Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.696 μηνύματα σε 12.383 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 9 Ιουλ 2026, 21:11:25

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 9 Ιουλ 2026, 21:11:25

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Σήμερα στις 17:11]

από Markhelis
    [Χθες στις 13:59]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]

[Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 08:22:45]

από AKISSSS
    [Κυριακή, 5 Ιουλ 2026, 13:15:28]

από spirost
    [Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 22:56:59]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 19:49:29]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 12:32:39]

από AKISSSS
    [Πέμπτη, 2 Ιουλ 2026, 09:25:10]

[Τρίτη, 30 Ιουν 2026, 22:36:48]

από SV 1 BTA
    [Τρίτη, 30 Ιουν 2026, 14:24:54]

από spirost
    [Κυριακή, 28 Ιουν 2026, 20:23:34]

[Δευτέρα, 22 Ιουν 2026, 11:19:02]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 17 Ιουν 2026, 22:24:37]

από carapis
    [Δευτέρα, 8 Ιουν 2026, 21:40:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309696
    Σύνολο θεμάτων: 12383
    Online σήμερα: 159
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 2
    Επισκέπτες: 104
    Συνολικά: 106
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 ... 13 14 15 [16] 17 18 19 20     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: HK-500....  (Αναγνώστηκε 62750 φορές)
    koumparos
    Aeromodeller Sr. Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #225 στις: Παρασκευή, 30 Απρ 2010, 08:14:32 »

Το ότι φτάσαμε στις 15 σελίδες για να πετάξει ο κλώνος δεν φταίει κανείς κανείς παρα μόνο ΕΓΩ που αποφάσισα να τον πάρω.Αγοράζοντας αυτό το ε/π ήξερα ότι μπορεί να έρθει ένα καλό ε/π αντιστοιχο του 450 αλλα μπορεί να έρθει και μια μουφα.Επεξα και έχασα.Εαν πάω τώρα και αγοράσω και το 600  ποιος συνχομπίστας θα μου φταίει??΅ΚΑΝΕΙΣ.
    Το μόνο θετικό από την όλη ιστορία είναι ότι έμαθα πολλά για τα ε/π
    ΑΑΑΑΑΑ και μην χανόμαστε.Ας μην κλείσει το θέμα.Ποτέ δεν ξέρεις Grin Grin Grin Grin Grin
    Καταγράφηκε
    vtr
    Aeromodeller Hero Member

α........ ρε και να ειχα τα 3 ΧΧΧ...

« Απάντηση #226 στις: Παρασκευή, 30 Απρ 2010, 10:12:21 »

Φίλε koumparos, "λαθάκια" πάντα γίνονται.  Και εγώ έχω το ηκ 500, αλλά μόλις το έστησα και είδα τα χάλια του, δεν το πέταξα κάν....    Το έχω και κάθεται..

Υπάρχει βέβαια μια πάρα πολύ καλή και φθηνή επιλογή για 500άρι ανεμιστήρα. Wink

Μπορεί βέβαια να μήν το χάρηκα, γιατί το "έχασα" λόγω λάθος επιλογής μοτέρ, αλλά μέσα στο φθινόπωρο θα το ξανά χτυπήσω. Wink
    Καταγράφηκε

Sponsored by: nemhobby.com 

koumparos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #227 στις: Δευτέρα, 3 Μαΐ 2010, 13:43:54 »

Το ότι φτάσαμε στην 16η σελίδα δεν σημαίνει και ότι τελειώσαμε. laugh laugh
    Λοιπόν μετα την επισκευή της ουράς η ουρά είναι 100 φορές καλύτερη αλλα κάνει το εξείς περίεργο.
    Οταν σηκώνετε το ε/π με γεμάτη μπαταρία είναι τέλειο σχεδόν σε ότι αλλαγές και να κάνω στο κανάλι 4 και 7.Μετα από περίπου 1,5 λεπτό πτήσης η ουρά αρχίζει να ψηλοπαίζει και δεν σταματά ότι αλλαγες και να κάνω στο κανάλι 4 και 7.Οταν η μπαταρία αρχίζει να τελειώνει όλα ηρεμούν.Τι μπορεί να είναι?Σκεφτηκα για κανένα συντονισμό και άλλαξα tail blades και έβαλα πάλι της μάνας του αλλα τα ίδια
    Καταγράφηκε
    koumparos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #228 στις: Δευτέρα, 3 Μαΐ 2010, 18:45:46 »

Λέω τώρα.Στην μιση κίνηση του στικ η ουρά έχει εκτελέσει όλοι την κίνηση με τα limits που του έχω βάλει.Μήπως πρέπει να βάλω το ball link ποιο μέσα έτσι ώστε η κίνηση της ουρας να είναι ποιο ομαλή?Μήπως το ε/π στην αρχη είναι σταθερό αλλα με την παραμικρή αποσταθεροποίηση (απλά hover κάνει) είναι αδυνατον να ξανασταθροποιηθει λόγω απότομης κίνησης της ουράς?
    Καταγράφηκε
    koumparos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #229 στις: Τετάρτη, 5 Μαΐ 2010, 09:14:35 »

Πραγματικά δεν ξέρω τι έφτεγε Huh Huh
    Είχα τα 3 καλώδια του μοτέρ ελέυθερα και χτες αποφάσισα για να μην τα βλέπω έτσι να τα δέσω με ένα tair up πάνω στο σασι.Και....η ουρά ηρέμισε Huh Huh Huh
    Και.................................
    ΠΕΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΕΙ
    Καταγράφηκε
    LampoLiS
    Aeromodeller Hero Member

Το Σήμερα Είναι Το Αύριο Για το Οποίο Ανησυχούσα Χ

« Απάντηση #230 στις: Τετάρτη, 5 Μαΐ 2010, 09:27:58 »

Πραγματικά δεν ξέρω τι έφτεγε Huh Huh
    Είχα τα 3 καλώδια του μοτέρ ελέυθερα και χτες αποφάσισα για να μην τα βλέπω έτσι να τα δέσω με ένα tair up πάνω στο σασι.Και....η ουρά ηρέμισε Huh Huh Huh
    Και.................................
    ΠΕΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΕΙ
    δόξα να χει ο μεγαλοδύναμος!!!! έκανε πάλι το θαύμα του!! Grin Grin beer
    Καταγράφηκε

Τrex 450 sport fbl,copter cx450 se v2,copterx 450 scale body ce-135,e-sport phoenix glider,blade mcpx                              Karistos Fly Team[/size
    Dimitris Kriti
    Aeromodeller Hero Member

Βενζίνη, τσόκ, δυο σχοινιές και φύγαμε!!!

« Απάντηση #231 στις: Τετάρτη, 5 Μαΐ 2010, 09:30:07 »

Kουμπαρε, το εμφραγμα το γλυτωσες. Αν συνεχεισεις να παλευεις το ΗΚ,προσεχε το εγκεφαλικο! laugh
    Καταγράφηκε

Καποιοι λενε "οτι δεν εχει πτερυγα δεν πεταει".
    Λαθος, πεταει αλλα ειναι λιγααακι ποιο δυσκολο...
    vtr
    Aeromodeller Hero Member

α........ ρε και να ειχα τα 3 ΧΧΧ...

« Απάντηση #232 στις: Τετάρτη, 5 Μαΐ 2010, 09:31:26 »

Ρέ koumparos, θα μας κουφάνεις τελείως.... laugh
    Καταγράφηκε

Sponsored by: nemhobby.com 

koumparos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #233 στις: Τετάρτη, 5 Μαΐ 2010, 09:41:29 »

Tο ξέρω ότι θα σας κουφάνω αλλα το μόνο που μπορώ και εγώ να φανταστώ είναι ότι αυτή η ταλάντωση της ουράς δεν ήταν απο Gyro-servo αλλα ίσως να ήταν παρεμβολές ή μικροδιακοπές
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #234 στις: Τετάρτη, 5 Μαΐ 2010, 10:37:43 »

ΤΙ μπορει να κανει ενας κλωνος εε?? Μπραβο μπραβο.. χαχαα angel angel
    Καταγράφηκε
    manosm1
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #235 στις: Τετάρτη, 5 Μαΐ 2010, 23:13:03 »

Παιδιά καλησπέρα. Ήμουν στο παρα δύο να παραγγείλω το HK-500 παρόλο που έχω το T-Rex 450 pro και το θερμικό T-Rex600 (της Align αυθεντικά και τα δύο). Έλεγα να πουλήσω το 450ρι (παρόλο που πετάει άψογα) και να πάω στο 500ρι λόγω μεγέθους (γεράσαμε βλέπετε και δεν δουλέυουν πια τα ματάκια μας με μικρά μεγέθη). Όμως με αυτά που ακούω εδώ αναρωτιέμαι... Είστε σίγουροι ότι έχετε εξαντλήσει όλα τα περιθώρια σεταρίσματος; Ακόμη και να αντικαταστήσετε κάποια μέρη π.χ την μπούμα μαζί με τα γρανάζια από ένα Trex-500 αυθεντικό; Τώρα θα μου πείτε άλλαξε το ένα ,άλλαξε το άλλο στο τέλος θα έχουμε ένα αυθεντικό T-Rex 500 (που μπορεί και να μην πετάει). Εντυπωσιάζομαι όμως καθότι έχω γνωρίσει άτομα που πετάνε κλώνους (450ρια όμως) και είναι πολύ ευχαριστημένοι χωρίς να έχουν πλήρώσει περιουσίες. Sad
    Καταγράφηκε

«Οι σοφοί άνθρωποι μιλούν επειδή έχουν κάτι να πουν.
    Οι ανόητοι άνθρωποι μιλούν επειδή πρέπει να πουν κάτι» .

Πλάτωνας
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #236 στις: Τετάρτη, 5 Μαΐ 2010, 23:25:18 »

Παιδιά καλησπέρα. Ήμουν στο παρα δύο να παραγγείλω το HK-500 παρόλο που έχω το T-Rex 450 pro και το θερμικό T-Rex600 (της Align αυθεντικά και τα δύο). Έλεγα να πουλήσω το 450ρι (παρόλο που πετάει άψογα) και να πάω στο 500ρι λόγω μεγέθους (γεράσαμε βλέπετε και δεν δουλέυουν πια τα ματάκια μας με μικρά μεγέθη). Όμως με αυτά που ακούω εδώ αναρωτιέμαι... Είστε σίγουροι ότι έχετε εξαντλήσει όλα τα περιθώρια σεταρίσματος; Ακόμη και να αντικαταστήσετε κάποια μέρη π.χ την μπούμα μαζί με τα γρανάζια από ένα Trex-500 αυθεντικό; Τώρα θα μου πείτε άλλαξε το ένα ,άλλαξε το άλλο στο τέλος θα έχουμε ένα αυθεντικό T-Rex 500 (που μπορεί και να μην πετάει). Εντυπωσιάζομαι όμως καθότι έχω γνωρίσει άτομα που πετάνε κλώνους (450ρια όμως) και είναι πολύ ευχαριστημένοι χωρίς να έχουν πλήρώσει περιουσίες. Sad

το θεμα ειναι πως πετανε και τι χρηση  κανουν...
    Ακομα ειναι και κατα ποσο ειναι σχολαστικοι..
    Εχω φιλους που βλεπουν χιλιαδες τζογους και λενε δεν βαριεσαι οταν ειναι να γινει η στραβη εγινε..
    Βλεπω παλι αλλους οπου αν δουνε ενα τζογο τα βαφουν μαυρα και ψαχνουν να δουνε τι φταιει..
    Καλυτερα να πας σε ενα trex 500 που ειναι ψαγμενο κια ετοιμο.. Μην ψαχνεσαι για κλωνους ειναι κριμα να πεσεις στα πειραματα..
    Παντως αν εχεις γνωσεις και εμπειρια εναν κλωνο το κανεις να πεταει ανετα και χωρις προβληματα...!
    Καταγράφηκε
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

Προσέχουμε για να έχουμε!!!

« Απάντηση #237 στις: Πέμπτη, 6 Μαΐ 2010, 01:45:50 »

Εχουμε πολλά περιθώρια ακόμα, η κοντινή μας όραση χάνεται όχι η μακρινή.  Thumbs up    Grin Grin
    Για μένα οι κλώνοι είναι τεχνογνωσία, πρέπει να ασχοληθείς πάρα πολύ μαζί τους. Για μένα αν πάρεις
    κλώνο μην δώσεις το 450αρι μόνο στην περίπτωση που πάρεις TREX 500.
    Ετσι θα έχεις δύο ε/κ ετοιμοπόλεμα και ένα κλώνο να ασχολείσαι μαζί του για να περνά η ώρα. 
    Καταγράφηκε
    manosm1
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #238 στις: Πέμπτη, 6 Μαΐ 2010, 07:45:24 »

Εχουμε πολλά περιθώρια ακόμα, η κοντινή μας όραση χάνεται όχι η μακρινή.  Thumbs up    Grin Grin
    Για μένα οι κλώνοι είναι τεχνογνωσία, πρέπει να ασχοληθείς πάρα πολύ μαζί τους. Για μένα αν πάρεις
    κλώνο μην δώσεις το 450αρι μόνο στην περίπτωση που πάρεις TREX 500.
    Ετσι θα έχεις δύο ε/κ ετοιμοπόλεμα και ένα κλώνο να ασχολείσαι μαζί του για να περνά η ώρα. 
    Σωστός ο φίλος!!!! Thumbs up
    Καταγράφηκε

«Οι σοφοί άνθρωποι μιλούν επειδή έχουν κάτι να πουν.
    Οι ανόητοι άνθρωποι μιλούν επειδή πρέπει να πουν κάτι» .

Πλάτωνας
    koumparos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #239 στις: Πέμπτη, 6 Μαΐ 2010, 10:18:18 »

το θεμα ειναι πως πετανε και τι χρηση  κανουν...
    Ακομα ειναι και κατα ποσο ειναι σχολαστικοι..
    Εχω φιλους που βλεπουν χιλιαδες τζογους και λενε δεν βαριεσαι οταν ειναι να γινει η στραβη εγινε..
    Βλεπω παλι αλλους οπου αν δουνε ενα τζογο τα βαφουν μαυρα και ψαχνουν να δουνε τι φταιει..
    Καλυτερα να πας σε ενα trex 500 που ειναι ψαγμενο κια ετοιμο.. Μην ψαχνεσαι για κλωνους ειναι κριμα να πεσεις στα πειραματα..
    Παντως αν εχεις γνωσεις και εμπειρια εναν κλωνο το κανεις να πεταει ανετα και χωρις προβληματα...!

Thumbs up Thumbs up

Θα συνφωνήσω απόλυτα με τον PaNT
    Μετά απο όσα έμαθα πάνω στο 500 είπα να δω πάλι το 450.Αν βρήκα τζόγους??
    Τι μου πρόσφερε το HK-500?
    Eμπιρεία.Το κουμπωνω,βιδώνω και πετάει , δεν παίζει
    Σίγουρα στο επόμενο ε/π πριν ανοίξω την τ/κ και σηκώσω το αριστερό στικ θα το ψάξω πολύ καλα
    « Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 6 Μαΐ 2010, 12:40:49 από vtr » Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 ... 13 14 15 [16] 17 18 19 20     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Ελικόπτερα R/C  |  Ελικόπτερα ηλεκτρικά (Συντονιστής: Γκούσκος Διονύσιος)  |  Θέμα: HK-500....
    Μεταπήδηση σε: