Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.900 μηνύματα σε 12.394 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 5 Αυγ 2026, 01:17:38

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 5 Αυγ 2026, 01:17:38

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Χθες στις 16:24]

[Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 22:09:24]

[Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 18:59:42]

από dominicm
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 17:14:50]

από Stargazer
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 11:39:19]

από UH-1H
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 19:09:57]

από Stargazer
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 14:58:46]

από dominicm
    [Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 19:33:58]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]

[Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 00:40:02]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309900
    Σύνολο θεμάτων: 12394
    Online σήμερα: 121
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 87
    Συνολικά: 87
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: 1 [2] 3  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Γενικα  (Αναγνώστηκε 8815 φορές)
    Hobbitakos
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #15 στις: Παρασκευή, 15 Ιαν 2010, 10:04:52 »

Αυτο το θεμα εξυπηρετει λοιπον καποιες τιμες οι οποιες ειδα και ισχυουν για ολους απο γνωστο μαγαζι το οποιο σε λιγες μερες θα ανακοινωθει και επισημα αρα ουτε καταστηματαρχης ειμαι αλλα ουτε τιποτα αλλο ειδα τις τιμες σε πολυ επωνυμα προιοντα και θεωρησα καλο να τις δημοσιευσω  θεωροντας οτι εκανα καλο

Νομιζω λοιπον κυριε Σεραφειμ σας το ξεκαθαρισα

Μπορειτε λιγο να μου ξεκαθαρισεται πιος ειστε μιας και μιλαω επωνυμα ενω εσας σας γνωριζω μονο απο το nick
    Ευχαριστω Κωνστας Αντωνιος
    Καταγράφηκε
    Serafim
    Administrator

« Απάντηση #16 στις: Παρασκευή, 15 Ιαν 2010, 10:09:39 »

Για τα υπόλοιπα, την άποψή μου την είπα, από κει και πέρα ας ασχοληθεί ο Κώστας.

Μπορειτε λιγο να μου ξεκαθαρισεται πιος ειστε μιας και μιλαω επωνυμα ενω εσας σας γνωριζω μονο απο το nick
    Ευχαριστω Κωνστας Αντωνιος

Αν και δεν είμαι υποχρεωμένος να σας μιλάω επώνυμα μια και είναι επιλογή του καθενός, το ονοματεπώνυμό μου υπάρχει στο προφίλ μου από την δημιουργία του Aeromodelling.  Επειδή όμως δεν ξέρω τι θα καταλάβετε παραπάνω απ' αυτό, αν θέλετε και καμία άλλη πληροφορία είμαι στην διάθεσή σας.

Σεραφείμ
    Καταγράφηκε

There is no greater force in the world than wrong rudder
    _ΤΑΣΟΣ_
    Global Moderator

« Απάντηση #17 στις: Παρασκευή, 15 Ιαν 2010, 10:12:19 »

Επειδη το θεμα βλεπει να ξεφευγει σας απανταω αλλα και σας απευθυνω καποιες ερωτησεις

Απαγορευεται να γραφουμε οτι θεμα θελουμε στο φορουμ η τακτικη οτι ειναι αερολογιες η οτι ειναι θεμα σπονσορα δεν τις καταλαβαινω απο την στιγμη που ουτε Βωμολοχιες αναφερονται
    αλλα ουτε και δυσφημηση

Λοιπον κυριοι σας απανταω Κυριε Μαρκουση αερολογιες δεν εχω πει αλλα ουτε και εχω γραψει ποτε και σε κανενα θεμα σε αυτο το φορουμ εαν νομιζεται οτι εχω γραψει κατι τετοιο σας προκαλω να αποδειξεται τα λεγομενα σας και οχι με δικες σας αερολογιες

Οχι δεν προκειται για σπονσορα

Και τελευταιο αλλα και σημαντικο παρακαλω τον Κυριο Κωστοπουλο σαν ιδρυτη του φορουμ να παρει θεση δεν ειναι δυνατον να γραφουμε κατι  χωρις να δυσφημουμε κανενα αλλα προσοχη ουτε και να διαφημιζουμε κανενα και να μας στηνουν στο τοιχο

Και για να παραληρησω το θεμα εσεις που λετε "διαφορα" μην μου πειτε οτι ποτε δεν προτεινατε   ενα μαγαζι το οποιο θα ανοιγε   και ειδατε καλες τιμες για αυτο κυριοι ο  αναμρτητος να ρηξει πρωτος το λιθο

θα μας τρελλανεις μου φαινεται ......

Αν δεν ειναι δυσφημηση τοτε τι ειναι ? (διαφήμιση) !!!

Γιατι τρελλάθηκες μολις βγηκαν ολοι και αρχισαν να κραζουν που δεν δινεις παραπάνω πληροφορίες?
    Δεν φαινοταν εξ'αρχης οτι εκει θα παει η κατασταση ?
    Καταγράφηκε

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.
    GRE-F-0611
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #18 στις: Παρασκευή, 15 Ιαν 2010, 11:16:16 »

Θα παρακαλέσω σε όλους ηρεμία.

Δεοντολογικά αλλαγές τιμών από κατάστημα πρέπει να ανακοινωθούν από υπεύθυνο του καταστήματος. 10-12 μέρες δεν είναι και κανένα μεγάλο διάστημα.

Από την στιγμή που δεν ανακοινώνονται επίσημα, δεν σημαίνει απαραίτητα οτι θα ισχύσουν.

Δύο αποτελέσματα που μπορεί να προκύψουν.

- Να "παγώσουν" ορισμένοι τις αγορές τους περιμένοντας.
    - Να προετοιμαστούν πιο νωρίς άλλα καταστήματα για ανταγωνιστικές τιμές, κάτι που έτσι κι αλλιώς γίνεται αργότερα σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ο Σεςραφείμ και o Γιώργος Κανδυλάκης έθεσαν σωστά το θέμα, δεν υπάρχει λόγος για overmoderation.

Δεν νομίζω οτι συνέχιση της συζήτηασης έχει  νόημα, ο χρόνος και οι κανόνες της αγοράς θα δείξουν.

Μειώσεις τιμών είναι καλοδεχούμενες, ο ανταγωνισμός, εφ' όσον δεν γίνεται σε βάρος της ποιότητας, είναι προς όφελος του καταναλωτή, στην περίπτωσή μας των Ελλήνων αερομοντελιστών.
    Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    Hobbitakos
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #19 στις: Παρασκευή, 15 Ιαν 2010, 13:50:19 »

Παράθεση

sw4mwz@yahoo.com
    Προφίλ WWW Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Απ: Γενικα
    « Απάντηση #17 στις: Σήμερα στις 10:12 »
       Απάντηση με παράθεση
    Παράθεση από: Hobbitakos στις Σήμερα στις 09:27
    Επειδη το θεμα βλεπει να ξεφευγει σας απανταω αλλα και σας απευθυνω καποιες ερωτησεις

Απαγορευεται να γραφουμε οτι θεμα θελουμε στο φορουμ η τακτικη οτι ειναι αερολογιες η οτι ειναι θεμα σπονσορα δεν τις καταλαβαινω απο την στιγμη που ουτε Βωμολοχιες αναφερονται
    αλλα ουτε και δυσφημηση

Λοιπον κυριοι σας απανταω Κυριε Μαρκουση αερολογιες δεν εχω πει αλλα ουτε και εχω γραψει ποτε και σε κανενα θεμα σε αυτο το φορουμ εαν νομιζεται οτι εχω γραψει κατι τετοιο σας προκαλω να αποδειξεται τα λεγομενα σας και οχι με δικες σας αερολογιες

Οχι δεν προκειται για σπονσορα

Και τελευταιο αλλα και σημαντικο παρακαλω τον Κυριο Κωστοπουλο σαν ιδρυτη του φορουμ να παρει θεση δεν ειναι δυνατον να γραφουμε κατι  χωρις να δυσφημουμε κανενα αλλα προσοχη ουτε και να διαφημιζουμε κανενα και να μας στηνουν στο τοιχο

Και για να παραληρησω το θεμα εσεις που λετε "διαφορα" μην μου πειτε οτι ποτε δεν προτεινατε   ενα μαγαζι το οποιο θα ανοιγε   και ειδατε καλες τιμες για αυτο κυριοι ο  αναμρτητος να ρηξει πρωτος το λιθο

θα μας τρελλανεις μου φαινεται ......

Αν δεν ειναι δυσφημηση τοτε τι ειναι ? (διαφήμιση) !!!

Γιατι τρελλάθηκες μολις βγηκαν ολοι και αρχισαν να κραζουν που δεν δινεις παραπάνω πληροφορίες?
    Δεν φαινοταν εξ'αρχης οτι εκει θα παει η κατασταση ?

Πρωτα  απο ολα Κυριε Μαρκουση  θα σας παρακαλουσα να μου μιλατε στο πλυθηντικο οπως εγω εκτος εαν νομιζεται οτι μιλατε σε κανενα παιδακι πραγμα που δεν υφισταται αυτα απο εμενα ως προσοπικο επιπεδο , εαν θελετε το θεμα να κλειδωθει καντε το δεν ειχα σκοπο να ερθω σε προσωπικη αντιπαραθεση με κανενα εαν νομιζει καποιος οτι θα μπω στο τρυπακι αυτο δεν εχω ουτε το χρονο ουτε την διαθεση και αυτο απευθυνεται σε ολους αλλα και σε εσας ειδικα κυριε Μαρκουση

Το θεμα θα υφισταται απο εμενα και θα κρινω εγω αν θα απανταω η οχι κατι το οποιο  ειναι στην διακριτικη μου ευχερια

« Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 15 Ιαν 2010, 15:22:26 από Hobbitakos » Καταγράφηκε
    _ΤΑΣΟΣ_
    Global Moderator

« Απάντηση #20 στις: Παρασκευή, 15 Ιαν 2010, 15:43:21 »

Μάλλον με άλλους ήθελες να τα βάλεις και κατεληξες σε μενα.

Ισως και να με θεωρείς του χεριου σου ... δεν ξερω. Εγω πάντως δεν σου την έπεσα πρώτος.
    Μονος σου εκτεθηκες φιλαράκο. Εγω απλά ειπα το αυτονόητο.

Σου προτεινω να ζητησεις απο τον κ. Κωστοπουλο να διαγραψει το θεμα και οταν με το καλό το καταστημα ανοιξει να ξανανοίξεις θέμα με τις τιμες ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ.

Παλι ΕΣΥ ΠΡΩΤΟΣ θα μας το πεις μην ανησυχεις, θα κρατηθουμε ολοι οι υπόλοιποι που πεθαίνουμε να γραφουμε εδω μεσα να μην σου φαμε την πρωτιά !

Α ! ΞΕΧΑΣΑ .....
    Να μην ξεχασεις να μου κανεις και ασφαλιστικα μέτρα .........
    Καταγράφηκε

GRE-F-0611
    Hobbitakos
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #21 στις: Παρασκευή, 15 Ιαν 2010, 15:57:35 »

Μάλλον με άλλους ήθελες να τα βάλεις και κατεληξες σε μενα.

Ισως και να με θεωρείς του χεριου σου ... δεν ξερω. Εγω πάντως δεν σου την έπεσα πρώτος.
    Μονος σου εκτεθηκες φιλαράκο. Εγω απλά ειπα το αυτονόητο.

Σου προτεινω να ζητησεις απο τον κ. Κωστοπουλο να διαγραψει το θεμα και οταν με το καλό το καταστημα ανοιξει να ξανανοίξεις θέμα με τις τιμες ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ.

Παλι ΕΣΥ ΠΡΩΤΟΣ θα μας το πεις μην ανησυχεις, θα κρατηθουμε ολοι οι υπόλοιποι που πεθαίνουμε να γραφουμε εδω μεσα να μην σου φαμε την πρωτιά !

Α ! ΞΕΧΑΣΑ .....
    Να μην ξεχασεις να μου κανεις και ασφαλιστικα μέτρα .........

Μαλλον εσεις με θεωρειτε του χεριου σας  και σιγουρα δεν ειμαι φιλαρακος σου οι φιλοι μου δεν μου κανουν πλακιτσα αντιθετα με σεβονται οπως τους σεβομαι εγω οποτε και εγω δεν σε θεωρω φιλο μου  αυτη η προταση ως προς την διαγραφη ειναι δικια σου και δεν την ενστερνιζομαι εξαλλου μαλλον δεν διαβαζεται αγγλοφωνα φορουμ για να δειτε και τι γινεται και στις ανεπτυγμενες μοντελλιστικες χωρες η για να το θεσω πιο σωστα στις χωρες που δεν κανουν μοστρα τι σερβο εχουν η τι πομπο η τι αεροπλανο εχουν   και   οσο για την πρωτια νομιζω οτι εσεις πεθαινετε κυριε Μαρκουση α μην ξεχασω και  για τα ασφαλιστικα μετρα μην ανυσηχειτε δεν εχω τετιο κολλημενο μυαλο (εξακολουθειτε να μου μιλατε στο ενικο )
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #22 στις: Παρασκευή, 15 Ιαν 2010, 15:58:38 »

Mr Κωστοπουλε τα κλειδια pLss....
    Καταγράφηκε
    Hobbitakos
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #23 στις: Παρασκευή, 15 Ιαν 2010, 16:05:12 »

Τελος παντων εαν οi admin θεωρουν οτι ο ελληνας αερονοντελιστης δεν πρεπει να ενημερωνεται τοτε ας το κλειδωσουν εαν θεωρουν οτι πρεπει να ενημερωνεται να μην το κλειδωσουν εγω νιπτω  τας χειρας μου η αποφαση δικια σας.......
    Καταγράφηκε
    _ΤΑΣΟΣ_
    Global Moderator

« Απάντηση #24 στις: Παρασκευή, 15 Ιαν 2010, 16:16:16 »

ΠΩ ΠΩ ΠΩ .....

Ανοιξτε μας το δρομο.

Μιλα στον ενικο γιατι και εσυ ετσι κανεις ....... δες τι εγραφες !

ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΕΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ GLAMOURιά
    Καταγράφηκε

GRE-F-0611
    _ΤΑΣΟΣ_
    Global Moderator

« Απάντηση #25 στις: Παρασκευή, 15 Ιαν 2010, 16:19:17 »

Τελος παντων εαν οi admin θεωρουν οτι ο ελληνας αερονοντελιστης δεν πρεπει να ενημερωνεται τοτε ας το κλειδωσουν εαν θεωρουν οτι πρεπει να ενημερωνεται να μην το κλειδωσουν εγω νιπτω  τας χειρας μου η αποφαση δικια σας.......

Φιλοι αερομοντελιστές

Εμαθα οτι μεγαλος οικος του εξωτερικου, με εδρα στην Ν. Υορκη θα κανει προσφορές στου Ελληνες 25% έκπτωση στο Internet υποκατάστημα που θα ανοιξει σε λίγες μέρες στην Ελλάδα Huh?

Μην ρωτάτε τι και πως .... θα μάθετε

Προσέξτε : ΤΡΕΧ 700 super combo nitro pro με άξονα κλπ κλπ Gyro Και ΒLS servo στα 193 Ευρώ

Τα υπόλοιπα Εκπληξη !!!!!!!!!!!!!!!1
    Καταγράφηκε

GRE-F-0611
    Serafim
    Administrator

« Απάντηση #26 στις: Παρασκευή, 15 Ιαν 2010, 16:40:21 »

Οι admins έχουν αποφασίσει ότι ο έλληνας αερομοντελιστής πρέπει να ενημερώνεται, γι' αυτό και υπάρχει ειδικός πίνακας όπου όλα τα καταστήματα μπορούν δωρεάν να διαφημισουν τις προσφορές τους.  Γι' αυτό λοιπόν καλύτερα είναι να μην λέμε ακόμα περισσότερα λόγια του αέρα, λες και η απόφαση αυτή εξαρτάται από το αν θα κλειδωθεί αυτό το θέμα.

Από κει και πέρα πρέπει να καταλάβεις ότι ο λόγος που υπάρχει πρόβλημα με το θέμα που άνοιξες είναι ότι μπορεί να γίνει κατάχρηση.  Αν αρχίσουν όλοι και κάνουν κάτι παρόμοιο τότε τι θα γίνει;  Ποιος θα αποφασίσει τι πρέπει να μείνει και τι να διαγράφεται;  Και άλλωστε το πρόβλημα δεν είναι η ενημέρωση, το πρόβλημα είναι ολόκληρη η συζήτηση που ξεκινάει από κει και πέρα, με όλες τις ασάφιες που έχει.  Δεν είναι φανερό ότι είναι διαφημιστικό;  Δηλαδή θα κερδίσει κάτι περισσότερο ο έλληνας αερομοντελιστής από αυτό το θέμα, παρά να άνοιγε ένα επίσημο θέμα με στοιχεία από το ίδιο το κατάστημα όταν ήταν όλα έτοιμα;   Μάλλον όχι.

Αυτά και ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ούτε προσωπικά με σένα ούτε με την ενημέρωση ούτε με κανένα κατάστημα.  Εϊναι θέμα διαχείρισης του forum.

Σεραφείμ
    Καταγράφηκε

There is no greater force in the world than wrong rudder
    Hobbitakos
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #27 στις: Παρασκευή, 15 Ιαν 2010, 17:46:38 »

Λοιπον Κυριοι και αναφερομαι σε ολους το θεμα για εμενα προς το παρον εχει κλεισει μου εχει ζητηθει να μην δημοσιοπιησω το ονομα του μαγαζιου ακομα και δεν θα το κανω γιατι σεβομαι τον ανθρωπο που μου το ζητησε εαν θα πω μονο εαν τελικα δεν ισχυει αυτο που εχω πει τοτε ειμαι ψευτης και καταπτυστος εαν ομως ισχυει τοτε αυτο ειναι καλο για ολους τους αερομοντελλιστες και το χωρο  το μελλον θα δειξει

Ευχαριστω οσους το διαβασαν και να θυμαστε η υπομονη ειναι προσον και οχι μειονεκτημα
    Καταγράφηκε
    TAKISC
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #28 στις: Παρασκευή, 15 Ιαν 2010, 18:14:48 »

ακομη δεν εχω καταλαβει για ποιο λογο εχει ανοιξει αυτο το θεμα Sad
    Καταγράφηκε
    Δημήτρης Άρτα
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #29 στις: Παρασκευή, 15 Ιαν 2010, 19:22:33 »

Δώσ΄τε τα κλειδιά στον PaNt !!
    Δώσ΄τε τα κλειδιά στον PaNt !!!!
    Δώσ΄τε τα κλειδιά στον PaNt !!!!!!! Wink
    Καταγράφηκε

Πετάμε ?
    Σελίδες: 1 [2] 3  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Γενικα
    Μεταπήδηση σε: