Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.480 μηνύματα σε 12.376 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Σάββατο, 16 Μαΐ 2026, 19:58:55

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Σάββατο, 16 Μαΐ 2026, 19:58:55

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από jean-zac
    [Σήμερα στις 15:32]

[Χθες στις 18:31]

από AKISSSS
    [Τρίτη, 12 Μαΐ 2026, 09:51:35]

από kon
    [Τρίτη, 12 Μαΐ 2026, 07:21:11]

από ZTRAMP
    [Τετάρτη, 6 Μαΐ 2026, 11:57:18]

από vilisdev
    [Τετάρτη, 6 Μαΐ 2026, 10:57:58]

από AKISSSS
    [Δευτέρα, 4 Μαΐ 2026, 08:59:30]

από carapis
    [Σάββατο, 2 Μαΐ 2026, 11:31:27]

από carapis
    [Παρασκευή, 1 Μαΐ 2026, 19:45:33]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 1 Μαΐ 2026, 14:36:08]

[Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 23:53:01]

[Κυριακή, 26 Απρ 2026, 19:19:36]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Απρ 2026, 17:04:50]

[Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 14:21:55]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309480
    Σύνολο θεμάτων: 12376
    Online σήμερα: 80
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 2
    Επισκέπτες: 49
    Συνολικά: 51
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 2 3 [4] 5     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Aερομοντελιστικο τουριστικό Ελληνικό πρωτάθλημα (Greektour 2010 F5B)  (Αναγνώστηκε 18322 φορές)
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #45 στις: Κυριακή, 20 Δεκ 2009, 09:05:49 »

Ρε παιδια τι εγινε εδώ Huh

Δύο (2) ημέρες δεν μπήκα στο Forum και εγινε μπαχαλο απο νέους εκολαπτώμενους ΑΝΑΡΧΕΣ αερομοντελιστες.

Ρε ΜΑΣΤΟΡΕΣ τι το ψαχνετε, ο κ. Σκαργκιώτης εχει το αναλογο ιστορικό σε ανακατώματα σωματείων και αερομοντελιστών ....

ΠΡΟΤΕΡΟΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΒΙΟΣ γαρ !!!!!

Ετσι για να τα θυμηθήτε ....

Οταν ο ΟΑΜΕΛ διοργανωνε το FLY IN   σε αντικατασταση του πανελληνίου που του είχε ανατεθεί, οχι τιποτε αλλο, για να μην πανε χαμενες οι προετοιμασίες μας, ο κ. Σκαργκιώτης διοργανωνε συναντήσεις ανεμοπτέρων στις ιδιες ημερομηνίες παρεα με τον θείο John.
    Ανακοινωση ΟΑΜΕΛ https://www.aeromodelling.gr/ForumS/index.php?topic=5840.15
    Ανακοινωση ΕΑΑ + Σκαργκιώτη https://www.aeromodelling.gr/ForumS/index.php?topic=5714.msg55110#msg55110

Για όλους, ΔΕΣΤΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ αερομοντελοΓΚΟΥΡΟΥ
    https://www.aeromodelling.gr/ForumS/index.php?topic=5714.msg55401#msg55401
    "Αγαπητέ ανηψιέ Τάσο, είμαστε ενήμεροι.

Οσοι θέλουν να λάβουν μέρος στον αγώνα, θα πάνε στο Μελισοχώρι.

Οσοι δεν θα λάβουν μέρος (και από την ΕΑΑ είναι πολλοί) έχουν την επιλογή να πάνε στην Καλαμάτα.

Απλή μοιρασιά."

Μαστορα Jr. (ως μελος του aeromodelling) μπορείς τώρα αφου διαβαζεις τα thread που παρεθεσα να συνεχίσεις .......

Παρακαλω?? σε εμενα αναφερεσαι... εγω οτι ειχα να πω το ειπα... δεν εχω προβλημα με εναν συγκεκριμενο..Απλα δεν μου αρεσει ολο αυτο το κλιμα που δημιουργειται....Και πιστεψτε με δεν ειμαι ο μονος//!
    Καταγράφηκε
    G.Skargiotis
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #46 στις: Κυριακή, 20 Δεκ 2009, 11:21:58 »

το ότι και στα τρία φόρουμ που γίνετε αυτή η συζήτηση δείχνει ότι  έχει ξεκινήσει ένα ρεύμα  ,μια επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων για πράγματα και κατάστασης που θέλουμε να αλλάξουν
    μπορεί η επικοινωνία να είναι κακής μορφής αλλα δεν παύει να είναι επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων βεβαια για όλα αυτά βοηθάει και το internet πράγμα που στο παρελθόν δεν υπήρχε και ο κάθε ένας μετέφερε τα πράγματα και τις κατάστασης όπως αυτός ήθελε.

Καταγράφηκε

Γιωργος Σκαργιωτης

Η αλήθεια πάντα λάμπει,
     Η λάσπη του επιστρέφει!
    Η δικαιοσύνη έρχεται !!!!!!!!

(Νεραιδοκυνηγός )
    heli-krats
    Aeromodeller Full Member

A E L

« Απάντηση #47 στις: Κυριακή, 20 Δεκ 2009, 12:19:51 »

Λοιπόν προτείνω να χωριστούμε εμείς από την επαρχία όλη μαζί που έχουμε ωραία "μοντελοδρομια" και πολυ καλους χορού να πετάμε και να διοργανώνουμε άγωνες όπως εμείς ξέρουμε η πρωτευουσιάνοι να πετάνε και να κάνουν ότι θέλουν στις αλάνες τις "μπασταρδουπολις" που το μονο που ξέρουν να "κανκουνε" καλά είναι να "καταστεφουν" το χόμπι και τους άγονες
    Καταγράφηκε

AEL
    A E L
    A  E  L
    _ΤΑΣΟΣ_
    Global Moderator

« Απάντηση #48 στις: Κυριακή, 20 Δεκ 2009, 12:30:53 »

Ρε παιδια τι εγινε εδώ Huh

Δύο (2) ημέρες δεν μπήκα στο Forum και εγινε μπαχαλο απο νέους εκολαπτώμενους ΑΝΑΡΧΕΣ αερομοντελιστες.

Ρε ΜΑΣΤΟΡΕΣ τι το ψαχνετε, ο κ. Σκαργκιώτης εχει το αναλογο ιστορικό σε ανακατώματα σωματείων και αερομοντελιστών ....

ΠΡΟΤΕΡΟΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΒΙΟΣ γαρ !!!!!

Ετσι για να τα θυμηθήτε ....

Οταν ο ΟΑΜΕΛ διοργανωνε το FLY IN   σε αντικατασταση του πανελληνίου που του είχε ανατεθεί, οχι τιποτε αλλο, για να μην πανε χαμενες οι προετοιμασίες μας, ο κ. Σκαργκιώτης διοργανωνε συναντήσεις ανεμοπτέρων στις ιδιες ημερομηνίες παρεα με τον θείο John.
    Ανακοινωση ΟΑΜΕΛ https://www.aeromodelling.gr/ForumS/index.php?topic=5840.15
    Ανακοινωση ΕΑΑ + Σκαργκιώτη https://www.aeromodelling.gr/ForumS/index.php?topic=5714.msg55110#msg55110

Για όλους, ΔΕΣΤΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ αερομοντελοΓΚΟΥΡΟΥ
    https://www.aeromodelling.gr/ForumS/index.php?topic=5714.msg55401#msg55401
    "Αγαπητέ ανηψιέ Τάσο, είμαστε ενήμεροι.

Οσοι θέλουν να λάβουν μέρος στον αγώνα, θα πάνε στο Μελισοχώρι.

Οσοι δεν θα λάβουν μέρος (και από την ΕΑΑ είναι πολλοί) έχουν την επιλογή να πάνε στην Καλαμάτα.

