Μιας και έχω πετάξει και τα δυο Fox αρκετή ώρα νομίζω ότι καλύτερο τελικά είναι το Fox τις ST.
Παρόλο που το φτερό δεν είναι ίδιο στο σχήμα με το πραγματικό, βοηθάει πολύ περισσότερο κατά την πτήση και σου δίνει
περισσότερη σιγουριά στις στροφές και στα ακροβατικά και τέλος είναι και λίγο μεγαλύτερο σε επιφάνεια
Να μοιραστώ και εγώ μαζί σας μιά πρώτη εντύπωση για το Fox της Windrider σε σχέση με το ST.
Αν και τα πέταξα ελάχιστα, τα βρήκα και τα δύο απολαυστικότατα ! Ευχαριστώ τους φιλους Βαγγέληδες για την ... τζουρίτσα.
Συμφωνώ απόλυτα με το σχόλιο του Γιώργου, ο οποίος τα έχει πετάξει και περισσότερο, σίγουρα το ST φαίνεται να είναι λιγάκι πιό "φιλικό" προς τον ... χρήστη, όντως πετάει καλύτερα, πράγμα που οφείλεται στο πιό "μοντελιστικά" σχεδιασμένο φτερό, καθώς και το "μεγαλομένο" stabilizer.
Βέβαια οι παρεμβάσεις αυτές έχουν σαν αποτέλεσμα ενα φιλικό και καλοπέταχτο μοντέλο το οποίο όμως ... ΔΕΝ είναι FOX ...
Απο την άλλη, οι προσπάθεια της Windrider έχει σαν αποτέλεσμα ένα μοντέλο πάρα πολύ κοντά στις αναλογίες και το outline (ατρακτος και πτέρυγες) με το θρυλικό FOX, με πολύ μικρό κόστος στις πτητικές επιδόσεις και στη "φιλικότητα" στην πτήση. Δηλαδή και αυτό πετάει μιά χαρά.
Οι διαφορές δηλαδή στην πτήση είναι ορατές μόνο στην άμεση σύγκριση με το ST.
Συμπέρασμα κατ'εμέ πάντα :
Και τα δύο είναι καλοσχεδιασμένα καλοπέταχτα μοντέλα για εισαγωγή στον κόσμο των scale ακροβατικών μέ ανεμόπτερο, με πολύ λίγα χρήματα και (λογω του υλικού τους) χωρίς φόβο να τα ... γρατζουνίσετε ...
Αν κάποιος δέν ενδιαφέρεται για scale εμφάνιση, τότε σίγουρα το ST είναι σαφώς καλύτερη επιλογή, αφου πετάει λίγο καλύτερα.
Για τους ... άρρωστους του scale όμως ... windrider FOX δαγκωτό χε χε

με πολύ μικρό συμβιβασμό στη "φιλικότητα" σχετικά με το ST.
Ελπίζω να βοήθησα λίγo τους ... αναποφάσιστους

Τα λέμε, καλές πτήσεις