Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.374 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 11:05:39

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 11:05:39

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Χθες στις 07:07]

από Markhelis
    [Χθες στις 02:55]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 20 Απρ 2026, 10:26:27]

από Loukis35
    [Κυριακή, 19 Απρ 2026, 15:46:42]

από ILIASDJ
    [Σάββατο, 18 Απρ 2026, 10:47:06]

[Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 17:09:58]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]

[Δευτέρα, 30 Μαρ 2026, 15:19:53]

από dominicm
    [Κυριακή, 29 Μαρ 2026, 16:16:51]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 23:22:09]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309374
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 59
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 45
    Συνολικά: 46
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: [1] 2 3  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Πρόβλημα με εγγύηση τηλεκατεύθυνσης  (Αναγνώστηκε 11659 φορές)
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« στις: Πέμπτη, 10 Σεπ 2009, 12:32:44 »

Παιδια δειτε λιγο το παρακατω Thread.... Eιναι απο εδω απο Λαμια ενα Παιδι συναδελφος.....
    http://www.petame.gr/forumv/showthread.php?p=24887#post24887

Οπως λεει και ο γνωστος και φιλος Roinides οντως καηκε η μιση απο θηκη και παραλιγο θα καιγοταν το σπιτι...

Αν ειναι δυνατον... και ο εμπορος??? Εδωσε το τηλ Αγγλιας δεν κανει τπτ.... Αν ειναι ο θεος... αν ειναι......
    « Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 11 Σεπ 2009, 01:16:02 από MaSt0RaS » Καταγράφηκε
    heliland
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #1 στις: Πέμπτη, 10 Σεπ 2009, 13:07:29 »

Επειδή ο έμπορος που πούλησε την συγκεκριμένη ΤΚ είμαι ΕΓΩ (Διαμαντής) θα πω κι εγω τα πράγματα απο τη μερία μου:

Αφού έχουν γραφτεί όλα αυτά στο Petame και δεν έχω πάρει θέση (για δικούς μου λόγους) ένα βράδυ στη 1 η ώρα μου έρχεται ενα email απο τον Roinidis μου μου έχει μέσα ΜΟΝΟ το link του συγκεκριμένου thread απο το Petame (ξερό) (μην τυχόν και δεν το εχω δεί δηλαδή...)

Προτίμησα πάλι να μην απαντήσω στο forum αλλα να δώσω μια προσωπική απάντηση στο "φίλο" Roinidis (ούτε το όνομά του δεν μου έχει πει), του στέλνω λοιπόν το εξής email:

<<Φίλε Roinides

Σε ευχαριστώ για την επισήμανση αν και το έχω δει το post, ασχετα αν δεν έχω
    απαντήσει (ακόμα)
    Αλλα θα προτιμούσα να με έπαιρνες ένα τηλ προσωπικά και να μου μίλαγες και
    όχι να ποστάρεις μηνύματα του τύπου:

"Ελπίζω μετά τη φασαρία που θα κάνω η Heliland να ενδιαφερθεί περισσότερο
    και να δει τι μπορεί να κάνει για να έχει ο Αργύρης καινούργια
    τηλεκατεύθυνση - αντικατάσταση."

Μην παρεξηγήσεις τα λεγόμενά μου (γραφόμενα για την ακρίβεια) αλλα δεν θεωρώ
    σωστό να με θίγεις με τέτοιο τρόπο.
    Ούτε καν πήρα την ΤΚ στα χέρια μου να δω τι έχει γίνει.
    Και όσο για το τηλέφωνο που έδωσα της ******, τυχαίνει να εξυπηρετούν τους
    τελικούς πελάτες πολύ πιο γρήγορα απο τους dealer τους (παράξενο κι όμως
    αληθινό)
    Όπως θα δείς σε μια απάντηση στο συγκεκριμένο topic που μου έστειλες
    αναφέρεται ότι "Batteries and plastic housings are not covered by warranty"

Το τηλ μου το ξέρεις (αν δεν το ξέρεις μπορείς εύκολα να το μάθεις) ,οπότε
    αν κρίνεις αναγκαίο να με καλέσεις μή διστάσεις!

Φιλικά,
    Διαμαντής>>

Απάντηση στο παραπάνω email δεν πήρα....

Μετά απο μερικές μέρες (απο την απάντησή μου στο email του, κι ενώ δεν με έχει πάρει κανένας τηλέφωνο) αποφασίζει και ο άλλος απο την παρέα MaStORaS να ξαναφέρει το θέμα στην επιφάνεια. Για να κερδίσει ΤΙ? Για να μας πει υπερήφανα για άλλη μια φορά να μην αγοράζει κανείς απο Ελλάδα?

(Όσο για την καμμένη ΤΚ, δεν χρειάζεται να γράψω τι έχω πεί με το Παιδί στο τηλέφωνο, αυτός ξέρει)

Αυτά τα ολίγα...
    Διαμαντής
    Καταγράφηκε

PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #2 στις: Πέμπτη, 10 Σεπ 2009, 13:12:33 »

Σας παρακαλω κυριε μου μιληστε λιγο καλυτερα... Σας παρακαλω...
    Πως βγαζετε τετοια συμπερασματα μην αλλαζετε τα λογια μου....
    εχετε δει τι εχω πει εδω περα Huh https://www.aeromodelling.gr/ForumS/index.php?topic=11352.0 (9ο ποστ)
    θα πειτε κιολας 
    "Μετά απο μερικές μέρες (απο την απάντησή μου στο email του, κι ενώ δεν με έχει πάρει κανένας τηλέφωνο) αποφασίζει και ο άλλος απο την παρέα MaStORaS να ξαναφέρει το θέμα στην επιφάνεια. Για να κερδίσει ΤΙ? Για να μας πει υπερήφανα για άλλη μια φορά να μην αγοράζει κανείς απο Ελλάδα?"

Ναι ωφειλα να το φερω στην επιφανεια γιατι καποια πραγματα θα πρεπει να τα βλεπουν ολοι.... Καλος η κακως ειναι ενα δημοσιο forum....

Αγοραζω απο Ελλαδα και με το παραπανω κιολας...απλα προσεχω απο που αγοραζω...!

εδω δεν ηταν προβλημα ουτε μπαταριας ουτε του plastic housing αλλα λογικα καποιο προβλημα στο ολο κυκλωμα...!
    « Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 10 Σεπ 2009, 13:24:07 από MaSt0RaS » Καταγράφηκε
    Roinides
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #3 στις: Πέμπτη, 10 Σεπ 2009, 13:35:05 »

Δεν υπάρχει εμπάθεια καμία.

Θα επικοινωνήσει ο Αργηρης με το Διαμαντή και θα λυθεί όπως πρέπει.

Εκτενέστερα έχω απαντήσει στο πεταμε. Μην τα ξαναγράφω...

Οσο για το Ροινιδη νομίζω με ξέρουν οι περισσοτεροι από το να πω Ηλίας Κλέτσας.

Οτι κάνω είναι από αγάπη και σεβασμό και όχι από εμπάθεια.

Ενα φτωχο παιδί βοηθάω στη τελική που δε ζητησε ουτε τα αυτοσχεδια αεροπλανακια , η το δωρο που του εκανα , που καήκαν, ουτε τιποτα.Ουτε καν τσακωθηκε για τη τ/κ που παραλιγο να τον καψει.

Οι εντυπωσεις μου απο το Διαμαντή είναι καλές , εδώ λίγο τα χαλάσαμε αλλά είμαι σιγουρος θα βοηθησει ...

Ευχαριστώ.
    Roinides
    Καταγράφηκε

| 700e-MJ3 |
    heliland
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #4 στις: Πέμπτη, 10 Σεπ 2009, 13:39:02 »

Sorry αν θίχτηκες MaStORaS

Αλλα θα αναρρωτιούνται μερικοί...
    Μήπως ήταν λάθος χρήση φορτιστή?
    Μήπως χρησιμοποίησε λάθος φορτιστή?
    Μήπως άνοιξε τον διακόπτη κατα τη διάρκεια της φόρτισης να δεί "πόσο έχει πάρει"

Και τέλος πάντων,το όλο θέμα έγινε γιατί πρότεινα να την στείλει απευθείας ο πελάτης για να κερδίσει χρόνο αντί να την στείλω εγώ σαν μαγαζί.Ίσως αυτό ήταν το λάθος μου,θα έπρεπε να του πώ να μείνει 1,5 μήνα χωρίς ΤΚ.Ισως τότε δεν δημιουργούσα θέμα με την απρεπή αυτή συμπεριφορά μου...

Αλλα anyway, δεν μπορεί να ξέρει ο καθένας τί έχω πει εγώ με το Παιδί στο τηλέφωνο όταν με κάλεσε να μου πεί το πρόβλημα...
    Απο υποθέσεις καλά πάμε όλοι...

(Όσο έγραφα την απάντησή μου αυτή, δημοσίευσε μήνυμα ο Roinidis, αναμένω λοιπόν τηλεφώνημα)

Φιλικά,
    Διαμαντής
    Καταγράφηκε

PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #5 στις: Πέμπτη, 10 Σεπ 2009, 13:43:59 »

Sorry αν θίχτηκες MaStORaS

Αλλα θα αναρρωτιούνται μερικοί...
    Μήπως ήταν λάθος χρήση φορτιστή?
    Μήπως χρησιμοποίησε λάθος φορτιστή?
    Μήπως άνοιξε τον διακόπτη κατα τη διάρκεια της φόρτισης να δεί "πόσο έχει πάρει"

Και τέλος πάντων,το όλο θέμα έγινε γιατί πρότεινα να την στείλει απευθείας ο πελάτης για να κερδίσει χρόνο αντί να την στείλω εγώ σαν μαγαζί.Ίσως αυτό ήταν το λάθος μου,θα έπρεπε να του πώ να μείνει 1,5 μήνα χωρίς ΤΚ.Ισως τότε δεν δημιουργούσα θέμα με την απρεπή αυτή συμπεριφορά μου...

Αλλα anyway, δεν μπορεί να ξέρει ο καθένας τί έχω πει εγώ με το Παιδί στο τηλέφωνο όταν με κάλεσε να μου πεί το πρόβλημα...
    Απο υποθέσεις καλά πάμε όλοι...

(Όσο έγραφα την απάντησή μου αυτή, δημοσίευσε μήνυμα ο Roinidis, αναμένω λοιπόν τηλεφώνημα)

Φιλικά,
    Διαμαντής

Ε ναι κυριε Διαμαντη θιχτηκα για τον λογω του οτι τωρα τελευται υποστηριζω και δημοσια (θεωριτικα) εμπρακτως αγοραζωντας πραγματα απο Ελληνικα καταστημα...
    Και ερχεσται να βαλετε μου πειτε οτι ειπα πραγματα τα οποια ουτε καν τα σκεφτηκα...

Ισως τωρα δοθηκε η ευκαιρια για μια λυση στο προβλημα.. απο οτι καταλαβα θα ξαναεπικοινωνισετε με τον Αργυρη μηπως και λυθει... ο ανθρωπος δεν ξερει ουτε το Υες και το Νο..
    Και σε τετοιες δουλειες απο προσωπικη εμπειρια παντα μετραει περισσοτερο η γνωμη του αντιπροσωπου με την βοηθεια του πελατη...! ( δλδ αφου μιλησει ο αντιπροσωπος ο πελατης στελνει μια επιβαιβεωση του συμβαντος..)

Υ.Γ απο το heliland ειχα αγορασει αρκετα πραγματακια στο παρελθον και ενα τρεχ 600 μαζι με τον αντωνη εδω απο Λαμια... δεν ειχα κανενα προβλημα...!
    Πιστευω οτι και μετα απο αυτη την ανεκατοσουρα θα συνεχισω να μην εχω προβληματα..

Ευχαριστω.. Παυλος!!! (επωνυμο μεσω ΠΜ)

Κατι τελευταιο γιατι καποιοι τυχαινει να μην γνωριζουν...
    Οταν λεμε η μπαταρια ειναι εκτος εγγυηση οπως και το κελυφος αυτο γινεται και στις περισσοτερες συσκευες οπωςς κινητα λαπτοπ κτλ κτλ για το λογο του οτι ο αντιπροσωπος δεν ξερει τι μπορει να εκανε ο πελατης στο κελυφος και να επαθε ζημια οπως πτωση πχ.. Για την μπαταρια παλι δεν δινουν εγγυηση οταν πχ εχει πεσει και δεν κραταει αρκετα για το λογς του οτι δεν ξερει η αντιπροσωπια αν εχει κανει ολοκληρες φορτισεις και απο φορτισεις....
    Και το συγκεκριμενο συμβαν δεν εχει να κανει με την μπαταρια αλλα με το εσωτερικο κυκλωμα...!
    Καταγράφηκε
    Χρηστος Βαγενας (vchris)
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #6 στις: Πέμπτη, 10 Σεπ 2009, 14:21:03 »

[Αφού έχουν γραφτεί όλα αυτά στο Petame και δεν έχω πάρει θέση (για δικούς μου λόγους)]

[Μετά απο μερικές μέρες (απο την απάντησή μου στο email του, κι ενώ δεν με έχει πάρει κανένας τηλέφωνο) αποφασίζει και ο άλλος απο την παρέα MaStORaS να ξαναφέρει το θέμα στην επιφάνεια. Για να κερδίσει ΤΙ? Για να μας πει υπερήφανα για άλλη μια φορά να μην αγοράζει κανείς απο Ελλάδα?]

οπως για ολα τα θεματα στην Ελλαδα ετσι και για αυτο πρεπει να ερθει στη δημοσιοτητα για να βρεθει καποια λυση

δε θα κανουμε δικαστηριο αλλα το (για δικούς μου λόγους) δε το καταλαβαινω σου ζηταει μια λυση και συ τπτ

[(απο την απάντησή μου στο email του, κι ενώ δεν με έχει πάρει κανένας τηλέφωνο)] αντι να βρεις εσυ λυση σαν μαγαζι και να παιρνεις τηλεφωνα για τη λυση του προβληματος για να μη προχωρισει το θεμα

[αποφασίζει και ο άλλος απο την παρέα MaStORaS να ξαναφέρει το θέμα στην επιφάνεια. Για να κερδίσει ΤΙ? Για να μας πει υπερήφανα για άλλη μια φορά να μην αγοράζει κανείς απο Ελλάδα?]

μπορει να μη μας εχεις δει ουτε μιαφορα αλλα εχουμε αγορασει και υποστηριξει το μαγαζι σου αρκετες φορες μεσω τριτων (κατεβαινει καποιος αθηνα και αγοραζει για τους υπολοιπους) οποτε θελουμε και τη δικια σας υποστηριξη ομορφα και ωραια χωρις να το παιρνει κανενας ειδηση
    αμα τωρα δε μπορειτε να υποστειρηξετε αγορες πανω απο καποιο ποσο μη παραπονιεστε
    πριν απο τεσσερα χρονια ειχα ενα προβλημα με th hitec και αυτος που την αγορασα μου εδωσε τηλεφωνο γερμανιας να βρω λυση
    ετσι δε γινετε δουλεια
    ας τα περνουμε κατευθειαν απο εξω και στα ελληνικα να πηγαινουμε μονο για κολες και βιδακια

(και γω περιμενω οδηγιες χρησης για τ/κ στα ελληνικα) worry
    « Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 10 Σεπ 2009, 14:45:12 από vchris » Καταγράφηκε
    evan
    Aeromodeller Hero Member

Ευάγγελος Μιχαηλίδης

« Απάντηση #7 στις: Πέμπτη, 10 Σεπ 2009, 14:54:46 »

Αγαπητοί φίλοι,

Ακούστηκαν (διαβάστηκαν ορθότερα) και οι δύο πλευρές και από τα γραφόμενα φαίνεται ότι υπάρχει επικοινωνία για τη λύση του προβλήματος.
    Ο Διαμαντής είναι γνωστός στο χώρο για την υποστήριξη που παρέχει, και έκανε και την αυτοκριτική του.
    Είναι καλύτερα να περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθεί και τα ξαναλέμε...

Φιλικά,

Ευάγγελος
    Καταγράφηκε

Η ύστατη μορφή ελευθερίας είναι η σιωπή. (Γιάννης Ρίτσος)
    Χρηστος Βαγενας (vchris)
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #8 στις: Πέμπτη, 10 Σεπ 2009, 15:01:40 »

θα περιμενουμε

Καταγράφηκε
    giles 202
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #9 στις: Πέμπτη, 10 Σεπ 2009, 15:16:58 »

Εχω αγορασει αρκετα πραγματα απο τον Διαμαντη και ειναι παντα αψογος στην εξυπηρετηση οταν υπαρχει καποιο προβλημα.
    Καταγράφηκε
    Hobbitakos
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #10 στις: Πέμπτη, 10 Σεπ 2009, 15:59:36 »

Πιστευω οτι ηταν τυχαιο γεγονος και παρεξηγηση και απο τις δυο πλευρες νομιζω οτι το θεμα επειτα απο αυτο πρεπει να θεωρειται ληξαν
    Καταγράφηκε
    Serafim
    Administrator

« Απάντηση #11 στις: Πέμπτη, 10 Σεπ 2009, 16:00:35 »

Και το συγκεκριμενο συμβαν δεν εχει να κανει με την μπαταρια αλλα με το εσωτερικο κυκλωμα...!

Έτσι από περιέργεια, αυτό που το γράφεις για δεύτερη φορά με τόση σιγουριά πως το έχεις συμπεράνει;

Σεραφείμ
    Καταγράφηκε

There is no greater force in the world than wrong rudder
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #12 στις: Πέμπτη, 10 Σεπ 2009, 16:05:05 »

Έτσι από περιέργεια, αυτό που το γράφεις για δεύτερη φορά με τόση σιγουριά πως το έχεις συμπεράνει;

Σεραφείμ

πιο πολυ τονιζω το οτι η εταιρια δεν ειναι υπευθηνη για την μπαταρια και το κελυφος(στην εγγυηση)....
    δλδ ειτε για χτυπηματα ειτε επειδη εχει πεσει η μπαταρια...

Δεν λεω οτι αποκλειστικα φταιει το κυκλωμα αλλα μια μπαταρια Nimh να φτασει στο σημειο να εκραγει ειναι παραξενο...
    Καταγράφηκε
    Serafim
    Administrator

« Απάντηση #13 στις: Πέμπτη, 10 Σεπ 2009, 16:12:04 »

πιο πολυ τονιζω το οτι η εταιρια δεν ειναι υπευθηνη για την μπαταρια και το κελυφος(στην εγγυηση)....
    δλδ ειτε για χτυπηματα ειτε επειδη εχει πεσει η μπαταρια...

Δεν λεω οτι αποκλειστικα φταιει το κυκλωμα αλλα μια μπαταρια Nimh να φτασει στο σημειο να εκραγει ειναι παραξενο...

Thanks  Thumbs up

Σεραφείμ
    Καταγράφηκε

There is no greater force in the world than wrong rudder
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

AKA "jkon" ή "θείος Γιάννης"

« Απάντηση #14 στις: Πέμπτη, 10 Σεπ 2009, 16:58:05 »

Θα μου επιτρέψετε να επέμβω στο θέμα, από τη σκοπιά της ασφάλειας του εργαστηρίου μας, και συγκεκριμένα, αφού συνέβει κάτι το επικίνδυνο, πρέπει να μάθουμε γιατί συνέβη, ώστε να προλάβουμε την επανάληψή του.

Ετσι, θα περιμένω ένα πόρισμα, είτε από την παρέα του Αργύρη, που μπορεί να ψάξει περισσότερο, είτε από την πλευρά του Διαμαντή, που γνωρίζει τι ακριβώς πούλησε στον Αργύρη, είτε από την πλευρά του Εγγλέζου μεσάζοντα, που επίσης γνωρίζει καλύτερα τα προϊόντα που πουλάει παγκοσμίως.

α) πόση ήταν η χωρητικότητα της μπαταρίας, και πόσο ήταν το ρεύμα φόρτισης
    β) αν παράλληλα από τον ίδιο φορτιστή εφόρτιζε και η μπαταρία του δέκτη.
    γ) αν χρησιμοποιήθηκαν τα original καλώδια/βύσματα.
    δ) σε πόση ώρα από την σύνδεση των βυσμάτων, εκδηλώθηκε το συμβάν.
    ε) αν είναι δυνατόν σε ποιό αντικείμενο πρωτοξεκίνησε η φωτιά; Στον πομπό, στον φορτιστή, ή στα καλώδια φόρτισης;

Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    Σελίδες: [1] 2 3  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Η αγορά αερομοντελλιστικού υλικού  |  Ο Ελληνας αερομοντελλιστής και η αγορά υλικών (Συντονιστής: Serafim)  |  Θέμα: Πρόβλημα με εγγύηση τηλεκατεύθυνσης
    Μεταπήδηση σε: