αχχαχα σας ευχαριστω ολους.. παιδια αυτο πρεπει να ειναι το τυχερο μου..
Λοιπον παω εκει βαζω καυσιμο ολα οκ... πεταω φενοταν τελειο.. τρακινγ τελειο δεν ηθελε πειραγμα.. μετα προσπαθοντας να ρυθμισω βελωνα ειχε υπερβολικο αερα και βλεπω στην ουρα τρεμουλο αλλα επειδη πετουσα ισα ισα να φιαξω βελονα λεω αστο θα τοδω μετα...
Ε ανεβαινω στα τρια μετρα και αρχιζει να κανει πιρουτες μονο... και δεν ξερω πως τι το κατεβασα ισια... δεν εσπασε τπτ...
Ουτε ακουμπησαν tail bladew ουτε blades ουτε εσπασαν τα skids παρολο που παιξαν παλαμακια...
Το προβλημα ιενια οτι ξεβιδωσε η ουρα οχι απο την μπουμα το μισω πισω μερος θα δειτε...
Δεν στριπαραν τα γραναζια παρα λιγο φαγωθηκαν..(δειχνει ποιοτητα) μετα εδεσα και πεταξα κανονικα... το ελικοπτερο ειναι τρομερα ποιοτικο..
Αν ηταν τρεξ απλα θα το ειχα σπασει στα 3....και δεν θακατεβαινε οπως αυτο.. Ακομα δεν μπορω να το εξηγησω πως εγινε... ολοι απλα μειναμε με ερωτιματικα
Παμε τωρα στα πτητικα ειναι τρομερα αμεσο και κανει ακριβως οτι του λες... Fliparei ακινητο πραγμα που το τρεχ δεν το εκανε...
Τι να λεω μου αφησε τις καλυτερες εντυπωσεις.. βεβαια δεν ευχαριστιθηκα πολυ γιατι ειχε 5μποφορακια... οποτε δεν εκανα και τπτ.. λιγο αναποδα αλλα μου φανηκε το ιδιο με το τρεξ... Α ειναι πολυ πιο ελαφρυ και απο αναποδα εχει τρομερη ανοδο...! και μερικες φωτος..

ετσι ηταν οταν κατεβηκε... πραγματικα εχω και μαρτυρες...
Και δυο απο την μοντελιστικη παρεα αλλα και μαρτυρες μαζι..