|
Ntinos54
|
 |
« Απάντηση #840 στις: Κυριακή, 16 Μαρ 2008, 18:48:54 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
anythink that makes you sad makes you stronger........
|
|
|
|
KOSTAS 3D
|
 |
« Απάντηση #841 στις: Κυριακή, 16 Μαρ 2008, 20:21:34 » |
|
Γεια σας Extreme flight έχει κλεψει καρδιές τελευταία Τι ζηλέψαμε ε Το έπιασα στα χέρια μου αλλά από ότι κατάλαβα παιδάκι μου φαίνεται και αυτό 
|
|
|
|
|
|
KOSTAS 3D
|
 |
« Απάντηση #842 στις: Κυριακή, 16 Μαρ 2008, 20:26:48 » |
|
Ντίνο σηκωσετο ψιλά πας και μεγαλώσει  Ξέρω από την χαρά σου σήμερα πετούσες εσύ  και όχι το αεροπλάνο Τελικά ότι πλερώσεις παίρνεις αυτό το είδαμε πραγματικά σήμερα με το αεροπλάνο του Ντίνο
|
|
|
|
|
|
KOSTAS 3D
|
 |
« Απάντηση #843 στις: Κυριακή, 16 Μαρ 2008, 20:29:48 » |
|
Καλορίζικο 
|
|
|
|
|
|
KOSTAS 3D
|
 |
« Απάντηση #844 στις: Κυριακή, 16 Μαρ 2008, 20:36:25 » |
|
Μικρή η παρέα σήμερα αλλά καλή στο Μαλεμε Νεκτάριε ποτέ θα μας καλέσεις στο Καστέλι έμαθα ετοιμάζετε το νέο μοντελοδρομιο  άντε γιατί έχω ακόμα ρακόμελο
|
|
|
|
|
|
**AVIATOR 44**
|
 |
« Απάντηση #845 στις: Κυριακή, 16 Μαρ 2008, 21:19:16 » |
|
Καλησπερα σε ολους σας  Καλοριζικο κ καλοπεταχτο φιλε Ντινο! Φιλε Κωστα το ονειρο μας θα αργησει λιγο να πραγματοποιηθει, γιατι χρειαζεται αρκετη δουλεια,αλλα και αρκετα χρηματα τα οποια αυτες τις μερες δεν περισευουν σε κανεναν μας δυστυχως! Η πικρη αληθεια ειναι οτι για την ωρα ειμαστε ακομα πολυ λιγοι κ κατα συνεπεια το βαρος που πρεπει να μοιραστουμε ειναι ασηκωτο για τις πλατες μας! Ομως πιστευω οτι τελικα θα τα καταφερουμε,κ τοτε θα σχεδιασουμε κατι αναλογο για την περισταση!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
FLY VERY FAST AND VERY LOW!!!!!
|
|
|
|
Apostolos
|
 |
« Απάντηση #846 στις: Κυριακή, 16 Μαρ 2008, 22:01:44 » |
|
Νεκτάριε άντε να τελειώνετε με το νέο μοντελοδρομειο να πετάμε όλο το καλοκαίρι!!!!! Τέλεια σήμερα στο Μαλεμε χαρήκαμε τον καλό και τη παρέα!!!! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Ntinos54
|
 |
« Απάντηση #847 στις: Δευτέρα, 17 Μαρ 2008, 09:26:31 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
KOSTAS 3D
|
 |
« Απάντηση #848 στις: Κυριακή, 23 Μαρ 2008, 21:57:26 » |
|
Γεια σας Διασιμε πια< ΝΤΙΝΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ να τα εκατοστίσεις όχι τα μοντέλα τα χρόνια > μια και η φωτογραφία σου την έβαλες και σε φόρουμ στο εξώτερικο Βλέπω φωτογραφίες βίντεο θα μας ξέρεις σε ένα χρόνο η θα είσαι top pilot 
|
|
|
|
|
|
KOSTAS 3D
|
 |
« Απάντηση #849 στις: Κυριακή, 23 Μαρ 2008, 22:08:15 » |
|
Μανόλη τέλειο το piper μου άρεσε παρά πολλή τέλειο σεταρισμα αλλά η μηχανή με αυτό το το ιδικό καύσιμο που έβαλες  κλέβει όλοι την παράσταση
|
|
|
|
|
|
KOSTAS 3D
|
 |
« Απάντηση #850 στις: Κυριακή, 23 Μαρ 2008, 22:16:31 » |
|
Παναγιώτη και για εσένα χτυπάει η καμπάνα ’kου η καλύτερη καρεκλά και σκιά είναι του φίλου μου και μου έχετε κάνει της καρέκλες και το αμάξι καφενείο 
|
|
|
|
|
|
Ntinos54
|
 |
« Απάντηση #851 στις: Δευτέρα, 24 Μαρ 2008, 09:51:12 » |
|
Γεια σας Διασιμε πια< ΝΤΙΝΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ να τα εκατοστίσεις όχι τα μοντέλα τα χρόνια > μια και η φωτογραφία σου την έβαλες και σε φόρουμ στο εξώτερικο Βλέπω φωτογραφίες βίντεο θα μας ξέρεις σε ένα χρόνο η θα είσαι top pilot  ευχαρηστο κωστα για της ευχες.......  top pilot ειμαστε ολοι μας  ωραια περασατε βλεπω εχτες εεεεεε...... ελειψα και γω μια μερα και δες εδω τη ωραια πραγματα  αυριο ελπιζω να ειναι ανοιχτο το μαλεμε να κανουμε καμια πτηση.  ευχαρηστο Κωστα για της ευχες 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|
Hobbitakos
|
 |
« Απάντηση #853 στις: Κυριακή, 30 Μαρ 2008, 19:14:58 » |
|
Τελικα ακομα να ερθω να δω τον χωρο που θα παει ομως θα τα καταφερω και εγω!!!!!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
KOSTAS 3D
|
 |
« Απάντηση #854 στις: Κυριακή, 30 Μαρ 2008, 20:08:50 » |
|
Γεια σου Αντώνη εχασες τελείως ο καιρός σήμερα μόλις πριν λίγο γυρίσαμε  περιμένομε να σε γνωρίσομε από κοντά να γνωρίσεις και την παρέα
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|