Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.417 μηνύματα σε 12.375 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 1 Μαΐ 2026, 01:48:35

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 1 Μαΐ 2026, 01:48:35

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Σήμερα στις 00:22]

από Markhelis
    [Σήμερα στις 00:12]

από vtr
    [Χθες στις 20:45]

[Τετάρτη, 29 Απρ 2026, 22:01:54]

[Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 23:53:01]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 12:43:20]

[Κυριακή, 26 Απρ 2026, 19:19:36]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Απρ 2026, 17:04:50]

[Σάββατο, 25 Απρ 2026, 09:15:44]

από ZTRAMP
    [Παρασκευή, 24 Απρ 2026, 16:50:57]

[Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 14:21:55]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309417
    Σύνολο θεμάτων: 12375
    Online σήμερα: 88
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 70
    Συνολικά: 71
    Στυλ εμφάνισης

- Πριν προσθέσετε μια αγγελία διαβάστε το  Οδηγίες για τις μικρές αγγελίες.
    - Αν διαπιστώσετε οτι μια αγγελία δεν ισχύει, χρησιμοποιήστε το Αναφορά στον συντονιστή.
    - Δεν επιτρέπεται η επανάληψη αγγελιών στο ίδιο ή διαφορετικά θέματα.
    - Για τις αγγελίες δεν γίνεται διάλογος, επικοινωνία με το email ή τηλέφωνο που δίνεται ή με ΠΜ.
    - Οι διαχειριστές, σ' αυτές τις περιπτώσεις, θα διαγράφουν τα μηνύματα χωρίς προειδοποίηση.
    Σελίδες: 1 2 [3] 4 5 6 ... 33     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Ενημερώστε μας για τις συναλλαγές μέσω Aeromodelling GR  (Αναγνώστηκε 205460 φορές)
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Προσέχουμε για να έχουμε!!!

« Απάντηση #30 στις: Δευτέρα, 21 Δεκ 2009, 01:51:34 »

Κυριοι γραφω τα παρακατω προς γνωση σας , αυτο το κανω γιατι περιμενα μεχρι και σημερα εστω ενα συγνωμη.

Ακουστε πως εχει:
    Την προηγουμενη Κυριακη τηλεφωνικως  smiley6600 εκλεισα το KASAMA SRIMOK που πωλουνταν στο site.
    Την Παρασκευη πηγα Αθηνα απο Πατρα για να το παρω (και ενω ειχα κλεισει να δωσω το 60% ειχα μαζι μου το 100% των χρηματων).
    Τελικα δεν συναντηθηκαμε το πρωι λογω υποχρεωσεων και κανονισαμε το μεσημερι.
    Μετα απο 5 τηλεφωνα αφου δεν απανταγε  αρχικα μου λεει μια δικαιολογια και μετα οτι θα ερθει να συναντηθουμε στο φιναλε ο τυπος δεν απανταγε το τηλεφωνο λες και ειναι .. Kiss Kiss. Εκτοτε δεν μιλησαμε και εγω εκοβα βολτες στην Αθηνα κανα 2ωρο και τελικα επειδη ξερω που μαλλον το εδωσε δεν ηταν κακο να πει φιλε το εδωσα ή το μετανιωσα.
    Και τελικα επειδη ειναι ελευθερος επαγγελματιας θα επρεπε να του παραγγειλω μια κουζινα και μετα να του πω φιλε αστο αφου την εχει φερει στο μαγαζι του..

Αυτα απο εμενα και αποφυγετε συναλλαγες με το συγκεκριμμενο παιδι γιατι δεν ειναι ενηλικας μαλλον.Και εσεις που πετατε μαζι του δωστε του συγχαρητηρια.

Αγόρασα ενα ελικόπτερο  το AXE cp  απο τις αγγελίες
    του Aeromodelling
    H συναλλαγη εγινε άψογα. Thumbs up
    θα παρακαλουσατε να λεγατε και το NIckname αυτου που σας το πουλησε..!

Ονομα.....; idiot2
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #31 στις: Δευτέρα, 21 Δεκ 2009, 03:48:18 »

Κυριοι γραφω τα παρακατω προς γνωση σας , αυτο το κανω γιατι περιμενα μεχρι και σημερα εστω ενα συγνωμη.

Ακουστε πως εχει:
    Την προηγουμενη Κυριακη τηλεφωνικως  smiley6600 εκλεισα το KASAMA SRIMOK που πωλουνταν στο site.
    Την Παρασκευη πηγα Αθηνα απο Πατρα για να το παρω (και ενω ειχα κλεισει να δωσω το 60% ειχα μαζι μου το 100% των χρηματων).
    Μετα απο 5 τηλεφωνα αφου δεν απανταγε  αρχικα μου λεει μια δικαιολογια και μετα οτι θα ερθει να συναντηθουμε στο φιναλε ο τυπος δεν απανταγε το τηλεφωνο λες και ειναι .. Kiss Kiss. Εκτοτε δεν μιλησαμε και εγω εκοβα βολτες στην Αθηνα κανα 2ωρο και τελικα επειδη ξερω που μαλλον το εδωσε δεν ηταν κακο να πει φιλε το εδωσα ή το μετανιωσα.
    Και τελικα επειδη ειναι ελευθερος επαγγελματιας θα επρεπε να του παραγγειλω μια κουζινα και μετα να του πω φιλε αστο αφου την εχει φερει στο μαγαζι του..

Αυτα απο εμενα και αποφυγετε συναλλαγες με το συγκεκριμμενο παιδι γιατι δεν ειναι ενηλικας μαλλον.Και εσεις που πετατε μαζι του δωστε του συγχαρητηρια.

τι λες ρε Βασιλη σοβαρα??
    Και μου εστειλε και εμενα μηνυμα να το αγορασω και ειπα οτι δεν το θελω...
    ειχε αλλο nick οταν το πουλουσε τωρα το αλλαξε σε G6R...
    Καταγράφηκε
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #32 στις: Δευτέρα, 21 Δεκ 2009, 03:55:30 »

Ακουστε πως εχει:

Και εσύ βλέπω ότι το άλλαξες, μήπως έχεις κάνει κάτι;  idiot2 Grin  
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #33 στις: Δευτέρα, 21 Δεκ 2009, 03:57:08 »

Ακουστε πως εχει:

Και εσύ βλέπω ότι το άλλαξες, μήπως έχεις κάνει κάτι;  idiot2 Grin  

ναι αλλα εχω επισημανει ποιος ειμαι. .. Απλα για να μην μπερδευομαστε με τον αλλο μαστορα....

Καταγράφηκε
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #34 στις: Δευτέρα, 21 Δεκ 2009, 04:00:03 »

Σωστός φίλε μου σωστός!!! Thumbs up Thumbs up
    Καταγράφηκε
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #35 στις: Δευτέρα, 21 Δεκ 2009, 08:26:55 »

Ισως θα ήταν καλύτερα να κλείσω το θέμα από την αρχή, μπήκε όμως με καλές προθέσεις και δεν ξέφυγε ιδιαίτερα.

Δεν ταιριάζει όμως με τον χαρακτήρα του Aeromodelling GR, όπως δίνεται στο Οδηγίες για τις μικρές αγγελίες.

Οι αγγελίες είναι ελεύθερες, το Aeromodelling GR δεν ελέγχει την κατάσταση των προς πώληση, ούτε παρεμβαίνει στις συναλλαγές. Αυτές γίνονται με αμοιβαία συνεννόηση και ευθύνη των ενδιαφερομένων, όχι όμως με δημόσια μηνύματα - απαντήσεις. Για τις αγγελίες δεν γίνεται διάλογος, επικοινωνία με το email ή τηλέφωνο που δίνεται ή με ΠΜ. Οι διαχειριστές, σ' αυτές τις περιπτώσεις, θα διαγράφουν τα μηνύματα με ή χωρίς προειδοποίηση.

Ο χρόνος παραμονής της αγγελίας είναι 3 μήνες, μετά μπορεί να διαγράφεται, χωρίς προειδοποίηση, από τους συντονιστές.

Φιλικά

Κώστας Κωστόπουλος

Στο "Aeromodelling GR Παζάρι", όπως και σε κάθε παζάρι, μπορεί να βρεις ευκαιρίες αλλά και να την πατήσεις. Δίνεται μια ευκαιρία σε όσους θέλουν να δώσουν κάτι μεταχειρισμένο αλλά και σε όσους θέλουν να βρουν κάτι σε καλύτερη τιμή.

Το θέμα θα μείνει για λίγο μόνο ακόμα ανοιχτό.
    Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    DSheli
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #36 στις: Τετάρτη, 6 Απρ 2011, 19:00:19 »

Παιδια καλησπερα.
    Θεωρω οτι ορισμενα πραγματα πρεπει να τα αναφερουμε.
    Εχθες αγορασα το Trex600 του φιλου Ηλια(HLIASDJ).
    O Ηλιας οχι μονο ηρθε απο την Θηβα στο σπιτι μου στην Αθηνα αλλα μου παρεδωσε ενα ελικοπτερο πεντακαθαρο σε υπεραριστη κατασταση χωρις να λειπει η παραμικρη βιδα απο τα πραγματα που φαινονταν στις φωτογραφιες.
    Τελικα η συμπεριφορα και η νοικοκυροσυνη ορισμενων αερομοντελλιστων αξιζει συγχαρητηρια.
    Μπραβο Ηλια Thumbs up
    Καταγράφηκε

Millenium II 90
    Millenium II 60
    Trex 700N le
    Trex 600N
    Aeolus 50 3D
    HK 450 pro
    HK 450
    ILIASDJ
    Aeromodeller Hero Member

Η πρωτη μου αγαπη , και παντοτινη

« Απάντηση #37 στις: Τετάρτη, 6 Απρ 2011, 19:16:49 »

Τωρα το ειδα.
    Δημητρη , σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια .
    Εκανα αυτο που θα περιμενα να κανει καποιος που θα μου πουλαγε και μενα ενα ελικοπτερο .
    Σε ευχαριστω πολυ και παλι .....
    Καταγράφηκε

ΝΕΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ  6957501000

SAB IL GOBLIN RAW 700 - SAB GOBLIN RAW 420 DD - SAB GOBLIN RAW 500 -MINI TITAN E325 SE  - T REX 500 ESP
    OUTRAGE VELOCITY 50 - HIROBO SDX 50 NITRO
    T REX 700 NITRO  - AURORA AVANT NITRO - LOGO 600 3D - TREX 250 - TREX 450 PRO
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #38 στις: Τετάρτη, 6 Απρ 2011, 19:17:29 »

Τωρα το ειδα.
    Εκανα αυτο που θα περιμενα να κανει καποιος που θα μου πουλαγε και μενα ενα ελικοπτερο .

Mα τωρα το εγραψε χχααχ!
    Καταγράφηκε
    ILIASDJ
    Aeromodeller Hero Member

Η πρωτη μου αγαπη , και παντοτινη

« Απάντηση #39 στις: Τετάρτη, 6 Απρ 2011, 19:19:43 »

Τωρα το ειδα.

Mα τωρα το εγραψε χχααχ!

χαχαχαχαχα  Cheesy Cheesy
    Συγνωμη ρε Παυλο , δεν κοιταγα την ωρα στο μηνυμα   χαχαχαχα Grin Grin Grin
    Την πατησα χαχαχα  Grin Grin
    Καταγράφηκε

ΝΕΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ  6957501000

SAB IL GOBLIN RAW 700 - SAB GOBLIN RAW 420 DD - SAB GOBLIN RAW 500 -MINI TITAN E325 SE  - T REX 500 ESP
    OUTRAGE VELOCITY 50 - HIROBO SDX 50 NITRO
    T REX 700 NITRO  - AURORA AVANT NITRO - LOGO 600 3D - TREX 250 - TREX 450 PRO
    giles 202
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #40 στις: Δευτέρα, 16 Μαΐ 2011, 12:20:52 »

Αγορασα απο το μελος chrislar ενα t-rex 250 και ενα δεκτη spectrum και τα δυο σε αριστη κατασταση και οπως τα περιεγραφε στην αγγελια. Thumbs up
    Καταγράφηκε
    TOLIS
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #41 στις: Δευτέρα, 16 Μαΐ 2011, 13:37:24 »

εδω και πολυ καιρο, εχω αγορασει μια κεφαλη μεταλλικη για τυρι 600, απο τον φιλο Παναγιωτη Καραχαλιο(pani)..ο ανθρωπος εκτος απο την κεφαλη , μου εστειλε ουσιαστικα αλλη μια πλαστικη ολοκληρη και καποια ανταλλακτικα ακομη της μεταλλικης.... Cheesy Cheesy Cheesy idiot2 idiot2
    προσωπικα τον θεωρω αριστο στις συναλλαγες του και του ζητω συγγνωμη που δεν εκανα αυτη την αναφορα στην ωρα της...
    φιλε πανο σε ευχαριστω και να εισαι καλα... Thumbs up Thumbs up Thumbs up
    Καταγράφηκε

cogito ergo sum....
    giles 202
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #42 στις: Δευτέρα, 16 Μαΐ 2011, 14:00:59 »

Aγορα gyro kαι regulator align 2 in 1 απο το μελος ΜΙΧΑΛΗΣ.
    Η συναλλαγη αψογη. Thumbs up
    Καταγράφηκε
    StZ
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #43 στις: Πέμπτη, 19 Μαΐ 2011, 10:34:08 »

Ήθελα και εγω κάποια στιγμή να αγοράσω ένα φορτιστή για τις μπαταρίες του α/π μου.  Ψάχνοντας στις αγγελίες είδα εναν φορτιστή που έδινε το μέλος sportser.  Έστειλα μήνυμα μέσω του φόρουμ και αφού μου έδωσε το τηλέφωνό του η επικοινωνία συνεχίστηκε με sms/τηλέφωνα.  Ήταν πρόθυμος να μου πουλήσει το φορτιστή και δεν έφερε καμία αντίρρηση.  Αφού του έστειλα την διεύθυνση μου και συζητήσαμε το πως θα γίνει η συναλλαγή περίμενα τηλέφωνο του για να μου πει τι και πως.  Δεν θα μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες αλλά σε λίγο άρχισε η επικοινωνία να είναι μονομερής.  Δεν απαντούσε στα τηλέφωνα ούτε στα μηνύματα.  Το αποτέλεσμα είναι ότι από τις 16 Φεβρουαρίου που έγινε η πρώτη επαφή ακόμη περιμένω το φορτιστή. Κρίμα.....

Ας το σταματήσω εδώ γιατί θα ξεφύγω.
    Καταγράφηκε
    _ΤΑΣΟΣ_
    Global Moderator

« Απάντηση #44 στις: Πέμπτη, 19 Μαΐ 2011, 10:45:38 »

Ήθελα και εγω κάποια στιγμή να αγοράσω ένα φορτιστή για τις μπαταρίες του α/π μου.  Ψάχνοντας στις αγγελίες είδα εναν φορτιστή που έδινε το μέλος sportser.  Έστειλα μήνυμα μέσω του φόρουμ και αφού μου έδωσε το τηλέφωνό του η επικοινωνία συνεχίστηκε με sms/τηλέφωνα.  Ήταν πρόθυμος να μου πουλήσει το φορτιστή και δεν έφερε καμία αντίρρηση.  Αφού του έστειλα την διεύθυνση μου και συζητήσαμε το πως θα γίνει η συναλλαγή περίμενα τηλέφωνο του για να μου πει τι και πως.  Δεν θα μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες αλλά σε λίγο άρχισε η επικοινωνία να είναι μονομερής.  Δεν απαντούσε στα τηλέφωνα ούτε στα μηνύματα.  Το αποτέλεσμα είναι ότι από τις 16 Φεβρουαρίου που έγινε η πρώτη επαφή ακόμη περιμένω το φορτιστή. Κρίμα.....

Ας το σταματήσω εδώ γιατί θα ξεφύγω.

Φίλε μου,
    Δεν εισαι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος, απλά κάπου θα κόλησε η δεν θα του ηταν βολικό να τρεχει σε ταχυδρομεία κλπ.
    Μπορεί και να μεταάνοιωσε ..... η να βρήκε άλλο αγοραστή "δίπλα" του.

Καλό ομως είναι να τ'αναφέρουμε και οι υπόλοιποι να προστατευόμαστε τουλάχιστον σε ψυχολογικό επίπεδο και να μην μας παίρνει απο κάτω !
    Καταγράφηκε

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.
    GRE-F-0611
    Σελίδες: 1 2 [3] 4 5 6 ... 33     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Η αγορά αερομοντελλιστικού υλικού  |  Aeromodelling GR Παζάρι (Συντονιστές: Serafim, Γιάννης Παξιμαδάκης, _ΤΑΣΟΣ_, Γκούσκος Διονύσιος)  |  Θέμα: Ενημερώστε μας για τις συναλλαγές μέσω Aeromodelling GR
    Μεταπήδηση σε: