Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.374 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 05:03:07

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 05:03:07

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Χθες στις 07:07]

από Markhelis
    [Χθες στις 02:55]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 20 Απρ 2026, 10:26:27]

από Loukis35
    [Κυριακή, 19 Απρ 2026, 15:46:42]

από ILIASDJ
    [Σάββατο, 18 Απρ 2026, 10:47:06]

[Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 17:09:58]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]

[Δευτέρα, 30 Μαρ 2026, 15:19:53]

από dominicm
    [Κυριακή, 29 Μαρ 2026, 16:16:51]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 23:22:09]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309374
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 59
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 47
    Συνολικά: 47
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 [2] 3  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Θετικά σχόλια για καταστήματα  (Αναγνώστηκε 13789 φορές)
    Στέφανος
    Aeromodeller Jr. member
    **
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #15 στις: Παρασκευή, 11 Σεπ 2009, 18:20:34 »

aeolus-rc .!!! Τα πάντα όολαα!!!!! Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up
    Καταγράφηκε
    AlexVag
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #16 στις: Παρασκευή, 11 Σεπ 2009, 23:27:53 »

εγω ηθελα να αγορασω κατι πραγματα και τα βρηκα πααααααρα πολυ φτηνα στον ΒizGreece...επειδη ημουν κοντα αποφασισα να παω να τα παρω μονος μου γιατι η τιμες ηταν πολυ χαμηλες και μου φαινοταν πολυ καλο για να ειναι αληθινο...Ο τυπος ειναι αψογος και εξυπηρετικος οσο δεν παει...και με τρομερες τιμες...ειναι και ο ιδιος μοντελιστης και απο οτι ειδα με  παρα πολυ μερακι...φτιαχνει και δικα του αεροπλανακια...επειδη εγω παρκαρα στο κεντρο και αυτο που ηθελα το ειχε αλλου με πηγε ο ιδιος με το αμαξι του...ΑΨΟΓΟΣ
    Καταγράφηκε
    vtr
    Aeromodeller Hero Member

α........ ρε και να ειχα τα 3 ΧΧΧ...

« Απάντηση #17 στις: Τετάρτη, 16 Σεπ 2009, 22:40:05 »

Λοιπον θέλω να πώ δυο πραγματάκια.....
    Οχι όσο αφορά τα καταστήματα, γιατί με όσους έχω συνεργαστεί, μόνο θετικά μπορώ να πώ.

Βλέπω τελευταία ότι γίνεται μια μικρή προσπάθεια, απο κάποια καταστήματα. Και μπράβο. Wink

Μέσα σε αυτά είναι ο BizGreece ο greek rotors  κ.α.
    Ο greek rotors είναι κοντά, οπότε δεν έχουμε πρόβλημα. Wink

Θέλω όμως να αναφερθώ στον BizGreece, μιάς και είναι επαρχεία.  Αγαπητέ BizGreece, ποστάρω εδώ, για να μήν (σφηνώσω) στην ενοτητά σου.... Thumbs up

Μέσα στην προσπάθεια που κάνεις για κάτι καλύτερο, πρέπει να λάβεις υπ' όψιν σου τα μεταφορικά.
    Βρές (βρείτε) ένα τρόπο να ελαττώσετε τα μεταφορικά.

Το θεωρώ επιεικώς απαράδεκτο στον τον τόπο μου, να πληρώσω 10 και 11 ευρώ μεταφορικά για αυτό Τυχαία το αναφέρω.... Wink

Οταν για το ίδιο θα πληρώσω απο την άλλη άκρη του κόσμου απο 4 έως 6 ευρώ.....

Στο παρών post,  δεν εξετάζω άν θα μου έρθει γενικώς φθηνότερα.  Ομως αδυνατώ να κατανοήσω γιατί πρέπει ένα προιον 16 ευρώ να το πληρώσω 26 ή 27 ευρώ, την στιγμή που θα έρθει στην πόρτα μου με 17 ευρώ απο έξω.

Μήν με παρεξηγείς.....   Μαζί σου είμαι.  Ομως φρόντισε το προιόν να έρθει σε εμένα με 20 ευρώ.
    Τρία ευρώ.....δεν τα λαμβάνεις ίσως υπόψιν.  Ενα πακέτο τσιγάρα. ο.κ.
    Δέν ξέρω άν κάτι βρίσκεις παράλογο στο όλο θέμα.  Αλλωστε για τίς υπερ-χρεώσεις των courier, έχουμε ξανασυζητήσει.

Και για να κλείσω, θελω να πώ το εξής.....
    Χαίρομαι για την προσπάθεια που κάνεις (κάνετε), όμως άν είναι δυνατόν φροντίστε να μήν επισκιάζεται απο τα μεταφορικά.  Αυτά. Thumbs up
    Καταγράφηκε

Sponsored by: nemhobby.com 

AlexVag
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #18 στις: Τετάρτη, 16 Σεπ 2009, 23:56:20 »

Λοιπον θέλω να πώ δυο πραγματάκια.....
    Οχι όσο αφορά τα καταστήματα, γιατί με όσους έχω συνεργαστεί, μόνο θετικά μπορώ να πώ.

Βλέπω τελευταία ότι γίνεται μια μικρή προσπάθεια, απο κάποια καταστήματα. Και μπράβο. Wink

Μέσα σε αυτά είναι ο BizGreece ο greek rotors  κ.α.
    Ο greek rotors είναι κοντά, οπότε δεν έχουμε πρόβλημα. Wink

Θέλω όμως να αναφερθώ στον BizGreece, μιάς και είναι επαρχεία.  Αγαπητέ BizGreece, ποστάρω εδώ, για να μήν (σφηνώσω) στην ενοτητά σου.... Thumbs up

Μέσα στην προσπάθεια που κάνεις για κάτι καλύτερο, πρέπει να λάβεις υπ' όψιν σου τα μεταφορικά.
    Βρές (βρείτε) ένα τρόπο να ελαττώσετε τα μεταφορικά.

Το θεωρώ επιεικώς απαράδεκτο στον τον τόπο μου, να πληρώσω 10 και 11 ευρώ μεταφορικά για αυτό Τυχαία το αναφέρω.... Wink

Οταν για το ίδιο θα πληρώσω απο την άλλη άκρη του κόσμου απο 4 έως 6 ευρώ.....

Στο παρών post,  δεν εξετάζω άν θα μου έρθει γενικώς φθηνότερα.  Ομως αδυνατώ να κατανοήσω γιατί πρέπει ένα προιον 16 ευρώ να το πληρώσω 26 ή 27 ευρώ, την στιγμή που θα έρθει στην πόρτα μου με 17 ευρώ απο έξω.

Μήν με παρεξηγείς.....   Μαζί σου είμαι.  Ομως φρόντισε το προιόν να έρθει σε εμένα με 20 ευρώ.
    Τρία ευρώ.....δεν τα λαμβάνεις ίσως υπόψιν.  Ενα πακέτο τσιγάρα. ο.κ.
    Δέν ξέρω άν κάτι βρίσκεις παράλογο στο όλο θέμα.  Αλλωστε για τίς υπερ-χρεώσεις των courier, έχουμε ξανασυζητήσει.

Και για να κλείσω, θελω να πώ το εξής.....
    Χαίρομαι για την προσπάθεια που κάνεις (κάνετε), όμως άν είναι δυνατόν φροντίστε να μήν επισκιάζεται απο τα μεταφορικά.  Αυτά. Thumbs up

εχω την εντυπωση οτι αν πληρωσεις μεσω paypal τα μεταφορικα ειναι 3 ευρω...ετσι μου ειχε πει και ο ιδιος απο κοντα...
    Καταγράφηκε
    vtr
    Aeromodeller Hero Member

α........ ρε και να ειχα τα 3 ΧΧΧ...

« Απάντηση #19 στις: Πέμπτη, 17 Σεπ 2009, 07:52:42 »

εχω την εντυπωση οτι αν πληρωσεις μεσω paypal τα μεταφορικα ειναι 3 ευρω...ετσι μου ειχε πει και ο ιδιος απο κοντα...

Αν ισχύει αυτό, τότε είναι καλά... Thumbs up
    Καλό θα ήταν άν μπορεί κάποιος να το επαληθεύσει ώστε να έχουμε ολοκληρωμένη άποψη. Azn
    Καταγράφηκε

Sponsored by: nemhobby.com 

Γιάννης Παξιμαδάκης
    Global Moderator

« Απάντηση #20 στις: Πέμπτη, 17 Σεπ 2009, 08:37:25 »

Παράθεση
    εχω την εντυπωση οτι αν πληρωσεις μεσω paypal τα μεταφορικα ειναι 3 ευρω...ετσι μου ειχε πει και ο ιδιος απο κοντα

Το pay pal εχει να κανει μόνο με τον τρόπο πληρωμής και είσπραξης . Δεν εμπλέκεται στα μεταφορικά ( αν και ειναι μέσα στην τιμη του προϊόντος)  .Εκτος αν ειναι πολιτική του καταστηματος , οτι σε πληρωμή με pay -pal ( που σημαίνει ασφάλεια και για τους 2 συναλλασσόμενους )  τα μεταφορικά ειναι 3€
    Καταγράφηκε

Γιάννης Παξιμαδάκης
    http://woodenkayakgreece.blogspot.gr/
    ΜΙΧΑΛΗΣ
    Aeromodeller Hero Member

ΠΕΤΩ ΚΑΙ ΜΑΣΤΟΡΕΥΩ...ΜΑΣΤΟΡΕΥΩ ΚΑΙ ΠΕΤΩ!

« Απάντηση #21 στις: Πέμπτη, 17 Σεπ 2009, 11:19:33 »

"Aries RC" Ο φίλος Στέλιος αν και νέος στο χόρο του μοντελισμού κάνει μια πολύ καλή προσπάθεια να κρατίσει τις τιμές χαμηλές, να έχει μεγάλη ποικιλία σε μοντέλα και ταυτόχρονα να έχει stock σχεδόν τα πάντα απο τα ανταλακτικά τους.
    (σε λίγο θα στίσει ράφια και στην αυλή να μην πώ και στην γητόνεισα απέναντι!!!) keep walking ΣΤΕΛΙΟ!!!! Thumbs up
    Καταγράφηκε

Futaba 16sz & Spektrum DX7se
    T-rex 500 Black hawk
    Sab goblin 570 (yellow-red) + xnova 4025-560kv (24T motor pulley) + cc ice2 120hv + kst x20 2208 & 1035 (8,4 volt) + microbeast plus hd + gens ace 3300mah 45c x 2.  12s
    Revolectrix gt1200 + Icharger 106b
    Kipor 1000
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #22 στις: Πέμπτη, 17 Σεπ 2009, 11:36:44 »

Αν ισχύει αυτό, τότε είναι καλά... Thumbs up
    Καλό θα ήταν άν μπορεί κάποιος να το επαληθεύσει ώστε να έχουμε ολοκληρωμένη άποψη. Azn
    δεν θα πρεπει να εισαι ευχαριστημενος... γιατι αν οντως ισχυει αυτο που δεν ισχυει τοτε ξερεις οτι τα μεταφορικα ειναι 3ε οποτε καθε φορα που πληρωνες τα 10αρια ξερεις με τι ποσοστο σε κλεβανε... τι να πουμε και εμεις στην επαρχια..!
    Καταγράφηκε
    AlexVag
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #23 στις: Πέμπτη, 17 Σεπ 2009, 12:02:30 »

Παράθεση
    εχω την εντυπωση οτι αν πληρωσεις μεσω paypal τα μεταφορικα ειναι 3 ευρω...ετσι μου ειχε πει και ο ιδιος απο κοντα

Το pay pal εχει να κανει μόνο με τον τρόπο πληρωμής και είσπραξης . Δεν εμπλέκεται στα μεταφορικά ( αν και ειναι μέσα στην τιμη του προϊόντος)  .Εκτος αν ειναι πολιτική του καταστηματος , οτι σε πληρωμή με pay -pal ( που σημαίνει ασφάλεια και για τους 2 συναλλασσόμενους )  τα μεταφορικά ειναι 3€

με paypal το κουριερ σου φερνει το πραγματα στην πορτα αλλα δεν χρειαζεται να ξαναπαει πισω στο μαγαζι να δωσει τα λεφτα γιαυτο ειναι μιση τιμη...μεσα στο ποσο που θα πληρωσεις μεσω paypal θα εχει προστεθει το κοστος για τα μεταφορικα...
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #24 στις: Πέμπτη, 17 Σεπ 2009, 12:12:36 »

Παράθεση

με paypal το κουριερ σου φερνει το πραγματα στην πορτα αλλα δεν χρειαζεται να ξαναπαει πισω στο μαγαζι να δωσει τα λεφτα γιαυτο ειναι μιση τιμη...μεσα στο ποσο που θα πληρωσεις μεσω paypal θα εχει προστεθει το κοστος για τα μεταφορικα...

αρα και μεσω τραπεζης... κανεις λαθος φιλε μου ... γιατι τα μεταφορικα πχ ειναι 10ε + 4ε η αντικαταβολη.. η αντικαταβολη ειναι ξεχωριστα..!
    Καταγράφηκε
    AlexVag
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #25 στις: Πέμπτη, 17 Σεπ 2009, 12:15:48 »

Α ξεχασα να αναφερω τον δικο μας Μαριο(καταστημα coolmodels) απο τον οποιο πηρα εναν φορτιστη...η τιμη του ηταν παρα πολυ καλη και γιαυτο προτιμησα να τον παρω απο τον Μαριο και οχι απο εξω...Ο ανθρωπος πριν κανω την αγορα μου εξηγησε τα παντα και απαντησε προθυμα σε οοοολες τις ερωτησεις που του εκανα για τον φορτιστη(ηταν αρκετες)... ευγενεστατος και το πιο σημαντικο για εμενα ειναι οτι οταν πηρα στα χερια μου τον φορτιστη και μπερδευτηκα λιγο με την ταση της μπαταριας του εστειλα ενα πμ και αμεσως μου απαντησε με λεπτομεριες και μου ελυσε την απορια...γιατι μερικοι αφου παρουν τα λεφτα μετα απλα δεν ασχολουνται...
    Καταγράφηκε
    AlexVag
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #26 στις: Πέμπτη, 17 Σεπ 2009, 12:18:33 »

Παράθεση

αρα και μεσω τραπεζης... κανεις λαθος φιλε μου ... γιατι τα μεταφορικα πχ ειναι 10ε + 4ε η αντικαταβολη.. η αντικαταβολη ειναι ξεχωριστα..!
    εγω γενικα το πιο ακριβο που εχω δωσει για αντικαταβολη ηταν 10 ευρω...ισως επειδη εισαι επαρχια σε χρεωνουν παραπανω...εγω σου λεω τι συμβαινει σε εμενα...
    Καταγράφηκε
    Giatrakos
    Aeromodeller Hero Member

follow us: facebook.com/GiatrakosModelShop

« Απάντηση #27 στις: Πέμπτη, 17 Σεπ 2009, 13:23:06 »

Καλησπέρα σε όλους.

Όταν αγοράζετε απ' έξω τα πράγματα είναι ήδη πληρωμένα και έρχονται με ταχυδρομείο άρα δεν έχει κόστος αντικαταβολής.

Πάμε για Ελλάδα να δούμε τι γίνεται και πως γίνονται οι χρεώσεις.

Όταν αγοράζετε από Ελλάδα και είναι προπληρωμένα τότε το κόστος είναι από 0 € έως μερικά 3,4,5 € αναλόγως του όγκου και μιλάμε για "συστημένο".

Όταν αγοράζετε από Ελλάδα αλλά με "αντικαταβολή" το κόστος ανεβαίνει με ταχυδρομείο από 4-5 € έως 10 € το πολύ για τα πολύ μεγάλα πακέτα με το κόστος της "αντικαταβολής".

Όταν αγοράζετε από Ελλάδα με Courier από 5,6 € έως ..... 15...25 .... κλπ πάλι εξαρτάται από τον όγκο και το βάρος (συνήθως από τον όγκο)

ΠΡΟΣΟΧΗ η αποστολή έχει 5-6 € ένα μικρό πακέτο αλλά χρεώνεται και επιπλέον το κόστος της "αντικαταβολής" που είναι περίπου στα 4 € παραπάνω ! άρα καταλήγουμε γύρω στα 10 €

Επίσης η Courier χρεώνει επιπλέον (4-5 €) τις δυσπρόσιτες περιοχές, δυσπρόσιτες εννοούν τα απομακρυσμένα νησιά και χωριά όπου το κατάστημα τους είναι αρκετά μακριά από τον τόπο παράδοσης.

Επειδή όμως αυτά είναι χρεώσεις των ταχυμεταφορών και όχι δικές μας, δηλαδή δεν νομίζω ότι κάποιο κατάστημα βάζει παραπάνω χρεώσεις άρα τα όποια συμπεράσματα για την ακρίβεια των μεταφορικών αφορούν τις εταιρίες και όχι τα καταστήματα.

Επίσης πολλές φορές τα μεταφορικά σε μεγάλες παραγγελίες είναι δωρεάν από το κατάστημα.

Ελπίζω να σας βοήθησα λίγο με το τιμολόγιο των υπηρεσιών, όπως τουλάχιστον γνωρίζω, εάν κάνω κάποιο λάθος συγχωρέστε με.
    Καταγράφηκε

PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #28 στις: Πέμπτη, 17 Σεπ 2009, 13:46:11 »

Ναι κυριε Γιατρακο τα ξερουμε αυτα το θεμα ιεναι γιατι τα καταστηματα δεν κανουν συμβολαια με καποιες Courier ωστε να περνουν καλυτερες τιμες... σοβαρα αν θελω να παρραγγειλω κατι φθηνο και ειναι να πληρωσω 10ε μεταφορικα δεν την κανω καν... δεν συμφερει... με τα προγραμματα περνεται εκπτωση 30-50% αλλα εννοειται οτι πρεπει οι εκπτωσεις να δινονται στους Πελατες και οχι στους καταστηματαρχες...
    Καταγράφηκε
    Giatrakos
    Aeromodeller Hero Member

follow us: facebook.com/GiatrakosModelShop

« Απάντηση #29 στις: Πέμπτη, 17 Σεπ 2009, 17:22:16 »

Ναι κυριε Γιατρακο τα ξερουμε αυτα το θεμα ιεναι γιατι τα καταστηματα δεν κανουν συμβολαια με καποιες Courier ωστε να περνουν καλυτερες τιμες... σοβαρα αν θελω να παρραγγειλω κατι φθηνο και ειναι να πληρωσω 10ε μεταφορικα δεν την κανω καν... δεν συμφερει... με τα προγραμματα περνεται εκπτωση 30-50% αλλα εννοειται οτι πρεπει οι εκπτωσεις να δινονται στους Πελατες και οχι στους καταστηματαρχες...

Δυστυχώς Δημήτρη οι τιμές που σου λέω είναι ΜΕ την έκπτωση !!! εάν στείλω το ίδιο δέμα "με αντικαταβολή" χωρίς κωδικό από 9 €-10 €  η τιμή εκτινάσσεται στα 16-18 € και φυσικά ο καθένας μπορεί να πάει σε μια κούριερ και να ρωτήσει, τις τιμές δεν τις διαμορφώνουμε εμείς. Τώρα υπάρχουν ίσως και φθηνότερες λύσεις αλλά σου φέρνουν τα λεφτά σε ένα - δυο μήνες π.χ. ταχυδρομείο. Επίσης εφόσον ενημερώνεται ο πελάτης για το ποσό και έχει την δυνατότητα επιλογής, δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο θέμα. Άλλωστε νομίζω ότι όλα τα καταστήματα στέλνουν και με ταχυδρομείο οπότε υπάρχει και η πιο φθηνή λύση.

...πλέον μάλλον βγαίνουμε και off topic  white flag
    Καταγράφηκε

Σελίδες: 1 [2] 3  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Η αγορά αερομοντελλιστικού υλικού  |  Ο Ελληνας αερομοντελλιστής και η αγορά υλικών (Συντονιστής: Serafim)  |  Θέμα: Θετικά σχόλια για καταστήματα
    Μεταπήδηση σε: