|
vtr
|
 |
« Απάντηση #360 στις: Πέμπτη, 28 Ιαν 2010, 23:13:25 » |
|
Γεια σου ρε Patenta MaN....!
Οχι ρε φίλε PaNt.... Δέν ειναι πατέντα.. Η εξέλιξη του ράπτορα είναι. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Hobbitakos
|
 |
« Απάντηση #361 στις: Πέμπτη, 28 Ιαν 2010, 23:21:11 » |
|
Αφιερωμενο !!!!!!!!!!!!!! (απλα μου αρεσει το κομματι και με αυτο σεταρω το επ)
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 29 Ιαν 2010, 07:23:58 από evan »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Dimitris Kriti
|
 |
« Απάντηση #362 στις: Πέμπτη, 28 Ιαν 2010, 23:22:30 » |
|
Στη κεφαλη του ραπτορα δεν δουλευει.
Δουλεύει φίλε....  Αρκεί να έχει την τρύπα στην μέση.. Δεν νομιζω οτι δουλευει, μεσα απο το εξαρτημα που εχεις σημαδεψει περναει το flybar. Αν λοιπον στερεωσεις σε αυτο το εργαλειο αυτο θα κινηται μαζι με το flybar. Σκεψου το λιγο... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Καποιοι λενε "οτι δεν εχει πτερυγα δεν πεταει". Λαθος, πεταει αλλα ειναι λιγααακι ποιο δυσκολο...
|
|
|
|
vtr
|
 |
« Απάντηση #363 στις: Παρασκευή, 29 Ιαν 2010, 15:06:48 » |
|
Δεν νομιζω οτι δουλευει, μεσα απο το εξαρτημα που εχεις σημαδεψει περναει το flybar. Αν λοιπον στερεωσεις σε αυτο το εργαλειο αυτο θα κινηται μαζι με το flybar. Σκεψου το λιγο...  Σωστός...... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Hobbitakos
|
 |
« Απάντηση #364 στις: Σάββατο, 30 Ιαν 2010, 11:13:23 » |
|
Η παρθενια σε 3 ωρες περιπου αερα θελοντος
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Markhelis
|
 |
« Απάντηση #365 στις: Σάββατο, 30 Ιαν 2010, 11:18:33 » |
|
Η παρθενια σε 3 ωρες περιπου αερα θελοντος
Αντε με το καλό!!!!!!!!!!!!  Και φυσικά θέλουμε video. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Hobbitakos
|
 |
« Απάντηση #366 στις: Σάββατο, 30 Ιαν 2010, 11:22:32 » |
|
βιντεο δεν ξερω γιατι θα παω μονος μου σημερα (το εχω για γουρι)αλλα αυριο που θα εχω παρεα σιγουρα αλλωστε σημερα ειναι μερα στησιματος και παιδικων ασθενειων και διαπιστωσεων
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Markhelis
|
 |
« Απάντηση #367 στις: Σάββατο, 30 Ιαν 2010, 11:25:34 » |
|
Οκ φίλε.  Αναμένουμε τότε αύριο. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Hobbitakos
|
 |
« Απάντηση #368 στις: Σάββατο, 30 Ιαν 2010, 11:33:18 » |
|
καλως εχοντων των πραγματων αυριο τα σπουδαια 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #369 στις: Σάββατο, 30 Ιαν 2010, 12:06:04 » |
|
Αντε αντε με το καλο...!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Markhelis
|
 |
« Απάντηση #370 στις: Δευτέρα, 1 Φεβ 2010, 14:58:17 » |
|
καλως εχοντων των πραγματων αυριο τα σπουδαια  Εγινε κάτι και για αυτό δεν σε είδαμε να ποστάρεις φωτό και video; Πράγμα που δεν το νομίζω, αλλά άργησες μάλλον να φτιάξεις τα video.  Περιμένουμεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Hobbitakos
|
 |
« Απάντηση #371 στις: Δευτέρα, 1 Φεβ 2010, 17:48:06 » |
|
Λοιπον κυριοι αποτυχαμεν αντιμετωπισα διπλο προβλημα με την μηχανη δικια μου μλκ και σοβαρο προβλημα με το Vbar στην ρυθμιση εκανε οτι ηθελε προς το παρον ξαναρυθμισα στο παγκο με γνωστη σε τετιου ειδους συστηματα και σε 4 μερες θα ξαναπαω για τεστ αν και ψιλοεκανε ενα hover το μονο που μπορω να πω οτι και ετσι που ηταν ειναι απολυτο δεν πειραζει ομως που θα παει θα μου κατσει
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #372 στις: Δευτέρα, 1 Φεβ 2010, 17:50:47 » |
|
Λοιπον κυριοι αποτυχαμεν αντιμετωπισα διπλο προβλημα με την μηχανη δικια μου μλκ και σοβαρο προβλημα με το Vbar στην ρυθμιση εκανε οτι ηθελε προς το παρον ξαναρυθμισα στο παγκο με γνωστη σε τετιου ειδους συστηματα και σε 4 μερες θα ξαναπαω για τεστ αν και ψιλοεκανε ενα hover το μονο που μπορω να πω οτι και ετσι που ηταν ειναι απολυτο δεν πειραζει ομως που θα παει θα μου κατσει
αντε αντε με το καλο.... δεν μας θελει το heli αυτο... δχ0χαχ0αα0!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Hobbitakos
|
 |
« Απάντηση #373 στις: Δευτέρα, 1 Φεβ 2010, 17:54:44 » |
|
χαχαχα που θα παει θα μας κατσει
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Dimitris Kriti
|
 |
« Απάντηση #374 στις: Δευτέρα, 1 Φεβ 2010, 20:18:01 » |
|
Mε λενε Δημητρη, πετω ελικοπτερο με flybar και ειμαι καλα.  Τι γινεται βρε παιδια, δεν θελει να πεταξει αυτο το ελικοπτερο; Ευχομαι να ξεμπερδεψεις γρηγορα και να το χαρεις.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Καποιοι λενε "οτι δεν εχει πτερυγα δεν πεταει". Λαθος, πεταει αλλα ειναι λιγααακι ποιο δυσκολο...
|
|
|
|