Λοιπον σημερα μας ηρθε το Competition... Δεν ειναι δικο μου ενος φιλου αλλα ανελαβα να το φιαξω εγω...
Αυτη η παρουσιαση θα ειναι διαφορετικη μιας και οι φωτος θα εινα λιγες και συνοπτικες αφου μετα θα ανεβασουμε video με την κατασκευη εως και το τελικο seturisma μοιρες καμπυλες γκαζι τα παντα......
Λοιπον αγοραστικε σε προσφορα στα 230ε ΜΟΝΟ ολοκληρο οπως το βλεπετε μιλαμε για τπτ χρηματα... εινια τιμη promotion το αγορασα απο εξωτερικο γιατι δεν το εφερνε κανεις τωρα ενημερωθηκα οτι το φερνει ο hobbytrip με τις τιμες προσφορας τρεξτε να προλαβετε η προσφορα ειναι εως 30 Νοεμβριου...
Αυτα ειναι τα σακουλακια του μπορω να πω ηταν χυμα στο κουτι..

εδω το frame φενεται τελειο και αρκετα χοντρο...

εδω το σχεδιαγραμμα του αρκετα καλο..

εδω εχει αρκετες ενισχυσεις carbon παλι..

εδω το frame μετα main bearing blocks

εδω τα μεταλακια που σφυγουν την μπουμα οπως επισης και εκει που βιδωνουν τα landing skids..

οπως καταλαβενετε εινια αλλο ελικοπτερο απο τον προγονο του..

εινια πολυ μα πολυ λεπτο

τα σκιντσ που ειναι ιδια με παλια

πατησαμε στα ποδια μας...

εδω το tray των ηλεκτρονικων ... απλα οτι καλυτερο πλαστικο εχω δει..

εδω με μια ματια οι διαφορες..

εδω για τον κινητηρα οπου λεει να μην μπει η ροδελα ... δεν ξερω αν πρεπει αλλα δεν την εβαλα
Το fan hub ειναι βιδωτο...ετσι δεν χρειαζετε να πεδευεστε για να το βγαλετε...Εκτος και αν ξεχασετε οτι ειναι βιδωτο και προσπαθειτε με εξολκεα οπως κατι ζωα...

εδω balancarw την φανα...

Η ουρα οτι πιο ασχημο αλλα ενταξει ολο το αλλο ειναι τελειο.. ειναι με ιμαντα βεβαια εχει προσφορα 50% για την μετατροπη του σε αξονα οταν βγει..

και μια ολοσωμη

και το παλιο

σας ειπα οι φωτος ειναι συντομες και απλες πιστευω το video θα ειναι καλυτερο..