Αν συνέβαινε σε ενα φιλο μου εννοείτε και θα τον βοηθούσα.Θα πήγαινα στο μαγαζι οπου δημιουργήθηκε το πρόβλημα και θα ρυθμιζόταν με τον ένα ή αλλο τρόπο.Αν το καταστημα δέν ηταν σωστό ουτε μπινελικι ουτε φωνες τιποτα.Δεν θα ξανα ψωνιζα απο εκει.Αλλα όμως να βγαινω δημοσια και να ρίχνω αναθεμα και να λεω διαφορα του στιλ ''ελληνες μαγαζατορες /απατεωνες/αισχροκερδεις και με ψιλά γραμματα .....
υπαρχουν βεβαια κι εξαιρεσειςΠοιες εξαιρέσεις???Δεν αναφερονται ποτε.Τα ονοματα των ελληνικών μαγαζιων αναφερονται για κακο και επι το πλειστον τα κινεζικα για καλο!
να λοιπον πως δημιουργητε η προκαταληψη.
Οταν μπαινει εδω ενας νεος που θελει να ασχοληθεί και ρωταει ΤΙ μοντελο να παρει και πεφτουν οι πολυξερίδηδες (υπαρχουν πολλες εξαιρεσεις

)και του λενε ''ακου οτι και να παρεις παρτο απο τον Hobby King θα σου βγει πολυ φτηνο!!!!" τι συζηταμε μετα....
Ποσα post εχεις δει εσύ εδω μεσα με τιτλο ''Πηρα Belt CP απο κινα SOS'',''Πηρα το Shang Tsung 450 Heli, εκανα γκαφα?'' Αυτα τα παιδια ακολουθησαν τη συμβουλη αυτων των πολυξερίδηδων.Πιστευεις πραγματικά οτι κερδισαν απο μια τετοια αγορα?
Ολα αυτα τα λεω γιατι πολυ απλα αν δεν στηριζουμε τα ελληνικα μαγαζια ΔΕΝ θα μας στηριζουν κι εκεινα με τη σειρα τους γιατι πολυ απλα δεν θα Υφιστανται!Και οπως μας χρειαζονται ετσι κι εμεις τους χρειαζομαστε.Έχει ξανα ειπωθεί αλλα φανταζεσαι μετα απο τοσο κραξιμο και διασυρμο οσοι φερνουν καυσιμο ετσι απλα μια μέρα....να κλεινανε???
Πρωτον ειμαι μακρια πρεπει να ξοδεψω εκτος της τηλεκατ και 70-80 καυσιμα + 5 ωρες πραγμα που δεν γινεται....
Δευτερον δεν νομιζω οτι ειναι σωστο κατι το οποιο σε απασχολει να το αφηνεις στην τυχη του... ειναι τελειως ανανδρο..
Πρεπει να διεκδικεις αλλιως καηκαμε..
Επσιης πριν μιλησες για επενα οτι κραζω και μετα οταν σου απαντησα ειδα οτι το γενικευεις...
Λογικο ειναι μερικοι να κραζουν αλλα δες και τους αλλους οι οποιοι λενε οτι πρεπει να ειμαστε υπερευχαριστημενοι με την προοδο των τιμων στην Ελλαδα( εγω ειμαι ενας απο αυτους)
Αυτο που λες εχεις δικιο οτι αν δεν τα στηριξουμε δεν μας στηριζουν.... Ειναι σωστο αλλα σκεψου οτι αγοραζω με δικα μου χρηματα οχι με κλεμμενα οποτε και εγω πρεπει να κανω την συμφερουσα αγορα...