|
|
|
Ntinos54
|
 |
« Απάντηση #871 στις: Τετάρτη, 13 Αυγ 2008, 18:25:55 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
anythink that makes you sad makes you stronger........
|
|
|
|
KOSTAS 3D
|
 |
« Απάντηση #872 στις: Κυριακή, 31 Αυγ 2008, 20:42:14 » |
|
γεια σας τι πάθανε σήμερα μερική και δεν ήρθαν το καιρό φοβηθήκατε ρε χάσατε παντός τέλια η μέρα αλλά και τέλειο το μοντέλο που πέταξε για πρώτη φορά σήμερα electro master f3j και κάτοχος αυτού είναι ο ΤζωρτΑΧΙς άντε καλορίζικο και με το καλό να πιάσει τα βουνά
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 25 Σεπ 2008, 14:37:18 από KOSTAS 3D »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
KOSTAS 3D
|
 |
« Απάντηση #873 στις: Κυριακή, 31 Αυγ 2008, 20:48:49 » |
|
|
|
|
|
|
|
KOSTAS 3D
|
 |
« Απάντηση #874 στις: Κυριακή, 31 Αυγ 2008, 21:04:11 » |
|
και μια που είχε καλό καιρό ήμουνα και εγώ εκεί και δεν είχα πιάσει τα βουνά  ο Γιάννος που από μικρό το φέρνει ο πατέρα του στο Μαλεμε μαζί με το μικρό μου 540
|
|
|
|
|
|
KOSTAS 3D
|
 |
« Απάντηση #875 στις: Κυριακή, 31 Αυγ 2008, 21:22:06 » |
|
και μην παραλείψω τους επισκέπτες που έχομε κάθε χρόνο τέτοια εποχή εδώ στο Μάλεμε
|
|
|
|
|
dimitris axi
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #876 στις: Κυριακή, 31 Αυγ 2008, 23:07:22 » |
|
Για τον φιλο Νεκταριο και τις (παρεμβολες ) του. Οπως σου τονισα Νεκταριε δεν ηταν παρεμβολη αυτο που εγινε. Μολις σηκωθηκες και εστριψες αριστερα αρχισε το μοντελο να χορευει δεξια και αριστερα μεχρι που επεσε. Οταν εχεις πσμ δεκτη το μοντελο κλειδωνει σε οποια θεση ηταν πριν και το γκαζι παει στο 30% απο το εργοστασιο αν δεν τα εχεις σεταρει αλλιως. Ουτε τρεμουλο εχεις με πσμ δεκτη. Το προβλημα ηταν στο μοντελο που το ειδα πολλη μπροστοβαρο και στα χερια σου. Και δεν φταιει το μερος το συγκεκριμενο. Απλα εκει πηγε και επεσε υστερα απο μια τρελη πορεια αρκετων δευτερολεπτων! Πιθανοτατα να το σηκωσες νωρις και να το στολαρες και ετσι αθελα σου αρχισες τις υπερδιορθωσεις με το γνωστο αποτελεσμα. Λαθος που κανουν αρκετοι που μετα δεν μπορουν να το καταλαβουν! Οπως επισεις ειδα και σημερα σε ποιο καναλι εβαλες το δευτερο πηδαλιο κλισεως στο Τσεσνα. Στο 5 καναλι καιι με μιξη απο δεξιο πηδαλιο κλισεως με τους τροχους ! Αυτο λεει πολλα ! Και μην ξαναπεις για εξωτερικους δακτυλους που καποιος πολιτικος ειπε για τις φωτιες περισυ! Αυτα!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
**AVIATOR 44**
|
 |
« Απάντηση #877 στις: Κυριακή, 31 Αυγ 2008, 23:48:14 » |
|
Φιλε Δημητρη εχω την εντυπωση οτι απο οσα σου εχω πει τις φορες που εχουμε βρεθει απο τοτε, δεν εχεις καταλαβει απολυτως τιποτα περα απο αυτα που θελεις εσυ να καταλαβεις! Το μοντελο ηταν απολυτα ζυγισμενο κ τριμαρισμενο απο την πρωτη του πτηση κ χρησιμοποιησα 6 σερβο σε τεσσερα μοναχα καναλια! Πηρε αρκετη φορα για τουλαχιστον 60-70 μετρα κ μετα τραβηξα το elevator,ουτε στολαρε ουτε κ με επιασε κανενας πανικος! Κ πως ηταν δυνατον να κανω κινησεις πανικου οπως λες αφου απο την ωρα εκεινη κ μετα δεν ειχα απολυτως κανενα ελεγχο του μοντελου! Ουτε καν το γκαζι δεν μπορουσα να κλεισω μπας κ μειωνα τη ζημια εστω,το μοντελο επεσε με full throtle!!! Ειναι δικαιωμα σου να πιστευεις οτι θελεις για τα μοντελα των αλλων,αλλα απο τη στιγμη που δεν εχεις δει πως εχει φτιαξει ο καθενας το μοντελο του, κ απο την στιγμη που δεν εισαι εσυ στα στικ για να ξερεις τι παιχτηκε να την κρατας για τον εαυτο σου!!! Μετα απο 20 χρονια σε κατασκευες κ πτησεις,με μοντελα που εχω φτιαξει ο ιδιος κ αλλα που ειναι αγοραστα νομιζω οτι εχω αποκτιισει κ εγω το δικαιωμα να εχω κ εγω τη γνωμη μου για το τι συνεβει στο δικο μου το μοντελο!!! Αυτα κ τερμα με τις εξυπναδες......αυτο το μοντελο πεθανε κ ας ελπισουμε οτι δεν θα ακολουθησουν καποια αλλα την ιδια πορια για να διαπιστωσουμε ποιος ειχε δικιο κ ποιος οχι!!! Καλες πτησεις σε ολους σας!!! Νεκταριος!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
FLY VERY FAST AND VERY LOW!!!!!
|
|
|
dimitris axi
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #878 στις: Δευτέρα, 1 Σεπ 2008, 15:17:56 » |
|
Εχεις δικιο Νεκταριε! Ετσι λοιπον σπαε και απο ενα μοντελο καθε Σαββατο γιατι δεν θες να καταλαβεις!
Ζηταω ταπεινα συγνωμη απο ολους τους φιλους μοντελιστες και ειδικα απο τον Νεκταριο!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
KOSTAS 3D
|
 |
« Απάντηση #879 στις: Δευτέρα, 8 Σεπ 2008, 18:01:27 » |
|
γεια σας πολλές απουσίες βάζω τελευταία τι γίνατε ακόμα φοβάστε την ζεστή ε  ε βέβαια δεν φυσάει καθόλου σχεδόν ένα μήνα τώρα και την πάτησα και εγώ και δεν πιάνω τα βουνά
|
|
|
|
|
|
KOSTAS 3D
|
 |
« Απάντηση #880 στις: Πέμπτη, 25 Σεπ 2008, 12:27:12 » |
|
 γεια σας και μια που χτες πρόσθεσα άλλο ένα χρόνο στην ζωή μου η γυναίκες που έχω στο σπίτι και είναι 3 μου κάνανε ένα Δώρο μια που τις είχα ζαλίσει ότι θέλω να πάω σε αγώνα μου πήραν λοιπόν το <trio f5j> είναι κατασκευασμένο τα περισσότερα μέρη του από Carbon / Kevlar μπήκαν μοτέρ ανάλογα και σέρβο και τώρα μένη ακόμα είναι προπόνηση για να κάνω το  Όνειρο πραγματικότητα 
|
|
|
|
|
|
evan
|
 |
« Απάντηση #881 στις: Πέμπτη, 25 Σεπ 2008, 12:59:58 » |
|
Οι γυναίκες σου, δίνουν το καλό παράδειγμα.  Χρόνια πολλά και καλές πτήσεις. Τι εξοπλισμό και βάρος έχει;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Η ύστατη μορφή ελευθερίας είναι η σιωπή. (Γιάννης Ρίτσος)
|
|
|
|
KOSTAS 3D
|
 |
« Απάντηση #882 στις: Πέμπτη, 25 Σεπ 2008, 17:18:19 » |
|
φίλε Βαγγέλη ξέρω ότι έχομε και η δυο την αγάπη για τα ανεμόπτερα να δίνομε και να ανταλλάσσομαι πληροφορίες είναι πολλή καλό θέλω όμως σε αυτό το μοντέλο<trio> και στο fox που βλέπεις κάτω στην φωτογραφία να κρατήσω κάποια μυστικά έχω όλοι την καλή βοήθεια από τον TζωρτΑΧΙς που ξέρει αρκετά όσο αναφορά πάνω στα ηλεκτρονικά μου εχειι εξηγήσει ακριβώς τι να βάλω χωρίς να προσθέσω επιπλέον βάρος στο μοντέλο βέβαια στο μόνο που δεν το ακούω είναι <κόβομε την μούρη και βάζομε μοτέρ > ΥΣ Δημήτρη που είσαι καλό παιδί εσύ θα με τραβήξεις ρεμούλκα ε 
|
|
|
|
|
|
G.Skargiotis
|
 |
« Απάντηση #883 στις: Πέμπτη, 25 Σεπ 2008, 20:01:21 » |
|
mpavo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! poli kali i epilogi  ante ke stom aera tora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γιωργος Σκαργιωτης
Η αλήθεια πάντα λάμπει, Η λάσπη του επιστρέφει! Η δικαιοσύνη έρχεται !!!!!!!!
(Νεραιδοκυνηγός )
|
|
|
|
MYRON B
|
 |
« Απάντηση #884 στις: Πέμπτη, 25 Σεπ 2008, 23:09:59 » |
|
Καλησπερα και χρονια πολλα στο φιλο Κωστα με καλη υγεια και οικογενειακη ευτυχια και πως να μην την εχει οταν οι γυναικες της ζωης του του κανουν τετοια δωρα? Αντε καλοριζικα και να σου χαρισουν τις ποιο απολαυστικες πτησεις και τις καλυτερες προσγειωσεις.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|