|
Hobbitakos
|
 |
« στις: Πέμπτη, 14 Ιαν 2010, 21:03:00 » |
|
Πληροφοριες μου αναφερουν οτι πολυ γνωστο μαγαζι με χρονια εμπειριας στο χωρο (πανω απο 20) θα κανει ενα μεγαλο μπαμ στον Ελληνικο χωρο απο οτι γνωριζω οι τιμες θα ειναι εφαμμιλες με τιμες Αμερικης σε πολυ γνωστα προιντα και οτι θα υπαρχει αρκετο στοκ για αμεση αποστολη ενδεικτικα σας αναφερω
Futaba BLS151 €107.00 Futaba BLS152 €149.00 Futaba BLS153 €91.00 Futaba BLS154 €101.00 Futaba BLS155 €117.00 Futaba BLS251 €107.00 Futaba BLS252 €117.00 Futaba BLS253 €117.00 Futaba BLS254 €112.00 Futaba BLS257 €101.00 Futaba BLS351 €112.00 Futaba BLS451 €77.00
Να σημειωσω οτι οι τιμες ειναι αυτες που θα ισχυουν ολο το 2010 και το στοκ θα ειναι μεγαλο
Αυτα απο εμενα
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
vtr
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Πέμπτη, 14 Ιαν 2010, 21:10:18 » |
|
Γενικά............και αόριστα... Θέλουμε φώς στην υπόθεση. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Hobbitakos
|
 |
« Απάντηση #2 στις: Πέμπτη, 14 Ιαν 2010, 21:14:21 » |
|
Για να μην νομιζουν καποιοι γνωστοι αγνωστοι ολοι ξερουν οτι μιλαω επωνυμα επειδη το Ελληνικο μαγαζι ομως ειναι σε φαση ανακαινησης και εχει σκοπο να μπει δυναμικα θα σας ενημερωσει η διευθυνση του στις προσεχεις μερες οποτε και θα ειναι και πιο επισημο περισσοτερα σε λιγες μερες υπομονη
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #3 στις: Παρασκευή, 15 Ιαν 2010, 00:35:57 » |
|
Αντωνη τι νεα ειναι αυτα?  Που εδρευει το μαγαζι???! Ισχυει οτι για μερικους θα εχει και 50% εκπτωση ε?Ε?Ε?ΕΕ?!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
dhiotis
|
 |
« Απάντηση #4 στις: Παρασκευή, 15 Ιαν 2010, 01:11:32 » |
|
Μόνο Futaba BLS* εχει ?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Μιά φορά και ένα καιρό, υπήρχαν Nitros, flybars & κρύσταλλοι συχνότητας.
|
|
|
|
Hobbitakos
|
 |
« Απάντηση #5 στις: Παρασκευή, 15 Ιαν 2010, 01:14:10 » |
|
Αυτα ειναι ενα δειγμα μονο εχει και αλλα πραγματα οι τιμες ειναι πραγματικες και οχι ψευτικες υπομονη λιγο καιρο (10 με 12 μερες περιπου)
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ΚΥΡΝΙΚ
|
 |
« Απάντηση #6 στις: Παρασκευή, 15 Ιαν 2010, 08:37:41 » |
|
Ισχυει οτι για μερικους θα εχει και 50% εκπτωση ε?Ε?Ε?ΕΕ?!
Ελπίζω να ανήκω στην κατηγορία "για μερικούς έκπτωση 50%".
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
_ΤΑΣΟΣ_
|
 |
« Απάντηση #7 στις: Παρασκευή, 15 Ιαν 2010, 08:42:24 » |
|
Καλημέρα,
Καλό θα ήταν να μην βγαίνεται και λέτε αερολογίες .....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. GRE-F-0611
|
|
|
|
argiris_big
|
 |
« Απάντηση #8 στις: Παρασκευή, 15 Ιαν 2010, 08:47:28 » |
|
Για να μην νομιζουν καποιοι γνωστοι αγνωστοι ολοι ξερουν οτι μιλαω επωνυμα επειδη το Ελληνικο μαγαζι ομως ειναι σε φαση ανακαινησης και εχει σκοπο να μπει δυναμικα θα σας ενημερωσει η διευθυνση του στις προσεχεις μερες οποτε και θα ειναι και πιο επισημο περισσοτερα σε λιγες μερες υπομονη
Προκειται για τον σπονσορα σου ? ή καποιο αλλο μαγαζι?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
When flying inverted..... "Down" is "Up" , and "Up" is "VERY EXPENSIVE"
|
|
|
|
Serafim
|
 |
« Απάντηση #9 στις: Παρασκευή, 15 Ιαν 2010, 09:04:03 » |
|
Καλημέρα
Μια και έχουμε συζητήσει και άλλες περιπτώσεις διαφήμισης και τον τρόπο που γίνονται, θα παρακαλέσω το θέμα να σταματήσει εδώ. Υπάρχει ειδικός χώρος που μπορεί να αναρτηθεί η οποιαδήποτε ανακοίνωση από τους καταστηματάρχες και μόνο. Ευχαριστώ
Σεραφείμ
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
There is no greater force in the world than wrong rudder
|
|
|
|
argiris_big
|
 |
« Απάντηση #10 στις: Παρασκευή, 15 Ιαν 2010, 09:15:19 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
When flying inverted..... "Down" is "Up" , and "Up" is "VERY EXPENSIVE"
|
|
|
|
Hobbitakos
|
 |
« Απάντηση #11 στις: Παρασκευή, 15 Ιαν 2010, 09:27:48 » |
|
Επειδη το θεμα βλεπει να ξεφευγει σας απανταω αλλα και σας απευθυνω καποιες ερωτησεις
Απαγορευεται να γραφουμε οτι θεμα θελουμε στο φορουμ η τακτικη οτι ειναι αερολογιες η οτι ειναι θεμα σπονσορα δεν τις καταλαβαινω απο την στιγμη που ουτε Βωμολοχιες αναφερονται αλλα ουτε και δυσφημηση
Λοιπον κυριοι σας απανταω Κυριε Μαρκουση αερολογιες δεν εχω πει αλλα ουτε και εχω γραψει ποτε και σε κανενα θεμα σε αυτο το φορουμ εαν νομιζεται οτι εχω γραψει κατι τετοιο σας προκαλω να αποδειξεται τα λεγομενα σας και οχι με δικες σας αερολογιες
Οχι δεν προκειται για σπονσορα
Και τελευταιο αλλα και σημαντικο παρακαλω τον Κυριο Κωστοπουλο σαν ιδρυτη του φορουμ να παρει θεση δεν ειναι δυνατον να γραφουμε κατι χωρις να δυσφημουμε κανενα αλλα προσοχη ουτε και να διαφημιζουμε κανενα και να μας στηνουν στο τοιχο
Και για να παραληρησω το θεμα εσεις που λετε "διαφορα" μην μου πειτε οτι ποτε δεν προτεινατε ενα μαγαζι το οποιο θα ανοιγε και ειδατε καλες τιμες για αυτο κυριοι ο αναμρτητος να ρηξει πρωτος το λιθο
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Γιώργος Κανδυλάκης
|
 |
« Απάντηση #12 στις: Παρασκευή, 15 Ιαν 2010, 09:37:43 » |
|
κάποιο μαγαζί... θα ανοίξει... σε λίγες μέρες...
Αντώνη, αυτό, αν δεν είναι αερολογία, είναι σίγουρα γενικό και αόριστο.
Αν είχε ανοίξει το μαγαζί, και έδινες το όνομα, και υπήρχε άμεση δυνατότητα εξακρίβωσης των τιμών και δυνατότητα παραγγελίας, θα ήταν πολύ διαφορετικό... Τότε μάλλον θα εισέπρατες - σωστά - ευχαριστίες για την επισήμανση.
Τώρα όμως δεν βγαίνει κάποιο νόημα...
Στο forum όλοι έχουν κάθε δικαίωμα να μιλήσουν για καταστήματα, μας ενδιαφέρει όλους να ξέρουμε καλές και σωστές πηγές (και φτηνές...)
Έχει πάντα σημασία ο τρόπος όμως...
gkan
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
όσο ελαφρύτερα είναι, τόσο ψηλότερα πάνε
μέτρα με μικρόμετρο, σημάδεψε με κιμωλία, κόψε με τσεκούρι...
|
|
|
|
Hobbitakos
|
 |
« Απάντηση #13 στις: Παρασκευή, 15 Ιαν 2010, 09:47:06 » |
|
Κυριε Κανδυλακη αν δεν ειμαστε τοσο ανυπομονοι οι Ελληνες θα ειμασταν χρονια μπροστα μεσα στους ανυπομονους βαζω και εμενα φυσικα ξαναλεω για τελευταια φορα οτι ο συγκεκριμενος ανθρωπος θα το δημοσιοπιησει μεσα στις επομενες μερες εαν καποιοι νομιζουν οτι τα παιρνω η εχω χορηγους τοτε η δεν με ξερουν καθολου εμενα και την πορεια μου στο χωρο η τοτε γραφουν κατι για να το γραψουν και να υπευθυμινσω οτι εχω μονο πελατειακη σχεση και μονο τετοια οχι μονο με αυταο αλλα και με ολα τα αλλα μαγαζια της χωρας μας
Επισης νομιζω οτι ο τροπος ειναι σωστος αλλα ολοι δεν νομιζουν το ιδιο ο καθενας σκεφτεται διαφορετικα το σεβομαι αλλα και καποιοι οφειλουν να σεβαστουν και εμενα δεν κανω ποτε πλακα σε ενα θεμα αλλα και ποτε δεν κανω εμμεση επιθεση εαν ειναι να την κανω την κανω αμεσα και την υποστηριζω
Μπορει να μην με ξερεται προσωπικα οπως και εγω αλλα παντα σεβομαστε ο ενας τον αλλον καποιοι δεν το κανουν
Εμ πας περιπτωση δεν καθομαι να ασχοληθω αλλο με προσωπικες αντιπαραθεσεις θα συνεχισω το θεμα με την λογικη που το ξεκινησα
Κωνστας Αντωνιος
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Serafim
|
 |
« Απάντηση #14 στις: Παρασκευή, 15 Ιαν 2010, 09:56:21 » |
|
Εμ πας περιπτωση δεν καθομαι να ασχοληθω αλλο με προσωπικες αντιπαραθεσεις θα συνεχισω το θεμα με την λογικη που το ξεκινησα
Αν αυτό το θέμα εξυπηρετεί κάτι άλλο εκτός από διαφήμιση (ξαναλέω ότι δεν εξετάζω τους λόγους που θέλατε να το διαφημίσετε μια και δεν μπορώ να τους εξακριβώσω) μπορείτε να το συνεχίσετε, αφού φυσικά μας εξηγήσετε τι εξυπηρετεί. Γιατί για ενημέρωση θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ο τρόπος που ανέφερα στο παραπάνω post μου. Ευχαριστώ και πάλι Σεραφείμ
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
There is no greater force in the world than wrong rudder
|
|
|
|