Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.374 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 13:29:20

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 13:29:20

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Χθες στις 07:07]

από Markhelis
    [Χθες στις 02:55]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 20 Απρ 2026, 10:26:27]

από Loukis35
    [Κυριακή, 19 Απρ 2026, 15:46:42]

από ILIASDJ
    [Σάββατο, 18 Απρ 2026, 10:47:06]

[Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 17:09:58]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]

[Δευτέρα, 30 Μαρ 2026, 15:19:53]

από dominicm
    [Κυριακή, 29 Μαρ 2026, 16:16:51]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 23:22:09]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309374
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 59
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 4
    Επισκέπτες: 44
    Συνολικά: 48
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 [2] 3  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Πρόβλημα με εγγύηση τηλεκατεύθυνσης  (Αναγνώστηκε 11666 φορές)
    antimastoras
    Aeromodeller
    *
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #15 στις: Πέμπτη, 10 Σεπ 2009, 21:08:29 »

αισχος δεν μπορω να το πιστεψω οτι κατι τετοιο εγινε τεοια δεν γινονται στο εξωτερικο αισχος αισχος !!!
    « Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 10 Σεπ 2009, 23:07:38 από Γιάννης Παξιμαδάκης » Καταγράφηκε
    antimastoras
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #16 στις: Πέμπτη, 10 Σεπ 2009, 21:18:09 »

αισχος και εμεις φορτιζαμε μπαταριες αλλα ποτε δεν ειχε γινει αυτο αισχος να φυγουνε ....να φυγουνε ...... να πανε αλλου!!!!!
    « Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 10 Σεπ 2009, 23:07:58 από Γιάννης Παξιμαδάκης » Καταγράφηκε
    Hobbitakos
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #17 στις: Πέμπτη, 10 Σεπ 2009, 21:49:57 »

Ρε φιλε εσυ τι εισαι τωρα και το παιζεις μουρη ειναι πολυ σοβαρο θεμα για το διακομοδεις εσυ
    Καταγράφηκε
    bladekiller
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #18 στις: Πέμπτη, 10 Σεπ 2009, 21:56:05 »

Θέλει πολύ για να καταλάβεις ότι πρόκειται για κάποια διπλοεγγραφή?
    Καταγράφηκε
    Hobbitakos
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #19 στις: Πέμπτη, 10 Σεπ 2009, 22:02:59 »

θελει πολυ να καταλαβεις οτι τον κραζω?
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #20 στις: Πέμπτη, 10 Σεπ 2009, 23:02:27 »

αισχος δεν μπορω να το πιστεψω οτι κατι τετοιο εγινε τεοια δεν γινονται στο εξωτερικο αισχος αισχος !!!

Παρακαλω μεσω της IP να μαθω ποιο μελος ειναι ....

Και οπως γινει η αμεση διαγραφη και τον ποστ αλλα και της εγγραφης του..

Ευχαριστω...!
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #21 στις: Πέμπτη, 10 Σεπ 2009, 23:16:53 »

Θα μου επιτρέψετε να επέμβω στο θέμα, από τη σκοπιά της ασφάλειας του εργαστηρίου μας, και συγκεκριμένα, αφού συνέβει κάτι το επικίνδυνο, πρέπει να μάθουμε γιατί συνέβη, ώστε να προλάβουμε την επανάληψή του.

Ετσι, θα περιμένω ένα πόρισμα, είτε από την παρέα του Αργύρη, που μπορεί να ψάξει περισσότερο, είτε από την πλευρά του Διαμαντή, που γνωρίζει τι ακριβώς πούλησε στον Αργύρη, είτε από την πλευρά του Εγγλέζου μεσάζοντα, που επίσης γνωρίζει καλύτερα τα προϊόντα που πουλάει παγκοσμίως.

α) πόση ήταν η χωρητικότητα της μπαταρίας, και πόσο ήταν το ρεύμα φόρτισης
    β) αν παράλληλα από τον ίδιο φορτιστή εφόρτιζε και η μπαταρία του δέκτη.
    γ) αν χρησιμοποιήθηκαν τα original καλώδια/βύσματα.
    δ) σε πόση ώρα από την σύνδεση των βυσμάτων, εκδηλώθηκε το συμβάν.
    ε) αν είναι δυνατόν σε ποιό αντικείμενο πρωτοξεκίνησε η φωτιά; Στον πομπό, στον φορτιστή, ή στα καλώδια φόρτισης;

Λοιπον για τα ερωτηματα δεν μπορω να τα απαντησω ολα γιατι δεν τα ξερω αλλα οσα ξερω...
    original ηταν ολα μπαταριες φορτιστες καλωδια....
    Για το ποση ωρα ηταν που συνεβει απο την φορτιση δεν ξερω... Επισης την φωτια μονο ενας πολυ εμπειρος θα μπορουσε να προσδιορισει γιατι καηκαν ολα γυρω....SadSad
    για τα υπολοιπα θα απαντησω μολις μαθω...!
    Καταγράφηκε
    bladekiller
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #22 στις: Πέμπτη, 10 Σεπ 2009, 23:47:04 »

Λοιπόν, επειδή την είχα κι εγώ αυτήν την τηλεκατεύθυνση, ο φορτιστής τη φορτίζει με περίπου C/12. 650 μιλιαμπερώρια η μπαταρία 55 μιλαμπέρ ο φορτιστής. Με αυτό το ρυθμό, η μπαταρία δεν υπάρχει περίπτωση να ζεσταθεί τόσο, που να εκραγεί ,όσο και να την αφήσει κανείς στο φορτιστή. Η κάποιο βραχυκύκλωμα θα έγινε ,πόλο με πόλο ή βλάβη στο φορτιστή. Οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να κάνει ζημιά στην τηλεκατεύθυνση ή την μπαταρία άλλά σε σημείο να βάλει φωτιά ,το θεωρώ από χλωμό ως πεθαμένο. Δεν ήμουνα εκεί βέβαια για να ξέρω αλλά σίγουρα δεν έφταιγε υπερφόρτιση, όσο ο φορτιστής έδινε το κανονικό ρεύμα. Τώρα, αν έπαθε κάποια βλάβη και έδινε στην μπαταρία τα όσα ,αυτό είναι άγνωστο αλλά αποτελεί μια πιθανότητα.
    Καταγράφηκε
    topg
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #23 στις: Παρασκευή, 11 Σεπ 2009, 00:12:15 »

Καλησπερα.. Παλι 2 forum εχουν γινει ανω-κατω για πιο  θεμα Huh?  με το ελλατωμα μας να μην καθομαστε να συζηταμε

απλα και σοβαρα....  με την μανια μας να "κραξουμε" οποιονδηποτε ετσι....   ποτε με το καυσιμο του  Κουτσουλα, 

ποτε με τα Dean και τις ντιζες του Γιατρακου ,  ποτε με το οτι ο Κουτσος μου φερθηκε λιγο "ξυνα"  και αλλα πολλα...

Βρειτε μου ενα μαγαζι σε αυτα τα forum που να μην εχει περασει απο 40 κυματα... και αυτο γιατι??  επειδη  δεν ειναι

ΑΨΟΓΟΙ επαγγελματιες με τα ΦΤΗΝΟΤΕΡΑ προιοντα στον κοσμο και δεν εξυπηρετουν τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ πελατη του κοσμου.... 

τον  ΕΛΛΗΝΑ
    Ειναι λιγο βαρετο καθε τοσο να βγαινουν θεματα .." Δεν ειμαστε ΖΩΑ...."   "γιατι ειστε απατεωνες ?? "  , "ο κινεζος

το εχει   387629976 ευρω φτηνοτερα..."  ΩΡΑΙΑ  παρτετο απο εκει και ειμαστε ΟΚ  ολοι..  τα μαγαζια που πρεπει θα

μεινουν και θα συνεχισουν...  δεν ειμαστε πια και τοσοι πολλοι οι μοντελιστες.. Αυτοι που εχουν παρει σοβαρα το

hobby θα ψαχτουν, θα χαλασουν πραγματα ,θα αγορασουν και απο εδω και απο εξω, θα γνωριστουν με τους

καταστηματαρχες, θα χτισουν μια σχεση με την μοντελιστικη κοινοτητα και θα συνεχισουν... 
    Βγαινοντας τωρα σε καθε fotum και κραζοντας τον καθενα..... τι να πω !!   Ριχτε μια ματια σε ξενα forum και δειτε τι γινεται,τι θεματα εχουν, πως συμπεριφερονται....  αλλα ξεχασα,  αυτοι ειναι η "αμερικανακια" η "κουτοφραγκοι"  ενω εμεις ειμαστε μαγκες, πανεξυπνοι,επιστημονες και μαστορια.....  η "Κοιτιδα του Πολιτισμου"  βρε αδερφε !!!!

ΥΓ 1    τωρα που ειπα μαστορια  κατι για τον mast0ra...  τι εννοεις "θελω το ονομα του και το προφιλ του μεσω της ΙΡ και να διαγραφει"...Huh   να κανεις τι...Huh και γιατι.. Huh        απορια  ε?

ΥΓ 2    απο την αλλη να στελνει καποιος (antimast0ras)   μυνηματα ετσι για πλακα... ερχομαστε στο παραπανω σχετικα με το κραξιμο οποτε..........
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #24 στις: Παρασκευή, 11 Σεπ 2009, 00:22:31 »

Καλησπερα.. Παλι 2 forum εχουν γινει ανω-κατω για πιο  θεμα Huh?  με το ελλατωμα μας να μην καθομαστε να συζηταμε

απλα και σοβαρα....  με την μανια μας να "κραξουμε" οποιονδηποτε ετσι....   ποτε με το καυσιμο του  Κουτσουλα, 

ποτε με τα Dean και τις ντιζες του Γιατρακου ,  ποτε με το οτι ο Κουτσος μου φερθηκε λιγο "ξυνα"  και αλλα πολλα...

Βρειτε μου ενα μαγαζι σε αυτα τα forum που να μην εχει περασει απο 40 κυματα... και αυτο γιατι??  επειδη  δεν ειναι

ΑΨΟΓΟΙ επαγγελματιες με τα ΦΤΗΝΟΤΕΡΑ προιοντα στον κοσμο και δεν εξυπηρετουν τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ πελατη του κοσμου.... 

τον  ΕΛΛΗΝΑ
    Ειναι λιγο βαρετο καθε τοσο να βγαινουν θεματα .." Δεν ειμαστε ΖΩΑ...."   "γιατι ειστε απατεωνες ?? "  , "ο κινεζος

το εχει   387629976 ευρω φτηνοτερα..."  ΩΡΑΙΑ  παρτετο απο εκει και ειμαστε ΟΚ  ολοι..  τα μαγαζια που πρεπει θα

μεινουν και θα συνεχισουν...  δεν ειμαστε πια και τοσοι πολλοι οι μοντελιστες.. Αυτοι που εχουν παρει σοβαρα το

hobby θα ψαχτουν, θα χαλασουν πραγματα ,θα αγορασουν και απο εδω και απο εξω, θα γνωριστουν με τους

καταστηματαρχες, θα χτισουν μια σχεση με την μοντελιστικη κοινοτητα και θα συνεχισουν... 
    Βγαινοντας τωρα σε καθε fotum και κραζοντας τον καθενα..... τι να πω !!   Ριχτε μια ματια σε ξενα forum και δειτε τι γινεται,τι θεματα εχουν, πως συμπεριφερονται....  αλλα ξεχασα,  αυτοι ειναι η "αμερικανακια" η "κουτοφραγκοι"  ενω εμεις ειμαστε μαγκες, πανεξυπνοι,επιστημονες και μαστορια.....  η "Κοιτιδα του Πολιτισμου"  βρε αδερφε !!!!

ΥΓ 1    τωρα που ειπα μαστορια  κατι για τον mast0ra...  τι εννοεις "θελω το ονομα του και το προφιλ του μεσω της ΙΡ και να διαγραφει"...Huh   να κανεις τι...Huh και γιατι.. Huh        απορια  ε?

ΥΓ 2    απο την αλλη να στελνει καποιος (antimast0ras)   μυνηματα ετσι για πλακα... ερχομαστε στο παραπανω σχετικα με το κραξιμο οποτε..........

τι εννοω... να μου πουνε ποιος ιεναι ο antimast0ras... προφανως καποιος που κανει πλακα δες λιγο παρπαανω θα καταλαβεις...

Για τα ξενα forum εχω δει απειρα και κανεις λαθος οταν λες οτι τα πραγματα ειναι ηρεμα... τα Reports εναντιον των κακων καταστηματων ειναι παραπολλα... αλλα μαλλον δεν εχεις παρατηρησει οτι υπαρχει ξεχωριστει ενοτητα για να κανουν τα reports...(κραξιμο)
    μια ματια εδω θα σε πεισει..
    http://www.helifreak.com/forumdisplay.php?f=39
    τωρα ανεξαρτητα με το περιστατικο μονο ετσι προκειται να παμε μπροστα....με την δημοσιοποιηση και τον καλο και τον κακων περιστατικων..!
    Καταγράφηκε
    antimastoras
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #25 στις: Παρασκευή, 11 Σεπ 2009, 00:33:35 »

μαλλον εδω σε αυτο το σχολιο αν αναφερομουν στον μοντελιστη που το εγραψε ναι θα ντρεποπουν να γραψω κατι αναλογο η να τον πικαρω

ι διαφορα του ποιος ενδιαφερεται για την μεταδωση του μοντελιστικου πνευματος μεσω των σελιδων του διαδικτυου
    ειναι εμφανης..........

ΛΕΛΟΣ >>>>>>ο ΚΡΑΓΜΕΝΟΣ !
    Καταγράφηκε
    Wind
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #26 στις: Παρασκευή, 11 Σεπ 2009, 00:35:55 »

OK     δεν θα διαφωνησω (πολυ.. )  αλλα δεν εχω δει αναφορα για καλο απο μαγαζι...... και αν συμβει αυτο η πρωτη σκεψη, αν και δεν γραφεται,  ειναι οτι ο μαγαζατορας  ειναι κολλητος και φιλαρακι.....
    Καταγράφηκε

Αυτοι που νομιζουν οτι τα ξερουν ολα εκνευριζουν εμας που τα ξερουμε !
    ( αχ και να ημουν mod αχ..)
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #27 στις: Παρασκευή, 11 Σεπ 2009, 00:52:19 »

OK     δεν θα διαφωνησω (πολυ.. )  αλλα δεν εχω δει αναφορα για καλο απο μαγαζι...... και αν συμβει αυτο η πρωτη σκεψη, αν και δεν γραφεται,  ειναι οτι ο μαγαζατορας  ειναι κολλητος και φιλαρακι.....

εχω κανει αρκετες...για τρια μαγαζια συκγεκριμενα.
    Καταγράφηκε
    MarD
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #28 στις: Παρασκευή, 11 Σεπ 2009, 01:10:12 »

Κακά τα ψέμματα αν μπει κάποιος νέος στο forum για πρώτη φορά θα του δοθεί αμέσως η εντύπωση πως η αγορά από Ελλάδα είναι κοροϊδία.
    Μπορεί και να είναι σε πολλές των περιπτώσεων, δεν αποτελεί αυτό όμως σίγουρα τον κανόνα και είναι παρόμοια καταστροφολογία με αυτή των ειδήσεων του Ευαγγελάτου.
    Ξέρω σίγουρα πως σαν Έλληνες τελειοποιούμε το "ξένο" και υποβαθμίζουμε τα δικά μας.

Σε τόσο σοβαρά θέματα (δυσφήμιση επαγγελματία) θα έπρεπε τουλάχιστον να επιχειρηματολογούμε χωρίς φανφάρες και εντυπωσιακούς τίτλους. Απλά και προσεκτικά τα γεγονότα, αυτό είναι report ρε παιδιά.
    Καταγράφηκε

“The helicopter approaches closer than any other [vehicle] to fulfillment of mankind's ancient dreams of the flying horse and the magic carpet.”
    - Igor Sikorsky

http://www.coolmodels.gr
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #29 στις: Παρασκευή, 11 Σεπ 2009, 01:16:51 »

Αν το θεμα ειναι ο τιτλος και η εικονα του Forum τοτε οκ τον αλλαζω.... σε REport...!
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 [2] 3  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Η αγορά αερομοντελλιστικού υλικού  |  Ο Ελληνας αερομοντελλιστής και η αγορά υλικών (Συντονιστής: Serafim)  |  Θέμα: Πρόβλημα με εγγύηση τηλεκατεύθυνσης
    Μεταπήδηση σε: