για καληνύχτα...

gkan
    Καταγράφηκε

όσο ελαφρύτερα είναι, τόσο ψηλότερα πάνε

μέτρα με μικρόμετρο, σημάδεψε με κιμωλία, κόψε με τσεκούρι...
    Αντώνης Παπαδόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #71 στις: Τετάρτη, 15 Νοε 2006, 08:29:06 »

Καλημέρα σε όλους,

Παρακολουθώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την κίνηση γύρω από το θέμα αυτό. Ο στόχος από μόνος του είναι δύσκολος και δεν νομίζω οτι υπάρχουν μαγικές λύσεις που μπορούν από την μια μέρα στην άλλη, να δουλέψουν.

Δεν θα ήθελα να ξεκινήσει ιδιαίτερη ενότητα, αλλά θα ήταν ενδιαφέρον αν κάναμε μία μικρή παρένθεση μέσα στην ενότητα αυτή και όσοι ενδιαφερόντουσαν να λάβουν μέρος, απαντούσαν στα παρακάτω ερωτήματα

1. Σε τι ηλικία άκουσα πρώτη φορά για τον αερομοντελισμό?
    2. Σε τι ηλικία ξεκίνησα να ασχολούμαι με τον αερομοντελισμό?
    3. Τι ήταν εκείνο που με έκανε να ασχοληθώ με τον αερομοντελισμό?

Ας αφήσουμε την παρένθεση ανοικτή μέχρι το απόγευμα και μετά τα ξαναλέμε.

Διάβασα επίσης τα λεγόμενα του hobbitakos (συνονόματε τι κάνεις?)

Το "νεούδι" που το άκουσες στην Κύπρο μήπως?

Οπως πολύ σωστά λέει και ο Γιώργος Κανδυλάκης υπάρχουν και παλιοί και νέοι καλοί και κακοί. Νομίζω οτι είναι εξαιρέσεις και όχι ο κανόνας.

Μήπως Αντώνη και σε σένα δεν έχει τύχει να προσπαθείς να δείξεις ή να μάθεις σε κάποιον νεότερο σου (πάντα σε εμπειρίες όχι απαραίτητα σε ηλικία) πέντε πράγματα και νομίζοντας ότι τα ξέρει σε αγνοεί?

Αντώνης Παπαδόπουλος
    Καταγράφηκε
    mastoras
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #72 στις: Τετάρτη, 15 Νοε 2006, 12:13:59 »

Kαλημερα σας Κ .Παπαδοπουλε  .
    Παιρνω πρωτος το θαρρος να ανταποκριθω στο καλεσμα σας .
    Σιγουρα ο στοχος για τον οποιο συζηταμε ,ειναι δυσκολος ,αλλα αυτο δεν πρεπει να μας αποτρεψει απο το να προσπαθησουμε .Οπως και  σιγουρα μεμονωμενες ενεργειες δεν μπορουν να εχουν αποτελεσμα .

Οι δικες μου απαντησεις στα ερωτηματα που θεσατε ειναι οι εξης

1. Σε τι ηλικία άκουσα πρώτη φορά για τον αερομοντελισμό?
        Στην ηλικια των 16 ετων οταν πρωτοειδα αερομοντελα στην βιτρινα ενος μοντελιστικου καταστηματος ,του οποιου
    ημουνα πελατης
    2. Σε τι ηλικία ξεκίνησα να ασχολούμαι με τον αερομοντελισμό?
        Στην ηλικια των 40 ετων .
    3. Τι ήταν εκείνο που με έκανε να ασχοληθώ με τον αερομοντελισμό?
       Η εικονα μιας επιγραφης στον δρομο προς το σπιτι μου ,που εγραφε "προς μοντελοδρομιο " πηγα εκει μια Κυριακη και
       βρηκα αερομοντελιστες και μοντελα να πετανε . Εαν δεν την εβλεπα ισως να μην ειχα ασχοληθει ποτε .

Δημητρης Ραμμος

Καταγράφηκε

Οταν θέλεις να πας κάπου γρήγορα πήγαινε μόνος σου, όταν θέλεις να πας κάπου μακρυά πήγαινε με άλλους
    fotis400
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #73 στις: Τετάρτη, 15 Νοε 2006, 14:52:11 »

Ιδέες έχουν ακουστεί αρκετές, και μπορούν να βρεθούν και άλλες πολλές. Επίσης πολλοί από αυτό το forum δηλώνουν ότι θέλουν να κάνουν κάτι, αλλά δεν βλέπω τελικά ενέργειες.

Ελάχιστοι έχουν προτείνει μία πιθανή κίνηση για την συνέχεια του σκοπού μας, και ακόμα λιγότεροι έχουν σχολιάσει αυτές τις λίγες προτάσεις…

Λοιπόν υπάρχουν  άτομα που ενδιαφέρονται να πράξουν τελικά άμεσα???

Ή μήπως θα συνεχίσουμε την ανάπτυξη των «θεωριών» μας και των «φιλοσοφιών»???

Τόσα καλά πράγματα έχουν γραφεί, αλλά…
    Καταγράφηκε
    fotis400
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #74 στις: Τετάρτη, 15 Νοε 2006, 14:53:29 »

1.   Πρώτη φορά είδα αερομοντέλο όταν ήμουν 5-6 χρονών.
    2.   Ξεκίνησα να ασχολούμαι με τον αερομοντελισμό στα 13.
    3.   Κίνητρο μου ήταν μόνο η αγάπη προς τα αεροπλάνα. Ήθελα με κάθε τρόπο να πετάξω, και ο μοντελισμός ήταν η μόνη λύση μου…….
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 2 3 4 [5] 6 7 8     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Υλικο διαδοσης Αερομοντελισμου
    Μεταπήδηση σε: