Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.374 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 12:08:36

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 12:08:36

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Χθες στις 07:07]

από Markhelis
    [Χθες στις 02:55]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 20 Απρ 2026, 10:26:27]

από Loukis35
    [Κυριακή, 19 Απρ 2026, 15:46:42]

από ILIASDJ
    [Σάββατο, 18 Απρ 2026, 10:47:06]

[Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 17:09:58]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]

[Δευτέρα, 30 Μαρ 2026, 15:19:53]

από dominicm
    [Κυριακή, 29 Μαρ 2026, 16:16:51]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 23:22:09]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309374
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 59
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 2
    Επισκέπτες: 36
    Συνολικά: 38
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 2 [3]  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Πρόβλημα με εγγύηση τηλεκατεύθυνσης  (Αναγνώστηκε 11661 φορές)
    JohnyC
    Aeromodeller
    *
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #30 στις: Παρασκευή, 11 Σεπ 2009, 01:53:06 »

Βασικά το θέμα είναι ότι η πλειονότητα των ελληνικών φόρουμ δέν έχει πιά την υπόσταση και τον σκοπό ύπαρξή τους .Πάντα πίστευα ότι το φόρουμ πρέπει να αποτελεί ένα φυτώριο γνώσης και πληροφόρησης για τους ενέργούς και μελλοντικούς μοντελιστές.Νιώθω κουρασμένος και αηδιασμένος πιά από την θεματολογία που αναπτύσετε εδώ το τελευταίο διαστημα.

Όπως πολύ σωστα προείπε ο topg δέν υπαρχει ελλινικό μαγαζi που να μην έχει περάσει από 40κύματα,συκοφαντείες,προσβολές και κατηγορίες από ''ψαγμένους'',''συνειδητοποιημένους'',''ηθικους'',''ανθρωπιστές'' αλλά ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ μοντελισταράδες.Δέν μπορώ πραγματικά να πιστέψω αυτή την ανελέητη επίθεση στα ελληνικά μαγαζιά.Όπως δέν μπορώ να καταλάβω με ποιό δικαίωμα απαιτείτε από τον Heliland να απαντήσει και να πάρει θέση γιά ένα θέμα που αφορά εκείνον και τον πελάτη του.Αμα είναι έτσι να ονομασουμε το φορουμ ''δικαστήριο.gr''.

Κάποιος άλλος ανεκδιήγητος κρυμένος πίσω από ένα χαριτωμένο nickaname-άκι κατηγόρησε τον Κούτσουλα για νοθεία στα καύσιμα.Ποιόν τον Κούτσουλα!..που μετά από τόσα χρόνια στη μοντελιστική πιάτσα τόσο σε αγώνες όσο και εμπορικά θα χάλαγε το όνομα του για μερικά ευρώ παραπάνω από νοθευμένα καύσιμα!Και αν σας χαλάει ζητήστε κάυσιμο από τον ινδονήσιο και να σάς το δηλώσει 50 σέντς σάν δώρο αναψυκτικό Power Rade.

Συνέλθετε!!!Δέν έχετε το δικαίωμα χωρίς κάν αποδείξεις και ανώνυμα να γράφετε τέτοιες ανακρίβειες και συκοφαντείες αλλά για να τηρηθεί αυτό χρειάζετε επίπεδο και παιδεία...που λείπει από μερικούς!

Όσο για τον Mastoras, καλό είναι να ψάχνεσαι μοντελιστικά και μόνο.Το να προβαίνεις σε δημιουργία εντυπώσεων όλη την ώρα και να πρωτοστατείς στο κράξιμο και στις ''καταγγελίες'' δέν νομίζω να βοηθήσει την κατάσταση.Το μόνο που μπορεί να καταφέρεις είναι να προμηθεύεσε ανταλλακτικό από το Πλαισιο....

Υ.Γ:Παλι καλά που άλλαξε ο τίτλος γιατί ηταν τραγικός το λιγότερο...

Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #31 στις: Παρασκευή, 11 Σεπ 2009, 02:03:46 »

Βασικά το θέμα είναι ότι η πλειονότητα των ελληνικών φόρουμ δέν έχει πιά την υπόσταση και τον σκοπό ύπαρξή τους .Πάντα πίστευα ότι το φόρουμ πρέπει να αποτελεί ένα φυτώριο γνώσης και πληροφόρησης για τους ενέργούς και μελλοντικούς μοντελιστές.Νιώθω κουρασμένος και αηδιασμένος πιά από την θεματολογία που αναπτύσετε εδώ το τελευταίο διαστημα.

Όπως πολύ σωστα προείπε ο topg δέν υπαρχει ελλινικό μαγαζi που να μην έχει περάσει από 40κύματα,συκοφαντείες,προσβολές και κατηγορίες από ''ψαγμένους'',''συνειδητοποιημένους'',''ηθικους'',''ανθρωπιστές'' αλλά ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ μοντελισταράδες.Δέν μπορώ πραγματικά να πιστέψω αυτή την ανελέητη επίθεση στα ελληνικά μαγαζιά.Όπως δέν μπορώ να καταλάβω με ποιό δικαίωμα απαιτείτε από τον Heliland να απαντήσει και να πάρει θέση γιά ένα θέμα που αφορά εκείνον και τον πελάτη του.Αμα είναι έτσι να ονομασουμε το φορουμ ''δικαστήριο.gr''.

Κάποιος άλλος ανεκδιήγητος κρυμένος πίσω από ένα χαριτωμένο nickaname-άκι κατηγόρησε τον Κούτσουλα για νοθεία στα καύσιμα.Ποιόν τον Κούτσουλα!..που μετά από τόσα χρόνια στη μοντελιστική πιάτσα τόσο σε αγώνες όσο και εμπορικά θα χάλαγε το όνομα του για μερικά ευρώ παραπάνω από νοθευμένα καύσιμα!Και αν σας χαλάει ζητήστε κάυσιμο από τον ινδονήσιο και να σάς το δηλώσει 50 σέντς σάν δώρο αναψυκτικό Power Rade.

Συνέλθετε!!!Δέν έχετε το δικαίωμα χωρίς κάν αποδείξεις και ανώνυμα να γράφετε τέτοιες ανακρίβειες και συκοφαντείες αλλά για να τηρηθεί αυτό χρειάζετε επίπεδο και παιδεία...που λείπει από μερικούς!

Όσο για τον Mastoras, καλό είναι να ψάχνεσαι μοντελιστικά και μόνο.Το να προβαίνεις σε δημιουργία εντυπώσεων όλη την ώρα και να πρωτοστατείς στο κράξιμο και στις ''καταγγελίες'' δέν νομίζω να βοηθήσει την κατάσταση.Το μόνο που μπορεί να καταφέρεις είναι να προμηθεύεσε ανταλλακτικό από το Πλαισιο....

Υ.Γ:Παλι καλά που άλλαξε ο τίτλος γιατί ηταν τραγικός το λιγότερο...

Λες τον αλλον ανωνυμο και εσυ οχι μονο εισια ανωνυμος αλλα εισαι και νεος στο Forum...
    Που βλεπεις να προτοστατω μπορεις να πεις ... ε?
    ισα ισα ποσες φορες εσω δωσει συγχαρητηρια σε μαγαζια....
    με ειδες καθολου εκει που λενε για κουτσουλα?? οχι γιατι ημουν ευχαριστημενος...
    Το forum δεν ειανι δικαστηριο αλλα ειναι ενας τροπος διαμαρτυριας...
    Δυστυχως πλεον ειμαστε πολιτισμενοι ανθρωποι και προτιμουμε αυτον τον τροπο απο αλλους πολλους...
    Αν ενας φιλος σου παθαινε το ιδιο πιστεψε θα εκανες το ιδιο πραγμα...
    Ειμαι ανθρωπος και πανω απο ολα ωφειλω να βοηθησω τον γνωστο φιλο και συναδελφο στο χομπυ μας...!
    « Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 11 Σεπ 2009, 11:03:57 από Serafim » Καταγράφηκε
    JohnyC
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #32 στις: Παρασκευή, 11 Σεπ 2009, 02:46:01 »

Αν συνέβαινε σε ενα φιλο μου εννοείτε και θα τον βοηθούσα.Θα πήγαινα στο μαγαζι οπου δημιουργήθηκε το πρόβλημα και θα ρυθμιζόταν με τον ένα ή αλλο τρόπο.Αν το καταστημα δέν ηταν σωστό ουτε μπινελικι ουτε φωνες τιποτα.Δεν θα  ξανα ψωνιζα απο εκει.Αλλα όμως να βγαινω δημοσια και να ρίχνω αναθεμα και να λεω διαφορα του στιλ ''ελληνες μαγαζατορες /απατεωνες/αισχροκερδεις και με ψιλά γραμματα .....υπαρχουν βεβαια κι εξαιρεσεις

Ποιες εξαιρέσεις???Δεν αναφερονται ποτε.Τα ονοματα των ελληνικών μαγαζιων αναφερονται για κακο και επι το πλειστον τα κινεζικα για καλο!

να λοιπον πως δημιουργητε η προκαταληψη.

Οταν μπαινει εδω ενας νεος που θελει να ασχοληθεί και ρωταει ΤΙ μοντελο να παρει και πεφτουν οι πολυξερίδηδες (υπαρχουν πολλες εξαιρεσεις Wink)και του λενε ''ακου οτι και να παρεις παρτο απο τον Hobby King θα σου βγει πολυ φτηνο!!!!" τι συζηταμε μετα....

Ποσα post εχεις δει εσύ εδω μεσα με τιτλο ''Πηρα Belt CP απο κινα SOS'',''Πηρα το Shang Tsung 450 Heli, εκανα γκαφα?'' Αυτα τα παιδια ακολουθησαν τη συμβουλη αυτων των πολυξερίδηδων.Πιστευεις πραγματικά οτι κερδισαν απο μια τετοια αγορα?

Ολα αυτα τα λεω γιατι πολυ απλα αν δεν στηριζουμε τα ελληνικα μαγαζια ΔΕΝ θα μας στηριζουν κι εκεινα με τη σειρα τους γιατι πολυ απλα δεν θα Υφιστανται!Και οπως μας χρειαζονται ετσι κι εμεις τους χρειαζομαστε.Έχει ξανα ειπωθεί αλλα φανταζεσαι μετα απο τοσο κραξιμο και διασυρμο οσοι φερνουν καυσιμο ετσι απλα μια μέρα....να κλεινανε???
    Καταγράφηκε
    JohnyC
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #33 στις: Παρασκευή, 11 Σεπ 2009, 02:55:45 »

...οσο για την ανωνυμια μου ακολουθω το μοτιβο του φορουμ.Αν τα ποστ ηταν επωνυμα δεν θα υπηρχε λογος να γραψω αυτα που εγραψα....

Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #34 στις: Παρασκευή, 11 Σεπ 2009, 03:03:00 »

Αν συνέβαινε σε ενα φιλο μου εννοείτε και θα τον βοηθούσα.Θα πήγαινα στο μαγαζι οπου δημιουργήθηκε το πρόβλημα και θα ρυθμιζόταν με τον ένα ή αλλο τρόπο.Αν το καταστημα δέν ηταν σωστό ουτε μπινελικι ουτε φωνες τιποτα.Δεν θα  ξανα ψωνιζα απο εκει.Αλλα όμως να βγαινω δημοσια και να ρίχνω αναθεμα και να λεω διαφορα του στιλ ''ελληνες μαγαζατορες /απατεωνες/αισχροκερδεις και με ψιλά γραμματα .....υπαρχουν βεβαια κι εξαιρεσεις

Ποιες εξαιρέσεις???Δεν αναφερονται ποτε.Τα ονοματα των ελληνικών μαγαζιων αναφερονται για κακο και επι το πλειστον τα κινεζικα για καλο!

να λοιπον πως δημιουργητε η προκαταληψη.

Οταν μπαινει εδω ενας νεος που θελει να ασχοληθεί και ρωταει ΤΙ μοντελο να παρει και πεφτουν οι πολυξερίδηδες (υπαρχουν πολλες εξαιρεσεις Wink)και του λενε ''ακου οτι και να παρεις παρτο απο τον Hobby King θα σου βγει πολυ φτηνο!!!!" τι συζηταμε μετα....

Ποσα post εχεις δει εσύ εδω μεσα με τιτλο ''Πηρα Belt CP απο κινα SOS'',''Πηρα το Shang Tsung 450 Heli, εκανα γκαφα?'' Αυτα τα παιδια ακολουθησαν τη συμβουλη αυτων των πολυξερίδηδων.Πιστευεις πραγματικά οτι κερδισαν απο μια τετοια αγορα?

Ολα αυτα τα λεω γιατι πολυ απλα αν δεν στηριζουμε τα ελληνικα μαγαζια ΔΕΝ θα μας στηριζουν κι εκεινα με τη σειρα τους γιατι πολυ απλα δεν θα Υφιστανται!Και οπως μας χρειαζονται ετσι κι εμεις τους χρειαζομαστε.Έχει ξανα ειπωθεί αλλα φανταζεσαι μετα απο τοσο κραξιμο και διασυρμο οσοι φερνουν καυσιμο ετσι απλα μια μέρα....να κλεινανε???

Πρωτον ειμαι μακρια πρεπει να ξοδεψω εκτος της τηλεκατ και 70-80 καυσιμα + 5 ωρες πραγμα που δεν γινεται....
    Δευτερον δεν νομιζω οτι ειναι σωστο κατι το οποιο σε απασχολει να το αφηνεις στην τυχη του... ειναι τελειως ανανδρο..
    Πρεπει να διεκδικεις αλλιως καηκαμε..

Επσιης πριν μιλησες για επενα οτι κραζω και μετα οταν σου απαντησα ειδα οτι το γενικευεις...
    Λογικο ειναι μερικοι να κραζουν αλλα δες και τους αλλους οι οποιοι λενε οτι πρεπει να ειμαστε υπερευχαριστημενοι με την προοδο των τιμων στην Ελλαδα( εγω ειμαι ενας απο αυτους)

Αυτο που λες εχεις δικιο οτι αν δεν τα στηριξουμε δεν μας στηριζουν.... Ειναι σωστο αλλα σκεψου οτι αγοραζω με δικα μου χρηματα οχι με κλεμμενα οποτε και εγω πρεπει να κανω την συμφερουσα αγορα...
    Καταγράφηκε
    v_tolias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #35 στις: Παρασκευή, 11 Σεπ 2009, 09:22:57 »

αισχος δεν μπορω να το πιστεψω οτι κατι τετοιο εγινε τεοια δεν γινονται στο εξωτερικο αισχος αισχος !!!
    Παρακαλω μεσω της IP να μαθω ποιο μελος ειναι ....
    Και οπως γινει η αμεση διαγραφη και τον ποστ αλλα και της εγγραφης του..
    Ευχαριστω...!
    Τι άλλο θα διαβάσουμε;
    Καταγράφηκε

Κανένα δεν έμεινε εκέι πάνω...
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #36 στις: Παρασκευή, 11 Σεπ 2009, 22:23:04 »

Νομίζω οτι έχουμε ξεφύγει πολύ και έχουμε καταχραστεί πολλές ελευθερίες, δεν θα παίζουμε τις κουμπάρες.

Τρείς λογαριασμοί φαίνεται να ανήκουν σε ένα άτομο  . Δεν έχω την διάθεση να κάνω τον αστυνόμο αλλά μερικά πράγματα δεν μου αρέσουν καθόλου. Στο Aeromodelling GR παρέχεται το δικαίωμα της ανωνυμίας, όχι όμως η διπλή γλώσσα και οι διπλοί λογαριασμοί. Η ανωνυμία δεν συνεπάγεται έλλειψη ευθύνης, όπως και μια σωστή τοποθέτηση δεν δικαιολογεί κατάχρηση δικαιωμάτων.

Πριν προχωρήσω σε διαγραφές κάποιων λογαριασμών περιμένω εξηγήσεις σε ΠΜ από τα πραγματικά μέλη.

Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    thana-psi
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #37 στις: Δευτέρα, 14 Σεπ 2009, 08:36:21 »

quote author=Κώστας Κωστόπουλος link=topic=11369.msg106732#msg106732 date=1252696984]
    Νομίζω οτι έχουμε ξεφύγει πολύ και έχουμε καταχραστεί πολλές ελευθερίες, δεν θα παίζουμε τις κουμπάρες.

[/quote]

Θα συμφωνησω με τον Κ.Κωστοπουλο ξεφυγαμε απο το θεμα εντελως
    Εστιασαμε περισσοτερο στο πως εγινε και καηκε η τ/κ,
    αυτο εγινε δεν γυριζει πισω
    (ενα σοβαρο μαγαζι οπως ειναι η heliland κατα την γνωμη μου πρεπει να προεβει σε αμμεση αντικατασταση της τ/κ)
     και ας πουμε πως ερχεται η καινουργια τ/κ τι θα πεταει το παλικαρι αφου ολα του τα μοντελα καηκαν...... 
     εδω πιστευω και πρεπει να βοηθησουμε εμεις οι μοντελιστες  angel angel angel angel angel
     δηλαδη αν καποιος εχει ενα μοντελο και δεν το χρειαζεται ας το το δωσουμε σ εναν φιλο που ειδε τα αυτοσχεδια μοντελα του να καιγονται  Undecided Undecided
    θα ξεκινησω απο εμενα και απευθυνομαι στον Roinides στειλε μου σε παρακαλω τα στοιχεια του Αργηρη γιατι εχω ενα μοντελο που το εχω στην ακρη παροπλισμενο και δεν το χρειαζομαι να του το στειλω. ευχαριστω πολυ

αν καποιος αλλος μπορει να βοηθησει απλα ας το κανει

Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #38 στις: Δευτέρα, 14 Σεπ 2009, 09:31:28 »

Θα συμφωνησω με τον Κ.Κωστοπουλο ξεφυγαμε απο το θεμα εντελως
    Εστιασαμε περισσοτερο στο πως εγινε και καηκε η τ/κ,
    αυτο εγινε δεν γυριζει πισω
    (ενα σοβαρο μαγαζι οπως ειναι η heliland κατα την γνωμη μου πρεπει να προεβει σε αμμεση αντικατασταση της τ/κ)
     και ας πουμε πως ερχεται η καινουργια τ/κ τι θα πεταει το παλικαρι αφου ολα του τα μοντελα καηκαν...... 
     εδω πιστευω και πρεπει να βοηθησουμε εμεις οι μοντελιστες  angel angel angel angel angel
     δηλαδη αν καποιος εχει ενα μοντελο και δεν το χρειαζεται ας το το δωσουμε σ εναν φιλο που ειδε τα αυτοσχεδια μοντελα του να καιγονται  Undecided Undecided
    θα ξεκινησω απο εμενα και απευθυνομαι στον Roinides στειλε μου σε παρακαλω τα στοιχεια του Αργηρη γιατι εχω ενα μοντελο που το εχω στην ακρη παροπλισμενο και δεν το χρειαζομαι να του το στειλω. ευχαριστω πολυ

αν καποιος αλλος μπορει να βοηθησει απλα ας το κανει

φιλε μου ας μπορεσει να παρει πρωτα μια τηλεκατευθυνση και μετα βλεπουμε...
    Το καλο παντως ειναι οτι καηκαν φθηνα μοντελακια μικρα βεβαια δεν ειχε και αλλα γιατι ηταν σχετικα νεος αλλα το κακο ειναι οτι ηταν αυτοσχεδια...!
    Σε συγχαιρω οαντως για την καλοσυνη σου....

Παντως να επισημανω κατι γιατι ειχαμε μια κοντρα με καποιους οπως ο Del Grato κτλ κτλ περι εγγυησεως μπαταριας οτι δεν καλυπτεται κτλ κτλ...

Η εταιρια σε τετοια περιπτωση σε καλυπτει κανονικοτατα..... Βεβαια μετα απο καποιον ελεγχο οπως ειναι λογικο...!
    Το λεω γιατι καποιοι επεμεναν οτι δεν δεν παει καν για ελεγχο λογω του οτι προερχεται απο την μπαταρια..!
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 2 [3]  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Η αγορά αερομοντελλιστικού υλικού  |  Ο Ελληνας αερομοντελλιστής και η αγορά υλικών (Συντονιστής: Serafim)  |  Θέμα: Πρόβλημα με εγγύηση τηλεκατεύθυνσης
    Μεταπήδηση σε: