Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.694 μηνύματα σε 12.383 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 8 Ιουλ 2026, 19:36:31

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 8 Ιουλ 2026, 19:36:31

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Σήμερα στις 13:59]

από ΗΑWK 100
    [Χθες στις 00:24]

[Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 08:22:45]

από AKISSSS
    [Κυριακή, 5 Ιουλ 2026, 13:15:28]

από spirost
    [Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 22:56:59]

[Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 09:28:56]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 19:49:29]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 12:32:39]

από AKISSSS
    [Πέμπτη, 2 Ιουλ 2026, 09:25:10]

[Τρίτη, 30 Ιουν 2026, 22:36:48]

από SV 1 BTA
    [Τρίτη, 30 Ιουν 2026, 14:24:54]

από spirost
    [Κυριακή, 28 Ιουν 2026, 20:23:34]

[Δευτέρα, 22 Ιουν 2026, 11:19:02]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 17 Ιουν 2026, 22:24:37]

από carapis
    [Δευτέρα, 8 Ιουν 2026, 21:40:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309694
    Σύνολο θεμάτων: 12383
    Online σήμερα: 125
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 86
    Συνολικά: 87
    Στυλ εμφάνισης

- Πριν προσθέσετε μια αγγελία διαβάστε το  Οδηγίες για τις μικρές αγγελίες.
    - Αν διαπιστώσετε οτι μια αγγελία δεν ισχύει, χρησιμοποιήστε το Αναφορά στον συντονιστή.
    - Δεν επιτρέπεται η επανάληψη αγγελιών στο ίδιο ή διαφορετικά θέματα.
    - Για τις αγγελίες δεν γίνεται διάλογος, επικοινωνία με το email ή τηλέφωνο που δίνεται ή με ΠΜ.
    - Οι διαχειριστές, σ' αυτές τις περιπτώσεις, θα διαγράφουν τα μηνύματα χωρίς προειδοποίηση.
    Σελίδες: 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 33     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Ενημερώστε μας για τις συναλλαγές μέσω Aeromodelling GR  (Αναγνώστηκε 207196 φορές)
    _ΤΑΣΟΣ_
    Global Moderator
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #45 στις: Πέμπτη, 19 Μαΐ 2011, 10:56:10 »

Και μιας όλοι μας έχουμε κάνει μια καποια αγοραπωλησία εδω μέσα να καταθέσω και εγώ την δική μου εμπειρία με δύο φίλους.

Τον φίλο και αερομοντελιστή, Κο Γιάννη, κατα κόσμο aeromodelling.gr Levitron, που του πούλησα ένα Gyro και που ο άνθρωπος, προς τιμήν του, με πλήρωσε προκαταβολικά εμπιστευόμενος την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε.

και τον Γούσκο Διονύση, κατά κόσμον aeromodelling.gr, Gousk_one
    που αγόρασα κάτι μπαταρίες που πούλαγε και αφ'ενός οταν τις παρέλαβα ήταν ΟΠΩΣ ακριβως έγραφε, δηλ. ΤΖΙΤΖΙ ΚΟΚΟ, τις έστειλε πριν ακομα λάβει τα χρηματα που του κατέθεσα αλλά και επιβαρύνθηκε αυτός τα έξοδα αποστολής  !!!!

Γειά σου Νιόνιο παίχτη ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ  !!!!
    « Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 27 Μαΐ 2011, 22:34:37 από Αναστάσιος Μαρκούσης » Καταγράφηκε

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.
    GRE-F-0611
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

Προσέχουμε για να έχουμε!!!

« Απάντηση #46 στις: Πέμπτη, 19 Μαΐ 2011, 11:06:02 »

Ήθελα και εγω κάποια στιγμή να αγοράσω ένα φορτιστή για τις μπαταρίες του α/π μου.  Ψάχνοντας στις αγγελίες είδα εναν φορτιστή που έδινε το μέλος sportser.  Έστειλα μήνυμα μέσω του φόρουμ και αφού μου έδωσε το τηλέφωνό του η επικοινωνία συνεχίστηκε με sms/τηλέφωνα.  Ήταν πρόθυμος να μου πουλήσει το φορτιστή και δεν έφερε καμία αντίρρηση.  Αφού του έστειλα την διεύθυνση μου και συζητήσαμε το πως θα γίνει η συναλλαγή περίμενα τηλέφωνο του για να μου πει τι και πως.  Δεν θα μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες αλλά σε λίγο άρχισε η επικοινωνία να είναι μονομερής.  Δεν απαντούσε στα τηλέφωνα ούτε στα μηνύματα.  Το αποτέλεσμα είναι ότι από τις 16 Φεβρουαρίου που έγινε η πρώτη επαφή ακόμη περιμένω το φορτιστή. Κρίμα.....

Ας το σταματήσω εδώ γιατί θα ξεφύγω.

Με λίγα λόγια σε "έγραψε" κανονικά, ενώ θα μπορούσε να σου εξηγήσει τον λόγο ή τους λόγους που
    δεν σου το στέλνει και θα είχε τελειώσει εκεί η όλη ιστορία.
    Η καθαρή εξήγηση είναι οτι καλύτερο και "ανδρίκιο" σε μια συναλλαγή!!   Thumbs up
    Καταγράφηκε
    ILIASDJ
    Aeromodeller Hero Member

Η πρωτη μου αγαπη , και παντοτινη

« Απάντηση #47 στις: Πέμπτη, 19 Μαΐ 2011, 11:51:42 »

Ήθελα και εγω κάποια στιγμή να αγοράσω ένα φορτιστή για τις μπαταρίες του α/π μου.  Ψάχνοντας στις αγγελίες είδα εναν φορτιστή που έδινε το μέλος sportser.  Έστειλα μήνυμα μέσω του φόρουμ και αφού μου έδωσε το τηλέφωνό του η επικοινωνία συνεχίστηκε με sms/τηλέφωνα.  Ήταν πρόθυμος να μου πουλήσει το φορτιστή και δεν έφερε καμία αντίρρηση.  Αφού του έστειλα την διεύθυνση μου και συζητήσαμε το πως θα γίνει η συναλλαγή περίμενα τηλέφωνο του για να μου πει τι και πως.  Δεν θα μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες αλλά σε λίγο άρχισε η επικοινωνία να είναι μονομερής.  Δεν απαντούσε στα τηλέφωνα ούτε στα μηνύματα.  Το αποτέλεσμα είναι ότι από τις 16 Φεβρουαρίου που έγινε η πρώτη επαφή ακόμη περιμένω το φορτιστή. Κρίμα.....

Με λίγα λόγια σε "έγραψε" κανονικά, ενώ θα μπορούσε να σου εξηγήσει τον λόγο ή τους λόγους που
    δεν σου το στέλνει και θα είχε τελειώσει εκεί η όλη ιστορία.
    Η καθαρή εξήγηση είναι οτι καλύτερο και "ανδρίκιο" σε μια συναλλαγή!!   Thumbs up

+1.000     Πολυ σωστος ο φιλος Markhelis.... Thumbs up
    Καταγράφηκε

ΝΕΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ  6957501000

SAB IL GOBLIN RAW 700 - SAB GOBLIN RAW 420 DD - SAB GOBLIN RAW 500 -MINI TITAN E325 SE  - T REX 500 ESP
    OUTRAGE VELOCITY 50 - HIROBO SDX 50 NITRO
    T REX 700 NITRO  - AURORA AVANT NITRO - LOGO 600 3D - TREX 250 - TREX 450 PRO
    StZ
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #48 στις: Πέμπτη, 19 Μαΐ 2011, 13:16:43 »

Φίλε μου,
    Δεν εισαι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος, απλά κάπου θα κόλησε η δεν θα του ηταν βολικό να τρεχει σε ταχυδρομεία κλπ.
    Μπορεί και να μεταάνοιωσε ..... η να βρήκε άλλο αγοραστή "δίπλα" του.

Καλό ομως είναι να τ'αναφέρουμε και οι υπόλοιποι να προστατευόμαστε τουλάχιστον σε ψυχολογικό επίπεδο και να μην μας παίρνει απο κάτω !

Κανενα προβλημα με το να μου πει οτι δεν μπορει να τρεχει σε ταχυδρομεια ή οτι θα το δωσει σε φιλο ή σε καποιον απο την ιδια πόλη.  Ο χρονος μου ειναι πολυ περιορισμενος και δεν θα παρακαλαω κανεναν, ιδιως οταν δεν με σεβονται, με τηλεφωνα, μηνυματα emails κλπ για να πουλησει κατι που ο ιδιος ειχε αρχικα συμφωνησει.

Κατα τα άλλα, συμφωνω μαζι σου απολυτα.  Γι αυτο και το ανεφερα...
    Καταγράφηκε
    chrislar
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #49 στις: Παρασκευή, 20 Μαΐ 2011, 07:17:03 »

Αγορασα απο το μελος chrislar ενα t-rex 250 και ενα δεκτη spectrum και τα δυο σε αριστη κατασταση και οπως τα περιεγραφε στην αγγελια. Thumbs up
    Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ.
    Καλές πτήσεις...
    Καταγράφηκε
    FlyingDoctor
    Aeromodeller Sr. Member

Βασιλης

« Απάντηση #50 στις: Πέμπτη, 26 Μαΐ 2011, 16:09:08 »

Θα ηθελα να ευχαριστησω εκ μερους του αδελφου μου Γιωργου το συμφορουμητη ΜΙΧΑΛΗΣ απο Θεσσαλονικη για την τελεια συνεργασια που ειχαν για την πωληση κατι σερβο HS-55 HITEC και για το αληθες της αγγελιας!!!!

Μια μονο παρατηρηση........φιλε Μιχαλη αχ αυτο το κουτι του μπακλαβα..........μας αναψες φωτιες..........

Ευχαριστουμε!
    « Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 26 Μαΐ 2011, 19:48:14 από ΒΑΣΙΛΗΣ » Καταγράφηκε
    STRATOS77
    Aeromodeller Hero Member

Λυμπερης Ευστρατιος.

« Απάντηση #51 στις: Πέμπτη, 26 Μαΐ 2011, 16:28:35 »

Kυριοι θα βαλω και εγω μια προσφατη συνναλαγη με τον φιλο FIFIS με θεμα πωληση δεκτη futaba 617 σε αριστη κατασταση ολοκαινουργιος...ετσι εγραφε η αγγελια...

Αφου λοιπον μιλησαμε μια χαρα στο κινητο,μου εδωσε αρ λογαρισμου..και εβαλα τα χρηματα...ηρθε το δεματακι με τον δεκτη...

Με εκπληξη λοιπον βλεπω..οτι ο δεκτης ηταν σε αριστη κατασταση μονο στα πλασκτικα του,....και οι 2 κεραιες του ηταν κομμενες  2 ποντους εν συγκριση με γνησια κεραια...επαθα σοκ...φυσικα πηρα ανταλλακτικες κεραιες αλλα το θεμα ειναι οτι θα πρεπει να λεμε πραγματικα την αληθεια στις αγγελιες μας,σε οτι κατασταση κια αν ειναι το προιον για πωληση...στελνωντας μυνημα να του πω το προβλημα...η απαντηση του ηταν η εξης...

(((καλημερα στρατο απο εδω οταν εφυγε ο δεκτης ειχε και τα δυο μουστακια επανω και ηταν ενταχη. αν ειχε καποιο προβλημα δεν θα τον εδινα .λυπαμε πολυ νασε καλα δεν υπηρχε προθεση να εισαι σιγουρος . ))))
    Που σημαινει οτι η θαλλασα τρωει τις κεραιες...ΠΡΟΣΟΧΗ... Grin Grin Grin
    Τελικα το μονο σιγουρο ειναι οτι την επομενη φορα αγορα απο μακρυα,εαν δεν μου στειλουν φωτο του προιοντος πρωτα...αγορα δεν θα ξαναγινει...
    Καταγράφηκε

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ MATRIX ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΩΝ
    billiano
    Aeromodeller Hero Member

Ζητω το Δ.Ν.Ταμειο Που Με Εκανε Ν'αρχισω Το Λαχειο

« Απάντηση #52 στις: Πέμπτη, 26 Μαΐ 2011, 17:10:09 »

Στρατο δεν πειραζει ...Αν Μπορεις φτιαξε τα μουστακια εσυ.

Εγω κυριοι αγορασα ενα μοτερ απο τον Helitop.
    Ηταν οπως ακριβως μου ειπε και μου εστειλε και 3 πηνια.
    Τασο ωραιος.
    Καταγράφηκε

Sponsored Απο Την Τσεπη Μου.....Και τα Λεφτα Απο Τα Καλαντα Γιατι Με Συμπαθει Η Γειτονια.....
    TaitO
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #53 στις: Πέμπτη, 26 Μαΐ 2011, 21:43:48 »

Πήρα ένα γυροσκόπιο από τον papabill και ήταν σε άψογη κατάσταση
    Καταγράφηκε

][ Game Over Wink ][
    STRATOS77
    Aeromodeller Hero Member

Λυμπερης Ευστρατιος.

« Απάντηση #54 στις: Πέμπτη, 26 Μαΐ 2011, 23:12:53 »

Οπως να πω διοτι το ξεχασα...εκανα και μια αγορα απο τον φιλο.hpant ο οποιος ηταν στις σερρες.. εναν δεκτη orange και πραγματικα ηταν καλυτερος και απο καινουργιος...!!!!

Αψογη συνναλαγη.!!! Thumbs up Thumbs up

Καταγράφηκε

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ MATRIX ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΩΝ
    patelis
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #55 στις: Παρασκευή, 27 Μαΐ 2011, 00:04:34 »

Kυριοι θα βαλω και εγω μια προσφατη συνναλαγη με τον φιλο FIFIS με θεμα πωληση δεκτη futaba 617 σε αριστη κατασταση ολοκαινουργιος...ετσι εγραφε η αγγελια...

Αφου λοιπον μιλησαμε μια χαρα στο κινητο,μου εδωσε αρ λογαρισμου..και εβαλα τα χρηματα...ηρθε το δεματακι με τον δεκτη...

Με εκπληξη λοιπον βλεπω..οτι ο δεκτης ηταν σε αριστη κατασταση μονο στα πλασκτικα του,....και οι 2 κεραιες του ηταν κομμενες  2 ποντους εν συγκριση με γνησια κεραια...επαθα σοκ...φυσικα πηρα ανταλλακτικες κεραιες αλλα το θεμα ειναι οτι θα πρεπει να λεμε πραγματικα την αληθεια στις αγγελιες μας,σε οτι κατασταση κια αν ειναι το προιον για πωληση...στελνωντας μυνημα να του πω το προβλημα...η απαντηση του ηταν η εξης...

(((καλημερα στρατο απο εδω οταν εφυγε ο δεκτης ειχε και τα δυο μουστακια επανω και ηταν ενταχη. αν ειχε καποιο προβλημα δεν θα τον εδινα .λυπαμε πολυ νασε καλα δεν υπηρχε προθεση να εισαι σιγουρος . ))))
    Τελικα το μονο σιγουρο ειναι οτι την επομενη φορα αγορα απο μακρυα,εαν δεν μου στειλουν φωτο του προιοντος πρωτα...αγορα δεν θα ξαναγινει...

Δυστυχως ειχα και εγω μια παρομια εμπειρια με το μελος FIFIS σε δυο συναλλαγες περυσι , και το αναφερω αν και δεν ειχα σκοπο ηδη εχει περασει ενας χρονος διοτι αντιλαμβανομε οτι τηρητε  κατ εξακολουθηση και εσκεμενα  ,  σην πρωτη σε ενα TREX 600 ειχε σπασμενο frame και στην δευτερη με εναν φορτιστη quattro που ειχε καμμενο το ενα σταδιο απο τα 4 . φυσικα σε καμια απο τις δυο περιπτωσεις δεν επισημανθηκαν απο τον πωλητη τα ελλατωματα.
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #56 στις: Παρασκευή, 27 Μαΐ 2011, 00:11:42 »

Δυστυχως ειχα και εγω μια παρομια εμπειρια με το μελος FIFIS σε δυο συναλλαγες περυσι , και το αναφερω αν και δεν ειχα σκοπο ηδη εχει περασει ενας χρονος διοτι αντιλαμβανομε οτι τηρητε  κατ εξακολουθηση και εσκεμενα  ,  σην πρωτη σε ενα TREX 600 ειχε σπασμενο frame και στην δευτερη με εναν φορτιστη quattro που ειχε καμμενο το ενα σταδιο απο τα 4 . φυσικα σε καμια απο τις δυο περιπτωσεις δεν επισημανθηκαν απο τον πωλητη τα ελλατωματα.

Thumbs up Thumbs up Thumbs up
    Καταγράφηκε
    patelis
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #57 στις: Παρασκευή, 27 Μαΐ 2011, 00:27:28 »

Επισης πρεπει να αναφερω και τις αψογες συναλλαγες που ειχα στο παρελθον με τα μελη DAGGO , SOFIANOS , GOUSK ONE , GEORGE

Δυστυχως και η τελευταια μου με το μελος TOM-HELIS MAKIS,TIL 6983380990 makisnice@hotmail.com
    δεν ηταν οπως θα επρεπε , αν και ισχυριζοταν οτι το TREX ηταν καινουριο αγορασμενο απο τον ιδιο πριν λιγους μηνες , μονο δυο ωρες hover , παρολαυτα εχει σπασμενο frame , φινακι ουρας ,αυτα βεβαια σπανε στο λεπτο επανω  αλλαι γενικα ειναι δουλεμενο πολυ.
    Και με χαλασε τοσο αυτη η φαση που πηρα τηλ τον Βαιο και ηδη παραγγειλα ενα καινουριο κιτ 700αρι
    Λυπαμε γιατι σε καμια πριπτωση δεν θα εμπαινα στην διαδικασια της αξιολογησης αλλα πιστευω οτι  οφειλω να το κανω απο υποχρεωση εναντι των αλλων μελων , κατι που πρεπει ολοι να κανουμε .
    Καταγράφηκε
    Γκούσκος Διονύσιος
    Moderator

Ζάκυνθος

« Απάντηση #58 στις: Παρασκευή, 27 Μαΐ 2011, 00:30:43 »

και τον Γκούσκο Διονύση, κατά κόσμον aeromodelling.gr, Gousk_one
    που αγόρασα κάτι μπαταρίες που πούλαγε και αφ'ενός οταν τις παρέλαβα ήταν ΟΠΩΣ ακριβως έγραφε, δηλ. ΤΖΙΤΖΙ ΚΟΚΟ, τις έστειλε πριν ακομα λάβει τα χρηματα που του κατέθεσα αλλά και επιβαρύνθηκε αυτός τα έξοδα αποστολής  !!!!

Γειά σου Νιόνιο παίχτη ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ  !!!!

Ασε τις ευχαριστίες και έλα καμιά βδομάδα Ζάκυνθο να πετάξουμε και να πιούμε καμιά μπύρα!!!   beer

Να σε καλά Τάσο.

Thumbs up
    Καταγράφηκε

Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

Προσέχουμε για να έχουμε!!!

« Απάντηση #59 στις: Παρασκευή, 27 Μαΐ 2011, 00:57:00 »

Εγώ θέλω να ευχαριστήσω τον STRATOS77 για μία άψογη αγορά που έκανα από αυτόν.  Thumbs up  Thumbs up
    Αγόρασα ένα δέκτη σε άψογη κατάσταση και η περιγραφή ου Στράτου ήταν με τέτοια
    ακρίβεια και λεπτομέρεια αφού μου είπε μέχρι και για τις δύο σταγόνες κυανοακριλικής που
    είχε βάλει στην βάση των δύο κεραιών.  Cheesy  Thumbs up
    Για τόσο σωστό άνθρωπο λέμε παιδιά!!  Thumbs up  Thumbs up
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 33     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Η αγορά αερομοντελλιστικού υλικού  |  Aeromodelling GR Παζάρι (Συντονιστές: Serafim, Γιάννης Παξιμαδάκης, _ΤΑΣΟΣ_, Γκούσκος Διονύσιος)  |  Θέμα: Ενημερώστε μας για τις συναλλαγές μέσω Aeromodelling GR
    Μεταπήδηση σε: