Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.909 μηνύματα σε 12.394 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τρίτη, 11 Αυγ 2026, 22:11:16

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τρίτη, 11 Αυγ 2026, 22:11:16

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Κυριακή, 9 Αυγ 2026, 23:48:11]

από TheLurker
    [Κυριακή, 9 Αυγ 2026, 12:27:54]

από Stargazer
    [Πέμπτη, 6 Αυγ 2026, 16:11:02]

[Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 22:09:24]

από dominicm
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 17:14:50]

από Stargazer
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 11:39:19]

από UH-1H
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 19:09:57]

από Stargazer
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 14:58:46]

από dominicm
    [Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 19:33:58]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]

[Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 00:40:02]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309909
    Σύνολο θεμάτων: 12394
    Online σήμερα: 127
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 47
    Συνολικά: 47
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 ... 4 5 6 [7] 8 9 10 ... 12     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: To γνωστό μαγαζί www.e-shop.gr "μπαίνει" και στον μοντελισμό  (Αναγνώστηκε 43791 φορές)
    akritas
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #90 στις: Κυριακή, 12 Ιουλ 2009, 13:33:10 »

ας μη τα ισοπεδωνουμε ολα και ολους
    ολοι εχουμε αγορασει και απο εξωτερικο για διαφορους λογους
    οταν παμε για καφε και δινουμε 5-7 ευρω ειναι καλα?
    οταν για ενα σαντουιτς δινουμε 3-5 ευρω ειναι καλα?
    οταν τα αντιστοιχα στο εξωτερικο εχουν 1-4 ευρω
    τα ρουχα? το νερο? το ρευμα? το ενοικιο?
    ΤΑ ΦΡΟΝΤιΣΤΗΡΙΑ? ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ? κλπ
    αυτα δεν ειναι ποιο ακριβα εδω για το ιδιο επαγγελμα απο καποιον που ζει στο εξωτερικο?
    οσοι ειστε μικροι ακομη οι δημοσιοι υπαλληλοι δε μπορειτε να το νιωσετε τι θα πει ελευθερος επαγγελματιας

απο την αλλη βεβαια ο καθε καταστηματαρχης πρεπει να βρει τροπο να μιωσει τα λειτουργικα εξοδα να ριξει τιμες και να κερδισει τη πελατεια του

Φαντάσου να κάνουμε παραγγελία , φραπέ και σάντουιτς μέσω ίντερνετ απο κινα..... Grin
    Καταγράφηκε

AVANT aurora
    Χρηστος Βαγενας (vchris)
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #91 στις: Κυριακή, 12 Ιουλ 2009, 16:50:58 »

Παράθεση

Φαντάσου να κάνουμε παραγγελία , φραπέ και σάντουιτς μέσω ίντερνετ απο κινα..... Grin

απο κινα ισως αργησει αλλα απο τη διπλανη πλατεια και να τα φερει κινεζος με 2 ευρω και δωρο καμια καρεκλα το βλεπω συντομα
    « Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 12 Ιουλ 2009, 17:16:34 από Serafim » Καταγράφηκε
    ΚΥΡΝΙΚ
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #92 στις: Κυριακή, 12 Ιουλ 2009, 20:21:16 »

Αν και σε παλιότερο ποστ έχω δηλώσει πως δεν θα επανέλθω ξανά στο ίδιο θέμα, εντούτοις νοιώθω την ανάγκη να συνοψίσω (off-topic) τα μέχρι τώρα που έχω συναντήσει από τα έσω/έξω καταστήματα στο λίγο καιρό που έχω στον (επαρχιακό) αερομοντελισμό, και έχουν ως εξής :

1.   Η τιμή του Lama από το κατάστημα e-shop δεν είναι αντιπροσωπευτική σε καμιά περίπτωση. Αποτελεί όμως μία καλή ευκαιρία αγοράς σε κάποιον θα ήθελε να δοκιμάσει την τύχη του στο συγκεκριμένο είδος του αερομοντελισμό.

2.   Σε κατά ιδίαν συζητήσεις που έχω κάνει κατά καιρούς με μοντελιστές, φαίνεται πως ακόμη και οι αερομοντελιστές της Αττικής δεν είναι ευχαριστημένοι από τα καταστήματα της Αθήνας.

3.   Βλέπω τους καταστηματάρχες της περιφέρειας να δίνουν τον δικό τους σκληρό αγώνα και να βοηθούν όχι μόνο τους δικούς τους πελάτες, αλλά και τους ξένους. Ένα φωτεινό παράδειγμα που γνωρίζω, αποτελεί ο Αντωνιάδης Γιάννης από τα Γιαννιτσά που έχει ρυθμίσει σχεδόν όλα τα Ε/Π της Βορειοδυτικής Μακεδονίας.

4.   Σε μία αγορά μου, ζήτησα να μου σταλούν από κατάστημα-αντιπροσωπεία της Αθήνας πέντε πράγματα για τα οποία αφού μου δήλωσε πως τα έχει όλα…….αλλά μου έστειλε τα τρία.

5.   Σε μία άλλη αγορά ζήτησα από καταστηματάρχη της Αθήνας συγκεκριμένα πράγματα τα οποία μου δήλωσε πως τα έχει όλα…….αλλά μου έστειλε διαφορετικά. Θεώρησε πως κάνουν την ίδια δουλειά. Σε μία συγκεκριμένη μάλιστα περίπτωση πριν από δεκαπέντε χρόνια έστειλα το «λάθος» ανταλλακτικό πίσω στο μαγαζί του για να μου στείλει αυτό που το ζήτησα......και αυτός κράτησε όχι μόνο αυτό που πήγε πίσω, αλλά δεν μου έστειλε αυτό που το ζήτησα, λέγοντάς μου πως δεν το έλαβε ποτέ την επιστροφή !!  Η επιστροφή έγινε με απλό ταχυδρομείο χωρίς απόδειξη.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Παραλαβή  ανταλλακτικού  στη θέση άλλου, επειδή «και αυτό κάνει την ίδια δουλειά» μου έχει συμβεί και από κατάστημα της Ευρώπης.

6.   Σε email που έστειλα σε κατάστημα της Αθήνας, έκανε τρεις ημέρες να μου απαντήσει……αφού τον πήρα τηλέφωνο.

7.   Ζήτησα από κατάστημα της Αθήνας να μου στείλει ανταλλακτικά με αντικαταβολή μέσω ταχυδρομείου με κόστος 4,50 ευρώ……και αυτό μου το έστειλε με κούριερ με αντίστοιχο κόστος 14,50 ευρώ επειδή έτσι του ήταν πιο βολικό.

8.   Ζήτησα από κατάστημα της Αθήνας πληροφορίες για  κάποια πράγματα τα οποία επειδή δεν τα είχε, μου έκλεισε το τηλέφωνο γιατί λέει…….έχει δουλειά !!

9.   Ζήτησα από κατάστημα της Αθήνας να του επιστρέψω ανταλλακτικό λόγω το ότι άνηκε βεβαιωμένα σε ελλειμματική παρτίδα (σπάζοντας πρώτα το Ε/Π μου), αλλά αυτό δεν γίνεται και αν θέλω τα το επιστρέψω……θα πρέπει να επικοινωνήσω ο ίδιος με τον εισαγωγέα!!
    ΣΗΜΕΙΩΣΗ : H επιστροφή τελικά έγινε ανταλλάσσοντας μερικά κοσμητικά επίθετα.

10.   Στους αγώνες που συμμετέχω τα τελευταία χρόνια, δεν υπήρξε ούτε ένας έλληνας καταστηματάρχης που να δώσει έστω μία μικρή έκπτωση σε καύσιμα, blades κλπ, εκτός από τον κ. Αντωνιάδη Γιάννη – Γιαννιτσά.

11.   Όταν θέλω τεχνογνωσία τη βρίσκω από μοντελιστή (ειδικά στην επαρχία) και όχι από κατάστημα.

12.   Τα ελληνικά καταστήματα δεν ενημερώνουν τα προϊόντα της «ηλεκτρονικής» τους βιτρίνας.
    ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Έχω εντοπίσει μεγαλοκατάστημα της Αγγλίας που χρησιμοποιεί την ίδια τακτική εδώ και καιρό.

13.   Χρειάστηκε μέχρι και δύο ημερών τηλεφωνική επικοινωνία εκ μέρους μου μέχρι να «πετύχω» τον ιδιοκτήτη ελληνικού καταστήματος.

14.   Ο χρόνος παράδοσης από Αθήνα στην Αλεξ/πολη είναι ίδιος ή ελάχιστα πιο μικρός από ό,τι το εξωτερικό.

15.   Το κόστος μεταφοράς από το εξωτερικό πολλές φορές είναι πολύ πιο μικρό από αυτό που απαιτείται από την Αθήνα.

16.   Τρόμαξα να συνεννοηθώ με τον υπάλληλο καταστήματος Θεσσαλονίκης για να καταλάβει πως θέλω ένα spindle shaft από Raptor 50 !!

ΥΓ1   Και τα τρία 90ρια Ε/Π που έχω είναι γερμανικά, οπότε και δεν αγοράζω ανταλλακτικά από χώρες της Άπω Ανατολής, αλλά από χώρες της Ευρώπης.

ΥΓ2 Το 80% των Ιαπωνικής κατασκευής ηλεκτρονικών που χρησιμοποιώ στα 90ρια Ε/Π μου είναι αγορασμένα από Ευρώπη.

ΥΓ3 Οι Ιαπωνικής κατασκευής κινητήρες (αλλά και τα ανταλλακτικά τους) και εξατμίσεις έχουν αγορασθεί κατά 70% από Ευρώπη.

ΥΓ4  Όλα τα παραπάνω είναι πραγματικά περιστατικά. Σε περίπτωση που θέλει περισσότερες πληροφορίες κάποιος για τα παραπάνω, μέσω ΠΜ.

Ίσως όντως να φταίνε οι Κινέζοι οι οποίοι εκτός από μέρος του εξωτερικού χρέους των ΗΠΑ, αγόρασαν και ένα ελληνικό λιμανάκι.
    Μπορεί να φταίει το υψηλό κόστος ζωής της Αθήνας το οποίο είναι πιο ακριβό από αυτό του Άμστερνταμ, Μονάχου, Λουξεμβούργο, Μαδρίτης, Σικάγου….. και δεν ξέρω ποιες άλλες…..άλλα που θα πάει, δεν θα το ανακαλύψω ?

Να είμαστε όλοι καλά.
    Καταγράφηκε
    ilias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #93 στις: Κυριακή, 12 Ιουλ 2009, 23:17:53 »

Με αφορμη τον Νικο θα γραψω αν και Off topic δυο εμπειριες μου

Αγορα απο εξωτερικο 2 μινι δεκτων ο ενας καηκε 30 δευτερα μετα την συνδεσμολογια και ο αλλος μετα απο πτωση (δεν γνωριζω αν ειχα το ιδιο προβλημα. Ανεφερα το περιστατικο στον πωλητη και μου ζητησε αν ηθελα αντικατασταση ή επιστροφη χρηματων. Ζητησα αντικατασταση στελνοντας με απλο ταχυδρομειο τους δεκτες και μου εστειλε δυο καινουργιους

Αγορα απο Ελλαδα κινητηρα ετυχε να παω σε αλλο καταστημα για αγορα προπελας και ανεφερα στον καταστηματαρχη καποια προβληματα που ειχα. Ο καταστηματαρχης αν και δεν πηρα απο αυτον τον κινητηρα με συβουλεψε σε πολλα θεματα δινοντας λυσεις

Εγω δεν θα υποστηριξω Ελλαδα ή εξωτερικο αλλα τετοια παραδειγματα πρεπει να τα αντιγραφουν και αλλοι.
    Καταγράφηκε

Velox 26cc
    Last down xxxl
    PrecisionAerobatics Addiction
    Polaris seaplane
    Bard glider
    TopModel CZ Stinger
    Pilot Q.B. 10L
    Tarot 450PRO V2 Flybarless
    ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
    Geοrge
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #94 στις: Δευτέρα, 13 Ιουλ 2009, 00:31:09 »

Νίκο "κέντησες" πάρα πολύ εύστοχα το πλεκτό της ελληνικής αγοράς και μέχρι την τελευταία του κλωστή και πάντα όσο αφορά την πλευρά ως πελάτης
    Όσες εξαίρεσης υπάρχουν (που υπάρχουν) απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα
    Oταν άνοιξα αυτό το θέμα απλά ήθελα να τονίσω αυτό που λες και εσύ ,
    Παράθεση
    1.   Η τιμή του Lama από το κατάστημα e-shop δεν είναι αντιπροσωπευτική σε καμιά περίπτωση. Αποτελεί όμως μία καλή ευκαιρία αγοράς σε κάποιον θα ήθελε να δοκιμάσει την τύχη του στο συγκεκριμένο είδος του αερομοντελισμό.
    δεν φανταζόμουν ότι κάποιοι θα αντάλλαζαν μεταξύ τους τόση ψυχρότητα στο γραπτό τους λόγο

Καλή εβδομάδα σε όλους σας
    Γιώργος
    Καταγράφηκε
    Michael
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #95 στις: Δευτέρα, 13 Ιουλ 2009, 11:03:45 »

Ίσως θα πρέπει να ζητάς ανταλλακτικά από εκεί που αγοράζεις τα μοντέλα σου.
    ....................................................
    ....................................................

Αυτό Ακριβώς ενοοώ! Με αυτή την φράση κ. Καλφάκη φανερώνεται η νοοτροπία σας και η αντιμετώπιση στο κοινό. (Σαν την διαφήμιση με τον παππού και το παγωτό : να φύγετε να πάτε αλλού χαχαχαχα)

Τεσπα, το ότι όμως υπάρχει όλη αυτή η αντίδραση και όλη αυτή η τροπή στα post, σίγουρα δείχνει κάτι. Και είναι λογικό, αφού όλη η κοινωνία μας έχει πρόβλημα (και οικονομικό) σίγουρα θα έχει και ο μοντελισμός... οπότε, όλα αυτά που γράφονται είναι απολύτοσ αναμενόμενα...
    Καταγράφηκε
    jimm7
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #96 στις: Δευτέρα, 13 Ιουλ 2009, 20:03:43 »

αυτα δεν ειναι ποιο ακριβα εδω για το ιδιο επαγγελμα απο καποιον που ζει στο εξωτερικο?
    οσοι ειστε μικροι ακομη οι δημοσιοι υπαλληλοι δε μπορειτε να το νιωσετε τι θα πει ελευθερος επαγγελματιας

απο την αλλη βεβαια ο καθε καταστηματαρχης πρεπει να βρει τροπο να μιωσει τα λειτουργικα εξοδα να ριξει τιμες και να κερδισει τη πελατεια του

πρώτων το θέμα ηλικίας πιστεύω δεν στέκει...
    για να έχει γνώσεις κάποιος σε κάποια πράγματα δεν νομίζω να χρειάζεται να έχει περάσει τα 40.  αν είναι δημόσιος υπάλληλος ok!  smiley6600
    δεύτερον αυτό το forum είναι για μοντελισμό και πάνω στο θέμα μοντελισμού αναφέρονται όλοι εδώ μέσα. φυσικά είναι απαράδεκτο να περνώ ένα φραπέ 5 euro στην καφετερια. και αν αυτό το forum ήταν για καφέδες να είσαι σίγουρος πως θα είχε την ανάλογη αντίδραση στο ίδιο θέμα!

φιλικα παντα
    Καταγράφηκε

My Model 1: CoptereX SE v2
    moter: Scorpion 2221-8
    gyro: 750gp+ds520
    esc:  Align 25A
    servo:3x Corona DS-929MG

Model 2: Sukhoi 49" balsa  ΠΩΛΕΙΤΑΙ
    motor: scorpion s3020-16  ΠΩΛΕΙΤΑΙ
    esc:  Hobbywing 60A Platinum ΠΩΛΕΙΤΑΙ
    vtr
    Aeromodeller Hero Member

α........ ρε και να ειχα τα 3 ΧΧΧ...

« Απάντηση #97 στις: Δευτέρα, 13 Ιουλ 2009, 20:22:37 »

Εγώ πάντως που βρέθηκα σήμερα στήν Ερμού, περίπου στήν μέση, έχει ένα πεζόδρομο και έχει 2-3 cafe.....
    Ε........λοιπόν ήταν όλα φίσκα....μά όλα όμως..... Cheesy Cheesy
    Καταγράφηκε

Sponsored by: nemhobby.com 

LostKing
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #98 στις: Δευτέρα, 13 Ιουλ 2009, 21:30:43 »

Ελλάδα..η χώρα του καφέ.. laughστην Βραζιλία τον φτιάχνουν, στην Ελλάδα τον καταναλώνουν...έκαστος στο είδος του..
    Καταγράφηκε
    Χρηστος Βαγενας (vchris)
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #99 στις: Δευτέρα, 13 Ιουλ 2009, 21:50:36 »

πρώτων το θέμα ηλικίας πιστεύω δεν στέκει...
    για να έχει γνώσεις κάποιος σε κάποια πράγματα δεν νομίζω να χρειάζεται να έχει περάσει τα 40.  αν είναι δημόσιος υπάλληλος ok!  smiley6600
    δεύτερον αυτό το forum είναι για μοντελισμό και πάνω στο θέμα μοντελισμού αναφέρονται όλοι εδώ μέσα. φυσικά είναι απαράδεκτο να περνώ ένα φραπέ 5 euro στην καφετερια. και αν αυτό το forum ήταν για καφέδες να είσαι σίγουρος πως θα είχε την ανάλογη αντίδραση στο ίδιο θέμα!

φιλικα παντα

αν καποιος ειναι ελευθερος επαγγελματιας απο τα 15 δε στεκει
    αν ειναι ακομη και 50 και ζει με τα ετοιμα τοτε.....δε εχει ιδεα τη παει να πει ελευθερος επαγγελματιας
    το καφε τον ανεφερα σα παραδειγμα οπως και τα αλλα γιατι ζουμε σε μια χωρα που για τον α η β λογο ειναι ολα ακριβα οποτε πρεπει να προσαρμοζουμε ολοι τις τιμες εκει που ζουμε για να τα βγαλουμε περα καλος η κακος
    φιλικα παντα

Καταγράφηκε
    Dimhack
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #100 στις: Τρίτη, 14 Ιουλ 2009, 18:56:02 »

ωραία πράγματα διαβάζω 

σύμφωνο με τα λεγόμενα του GEORGE μετά την απάντηση του κυριου καλφάκη.  τα χρονια είναι δύσκολα για τους καταναλωτές αλλα και για τους "καταστηματάρχες". ( αν δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν, η να πάνε για λιγότερο κέρδος, η μεταφέρουν το κατάστημα τους σε άλλο κράτος. εδώ είναι ελλάδα και επικρατεί ότι δεν επικρατεί σε αλλα κράτη. κοινός δηλαδή χαλια

είμαι σίγουρος πως θα πηγαίνεις σε ψιλικατζίδικο σε λίγο καιρό και θα βλέπεις lama στο ράφι για τα πιτσιρίκια και σε ανάλογο μαγαζί μοντελισμού θα το βλέπεις πολύ μα πολύ περισσότερο σε κόστος. και όταν θα ρωτάς το γιατί θα "τρος" την ίδια καραμέλα. φπα τελωνεία μακαρονάδες και τέτοιες ιστορίες.

όλοι "πλιορονουν" φπα κύριοι "καταστηματάρχες" και ξέρουν να συγκρίνουν τις διαφορες. με το φπα ζούμε όλοι όχι μονο εσείς.

αγοράζω έξυπνα και χωρίς να είμαι θύμα κανενός.

πάντα όμως υπάρχουν και εξαιρέσεις όπως υπάρχουν και "καταστηματάρχες" που τρώνε μούτζες από άλλους επειδή κατεβάζουν το κόστος όπως με λεγόμενα θα "χαλισι" την αγορά ο κύριος τάδε.

πιστεύω πως πολλοί από εσάς εδώ μέσα έχουν συνάντηση παρόμοιο περιστατικό

αυτά από μένα

Το γεγονός ότι δεν περεμβαίνει κάποιος από την διαχείριση του forum σε τέτοιου ύφους και ήθους(?)  μυνήματα είναι αξιοπερίεργο και με κάνει να νιώθω άβολα για την συμμετοχή μου σε αυτό. Ήλπιζα ότι το επίπεδο κουβέντας και ανθρώπων εδώ ήταν υψηλό, αλλά φεύ....
    Πάντως θα ήθελα να συστήσω στον φίλο Dimhack να προβεί σε εντατικά μαθήματα Ελληνικών καθώς από το μύνημά του, εκτός της κακής ποιότητος γλώσσα που χρησιμοποιεί,  δεν είμαι σε θέση να καταλάβω και πολλά. Το κείμενό του είναι ασύντακτο, αγράμματο και ανορθόγραφο. Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων και αφού κατανοήσει την σωστή χρήση της Ελληνικής γλώσσας θα χρειαστεί και μια σειρά μαθημάτων καλών τρόπων και καλής συμπεριφοράς. Τότε ίσως μπορέσουμε να καταλάβουμε το πλήρες νόημα των γραφομένων του γιατί τώρα το μόνο που κατανοώ είναι κάποιες ασύντακτα κακογραμμένες βωμολοχίες προκλητικού ύφους.
    Δεν προτίθεμαι να υποκαταστήσω τους διαχειριστές, όμως θα ήθελα να συστήσω σε όλους να σκεφτόμαστε τι γράφουμε πριν το δημοσιεύσουμε και να χρησιμοποιούμε γλώσσα κόσμια με σεβασμό προς όλους ώστε να αξιώνουμε τα ανάλογα από όλους.

Με φιλικούς χαιρετισμούς.

πριν από δυο μέρες απάντησα στο μήνυμα σου αλλα θεωρήθηκε σωστό όπως και αποδείχτηκε να αφαιρεθεί το μήνυμα μου από από την διοίκηση και από τα παιδιά που προσπαθούν για το καλύτερο αυτού του forum.

είχαν δίκιο καθώς  ρώτησα τον κύριο κωστόπουλο που ήταν η ύβρις στο αρχικό μήνυμα μου διότι δεν μπορούσα να τις εντοπίσω,
    μου εξήγησε και ida που είναι το λάθος μου και έχετε δίκιο.

συγγνώμη για οποιον θίχτηκε με την παραπάνω λέξη, μια λέξη του που γράφτηκε λάθος θα ήταν η αιτια να χαλάσουμε της καρδιές μας.

δεν είχα ούτε έχω σκοπό να προσβάλω κάποιον με τα λεγόμενα μου και iδίος ανθρώπους που βρίσκονται στο απέναντι πληκτρολόγιο και δεν τους γνωρίζω καθόλου.

Καταγράφηκε
    iosif
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #101 στις: Τρίτη, 11 Αυγ 2009, 16:59:42 »

Κ.Καλφακη, πιστεψτεμε όπου και αν κοίταξα αυτο το αυτοκινητάκι  http://www.kalfakis.gr/aRADIOCONTROL/TAMIYA/2mainpage_TAMIYA.htm  δεν κατάφερα να το βρω πουθενά ακριβότερο!!!
     Εσεις το έχετε στην εκπληκτική τιμή των 650€...  Ευτυχώς όμως που υπάρχει και το "εξω" και το πήρα μόνο 348€. Και από χρυσό να ήταν, πάλι ακριβό είναι για 650€. Γι' αυτο καλα ειναι πριν βγειτε να πειτε οτιδήποτε στα φόρουμ να κοιτάξετε πάλι τις τιμές σας μήπως είναι χαμηλές...  Με τέτοιες τιμές πάντως εγώ δεν θα μίλαγα ούτε για υπαλλήλους ούτε για ΔΕΗ ούτε για τίποτα, απλα θα ημουν ενας πανευτυχής πάμπλουτος!!!

Ολα αυτα αναγκάστηκα να τα αναφέρω, γιατι χρειάζομαι αμεσα ενα γραναζι για το μοτέρ το οποίο το έχετε 16.5€ και απο έξω το παίρνω με 6.34€.
    Θα κάνω υπομονή λίγες μέρες όμως μέχρι να μου έρθει από ΕΞΩ!!!

Καταγράφηκε
    mikeg
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #102 στις: Τρίτη, 11 Αυγ 2009, 17:25:38 »

Φιλε iosif,

Να εισαι καλα με εκανες και γελασα...
    ακουγεται εξωπραγματικο,
     ειλικρινα απιστευτο.......
    Καταγράφηκε
    ΚΥΡΝΙΚ
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #103 στις: Τρίτη, 11 Αυγ 2009, 19:07:45 »

Εσεις το έχετε στην εκπληκτική τιμή των 650€... 

Η παραπάνω τιμή μήπως αφορά το τελικό κόστος απόκτησης με 72 έντοκες δόσεις ?

Καμιά χρονοχρέωση ή ενοικίαση "παίζει" ?
    Καταγράφηκε
    heli-division
    Aeromodeller Hero Member

sponsored by NEM Hobby

« Απάντηση #104 στις: Τετάρτη, 12 Αυγ 2009, 00:40:13 »

Εσεις το έχετε στην εκπληκτική τιμή των 650€... 

Η παραπάνω τιμή μήπως αφορά το τελικό κόστος απόκτησης με 72 έντοκες δόσεις ?

Καμιά χρονοχρέωση ή ενοικίαση "παίζει" ?

sir nick koroidevomaste???
    Καταγράφηκε

synergy n9 9452 os 91gy 611 pump spektrum radix fromeco arizona
    style 90/os-max.91/gy 611/spektrum,dx7,full metal & carbon
    extreme 50 9451 spartan 760 radix os 50 hyper sx rjx mufler
    Σελίδες: 1 ... 4 5 6 [7] 8 9 10 ... 12     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Ελικόπτερα R/C  |  Ελικόπτερα ηλεκτρικά (Συντονιστής: Γκούσκος Διονύσιος)  |  Θέμα: To γνωστό μαγαζί www.e-shop.gr "μπαίνει" και στον μοντελισμό
    Μεταπήδηση σε: