Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.374 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 05:02:52

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 05:02:52

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Χθες στις 07:07]

από Markhelis
    [Χθες στις 02:55]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 20 Απρ 2026, 10:26:27]

από Loukis35
    [Κυριακή, 19 Απρ 2026, 15:46:42]

από ILIASDJ
    [Σάββατο, 18 Απρ 2026, 10:47:06]

[Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 17:09:58]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]

[Δευτέρα, 30 Μαρ 2026, 15:19:53]

από dominicm
    [Κυριακή, 29 Μαρ 2026, 16:16:51]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 23:22:09]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309374
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 59
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 48
    Συνολικά: 48
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 2 [3]  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Θετικά σχόλια για καταστήματα  (Αναγνώστηκε 13786 φορές)
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #30 στις: Πέμπτη, 17 Σεπ 2009, 17:24:24 »

Ναι κυριε Γιατρακο τα ξερουμε αυτα το θεμα ιεναι γιατι τα καταστηματα δεν κανουν συμβολαια με καποιες Courier ωστε να περνουν καλυτερες τιμες... σοβαρα αν θελω να παρραγγειλω κατι φθηνο και ειναι να πληρωσω 10ε μεταφορικα δεν την κανω καν... δεν συμφερει... με τα προγραμματα περνεται εκπτωση 30-50% αλλα εννοειται οτι πρεπει οι εκπτωσεις να δινονται στους Πελατες και οχι στους καταστηματαρχες...

Δυστυχώς Δημήτρη οι τιμές που σου λέω είναι ΜΕ την έκπτωση !!! εάν στείλω το ίδιο δέμα "με αντικαταβολή" χωρίς κωδικό από 9 €-10 €  η τιμή εκτινάσσεται στα 16-18 € και φυσικά ο καθένας μπορεί να πάει σε μια κούριερ και να ρωτήσει, τις τιμές δεν τις διαμορφώνουμε εμείς. Τώρα υπάρχουν ίσως και φθηνότερες λύσεις αλλά σου φέρνουν τα λεφτά σε ένα - δυο μήνες π.χ. ταχυδρομείο. Επίσης εφόσον ενημερώνεται ο πελάτης για το ποσό και έχει την δυνατότητα επιλογής, δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο θέμα. Άλλωστε νομίζω ότι όλα τα καταστήματα στέλνουν και με ταχυδρομείο οπότε υπάρχει και η πιο φθηνή λύση.

...πλέον μάλλον βγαίνουμε και off topic  white flag

δεν ειμαι ο Δημητρης αλλα ο Παυλος....
    Δν λεω οτι δεν ειναι ετσι οι τιμες αλλα γιατι να μην κανετε ενα συμβολαιο με την courier να παρετε την εκπτωση..
    Ετσι κι αλλιως και εγω εχω οπτικα και κανω ακριβως το ιδιο... 30-50% και πληρωμη με τον μηνα...!
    Καταγράφηκε
    NikZan
    Aeromodeller Jr. member
    **

life is a beach

« Απάντηση #31 στις: Παρασκευή, 18 Σεπ 2009, 12:06:23 »

μα σου γραφει οτι ειναι ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ...

για το γιατρακο κι εγω εχω τις καλυτερες εντυπωσεις με κυριοτερο γνωρισμα το τρεξιμο που ριχνει για τον χωρο γενικοτερα χρηματοδοτωντας εκδηλωσεις και διοργανωνοντας events για ολους τους τομεις του μοντελισμου. πολυ σημαντικο ειναι οτι πολλοι επαγγελματιες ανταποκρινονται θετικα. παμε μπροστα...
    ειδικα η κινηση με την δεντροφυτευση στα καμμενα της σταματας  Thumbs up Thumbs up Thumbs up

μπραβο
    Καταγράφηκε

It is so simple to be wise. Just think of something stupid to say and then don't say it.
    BizGreece
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #32 στις: Παρασκευή, 18 Σεπ 2009, 13:00:30 »

Θα ηθελα να μην γραψω εδω αλλα αναφερθηκατε και στο καταστημα μας και πρεπει να δωσω μια απαντηση
    Θελω να σας ενημερωσω οτι εχουμε καταφερει με την βοηθεια της ΑCS να εχουμε πολυ φθηνη τιμολογιακη πολιτικη
    δηλαδη για μεταφορα σε ολες τις πολεις και κομοπολεις στις οποιες υπαρχει καταστημα ΑCS το κοστος των μεταφορικων
    ειναι μονον 4 € για ολα περιπου τα δεματα . Αυτο προυποθετει οτι η πληρωμη θα γινει μεσω τραπεζας
    Εαν η πληρωμη θα γινει με αντικαταβολη τοτε η κουριερ για να μας φερει τα χρηματα σας μετα απο 15 εως 20 ημερες
    κραταει αλλα 4 ευρω
    Εαν η πληρωμη σας γινει με paypal τοτε το paypal για να μας βαλει τα χρηματα σας στο λογαριασμο μας κραταει 4% επι του
    συνολου της αγορας που εχετε κανει δηλαδη αξια προιοντων + μεταφορικα
    Εαν η πληρωμη σας γινει με πιστωτικη καρτα τοτε η τραπεζα κραταει 2,5 % εως 3% για να μας μεταφερει τα χρηματα στο
    λογαριασμο μας
    Πιστεψτε οτι ολοι μας κανουμε οτι καλυτερο γινετε στο θεμα αυτο και δεν υπαρχει προθεση να εκμεταλευτουμε το θεμα
    της μεταφορας των προιοντων σε εσας

υστερογραφο
    Συγχαρητηρια Στον κύριο  Γιατράκο για όλη τη προσπάθεια στην διοργάνωση των εκδηλώσεων που προωθούν το μοντελισμό στη χώρα μας , αλλά και για την δεντροφυτευση στα δάση τα οποία καηκαν τον τελευταίο καιρό στην Αθήνα
    Μακάρι να γίνουν και άλλες τέτοιες προσπάθειες σε όλη τη χώρα μας 
    Καταγράφηκε
    Χρηστος Βαγενας (vchris)
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #33 στις: Παρασκευή, 18 Σεπ 2009, 16:18:53 »

Θα ηθελα να μην γραψω εδω αλλα αναφερθηκατε και στο καταστημα μας και πρεπει να δωσω μια απαντηση
    Θελω να σας ενημερωσω οτι εχουμε καταφερει με την βοηθεια της ΑCS να εχουμε πολυ φθηνη τιμολογιακη πολιτικη
    δηλαδη για μεταφορα σε ολες τις πολεις και κομοπολεις στις οποιες υπαρχει καταστημα ΑCS το κοστος των μεταφορικων
    ειναι μονον 4 € για ολα περιπου τα δεματα . Αυτο προυποθετει οτι η πληρωμη θα γινει μεσω τραπεζας
    Εαν η πληρωμη θα γινει με αντικαταβολη τοτε η κουριερ για να μας φερει τα χρηματα σας μετα απο 15 εως 20 ημερες
    κραταει αλλα 4 ευρω

συγχαρητηρια που πετυχατε αυτη τη συμφωνια αυτο θελουμε ολοι λιγα μεταφορικα για ολα τα προιοντα
    και εφοσων εχετε και τις καλυτερες τιμες σιγουρα θα σας προτιμουμε
    ασ ακολουθησουν και αλλοι καταστηματαρχες αυτες τις συμφωνιες

Καταγράφηκε
    cu19x
    Aeromodeller Sr. Member

Μωραΐτης Γιώργος

« Απάντηση #34 στις: Παρασκευή, 25 Δεκ 2009, 14:19:32 »

Καλησπέρα σε όλους.

Ένας συνάδελφος, μη μοντελιστής, αποφασίζει να πάρει στον 10χρονο ανιψιό του για χριστουγεννιάτικο δώρο ένα ελικόπτερο. Αφού τον προτρέπω να αγοράσει το lama, τον παρακινώ να το πάρει από τον Γιατράκο αφού είναι και πιο κοντά στο σπίτι του.
    Όταν τελικά το αγόρασε, ο Χρήστος του έκανε επίδειξη καλής λειτουργίας μέσα στο κατάστημα. Αφού το έφερε στο γραφείο για να του δείξω 5-6 πράγματα (ασφάλειας, πτήσης, χρήσης κλπ) που θα τα μετέδιδε στον ανιψιό του, παρατήρησα ότι κατά την πτήση, σε ανύποπτες στιγμές το ε/π έχανε παντελώς τον έλεγχο οδηγώντας το σε πτώση. Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία όπου εξήγησα στο Χρήστο τι συμβαίνει, μου ζήτησε να του το πάμε πίσω ώστε μόλις μπορέσει (λόγο και του φόρτου των ημερών) να δει τι συμβαίνει. Όταν, την ίδια μέρα, ο συνάδελφός μου επιστρέφει στο κατάστημα του Γιατράκου, ο Χρήστος αντί να κρατήσει το ε/π, να το ελέγξει, να βρει το πρόβλημα, και τελικά να φτάσει στα χέρια του μικρού μετά από μέρες, αντικαθιστά το ε/π με ένα "του κουτιού".
    Αν και η αντικατάσταση ήταν η πιο λογική κίνηση, αφού το ε/π έδειχνε από "μαμά" προβληματικό, κάποιος άλλος ίσος να μην το έκανε (τουλάχιστον μέχρι να βρει τι φταίει...οπότε πάνε οι γιορτές) ή αν είχε αγοραστεί από το εξωτερικό, τρέχα γύρευε. Από την στιγμή που θέλουμε να κράζουμε και να φωνάζουμε, πρέπει να επισημένουμε και σωστές κινήσεις.
    Από εμένα 1 Thumbs up στον Χρήστο Γιατράκο.

Φιλικά Γιώργος
    Καταγράφηκε

Trex 600NSP
    HDX 450 V3
    Walkera 36
    Kyosho EP Caliber M24
    stinger----
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #35 στις: Παρασκευή, 25 Δεκ 2009, 19:39:21 »

μακαρι στην περιοχη που μενω να υπηρχε ενα απο αυτα τα εξαιρετα μαγαζια που αναφερετε ολοι παραπανω...κι εγω εχω παραγγειλει απο τα πιο πολλα και εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος απλα το θεμα ειναι τα μεταφορικα.....π.χ αν θελεις μια προπελα να παρεις που κανει 3 ευρω θα το σκεφτεις λιγο η θα πρεπει να παρεις κι αλλα πραγματα που ισως δεν θελεις αμμεσα...βλεπω ομως μια προσπαθεια να μειωθουν τα εξοδα εως και να καταργηθουν απο μερικα μαγαζια και ειναι καλο αυτο για εμας που ειμαστε απο επαρχια..
    θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στον Κοσμα στην λημνο( rcjoycafe) που καποτε με ειχε εξυπηρετησει ακομα και με το c-130 για καποια πραγματακια που ηθελα...ο ανθρωπος ζει για το αθλημα-χομπυ πιστευω..

ευχομαι σε ολους καλες γιορτες και χρονια καλα...
    Καταγράφηκε
    nitro35%
    Aeromodeller Full Member

nitro powered

« Απάντηση #36 στις: Δευτέρα, 28 Δεκ 2009, 21:42:18 »

Ενα πολυ καλο καταστημα με βαθια πειρα του αντικειμενου ειναι και το hobbytrip στην Βαρη.http://www.hobbytrip.com/index.php?lang=el
    Καταγράφηκε

line up and hold...
    nitro35%
    Aeromodeller Full Member

nitro powered

« Απάντηση #37 στις: Δευτέρα, 28 Δεκ 2009, 21:51:02 »

Και ενα ωραιο βιντεακι απο τον Λυκουργο(hobbytrip) http://www.youtube.com/watch?v=HI3-9_ndi5U
    Καταγράφηκε

line up and hold...
    vtr
    Aeromodeller Hero Member

α........ ρε και να ειχα τα 3 ΧΧΧ...

« Απάντηση #38 στις: Δευτέρα, 28 Δεκ 2009, 23:14:18 »

Ενα πολυ καλο καταστημα με βαθια πειρα του αντικειμενου ειναι και το hobbytrip στην Βαρη.http://www.hobbytrip.com/index.php?lang=el

+ 1000   Thumbs up
    Καταγράφηκε

Sponsored by: nemhobby.com 

johnraptor
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #39 στις: Τρίτη, 29 Δεκ 2009, 08:15:59 »

Την καλημέρα από εμένα σε όλους τους μοντελιστές και σε όλουσ οι οποίοιι συντελούν στην συντήρηση του forum. Εχετε δίκιο για τα μεταφορικά το ότι είναι υπερογκα και ότι καποιοι καταστηματάρχεσ συνεργάζονται μονο με κούριερ και όχι με ταχυδρομείο έτσι λένε είναι η πολιτική του μαγαζίου. Πάντως δεν έχουν δίκιο διότι  το αντίτιμο τησ αντικαταβολής απο κούριερ θα το πάρουν σε ένα μήνα περίπου ενώ με το ταχυδρομείο σε 1 εβδομάδα!. Ενας άλλος τρόποσ για εμάς που είμαστε από επαρχία συγκεκριμένα απο Χίο που είμαι εγώ είναι το πλοίο.
     Μόνο ένα μαγαζί από όλη την ελλάδα  τα βάζει στο πλοίο και πληρώνω για ένα αεροπλάνο 5 ευρώ μεταφορικά.
    Κάποια στιγμή θέλησα να πάρω ένα δίμετρο αεροπλάνο απο αθήνα συνενοήθηκα με το κατάστημα ότι θα το πάρω μόνο εάν βρούμε ένα φτηνό τρόπο μεταφοράς δηλαδή να μην πληρώσω τα 80 ευρώ που ήθελε η κούριερ. ο Συγκεκριμένος δεν δεχότανε ούτε να το πάει στο καράβι αφού του εμβάσω τα χρήματα ούτε να το πάει σε μεταφορική, αποτέλεσμα μετά απο μία εβδομάδα ο κύριος αυτός αφού είχαμε συνενοηθεί να μου λέει ότι παράγγείλα αεροπλάνο και δεν το πήρα, και είπε ότι για μένΑ το έκανε παραγγελία  απο το εξωτερικό ενώ το είχε στο ράφι  ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ όλα αυτα για 350 ευρώ, Τέλος πάντον να μην μακρυγορω η αγορά έγινε απο αγγλία με κόστοσ 310 ευρώ και ήρθε έξω από την πόρτα μου. Να στεόλω ένα μήνυμα σε όλουσ τουσ καταστηματάρχες ακτος της κοριερ υπάρχει και το πλοίο για την επαρχία για τις παραγγελίες γιατί είναι κρίμα το χρήμα να βγαίνει εκτός ελλάδοσ ενόψι της κρίσης ευχαριστώ καλή χρονιά σε όλλους.
    Καταγράφηκε
    Δημήτρης Άρτα
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #40 στις: Τρίτη, 29 Δεκ 2009, 08:57:20 »

johnraptor το μύνημά σου νομίζω ότι έπρεπε να μπεί εδώ https://www.aeromodelling.gr/ForumS/index.php?topic=11378.0
    Και το όνομα αυτού παρακαλώ....! Wink
    Καταγράφηκε

Πετάμε ?
    nik00ss
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #41 στις: Τρίτη, 29 Δεκ 2009, 15:54:47 »

Αμα θελουνε ολοι καλοι ειναι...αλλα........

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΕΙΣ
    Καταγράφηκε
    MarD
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #42 στις: Τετάρτη, 30 Δεκ 2009, 00:26:55 »

Την καλημέρα από εμένα σε όλους τους μοντελιστές και σε όλουσ οι οποίοιι συντελούν στην συντήρηση του forum. Εχετε δίκιο για τα μεταφορικά το ότι είναι υπερογκα και ότι καποιοι καταστηματάρχεσ συνεργάζονται μονο με κούριερ και όχι με ταχυδρομείο έτσι λένε είναι η πολιτική του μαγαζίου. Πάντως δεν έχουν δίκιο διότι  το αντίτιμο τησ αντικαταβολής απο κούριερ θα το πάρουν σε ένα μήνα περίπου ενώ με το ταχυδρομείο σε 1 εβδομάδα!. Ενας άλλος τρόποσ για εμάς που είμαστε από επαρχία συγκεκριμένα απο Χίο που είμαι εγώ είναι το πλοίο.
     Μόνο ένα μαγαζί από όλη την ελλάδα  τα βάζει στο πλοίο και πληρώνω για ένα αεροπλάνο 5 ευρώ μεταφορικά.
    Κάποια στιγμή θέλησα να πάρω ένα δίμετρο αεροπλάνο απο αθήνα συνενοήθηκα με το κατάστημα ότι θα το πάρω μόνο εάν βρούμε ένα φτηνό τρόπο μεταφοράς δηλαδή να μην πληρώσω τα 80 ευρώ που ήθελε η κούριερ. ο Συγκεκριμένος δεν δεχότανε ούτε να το πάει στο καράβι αφού του εμβάσω τα χρήματα ούτε να το πάει σε μεταφορική, αποτέλεσμα μετά απο μία εβδομάδα ο κύριος αυτός αφού είχαμε συνενοηθεί να μου λέει ότι παράγγείλα αεροπλάνο και δεν το πήρα, και είπε ότι για μένΑ το έκανε παραγγελία  απο το εξωτερικό ενώ το είχε στο ράφι  ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ όλα αυτα για 350 ευρώ, Τέλος πάντον να μην μακρυγορω η αγορά έγινε απο αγγλία με κόστοσ 310 ευρώ και ήρθε έξω από την πόρτα μου. Να στεόλω ένα μήνυμα σε όλουσ τουσ καταστηματάρχες ακτος της κοριερ υπάρχει και το πλοίο για την επαρχία για τις παραγγελίες γιατί είναι κρίμα το χρήμα να βγαίνει εκτός ελλάδοσ ενόψι της κρίσης ευχαριστώ καλή χρονιά σε όλλους.

Δεν ξέρω πόσο μεγάλο ήταν το αεροπλάνο σου για να κοστίζει 80€ μεταφορικά, αλλά εγώ που στέλνω μόνο με courier και έχω στείλει αρκετά μεγάλα δέματα αεροπλάνων, το κόστος δεν ξεπέρασε τα 10€ και για όλη την Ελλάδα είναι το ίδιο (flat rate). Γνωρίζω πως από κάποιο σημείο και μετά πάει ογκομετρικά αλλά μου φαίνονται εξωφρενικά τα 80€. Πάντως τα ΕΛΤΑ δεν είναι καλύτερα, από προμηθευτή μου για 3 δέματα μεσαίου μεγέθους πλήρωσα 30€. Με μισή καρδιά τα έδωσα.
    Δεν στέλνω ταχυδρομείο γιατί το πολύ να γλυτώσεις 2-3 ευρώ σε σχέση με την courier και εγώ θα πρέπει να φάω όλη την μέρα μου στην ουρά προκειμένου να με εξυπηρετήσουν (αδύνατον).
    Καταγράφηκε

“The helicopter approaches closer than any other [vehicle] to fulfillment of mankind's ancient dreams of the flying horse and the magic carpet.”
    - Igor Sikorsky

http://www.coolmodels.gr
    sv2nec
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #43 στις: Τετάρτη, 30 Δεκ 2009, 20:14:49 »

ΘΕΛΩ ΝΑ  ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ  HELI DOCTOR ,ΑΝΤΟΝΙΑΔΗ ΓΙΑΝΝΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΨΟΓΟ ΣΕΤΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΤΡΕΧ 500 ΚΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΕ.  ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 2 [3]  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Η αγορά αερομοντελλιστικού υλικού  |  Ο Ελληνας αερομοντελλιστής και η αγορά υλικών (Συντονιστής: Serafim)  |  Θέμα: Θετικά σχόλια για καταστήματα
    Μεταπήδηση σε: