Αλλαζουν πολλα... πρωτων θα δω οτι σιγουρα εφτεγε αυτο και τα αλλα ηλεκτρονικα ιεναι οκ.....
Δευτερον θα μπορεσε να κυνηγησω κατι και ας μην εχει αξια τουλαχιστον οτι κερδισω..
Μακάρι να σου δώσουν κάτι έστω την αξία των ανταλλακτικών.Το καλό είναι ότι η Mikado είναι καλή εταιρεία και είναι αρκετοί αυτοί που χρησιμοιποιύν το vbar οπότε μπορεί για να μην τους κάνεις ρεζίλι(πράγμα που δεν τους συμφέρει) να σου δώσουν κάτι αρκετά ελκυστικό!!
Πάντως γενικότερα ρε γμτ ορισμένες φορές τις πολιτικές των εταιρειών δεν τις καταλαβαίνω...Αυτό που εννόω είναι ότι αν πχ είχα εγώ τη Mikado κι έβλεπα ότι φταίει το vbar ας πούμε θα σου έπαιρνα ένα καινούργιο ελικόπτερο με το ίδιο setup που είχες(ας έχεις πάρει κάτι πίσω απο την πτώση).Έτσι θα ξανακερδίσω και την εμπιστοσύνη σου και δεν θα σε χάσω από πελάτη γιατί θα ήξερες ότι αν ξαναπέσει οποιοδήποτε ελικόπτερο σου λόγω vbar το κόστος για σένα θα είναι μηδαμινό. Μη σου πω ότι μπορεί κι ότι ελικόπτερο έχεις ήδη στο μέλλον να το έκανες flybarless με vbar. To κέρδος για μένα θα είναι ότι θα βελτιώσω το προιόν μου και θα αποκτήσω και περισσότερους πελάτες στο μέλλον λόγω της καλής συμπεριφοράς μου(όλο και σε κάποιο φίλο μας γνωστό μας κτλ που ασχολείτε θα το πούμε αυτός θα το πει σ'άλλους και πάει λέγοντας). Και στην τελική όλο αυτό θα έχει κόστος για εμένα λιγότερο από μια διαφήμιση σε κάποιο διεθνούς φήμης ελικοπτερικό φόρουμ.
Αλλά το περίεργο είναι ότι γενικότερα τις περισσότερες φορές προτιμούν να σου αντικαταστήσουν μόνο το ελλατωματικό εξάρτημα και μετά σου λένε πήγαινε στο καλό...!! Λίγο μυαλό δεν έχουν αυτοί οι υπεύθυνοι που έχουν να δούν λίγο και τα πράγματα από την μεριά του καταναλωτή κι όχι μόνο από τη μεριά του πωλητή...??
Πέστα Χρυσόστομε.

Δυστυχώς όμως οι εταιρείες δεν δουλεύουν έτσι.

Αν είμασταν στην Αμερική θα μπορούσε ο MaSt0RaS ή οποιοσδήποτε να το κυνηγήσει δικαστικώς.

Εδώ μια γυναίκα πήρε αποζημίωση για ένα απίθανο περιστατικό, αγόρασε ένα καινούργιο τροχοαυτοκίνητο και
στο πρώτο ταξίδι το τούμπαρε και πήγε στα δικαστήρια την αυτοκινητοβιομηχανία ότι έφταιγε αυτή για την
καταστροφή. Οταν την ρώτησαν πώς έγινε το περιστατικό, αυτή είπε: καθώς οδηγούσα πάτησα τον αυτόματο
πιλότο και πήγα στο πίσω μέρος να φτιάξω σάντουιτς. Της είχαν πεί ότι το τροχοαυτοκίνητο είχε αυτόματο
πιλότο, εννοώντας το crouzer control, και αυτή νόμιζε ότι το αμάξι θα πηγαίνει χωρίς οδηγό.

Εκεί βασίστηκε ότι δεν της το είχαν εξηγήσει και πήρε μεγάλη αποζημίωση, έγινε μεγάλο σάλος στην Αμερική
και οι αυτοκινητοβιομηχανίες έβγαλαν ειδικά φυλλάδια με το θέμα αυτό.

Αλλά δυστυχώς εδώ είναι Βαλκάνια και είναι δύσκολο να βρεις το δίκιο σου.
Ασχετο αλλα ειχε ερθει σε νησι το καλοκαιρι Αμερικανιδα και νομιζε οτι το αμαξι που νοικιασε ειναι αυτοματο.
Αρα το πηγαινε μονο με πρωτη για 200χλμ και ελιωσε το μοτερ.Στην κυριολεξια το ελιωσε.
Ρε γμτ δεν εχω το μαιλ εκεινο να δειτε φωτο.....