|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #15 στις: Κυριακή, 6 Δεκ 2009, 23:25:00 » |
|
Παύλο το πετάξατε το Vision ?
ναι ρε δεκα τεποζιτα εχω κανει εγω προσωπικα.. μια χαρα απροβληματιστο..!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
johnyb
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #16 στις: Κυριακή, 6 Δεκ 2009, 23:54:11 » |
|
Απροβλημάτιστο αλλα δεν μας λες και εντυπώσεις??? μήπως το εφτασες στα όρια του??? αστειέυομαι 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #17 στις: Δευτέρα, 7 Δεκ 2009, 00:05:41 » |
|
Απροβλημάτιστο αλλα δεν μας λες και εντυπώσεις??? μήπως το εφτασες στα όρια του??? αστειέυομαι  παρα πολυ καλο πεταει οπως το τρεχ απλα ειναι λιγο πιο αποτομο... Το θεμα ιεναι οτι φενεται απροβληματιστο... Φτου φτου..!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Οrestis
|
 |
« Απάντηση #18 στις: Δευτέρα, 7 Δεκ 2009, 00:19:37 » |
|
Δεν νομίζω να μας απογοητεύσει!  Αχ να το φορτώσω συμπράγκαλα να ετοιμαστεί να δούμε τι κάνει ,έχω λιώσει από την αγωνία.  Μου λείπουν βασικά τα σέρβο τώρα ,λέω να πάρω Align 610 και να μην βάλω Futaba 9255 που έχω,γιατί μου πέφτουν λίγο αργά.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Φτιάξ΄το μόνος σου! 
|
|
|
johnyb
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #19 στις: Δευτέρα, 7 Δεκ 2009, 00:29:23 » |
|
Και εγω 610 θα βάλω και 650 με spartan στην ουρα. Πιστεύω καλή επιλογή σε σχέση με το κόστος...αν οχι η καλύτερη.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #20 στις: Δευτέρα, 7 Δεκ 2009, 00:32:41 » |
|
Και εγω 610 θα βάλω και 650 με spartan στην ουρα. Πιστεύω καλή επιλογή σε σχέση με το κόστος...αν οχι η καλύτερη.
μια χαρα απο τις καλυτερες επιλογες...!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Οrestis
|
 |
« Απάντηση #21 στις: Δευτέρα, 7 Δεκ 2009, 00:32:59 » |
|
Spartan & 650 είχα στο Trex μου μέχρι που το έριξα πριν λίγες μέρες από πιθανή αστοχία κάποιου Ball link στο swashplate. Απίθανος συνδιασμός, κρατάει ουρά σε σφιχτό και γρήγορο TicToc ,Aileron TicToc και πολλά ακόμα! Χτύπα το 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Φτιάξ΄το μόνος σου! 
|
|
|
johnyb
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #22 στις: Δευτέρα, 7 Δεκ 2009, 01:25:58 » |
|
Και έλεγα και εγώ πως θα κάνω γρήγορο tic toc ....τοσο καιρο που δεν εκανα καθόλου αυτό εφταιγε  ?? Χαίρομαι που ακούω οτι δουλεύει καλά σαν συνδιασμός γιατι είχα κάποιες αμφιβολίες...Κρίμα για το Τ-ρεξακι...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
johnyb
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #23 στις: Δευτέρα, 7 Δεκ 2009, 12:34:55 » |
|
Ορέστη απο hobbytrip το πήρες το ελικόπτερό?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Οrestis
|
 |
« Απάντηση #24 στις: Δευτέρα, 7 Δεκ 2009, 13:35:23 » |
|
Ναι 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Φτιάξ΄το μόνος σου! 
|
|
|
sakis_Raptor
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
RAPTOR 50 TITAN,
|
 |
« Απάντηση #25 στις: Δευτέρα, 7 Δεκ 2009, 13:40:08 » |
|
Και έλεγα και εγώ πως θα κάνω γρήγορο tic toc ....τοσο καιρο που δεν εκανα καθόλου αυτό εφταιγε  ?? Γιαννη δεν χρειαζεται να κανεις tic toc,βαλε εσυ τα σερβο και θα τα κανω εγω για'σενα  Αντε να το τελειωσεις να δουμε πως ειναι το heli μηπως ενθουσιαστούμε και παρουμε και εμεις ενα.....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
johnyb
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #26 στις: Δευτέρα, 7 Δεκ 2009, 14:38:45 » |
|
Ναι  Βάλε καμιά φωτό με το βαμμένο το canopy να το χαζέψουμε γιατί εγω δεν εχω παει απο τον Λυκούργο να το παραλάβω ακόμα! Και έλεγα και εγώ πως θα κάνω γρήγορο tic toc ....τοσο καιρο που δεν εκανα καθόλου αυτό εφταιγε  ?? Γιαννη δεν χρειαζεται να κανεις tic toc,βαλε εσυ τα σερβο και θα τα κανω εγω για'σενα  Αντε να το τελειωσεις να δουμε πως ειναι το heli μηπως ενθουσιαστούμε και παρουμε και εμεις ενα..... Ωχ η ψυχή μου με έπιασε!!!  Αντε να πάρεις κανα καλό ελικόπτερο γιατι με το ραπτορι δεν κανεις γρήγορα τικ τοκ!!! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Γκούσκος Διονύσιος
|
 |
« Απάντηση #27 στις: Δευτέρα, 7 Δεκ 2009, 23:47:17 » |
|
Και έλεγα και εγώ πως θα κάνω γρήγορο tic toc ....τοσο καιρο που δεν εκανα καθόλου αυτό εφταιγε  ?? Γιαννη δεν χρειαζεται να κανεις tic toc,βαλε εσυ τα σερβο και θα τα κανω εγω για'σενα  Αντε να το τελειωσεις να δουμε πως ειναι το heli μηπως ενθουσιαστούμε και παρουμε και εμεις ενα..... τι έγεινε Σάκη? θα παρατείσεις το ραπτόρι και θα πάς σε Q ?? ατιμούλη.....  εγω πάντως θα περιμένω λίγο για καινούριο 600άρι......... http://www.miniatureaircraftusa.com/estore/με ένα novarossi ίσως.... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #28 στις: Δευτέρα, 7 Δεκ 2009, 23:51:32 » |
|
γιατι ρε γμτ να μην μου αρεσει εμενα.... δεν ξερω... αυτο που θελω να δω απο αυτους ειναι το νεο 90αρι τους που λενε οτι θα μαμαει..!
Novarossi??ατιμουλη...!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Γκούσκος Διονύσιος
|
 |
« Απάντηση #29 στις: Τρίτη, 8 Δεκ 2009, 00:03:13 » |
|
γιατί ποίο ελικόπτερο απο αυτούς δεν μαμάει?....... πολεμικές μηχανές φίλε.... όχι φρου φρού και αρώματα.... ε πού να τον βάλω τον nova...στο sceadu? να διαλύσει στον αέρα??? 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|