Απλή μοιρασιά."

Μαστορα Jr. (ως μελος του aeromodelling) μπορείς τώρα αφου διαβαζεις τα thread που παρεθεσα να συνεχίσεις .......

εχεις 2 pm

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ Huh?
    ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ, ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΣΤΥΛ ΑΥΤΟ !!!

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΕΛΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΔΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ. ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΝΑΚΑΤΩΣΟΥΡΕΣ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΕΡΟΜΟΝΤΕΛΙΣΤΕΣ.

Σ'ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΑ ΠΜ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΕΤΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΕΤΕ, ΤΑ ΑΝΕΜΟΠΤΕΡΑ.

« Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 20 Δεκ 2009, 12:51:06 από Αναστάσιος Μαρκούσης » Καταγράφηκε

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.
    GRE-F-0611
    Γιάννης Παξιμαδάκης
    Global Moderator

« Απάντηση #49 στις: Κυριακή, 20 Δεκ 2009, 13:16:12 »

Παρακαλω να ηρεμήσετε.
    Αν εχετε απόψεις για το θέμα , με επιχειρήματα γράψτε τες
    Αλλά αν έχετε όρεξη για καυγα, οχι εδώ μέσα αλλά εδω
    Καταγράφηκε

Γιάννης Παξιμαδάκης
    http://woodenkayakgreece.blogspot.gr/
    Thanos Mouchos
    Aeromodeller Full Member

KEEP CALM AND FLY HIGH

« Απάντηση #50 στις: Κυριακή, 20 Δεκ 2009, 16:45:32 »

Δεν γνωρίζεις τίποτα από αγώνες, δεν πάτησες το πόδι σου ποτέ σε αγώνες, δεν νομίζω να έχεις τα κότσια να λάβεις μέρος ποτέ σε αγώνες, και έχεις το θράσος να κρίνεις το αεράθλημα και τους ανθρώπους τους ? 

τι να γνωριζω??? μου εμαθε κανεις? προαπθησε να μου δειξει κατι να με κατευθυνει??
    Συνηθως ξερεις φταιει μανα για τον δρομο που διαλεξε το παιδι και οχι το ιδιο το παιδι.. Πιστευω να καταλαβαινεις εε?

Παιδια καλησπερα,
    Πολυ λιγοι με γνωριζετε γιατι ειμαι σχετικα νεος στο χωρο πετοντας μονο 3 χρονια. Αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι οταν αρχισα τον αερομοντελισμο τον αρχισα γιατι μου αρεσε σαν ασχολια και γουσταρα πολυ τους ανθρωπους που συναναστρεφομουν αλλα και την ατμοσφαιρα που υπηρχε. Δεν εχω ιδεα απο αγωνες και το λεω εχω παρακολουθησει μονο 2-3 γι'αυτο και δεν περνω θεση στο συγκεκριμενο θεμα με κανονισμους και τετοια. Αυτο που ηθελα να πω συμφωνωντας με τον PaNt ειναι οτι τον τελευταιο καιρο βλεπω συνεχεια ενα μισος και 5-10 ανθρωπους να παιζουν την κολοκυθια προσπαθοντας ο καθενας να βγαλει το ματι του αλλου χωρις ουσιστικους λογους.Και οσο αναφορα την σταση που κρατησε ο mastoras και αυτο που γυρισε και ειπε στον PaNt εχω να απαντησω οτι χωρις την βοηθεια καποιου και χωρις καποιος να νοιαζεται να σου μαθει πραγματα δεν μπορεις να τα βαλεις μονος σου μεσα στο κεφαλι σου. Οποτε αφηστε τα μαχαιρια και τις κοντρες και αντε να παρετε κανεναν πιτσιρικα σαν εμενα (15-16 χρονων) να νοιαστειτε να του μαθετε πραγματα για να συνεχιστει ο αερομοντελισμος, και κοιταξτε να βρειτε ακρη για το τι θα κανετε με τους αγωνες και το λυσιμο των θεματων σας σε ποιο ηρεμους τονους........
    Καταγράφηκε
    DEPRON MANIAC
    Board moderator

Μην αναγκάζεις άλλους να αγαπήσουν αυτό που κάνεις

« Απάντηση #51 στις: Δευτέρα, 21 Δεκ 2009, 01:59:34 »

Κύριοι!!!!

Μπορώ να πω οτι έχουμε ξεφύγει, και μάλλον δεν έχει γίνει αντιληπτό οτι έχω ανοίξει ένα θέμα

https://www.aeromodelling.gr/ForumS/index.php?topic=12933.0

Που θα μπορούσε να γράψει κάποιος τις απόψεις του που είναι άσχετες με αυτό το θέμα

Παρακαλώ, και αν θέλετε, μπορεί να συνεχιστούν οι εκτός θέματος απόψεις εκεί.... (και χωρίς να θέλω να φανώ συντονιστής)
    Καταγράφηκε

Τα καύσιμα κάποτε θα τελειώσουν. Τα ηλεκτρόνια δεν τελειώνουν ποτέ

Βρε μανία με το depron

Ο flight controller είναι θαυμάσιο μηχάνημα αλλά δεν κάνει θαύματα
    και προπαντώς δεν έχει νοημοσύνη, γι'αυτό χρησιμοποίησε την δική σου

Όσο πιο smart γίνεται η τεχνολογία τόσο πιο χαζός γίνεται ο άνθρωπος
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #52 στις: Δευτέρα, 21 Δεκ 2009, 10:16:29 »

Οποτε αφηστε τα μαχαιρια και τις κοντρες και αντε να παρετε κανεναν πιτσιρικα σαν εμενα (15-16 χρονων) να νοιαστειτε να του μαθετε πραγματα για να συνεχιστει ο αερομοντελισμος, και κοιταξτε να βρειτε ακρη για το τι θα κανετε με τους αγωνες και το λυσιμο των θεματων σας σε ποιο ηρεμους τονους........

Νομίζω οτι το παραπάνω εκφράζει τον μέσο Ελληνα αερομοντελιστή, που διαβάζει συτό το θέμα. Περιμένω, τουλάχιστον από τα στελέχη, να σταθούν σε μια σωστή στάση και εικόνα.

Σίγουρα τα προβλήματα δεν λύνονται με συζητήσεις στο φόρουμ, τουλάχιστον να δοθεί μια σωστή εικόνα. Δυστυχώς ούτε και αυτό συμβαίνει, οι περισσότεροι εστιάζονται σε προσωπικές πικρίες και αδυνατούν να δουν παραπέρα. Αλλοι μονίμως ανακατεύουν τα πράγματα.

Καλό είναι να αφήσουμε το θέμα προς το παρόν και να επανέλθουμε αργότερα, με ηρεμία.
    Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    Giannis Zeteko.
    Aeromodeller Sr. Member

FLY-ROBIN-FLY!!!

« Απάντηση #53 στις: Δευτέρα, 21 Δεκ 2009, 11:28:12 »

χαίρομαι που επιτέλους συμφωνήσαμε σε κάτι ισως ετσι βρεθει ο σωστος δρομος
    και για τα υπόλοιπα θέματα  που έχουν προκύψει...

καλο θα ηταν να αφήσετε κύριοι τα δήθεν και τα πως,..με τα αλλά και τα γιατί ,,,,,και να καταλάβετε οτι υπάρχουν και νεοι μοντελιστες που δεν θέλουν να ακολουθήσουν αυτές τις τακτικές.....θέλουν να μπορουν να πετανε ελεύθερα....να εκτονώνουν το ανχος της καθημερινότητας και οχι να τους φορτώνετε περισσότερο...

κοιταξτε τι λεει ενας νεος ακομα,και ειναι πολυ σοβαρα,:

Για ακομα μια φορα βλεπω την Ελληνικη πραγματικοτητα...
    Οταν πρωτο μπηκα εδω ειχα ακουσει για αγωνες και ολα τα event και λεω τι ωραια που λειτουργουνε..

Ειχα ακουσει για εξωτερικο κτλ κτλ ( μαλλον προνομιο λιγων οχι ομως ως προς το την ικανοτητα που εχουν αλλα ως προς αλλα)

Τωρα ομως εχω συχαθει να σας βλεπω να μαλλωνεται χωρις κανενα λογο,.. ισα ισα για να μπορεσει ο καθενας να δειξει την εξουσια του...Παιδια καταλαβετε το διωχνετε κοσμοοοοο
    Παντα σκεφτομουν για αγωνες αλλα τωρα τι να σκεφτω αφου βλεπω ολα αυτα..;
    Επισης οταν μπηκα πριν 2 χρονια εδω στους αγωνες κατεβαιναν 10 ατομα τωρα κατεβαινουν 5 ποτε δεν καταλαβα γιατι πεφτουν τοσο οι συμμετοχες..

Μηπως το καλυτερο θα ηταν να μην παραιτουνταν ενας και 2 αλλα ολοι να αρχιζε κατι απο την αρχη...

Σας ξανα λεω ειναι ΚΡΙΜΑ>... μαλλωνεται εσεις οι μεγαλοι εις βαρος σεμας τους μικρους...
    Και οταν λεω μεγαλοι και μικροι εννοω και ως προς την ηλικια και ως προς την εξουσια...
    Δεν εχετε το δικαιωμα να κανετε κατι τετοιο...

ΤΟ μονο που θελω ειναι να ειμαστε ολοι αγαπημενοι να κανουμε αγωνες που ολοι να φευγουμε χαρουμενοι και βεβαια με τις περισσοτερες δυνατες συμμετοχες...

Α οσο για το ροδανι... δεν νομιζω οτι πρεπει να παρω αδεια απο καποιον για να πω τι πιστευω... οκ? Ανεξαρτητου ηλικιας μπορουμε να εχουμε ολοι αποψη σε ολα τα θεματα...!

τι να γνωριζω??? μου εμαθε κανεις? προαπθησε να μου δειξει κατι να με κατευθυνει??
    Συνηθως ξερεις, φταιει η μανα για τον δρομο που διαλεξε το παιδι και οχι το ιδιο το παιδι..

ΤΕσπα αυτο που θελω να καταλαβετe και επιμενω ειναι οτι Μαλλωνετε εις βαρος ολων μας...
    ΔΛδ με τον να μαλλωνουν 5-10 ατομα οπου εχουν μια εξουσια στο χομπι μας ειναι οτι χειροτερο ...
    Παντως κατ'εμε πολλοι πρεπει συνταξιοδοτηθουν για να μπει και νεο αιμα...
    Πραγματικα θελω να δω δουλεια και οχι οπως μου λες εσυ ελα θεσσαλονικη για να μπορεσεις να πεταξεις..
    Δλδ ολη η αλλη Ελλαδα τι ειναι αποκλεισμενη?

ειμαι ναθρωπος που λεω τα πραγματα με το ονομα τους.. Συμφωνα με αυτο που βλεπω εγω... θΑ  μου πεις μπορει το ασπρο να το βλεπω μαυρο, αλλα καποιος φταιει, αυτος ισως ειμαι εγω αλλα ισως και καποιοι απο τις επιτροπες...
    Δειτε να κανουμε ενα αλμα πραγματικα,θελω να μου πει καποιος τι εχετε να κερδισετε απο ολα αυτα??

εγω οτι ειχα να πω το ειπα... δεν εχω προβλημα με εναν συγκεκριμενο..Απλα δεν μου αρεσει ολο αυτο το κλιμα που δημιουργειται....Και πιστεψτε με δεν ειμαι ο μονος//!

αυτα ενδεικτικα και απο αυτον τον νεο,που εχει βλεψεις για κατι καλυτερο
    και οπως ειπε.....σιγουρα δεν ειναι ο μονος νεος που εχει αυτες τις αντιληψεις ....
    Καταγράφηκε
    GRELE
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #54 στις: Δευτέρα, 21 Δεκ 2009, 13:05:34 »

Αγαπητοι φιλοι
    Το παρακατω κειμενο εμφανιζεται στο "Συλλογοι Αερομοντελισμου" στην αρχη καθε σελιδας.
    https://www.aeromodelling.gr/ForumS/index.php?board=24.0

- Για να μπορέσει ν' αναπτυχθεί ο αερομοντελισμός, είτε σαν χόμπυ, είτε σαν άθλημα, πρέπει οι αερομοντελιστές να ενώσουν τις δυνάμεις τους. Χρειάζεται η δυναμικότητα, η γνώση και το κύρος των ατόμων που θ' ασχοληθούν αλλά όλα αυτά θ' αποδώσουν καρπούς καλύτερα μέσα από τους συλλόγους και στηριζόμενοι από αυτούς.

- Σημαντικό είναι το πνεύμα ενότητας. Δεν έχουν θέση πυροτεχνήματα, προσωπικές εμπάθειες  και άσκοπες επικρίσεις που διχάζουν. Δώστε και σεις την βοήθεια σας ή και μόνο την συνδρομή σας στον σύλλογο αερομοντελισμού του τόπου σας. Βοηθείστε να δημιουργηθούν σύλλογοι εκεί όπου δεν υπάρχουν και δημιουργούνται προϋποθέσεις.

- Η ανώτατη αρχή στην Ελλάδα είναι η ΕΛ.Α.Ο. με όργανο την Επιτροπή Αερομοντελισμού.

Πιστευω οτι με πολυ ωραιο τροπο δειχνει τον μοναδικο δρομο για οσα μας απασχολουν/απασχολησαν και δεν μπορω να φανταστω εαν και που καποιος μπορει  να διαφωνησει!!!
    Βασιλης Παπαδοπουλος
    Καταγράφηκε

......electrics are here to stay......
    G.Skargiotis
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #55 στις: Τρίτη, 2 Φεβ 2010, 23:35:19 »

Eυχαριστούμε τον κύριο παπαδόπουλο (GRELE) για τον πολύ εύστοχο τίτλο που μα χάρισε νομίζω ότι είναι ακριβώς αυτό που θέλουμε
    να τονίσουμε την καλή παρέα , τον τουρισμό εντός ,
    αλλα και εκτος ελλάδος (άσε που πεζή και επιχορήγηση laugh), την χαλαρότητα τις πτήσης, την προπόνηση την ταβέρνα
    δεν θα μπορούσε να είχαμε καλύτερο τίτλο από "Aερομοντελιστικο τουριστικό Ελληνικό πρωτάθλημα Greektour"
    « Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 3 Φεβ 2010, 00:29:23 από G.Skargiotis » Καταγράφηκε

Γιωργος Σκαργιωτης

Η αλήθεια πάντα λάμπει,
     Η λάσπη του επιστρέφει!

(Νεραιδοκυνηγός )
    GRELE
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #56 στις: Τρίτη, 2 Φεβ 2010, 23:51:23 »

Αγαπητε Γιωργο
    Παρακαλω δεν κανει τιποτα!
    Αλλα παλι παρεπιπτοντως να ρωτησω εαν επιτρεπεται βεβαια.Εσυ συνεχιζεις να εισαι μελος της ΕΠΑΕ και πλεον με ποιο σωματειο?
    Το πρωτο διοτι ψαχνω να βρω ,οπως ισως γνωριζεις την σημερινη της συνθεση, και το δευτερο απο απλη περιεργεια και ενδιαφερον για το εαν θα σε εχουμε κοντα μας στους φετινους αγωνες F5J-GR.
    Φιλικα
    βασιλης Παπαδοπουλος
    Καταγράφηκε

G.Skargiotis
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #57 στις: Τετάρτη, 3 Φεβ 2010, 00:12:54 »

Aγαπητέ (GRELE) νομίζω ότι "τελικά" γίναμε και κουμπάροι μια και μας βάπτισες την εδήλωση μας

λοιπόν  κουμπάρε  όπως θα σε έχουν ενημέρωση οι νεράιδες από την επαε αποχώρησα όπως όλοι

από αθλητικής μεριάς στην λαμία (αχ δεν προσεχεις , το είχα απάντηση και πιο πάνω)

κατά τα αλλα ανεξάρτητος και ωραίος δεν ανήκω σε κανέναν παρα μονο στον εαυτό μου
    για τον αγώνα τις F5J-GR μπορείς να με δεις αγωνιζόμενο και πάντα εάν πεζή καλή πάρε ,ταβέρνα κλπ ,

μακριά είστε θα κάνω και τουρισμό E!

καλά θα περάσω "Greektour"
    « Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 3 Φεβ 2010, 00:29:48 από G.Skargiotis » Καταγράφηκε

Γιωργος Σκαργιωτης

Η αλήθεια πάντα λάμπει,
     Η λάσπη του επιστρέφει!

(Νεραιδοκυνηγός )
    GRELE
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #58 στις: Τετάρτη, 3 Φεβ 2010, 00:40:42 »

Αγαπητε "κουμπαρε" Γιωργο
    Εννοεις οτι παραιτηθηκες απο την ΕΠΑΕ μαλλον.
    Αυτο ειναι ενδιαφερον αλλα πες μου ποσο καιρο εχει που εγινε αυτο?(παλι απο περιεργεια)
    Ειναι πολυ ευχαριστο που θα σε εχουμε κοντα μας στο F5J-GR και ελπιζω οτι θα συμμετεχεις και στο "Μακεδονικο επαθλο" που θα ανακοινωθει συντομως.
    Σε οτι αφορα τις ταβερνες το χαλαρο κλιμα κλπ κλπ πρεπει να ξερεις οτι αυτα υπαρχουν και σε εμας επισης.
    Ελπιζω να τα πουμε συντομα και απο κοντα στον πρωτο αγωνα στις Σερρες.
    Φιλικα
     Βασιλης Παπαδοπουλος
    Καταγράφηκε

G.Skargiotis
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #59 στις: Τετάρτη, 3 Φεβ 2010, 00:44:50 »

Ειναι πολυ ευχαριστο που θα σε εχουμε κοντα μας στο F5J-GR και ελπιζω οτι θα συμμετεχεις και στο "Μακεδονικο επαθλο" που θα ανακοινωθει συντομως.
    Σε οτι αφορα τις ταβερνες το χαλαρο κλιμα κλπ κλπ πρεπει να ξερεις οτι αυτα υπαρχουν και σε εμας επισης.
    Ελπιζω να τα πουμε συντομα και απο κοντα στον πρωτο αγωνα στις Σερρες.
    Φιλικα
     Βασιλης Παπαδοπουλος

τι έγινε και εσείς "makedoniatour"?

στο τέλος θα γράψουμε και οδοιπορικό στις ταβέρνες σαν του μαμαλάκη  laugh laugh

με σπεσιαλιτέ την προβατίνα!!!!!!!!!!!!!!!

Καταγράφηκε

Γιωργος Σκαργιωτης

Η αλήθεια πάντα λάμπει,
     Η λάσπη του επιστρέφει!

(Νεραιδοκυνηγός )
    Σελίδες: 1 2 3 [4] 5     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Πτήσεις - Εκδηλώσεις - Ενημέρωση  |  Ανακοινώσεις (Συντονιστές: Γιώργος Κανδυλάκης, andreas)  |  Θέμα: Aερομοντελιστικο τουριστικό Ελληνικό πρωτάθλημα (Greektour 2010 F5B)
    Μεταπήδηση σε: