Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.480 μηνύματα σε 12.376 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Σάββατο, 16 Μαΐ 2026, 19:58:07

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Σάββατο, 16 Μαΐ 2026, 19:58:07

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από jean-zac
    [Σήμερα στις 15:32]

[Χθες στις 18:31]

από AKISSSS
    [Τρίτη, 12 Μαΐ 2026, 09:51:35]

από kon
    [Τρίτη, 12 Μαΐ 2026, 07:21:11]

από ZTRAMP
    [Τετάρτη, 6 Μαΐ 2026, 11:57:18]

από vilisdev
    [Τετάρτη, 6 Μαΐ 2026, 10:57:58]

από AKISSSS
    [Δευτέρα, 4 Μαΐ 2026, 08:59:30]

από carapis
    [Σάββατο, 2 Μαΐ 2026, 11:31:27]

από carapis
    [Παρασκευή, 1 Μαΐ 2026, 19:45:33]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 1 Μαΐ 2026, 14:36:08]

[Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 23:53:01]

[Κυριακή, 26 Απρ 2026, 19:19:36]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Απρ 2026, 17:04:50]

[Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 14:21:55]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309480
    Σύνολο θεμάτων: 12376
    Online σήμερα: 80
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 2
    Επισκέπτες: 50
    Συνολικά: 52
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 2 [3] 4 5     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Aερομοντελιστικο τουριστικό Ελληνικό πρωτάθλημα (Greektour 2010 F5B)  (Αναγνώστηκε 18316 φορές)
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #30 στις: Σάββατο, 19 Δεκ 2009, 18:17:44 »

Δεν γνωρίζεις τίποτα από αγώνες, δεν πάτησες το πόδι σου ποτέ σε αγώνες, δεν νομίζω να έχεις τα κότσια να λάβεις μέρος ποτέ σε αγώνες, και έχεις το θράσος να κρίνεις το αεράθλημα και τους ανθρώπους τους ? 

τι να γνωριζω??? μου εμαθε κανεις? προαπθησε να μου δειξει κατι να με κατευθυνει??
    Συνηθως ξερεις φταιει μανα για τον δρομο που διαλεξε το παιδι και οχι το ιδιο το παιδι.. Πιστευω να καταλαβαινεις εε?
    Καταγράφηκε
    N/JOI
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #31 στις: Σάββατο, 19 Δεκ 2009, 18:32:22 »

Τελικά εαν και μικρός ο Μαστορας (ο μικρός) σε ηλικία , είχε δικιο κοκορομαχία για το τιποτα .

Δεν θελουμε να επιτέψουμε στον Σκαργιοτη να κανει πρωταθλημα - Tour - οτι θελετε πεστε το , καλώς θα κανουμε ή κακώς ανάλογα ποιον συνφέρει !!!!!!!!!!!!!!

Τωρα βέβαια υπάρχουν και οι αγώνες οι κανοινικοί χαχαχαχαχαχαχα

Εγώ πηγάινω σε αγώνες και διασυλογικούς και πανέλληνιους και καθε χρόνο και λιγότεροι ΓΙΑΤΙ HuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuh

ΜΙΝ μου πειτε οτι το χομπι εγινε ακριβό , δυσκολο , πολυπλοκο,
    κατι φταίει...........
    Και απο οτι καταλαβα μονο τα event και τα fly in φερνουν κοσμο κοντά.
    Για τους αγώνς υπάρχουν (οπως λεει και ενας παλιός) τα τσαμπιώνια
    οι υπολοιποι στις τρυπες μας........... αυτό θελουμε HuhHuhHuh

Για μενα οποιος μπορεί και διοργανώνει event - GREEKTOUR - ή οπως θελει ας το πει, και δεν το κανει για το κερδος το προσωπικό αλλά του μοντελισμού καλά κάνει
    Καταγράφηκε

N/JOI WORKS
    G.Skargiotis
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #32 στις: Σάββατο, 19 Δεκ 2009, 18:49:18 »

Καλημέρα και από μένα,

Χωρίς να θέλω να χαρακτηριστώ αρνητικός ή αντιδραστικός (το γνωρίζει αυτό ο Γιώργος και ελπίζω να το καταλαβαίνει...), θα ήθελα να ζητήσω μια-δυο διευκρινήσεις για να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα. Έστω για μένα μόνο...

Πρώτον, εφόσον υπάρχει επίσημη κατηγορία F5B, πρόσφατα εγκεκριμένη από τα σωματεία, ποιός ο λόγος χρήσης άλλης, ανεπίσημης, που δεν έγινε αποδεκτή? Δεν θα έρθουν σε αντίθεση οι δύο κανονισμοί?

Το πρωτάθλημα είναι κάτι επίσημο και αναγνωρισμένο από την ΕΛΑΟ, ή πρόκειται για ιδιωτική ανεπίσημη προσπάθεια? Δεν βλέπω να εντάσσεται στο πρόγραμμα της ΕΛ.Α.Ο.

Υπάρχει θέση της Επιτροπής στο συγκεκιρμένο θέμα (εδώ και να μην πάρω απάντηση θα το καταλάβω, τα fora δεν είναι απαραίτητα έπίσημος χώρος συζήτησης).

Τέλος, η ίδια η λέξη "πρωτάθλημα" παπαπέμπει σε κάτι περισσότερο από μια σειρά εκδρομών και φιλικών συναντήσεων ανά την Ελλάδα.

Η ιδέα είναι πολύ καλή και μακάρι να υλοποιηθεί, θα έχει σίγουρα αρκετή διασκέδαση σε όσους συμμετέχουν. Η λέξη πρωτάθλημα όμως δεν ταιριάζει. Ούτε η χρήση άλλου κανονισμού, πέραν από αυτού της Ομοσπονδίας που είναι ήδη σε ισχύ...

Πιστέυω ότι η υλοποίηση της ίδιας ιδέας, με τους ισχύοντες κανονισμούς της ΕΛΑΟ θα είχε πολύ περισσότερο νόημα και περισσότερη αποδοχή άρα και συμμετοχές. Επίσης, η επισημοποίηση της προσπάθειας μέσα στο πρόγραμμα αγώνων.

gkan (aka napkinman, έ G.S. ? ...)

η συκεκριμένη κατηγορια δεν έχει απόλυτος κάμει σχέση με με ότι υπάρχει γιατί εχει  καθοριστικό λόγο ο χρόνος πτήση που θα πετύχει ο κάθε αγωνιζόμενος με δυνατότητα ενώ κάποιος δεν έχει πετάξει 30 λεπτά να πάρει την καλύτερη βαθμολογία το 1000  (στον υπάρχων δεν γίνετε αυτό )

έχει συγκεκριμένη περιοχή προσγείωσης  (στον υπάρχον είναι ελεύθερη)

όπως είπαμε και από την αρχή είναι μια ιδιωτική  πρωτοβουλία μιας ολόκληρης ομάδας ( όχι δικη μου)

δεν είναι επίσημος αγώνα αυτό σημαίνει ότι ο καθένας μπορεί να λαμβάνει μέροςχωρίς να ανήκει σε κάποιο σωματείο( ελεύθερο για όλους) και αυτοί είναι πολoi εδώ στην αθηνα, έτσι μπορεί να μύηση νέους να ασχοληθούν πλέον σε επισημους αγωνες

δίνη την δυνατότητα σε όλους εμάς που ανήκουμε σε σωματεία ( εγώ έχω ξεκινήσει την διαδικασία για την εγγραφη μου στη φθιώτιδα μιας και από εκεί κατάγομαι)
    και θελουμε να συμμετέχουμε στους επισημους άγονες την δυνατότητα προπόνησης και δεν υπάρχει καλύτερη προπόνηση από έναν αγώνα

η λέξη πρωτάθλημα είναι για να δόση μια  έννοια μια  αίγλη σε όλους αυτούς που φοβούνται έναν επίσημο Αγόνα και θα τους  παροτρύνει να λάβουν μέρος όχι μια φορα αλλα περισσότερες δίνοντας τους την δυνατότητα στο τέλος να έχουν ένα σκορ με τον κόπο τους

όλοι όσοι συμμετέχουν σε αυτή την ιδέα σίγουρα καλο κανουν γιατί έστω και ένας μετά λαβι μερος σε επίσημο αγώνα είναι κέρδος

« Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 19 Δεκ 2009, 20:19:57 από G.Skargiotis » Καταγράφηκε

Γιωργος Σκαργιωτης

Η αλήθεια πάντα λάμπει,
     Η λάσπη του επιστρέφει!
    Η δικαιοσύνη έρχεται !!!!!!!!

(Νεραιδοκυνηγός )
    G.Skargiotis
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #33 στις: Σάββατο, 19 Δεκ 2009, 19:16:18 »

τέλος  το ότι ανήκω σε μια επιτροπή θα μου απογορεύει να έχω άποψη και να στηρίζω το σωστό έστω και εάν είναι εναντια στο προσωπικό μου συμφέρον (όπως τώρα να δίνω εξηγήσεις) να είμαι υποχρεωμένος για την υλοποίηση του υπάρχον αγωνιστικού προγράμματος τις  ελαο  και με άλλους αγωνες (αυτό έχει γίνει ποτε?) να λοιπό συνεχεια από το σπίτι μου ,τι έχω να κερδίσω?  δεν κυνηγάω και δεν κυνήγησα ποτε καμια  καρεκλα ,δεν με ενδιαφέρει αυτό το άθλημα
    έχω βοηθήσει και θα βοηθό όλους  αυτούς που μου έχουν ζήτηση βοήθεια  χωρίς κανένα αντάλλαγμα

είναι ωραιο  να  βοηθάς τον κόσμου για τι έτσι βοηθάς τον εαυτό σοu 

και βεβαια δεν απαγορεύεται σε κανέναν να έχει άλλη άποψη δημοκρατία έχουμε όπως έχει πει και ο πρωθυπουργός μας όλα στο διαδίκτυο ΟΛΑ
    Εγω δεν έχω να κρύψω κάτι ........ εσείς?

« Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 19 Δεκ 2009, 21:33:36 από G.Skargiotis » Καταγράφηκε

Γιωργος Σκαργιωτης

Η αλήθεια πάντα λάμπει,
     Η λάσπη του επιστρέφει!

(Νεραιδοκυνηγός )
    mastoras
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #34 στις: Σάββατο, 19 Δεκ 2009, 19:21:43 »

Επειδή δεν γνωρίζω προσωπικά κανέναν από τους εμπλεκόμενους στη συζήτηση, θα ήθελα να
    ρωτήσω τον mastora αν είναι στο Δ.Σ. κάποιου συλλόγου, σωματείου ή κάποιου φορέα τέλος πάντων.
    Ρωτάω γιατί θα με βοηθήσει να κατανοήσω καλύτερα το νόημα της συζήτησης.
    Ευχαριστώ

Kαλησπέρα Yankos !!! Οχι δεν είμαι μέλος Δ.Σ σωματείου, ούτε κάποιας άλλης θέσης, και αυτό κατόπιν προτίμησης δική μου. Είμαι ένα απλό στέλεχος [βοηθός] στους αγώνες του αερομοντελισμού, και έχω μια ηλεκτρονική αερομοντελιστική εφημερίδα  σαν 2ο χόμπι μετά τον αερομοντελισμό.

Που ακουσα οτι δεν εχει ατομα?Huh
    Ημουν στους αγωνες στην Λαρισσα οπου αρχικα ειχε 6-7 συμμετοχες και οταν πηγα εκει πεταξε εθελοντικα μονο ο κ Κουτσουλας γιατι απλα δεν ειχε αλλους συμμετεχοντες...(F3C)

Είδες που παρόλο που ήρθες όπως λες, δεν πήρες χαμπάρι τίποτα. Ο αγώνας έγινε κανονικά στις 2 κατηγορίες F3C A-GR και F3C B-GR και αυτό γιατί ήταν περιφερειακός και δεν ήταν προγραμματισμένη να αγωνιστεί η μεγάλη κατηγορία της F3C. Ο Γιάννης Κούτσουλας έκανε μόνο μια πτήση επίδειξης του προγράμματος των ασκήσεων του 2010 για την ολοκλήρωση του σεμιναρίου των κριτών της προηγούμενης ημέρας.

Οπότε Παύλε όσων αφορά τους αγώνες των ελικοπτέρων, λίγα λόγια, γιατί αρκετά μας έχουν ζαλίσει τον έρωτα, αθλητές από άλλες κατηγορίες αγώνων που χώθηκαν ανάμεσα μας θέλοντας να κάνουν και κουμάντα  

τι να γνωριζω??? μου εμαθε κανεις? προαπθησε να μου δειξει κατι να με κατευθυνει??
    Συνηθως ξερεις φταιει μανα για τον δρομο που διαλεξε το παιδι και οχι το ιδιο το παιδι.. Πιστευω να καταλαβαινεις εε?

Καταλαβαίνω και σε αυτό δεν έχω να σου πω τίποτα έχεις δίκιο. Λυπάμαι !!!!
    Εαν σε είχαμε εδώ επάνω σίγουρα τώρα θα ήσουν αθλητής, αλλά αντί μερικοί να ακολουθήσουν το παράδειγμα του δικού μου σωματείου, προτιμούν άλλα γούστα !!!!

Βασικά Παύλε μην χαλιέσαι, σε πείραξα λίγο για να κάνουμε χαβαλέ μεταξύ μας.....εγώ και εσύ  Wink

Και μια και το έφερε η κουβέντα, είσαι για μια εγγραφή σε αεραθλητικό ελικοπτερικό σύλλογο, βγάζοντας μάλιστα άμεσα και μια αθλητική ταυτότητα ? Σε λίγους μήνες ξεκινάνε οι αγώνες του 2010 και να κάνεις τα πρώτα σου βήματα, αφού βρούμε τρόπο να περάσεις το πρόγραμμα της εκπαίδευσης του συλλόγου μας.

Βαγγέλη μια βιάζεσαι βρε, θα τον βάλουμε στο κόλπο, ώστε να γίνει ένας καλός και πειθαρχημένος αθλητής !!!
    Καταγράφηκε

Οταν θέλεις να πας κάπου γρήγορα πήγαινε μόνος σου, όταν θέλεις να πας κάπου μακρυά πήγαινε με άλλους
    argiris_big
    Aeromodeller Hero Member

...........

« Απάντηση #35 στις: Σάββατο, 19 Δεκ 2009, 19:22:13 »

Βρε παιδια ....με εχει κουρασει ηδη αυτη η ιστορια ....μαλωνετε ολοι  μεταξυ σας και δεν μπορω να καταλαβω το λογο που γινεται αυτο.....
     Ας  υπαρχουν οι  "επισημοι" αγωνες , ασ υπαρχουν και οι ανεπισημοι ....και οποιος γουσταρει πηγαινει και παιρνει μερος σε οποιον γουσταρει.
     Μην ξεχνατε , οτι οι περισσοτεροι αερομοντελιστες ασχολουνται με αυτο το ¨αθλημα -σπορ - χομπυ" οπως θελετε πειτε το γιατι  τους αρεσει να φτιαχνουν πραγματα και να πηγαινουν  ΠΑΡΕΑ  με αλλους να τα πετανε για να  χαλαρωσουν και να ψυχαγωγηθουν...
    Καταγράφηκε

When flying inverted..... "Down" is "Up" , and "Up"  is   "VERY EXPENSIVE"
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #36 στις: Σάββατο, 19 Δεκ 2009, 19:51:39 »

Επειδή δεν γνωρίζω προσωπικά κανέναν από τους εμπλεκόμενους στη συζήτηση, θα ήθελα να
    ρωτήσω τον mastora αν είναι στο Δ.Σ. κάποιου συλλόγου, σωματείου ή κάποιου φορέα τέλος πάντων.
    Ρωτάω γιατί θα με βοηθήσει να κατανοήσω καλύτερα το νόημα της συζήτησης.
    Ευχαριστώ

Kαλησπέρα Yankos !!! Οχι δεν είμαι μέλος Δ.Σ σωματείου, ούτε κάποιας άλλης θέσης, και αυτό κατόπιν προτίμησης δική μου. Είμαι ένα απλό στέλεχος [βοηθός] στους αγώνες του αερομοντελισμού, και έχω μια ηλεκτρονική αερομοντελιστική εφημερίδα  σαν 2ο χόμπι μετά τον αερομοντελισμό.

Που ακουσα οτι δεν εχει ατομα?Huh
    Ημουν στους αγωνες στην Λαρισσα οπου αρχικα ειχε 6-7 συμμετοχες και οταν πηγα εκει πεταξε εθελοντικα μονο ο κ Κουτσουλας γιατι απλα δεν ειχε αλλους συμμετεχοντες...(F3C)

Είδες που παρόλο που ήρθες όπως λες, δεν πήρες χαμπάρι τίποτα. Ο αγώνας έγινε κανονικά στις 2 κατηγορίες F3C A-GR και F3C B-GR και αυτό γιατί ήταν περιφερειακός και δεν ήταν προγραμματισμένη να αγωνιστεί η μεγάλη κατηγορία της F3C. Ο Γιάννης Κούτσουλας έκανε μόνο μια πτήση επίδειξης του προγράμματος των ασκήσεων του 2010 για την ολοκλήρωση του σεμιναρίου των κριτών της προηγούμενης ημέρας.

Οπότε Παύλε όσων αφορά τους αγώνες των ελικοπτέρων, λίγα λόγια, γιατί αρκετά μας έχουν ζαλίσει τον έρωτα, αθλητές από άλλες κατηγορίες αγώνων που χώθηκαν ανάμεσα μας θέλοντας να κάνουν και κουμάντα  

Καταλαβαίνω και σε αυτό δεν έχω να σου πω τίποτα έχεις δίκιο. Λυπάμαι !!!!
    Εαν σε είχαμε εδώ επάνω σίγουρα τώρα θα ήσουν αθλητής, αλλά αντί μερικοί να ακολουθήσουν το παράδειγμα του δικού μου σωματείου, προτιμούν άλλα γούστα !!!!

Βασικά Παύλε μην χαλιέσαι, σε πείραξα λίγο για να κάνουμε χαβαλέ μεταξύ μας.....εγώ και εσύ  Wink

Και μια και το έφερε η κουβέντα, είσαι για μια εγγραφή σε αεραθλητικό ελικοπτερικό σύλλογο, βγάζοντας μάλιστα άμεσα και μια αθλητική ταυτότητα ? Σε λίγους μήνες ξεκινάνε οι αγώνες του 2010 και να κάνεις τα πρώτα σου βήματα, αφού βρούμε τρόπο να περάσεις το πρόγραμμα της εκπαίδευσης του συλλόγου μας.

Βαγγέλη μια βιάζεσαι βρε, θα τον βάλουμε στο κόλπο, ώστε να γίνει ένας καλός και πειθαρχημένος αθλητής !!!

Α για πλακα τα ειπες... Απλα λες 22 ειμαι δεν θα αντιδρασει το παιδακι...
    Επισης ειμαι πιο διαβασμενος απο οτι νομιζεις..
    Αν θες διαβασε εδω για τις αρχικες συμμετοχες του αγωνα..
    https://www.aeromodelling.gr/ForumS/index.php?topic=11583.0
    Ασχετα τι εγινε στο τελος...Και γενικα διαβασε ολο την προκυρυξη ασχετα μετα το οτι το παρουσιασαν καποιοι σαν περιφερειακο κτλ κτλ γιατι δεν ειχε αθλητες στην μεγαλη κατηγορια...

ΤΕσπα αυτο που θελω να καταλαβετe και επιμενω ειναι οτι Μαλλωνετe εις βαρος ολων μας...
    ΔΛδ με τον να μαλλωνουν 5-10 ατομα οπου εχουν μια εξουσια στο χομπι μας ειναι οτι χειροτερο ...
    Παντως κατεμε πολλοι πρεπει συνταξιοδοτηθουν για να μπει και νεο αιμα...
    Πραγματικα θελω να δω δουλεια και οχι οπως μου λες εσυ ελα θεσσαλονικη για να μπορεσεις να πεταξεις..
    Δλδ ολη η αλλη Ελλαδα τι ειναι αποκλεισμενη?
    ΕΓω σε λιγο καιρο ξανα γυρναω στο Νησι ...

Δεν εχω κατι με εσενα.... Δεν επηρεαζομαι με κανεναν... Απλα ειμαι ναθρωπος που λεω τα πραγματα με το ονομα τους.. Συμφωνα με αυτο που βλεπω εγω... θΑ  μου πεις μπορει το ασπρο να το βλεπω μαυρο, αλλα καποιος φταιει, αυτος ισως ιεμαι εγω αλλα ισως και καποιοι απο τις επιτροπες...

Δειτε να κανουμε ενα αλμα πραγματικα θελω να μου πει καποιος τι εχετε να κερδισετε απο ολα αυτα??

Τιιιι?HuhHuhHuhHuhHuhHuhHuh εξουσια χρηματα τι?

Υ.Γ Are you talking to me??? Be careful i am 22, pls check before you post. (Η αλεπου 100 και το αλεπουδακι 105) καμια φορα γινονται και αυτα..

« Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 19 Δεκ 2009, 20:16:34 από MaSt0RaS » Καταγράφηκε
    mastoras
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #37 στις: Σάββατο, 19 Δεκ 2009, 20:06:15 »

................  δεν κυνηγάω και δεν κυνήγησα ποτε καμια  καρεκλα ,δεν με ενδιαφέρει αυτό το άθλημα..................

Και για να τελειώνουμε........ δεν την κυνήγησες βρε φίλε Γιώργο, αλλά την στρογγυλοκάθισες και δεν λες να την αφήσεις με τίποτα. Αντε βρε παλικάρι μου παράτησε την, την ριμάδα την καρέκλα να αποδείξεις ότι αυτά που λες.......τουλάχιστον τα πιστεύεις, άντε !!!!

Τέλος από εμένα, είπα ότι είχα να πω, και ο καθένας ας  καταλάβει ότι θέλει.......δημοκρατία έχουμε άλλωστε  Grin!!!!!

Καλά Χριστούγεννα, καλές γιορτές σε όλους,  και σε άλλα με υγεία !!!!! 
    Καταγράφηκε

Οταν θέλεις να πας κάπου γρήγορα πήγαινε μόνος σου, όταν θέλεις να πας κάπου μακρυά πήγαινε με άλλους
    Stefanos-106
    Aeromodeller Jr. member
    **

Ο Μοντελισμός δεν είναι playstation

« Απάντηση #38 στις: Σάββατο, 19 Δεκ 2009, 21:15:52 »

Για ακομα μια φορα βλεπω την Ελληνικη πραγματικοτητα...
    Οταν πρωτο μπηκα εδω ειχα ακουσει για αγωνες και ολα τα event και λεω τι ωραια που λειτουργουνε..

Ειχα ακουσει για εξωτερικο κτλ κτλ ( μαλλον προνομιο λιγων οχι ομως ως προς το την ικανοτητα που εχουν αλλα ως προς αλλα)

Τωρα ομως εχω συχαθει να σας βλεπω να μαλλωνεται χωρις κανενα λογω ισα ισα για να μπορεσει ο καθενας να δειξει την αξουσια του...Παιδια καταλαβετετο διωχνετε κοσμοοοοο
    Παντα σκεφτομουν για αγωνες αλλα τωρα τι να σκεφτω αφου βλεπω ολα αυτα..
    Επισης οταν μπηκα πριν 2 χρονια εδω στους αγωνες κατεβαιναν 10 ατομα τωρα κατεβαινουν 5 ποτε δεν καταλαβα γιατι πεφτουν τοσο οι συμμετοχες..

Μηπως το καλυτερο θα ηταν να μην παραιτουνταν ενας και 2 αλλα ολοι να αρχιζε κατι απο την αρχη...

Σας ξανα λεω ειναι ΚΡΙΜΑ>... μαλλωνεται εσεις οι μεγαλοι εις βαρος εμας του μικρους...
    Και οταν λεω μεγαλοι και μικροι εννοω και ως προς την ηλικια και ως προς την εξουσια...
    Δεν εχετε το δικαιωμα να κανετε κατι τετοιο...

Παίδες θα δανειστώ τα λόγια του φίλου MaSt0Ra που αν και μικρός στην ηλικία  τα έγραψε όπως είναι  τα πράγματα και θα συμφωνήσω μαζί του οτι δυστυχώς αυτή η εικόνα πέρνα προς τα έξω :αγώνες για λίγους και εκλεχτούς 

Και να κάνω και εγώ μια ερώτηση ,πόσοι είναι τελικά οι αθλητές ρε παίδες στην Ελλάδα ,γιατί εγώ δεν έχω δει σε αγώνα πάνω από είκοσι  και πολλούς λέω ,αλλά τέλος πάντων αν είναι περισσότεροι ας βγει κάποιος  να μας το πει -όχι εγγεγραμμένοι στους συλλόγους -αλλά ενεργοί που παίρνουν μέρος στους αγώνες. Γιατί αν αποφασίζουν λέω είκοσι για άλλους είκοσι και γράφουν στα παλαιοτέρα τον υποδημάτων τους όλους τους υπόλοιπους που ασχολούνται με τον μοντελισμό ή θα ήθελαν να ασχοληθούν
    Τώρα ο Skargiotis  δοκιμάζει να κάνει κάτι που εμένα προσωπικά μου φαίνεται καλό, εκδρομούλες και ανεμόπτερα σε στιλ  αγώνα. Τι κακό έχει αυτό ? υπάρχει κάτι αντίστοιχο ? δεν νομίζω. Εγώ βλέπω μια πρωτοβουλία: πάμε εκδρομούλες κοντά στην Αθήνα και παίρνουμε και τα ανεμόπτερα μας  δεν μετράει σε κάποιον επίσημο αγώνα και δεν είναι υποχρεωτικό να έχεις ΤΟ ανεμόπτερο για να συμμετέχεις  μόνη προϋπόθεση είναι να το γουστάρεις και να έχεις και ελεύθερο Σαββατοκύριακο  που το κακό?
     Μήπως το κακό είναι πως δεν το σκέφτηκε κάποιος άλλος ειδήμων που δεν ανήκει στο πεζοδρόμιο  αλλά στα σαλόνια ?
    Μήπως  φοβόμαστε πως έτσι θα εθιστούν  και κάποιοι άλλοι και θα μας κουβαληθούν στους αγώνες που κάνουμε εμείς για εμάς ,ή ότι
    θα μαζευτεί η μάρα και η σάρα, δηλαδή πολλοί που τώρα  πετάνε στις αλάνες και θα μας χαλάσουν την συνταγή ?
    Γιατί τα σαλόνια είναι για μας και όχι για τους αλανιάρηδες ,εμείς πετάμε τα τέρατα των 3 και 4 μέτρων και αυτοί τα 30ποντα των 300γραμαρίων
    Καταγράφηκε

Αν δεν έχεις χρόνο να το κάνεις σωστά, πρέπει να 'χεις χρόνο να το κάνεις ξανά!
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #39 στις: Σάββατο, 19 Δεκ 2009, 21:25:15 »

ΛΟιπον να πω οτι με πηρε τηλ ο κ. Αντωνιαδης και μου εξηγησε 2 πραγματα για τον τελευταιο αγωνα τις Λαρισσας και τον ευχαριστω πολυ...
    Ισως ηταν και λαθος καποια πραγματα που ειπα για αυτον τον αγωνα αλλα δεν ανακαλω ολα τα υπολοιπα....

Καταγράφηκε
    _ΤΑΣΟΣ_
    Global Moderator

« Απάντηση #40 στις: Σάββατο, 19 Δεκ 2009, 23:04:17 »

Ρε παιδια τι εγινε εδώ Huh

Δύο (2) ημέρες δεν μπήκα στο Forum και εγινε μπαχαλο απο νέους εκολαπτώμενους ΑΝΑΡΧΕΣ αερομοντελιστες.

Ρε ΜΑΣΤΟΡΕΣ τι το ψαχνετε, ο κ. Σκαργκιώτης εχει το αναλογο ιστορικό σε ανακατώματα σωματείων και αερομοντελιστών ....

ΠΡΟΤΕΡΟΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΒΙΟΣ γαρ !!!!!

Ετσι για να τα θυμηθήτε ....

Οταν ο ΟΑΜΕΛ διοργανωνε το FLY IN   σε αντικατασταση του πανελληνίου που του είχε ανατεθεί, οχι τιποτε αλλο, για να μην πανε χαμενες οι προετοιμασίες μας, ο κ. Σκαργκιώτης διοργανωνε συναντήσεις ανεμοπτέρων στις ιδιες ημερομηνίες παρεα με τον θείο John.
    Ανακοινωση ΟΑΜΕΛ https://www.aeromodelling.gr/ForumS/index.php?topic=5840.15
    Ανακοινωση ΕΑΑ + Σκαργκιώτη https://www.aeromodelling.gr/ForumS/index.php?topic=5714.msg55110#msg55110

Για όλους, ΔΕΣΤΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ αερομοντελοΓΚΟΥΡΟΥ
    https://www.aeromodelling.gr/ForumS/index.php?topic=5714.msg55401#msg55401
    "Αγαπητέ ανηψιέ Τάσο, είμαστε ενήμεροι.

Οσοι θέλουν να λάβουν μέρος στον αγώνα, θα πάνε στο Μελισοχώρι.

Οσοι δεν θα λάβουν μέρος (και από την ΕΑΑ είναι πολλοί) έχουν την επιλογή να πάνε στην Καλαμάτα.

Απλή μοιρασιά."

Μαστορα Jr. (ως μελος του aeromodelling) μπορείς τώρα αφου διαβαζεις τα thread που παρεθεσα να συνεχίσεις .......
    Καταγράφηκε

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.
    GRE-F-0611
    G.Skargiotis
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #41 στις: Σάββατο, 19 Δεκ 2009, 23:44:18 »

Ρε παιδια τι εγινε εδώ Huh

Δύο (2) ημέρες δεν μπήκα στο Forum και εγινε μπαχαλο απο νέους εκολαπτώμενους ΑΝΑΡΧΕΣ αερομοντελιστες.

Ρε ΜΑΣΤΟΡΕΣ τι το ψαχνετε, ο κ. Σκαργκιώτης εχει το αναλογο ιστορικό σε ανακατώματα σωματείων και αερομοντελιστών ....

ΠΡΟΤΕΡΟΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΒΙΟΣ γαρ !!!!!

Ετσι για να τα θυμηθήτε ....

Οταν ο ΟΑΜΕΛ διοργανωνε το FLY IN   σε αντικατασταση του πανελληνίου που του είχε ανατεθεί, οχι τιποτε αλλο, για να μην πανε χαμενες οι προετοιμασίες μας, ο κ. Σκαργκιώτης διοργανωνε συναντήσεις ανεμοπτέρων στις ιδιες ημερομηνίες παρεα με τον θείο John.
    Ανακοινωση ΟΑΜΕΛ https://www.aeromodelling.gr/ForumS/index.php?topic=5840.15
    Ανακοινωση ΕΑΑ + Σκαργκιώτη https://www.aeromodelling.gr/ForumS/index.php?topic=5714.msg55110#msg55110

Για όλους, ΔΕΣΤΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ αερομοντελοΓΚΟΥΡΟΥ
    https://www.aeromodelling.gr/ForumS/index.php?topic=5714.msg55401#msg55401
    "Αγαπητέ ανηψιέ Τάσο, είμαστε ενήμεροι.

Οσοι θέλουν να λάβουν μέρος στον αγώνα, θα πάνε στο Μελισοχώρι.

Οσοι δεν θα λάβουν μέρος (και από την ΕΑΑ είναι πολλοί) έχουν την επιλογή να πάνε στην Καλαμάτα.

Απλή μοιρασιά."

Μαστορα Jr. (ως μελος του aeromodelling) μπορείς τώρα αφου διαβαζεις τα thread που παρεθεσα να συνεχίσεις .......

εχεις 2 pm
    Καταγράφηκε

Γιωργος Σκαργιωτης

Η αλήθεια πάντα λάμπει,
     Η λάσπη του επιστρέφει!

(Νεραιδοκυνηγός )
    Giannis Zeteko
    Aeromodeller
    *

FLY ROBIN FLY !!!

« Απάντηση #42 στις: Κυριακή, 20 Δεκ 2009, 01:55:07 »

οι απαντήσεις πολλές και όπως είπε και ο φίλος depron maniac δεν προλαβαίνουμε να απαντήσουμε και να τοποθετηθούμε....
    στο θέμα σεφ με κάλυψε ο Coolvag ....έτσι ακριβώς είναι τα πράγματά....και δεν έχουμε κατι εναντίον των χειριστών των ε/π ρων
    αντίθετα μάλιστα είμαστε και πολύ καλοί φίλοι...(μπορούν να πετούν άνετα τα ηλεκτρικά τους που ολοι διαθέτουν)
    το θεμα ειναι με τα ίδια τα θερμικά ε/πρα αλλά και αεροπλάνα....δεν χωράνε να πετούν αυτά θηρία μέσα σε αυτόν τον χώρο,
    και όσοι απο εμας πετάμε εκεί γνωρίζουμε πολύ καλά και έχουμε δει γιατί δεν πρέπει να πετάνε στο σεφ.......
    στο θέμα του κανονισμού που εχει προταθεί εχω να πω πως ειναι καθαρά προσωπική μου άποψη να συμφωνώ με αυτόν,για τους λόγους που προανέφερα
    και θυμίζω οτι δεν με ενδιαφέρει αν τον έφτιαξε ο Σκαργιωτης η όποιος άλλος....
    δεν υποστηρίζω πρόσωπα αλλα την ιδέα σε σύγκριση πάντα με τον επίσημο κανονισμό,που όπως ειπε και ο φιλος μάστορας (ο μεγάλος) οτι και αυτός
    ο κανονισμός που ισχύει,κάποτε έτσι προτάθηκε δοκιμάστηκε ψηφίστηκε υλοποιήθηκε και επισημοποιήθηκε τελικά.
    γιατί οχι και αυτός;;;;γιατι να μην ακολουθηθεί το ιδιο δρομολόγιο;;;.
    μηπως εχει δικιο ο Στεφανος 106;;;;
    παραθετω την απαντηση που εδωσα στον Γιωργο Σκαργιωτη στο δικο μας φορουμ :

Γιώργο ,...απλά είπα την προσωπική μου άποψη σε οτι αφορά τον κανονισμό,,,
    μιας και έζησα απο μέσα τον επίσημο και συγκρίνοντας τον με τον προτεινόμενο.
    εγώ είμαι υπέρ σε οτι εχει να κάνει στα θέματα του μοντελισμού και ειδικά
    αν αυτα ειναι προς όφελος όλων .
    αν η άποψη μου βρίσκει σύμφωνους και άλλους μοντελιστες ,αυτο σημαίνει οτι ορθά
    συμφώνησα με αυτη την πρόταση.
    και ο κανονισμός που ισχύει τώρα ,πιστεύω πως πριν γίνει επίσημος,απο κάποιους προτάθηκε και μετα συμφωνήθηκε....για να εχει την σημερινή του μορφή.
    γιατί λοιπόν να μην δοκιμαστεί και αυτός σε ενα τύπου πρωτάθλημα η όπως αλλιώς μπορεί να ονομαστεί,και αν αποδειχτεί καλύτερος απο τον άλλον,να υιοθετηθεί και επίσημα...
    αυτα που λεω ας τα λάβουν υπόψιν τους οι ειδικοί τέτοιων θεμάτων και να μην βιαστούν να κρίνουν αρνητικά.
    άνθρωποι σε αυτές τις θέσεις,οφείλουν να αφουγκράζονται την γνώμη των πολλών και οχι μόνο,και με γνώμονα την κοινή ευχαρίστηση ως προς το χόμπι μας να βοηθούν προς την καλύτερη λύση.
    αν δεν θέλουν η δεν μπορούν,ας αφήσουν άλλους να το κάνουν.

ελπίζω ολοι να καταλάβουν πια ειναι η θέση μου επι του θέματος.....να μην κρίνουν βιαστικά και αρνητικά αυτά που λέμε σε όλα τα φόρα και να δουν οτι
    ο μοντελιστικος κόσμος ζητά αλλαγές προς το καλύτερο,,,,αλλαγές που τόσα χρόνια δεν γίνονται....
    ο μικρός μάστορας αν και νεος κάπου λεει σωστά πράγματα.....αυτός και πολύ σαν αυτόν θα ειναι οι συνεχιστές του χομπι-αθλήματος ,,,ο καθε ενας στο ειδος του....άλλος στα ε/π άλλος στα ανεμοπλάνα άλλος στα 3d κλπ....που θα πετάνε ολοι αυτοί;;;σε ποιους χώρους;;;με τι τίμημα;;;
    όπως σήμερα; σαν κυνηγημένοι ;;γιατί ετσι πετάμε κύριοι σαν διωκόμενοι,και αν θελουμε να ειμαστε νομιμοι θα πρεπει να κανουμε τααααα χιλιομετρα ...να πληρώνουμε συνδρομές που οι περισσότεροι δεν αντέχουν να πληρώνουν ,για να πανε μια φορα στο τοσο να πεταξουν οργανωμένα και με ασφάλεια.
    αφήστε λοιπόν τις κόντρες,,,χορτάσαμε πια.....ιδεες που να γίνονται πράξη μπορείτε να δώσετε;;;αν ναι κάντε το...αν οχι αφήστε άλλους να το κάνουν
    και να είστε σίγουροι οτι θα σας ζητηθεί η γνώμη σας ως ποιο έμπειροι σε αρκετά πράγματα,και σίγουρα θα εκτιμηθεί η βοήθεια σας...
    οσο δεν καταλαβαίνεται πως κάποτε πρέπει να αποχωρούν ακόμα και οι καλύτεροι του είδους,τότε μόνο ζημιά θα κάνετε στο χώρο του μοντελισμού,και σίγουρα όλοι θα σας θυμούνται με τα χειρότερα σχόλια για σας,.
    ειδικά τώρα που με το ίντερνετ ολα μαθαίνονται πολυ γρήγορα και οσο μακριά και να είμαστε.

με φιλικούς χαιρετισμούς Zeteko
    « Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 20 Δεκ 2009, 02:22:15 από Giannis Zeteko » Καταγράφηκε

Διπλή εγγραφή - Ο λογαριασμός έχει αποκλεισθεί.
    Χρηστος Βαγενας (vchris)
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #43 στις: Κυριακή, 20 Δεκ 2009, 02:40:33 »

Δηλαδη υπαρχει θεμα (βορειοι και νοτιοι) worry
    ευτυχος ειμαι στο κεντρο  Azn
    και οποτε διωργανωνετε κατι θα πηγαινω και πανω και κατω Wink Grin

μηπως βρε Γιωργο αν αλλαζες λιγο το τιτλο ηρεμουσαν τα πνευματα?
       (Για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα προσπαθήσουμε να πραγματοποιήσουμε ένα πρωτάθλημα-meeting  F5B που θα ονομάζεται “Greek Tour F5B” και θα αποτελείται από τρεις αγώνες-meeting που θα γίνουν σε  διαφορετικές πόλεις τις Ελλάδας μέσα στο 2010.)

δε το αλλαζεις σε (φαθμολογημενο skargiotis meeting)?
    Καταγράφηκε
    DEPRON MANIAC
    Board moderator

Μην αναγκάζεις άλλους να αγαπήσουν αυτό που κάνεις

« Απάντηση #44 στις: Κυριακή, 20 Δεκ 2009, 03:03:23 »

Έχοντας καταλήξει σε ένα συμπέρασμα για το τι συμβαίνει, απο τις απαντήσεις ανατρέπεται και βγαίνει ένα καινούργιο.

Μπορώ να πω οτι το να ασχοληθείς με τον μοντελισμό απαιτεί τεχνογνωσία καθώς και αντίληψη αλλά για να μπορέσεις να πετάξεις πρέπει να ακολουθήσεις ένα σύστημα που βασίζεται στην απολυταρχία!!!!
      Κάποιοι υπέρμαχοι οτι μπορούν να συνυπάρξουν διάφορες κατηγορίες ανθρώπων στον αερομοντελισμό (καθότι αρχάριοι και εκείνοι πριν 3 χρόνια) εμφανίζονται απόλυτοι στις θέσεις τους σε ένα σύστημα που εξυπηρετεί λίγους.

Έχω νοικιάσει ένα χώρο για αποθήκη που χρησιμοποιώ και σαν χώρο εργαστηρίου για το χόμπυ μου. Εκεί κατασκευάζω οτι μπορώ τις ώρες που μπορώ, βέβαια θέλω να συμετάσχω και σε κάποιον σύλογο αλλά όχι να πληρώσω φουλ σεζόν για κάτι που μπορώ να παρευρεθώ στις εκδηλώσεις περιστασιακά

Είχα αναφέρει σε προηγούμενη απάντηση για κάποιους αγώνες με αμαξάκια που συμετείχα. Γινόντουσαν μια φορά το μήνα και οτι προπόνηση ήταν να κάνω την έκανα πριν τον αγώνα. Κατα καιρούς είμασταν σε αναζήτηση για τον χώρο που θα κάναμε αγώνες καθότι εμφανιζόντουσαν τεχνικές δυσκολίες. Η μια ήταν επειδή έδωσαν βάρος περισσότερο στα 5χ5, η άλλη επειδή κόπηκε η πρόσβαση απο το παρακείμενο οικόπεδο επειδή χτίστηκε, και η τελευταία επειδή γινόταν μόνο απόγευμα Κυριακής, που εννοείται υπήρχε η αντίδραση της οικογένειας για το χάσιμο της απογευματινής διασκέδασης. Αυτή η τελευταία δυσκολία πιστεύω προέκυψε επειδή ήταν απο αντίδραση των εγεγραμένων μελών που ήθελαν να κάνουν την προπόνησή τους πρωΐ, για να μην χαλάσουν το δικό τους απόγευμα.
      Λογικό και δίκαιο...  Αλλά στο τέλος αυτοί που έχασαν ήταν οι δικαιούχοι του χώρου αφού είχαν έξτρα έσοδα απο την εκ περιτροπής υπ'ενοικίαση του χώρου.

Αφήνω λοιπόν να σκεφτείτε πλέον με σοβαρότητα και να δείτε οτι η συμετοχή και κάποιες ανεπίσημες εκδηλώσεις κάποιων χωρίς αρχές ίσως είναι εντέλει όφελος υπέρ των μοντελοδρομίων...
    Καταγράφηκε

Τα καύσιμα κάποτε θα τελειώσουν. Τα ηλεκτρόνια δεν τελειώνουν ποτέ

Βρε μανία με το depron

Ο flight controller είναι θαυμάσιο μηχάνημα αλλά δεν κάνει θαύματα
    και προπαντώς δεν έχει νοημοσύνη, γι'αυτό χρησιμοποίησε την δική σου

Όσο πιο smart γίνεται η τεχνολογία τόσο πιο χαζός γίνεται ο άνθρωπος
    Σελίδες: 1 2 [3] 4 5     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Πτήσεις - Εκδηλώσεις - Ενημέρωση  |  Ανακοινώσεις (Συντονιστές: Γιώργος Κανδυλάκης, andreas)  |  Θέμα: Aερομοντελιστικο τουριστικό Ελληνικό πρωτάθλημα (Greektour 2010 F5B)
    Μεταπήδηση σε: