Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.909 μηνύματα σε 12.394 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τρίτη, 11 Αυγ 2026, 20:02:21

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τρίτη, 11 Αυγ 2026, 20:02:21

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Κυριακή, 9 Αυγ 2026, 23:48:11]

από TheLurker
    [Κυριακή, 9 Αυγ 2026, 12:27:54]

από Stargazer
    [Πέμπτη, 6 Αυγ 2026, 16:11:02]

[Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 22:09:24]

από dominicm
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 17:14:50]

από Stargazer
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 11:39:19]

από UH-1H
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 19:09:57]

από Stargazer
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 14:58:46]

από dominicm
    [Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 19:33:58]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]

[Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 00:40:02]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309909
    Σύνολο θεμάτων: 12394
    Online σήμερα: 127
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 2
    Επισκέπτες: 88
    Συνολικά: 90
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 ... 7 8 9 [10] 11 12     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: To γνωστό μαγαζί www.e-shop.gr "μπαίνει" και στον μοντελισμό  (Αναγνώστηκε 43727 φορές)
    Geοrge
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #135 στις: Δευτέρα, 31 Μαΐ 2010, 12:48:06 »

Κάνε υπομονή. Σε περίπου οκτώ μήνες θα δίνουν T-Rex 400 !!

Νίκο μέσα επεσες !! και δεν έφερε  μόνο T-REX .. αλλα μέχρι και "KASAMA SRIMOK 90" !
    κάτσε τώρα μην φέρει Τ/Κ και δεκτάκια......

Να τολμήσω να κάνω ακόμη μία πρόβλεψη ?

Οχι αμα έχεις καμμια συγγένεια με τον Μητσοτάκη  Grin
    Καταγράφηκε
    Stargazer
    Aeromodeller Hero Member
    Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος

Obi-Wan Has Taught Me Well !!!

« Απάντηση #136 στις: Δευτέρα, 31 Μαΐ 2010, 13:39:30 »

ΡΕ παιδιά τί δουλειά έχει το υπολογιστάδικο να πουλάει τέτεια έιδη Huh μου θυμίζει την περίπτωση στον δικό μου κλάδο στα όργανα γυμναστικής που το 99% των interneταδων κοροιδεύουν τον κόσμο σε συνεργασία με πολυκαταστήματα κ γνωστούς συναδέλφους....
    Κάνει ένας ένα site στο σπίτι του του κάνεις παραγγελία , αυτός πέρνει τηλ. σε κάποιο κατάστημα που συνεργάζεται η κάποιον εισαγωγέα κ αυτός το στέλνει στον πελάτη... Τώρα στην περίπτωση που υπάρξει βλάβη κάνουν κ τα δυό τους την πάπια....
    Η πλάκα είναι ότι το 80% των πελατών έιναι καρδιοπαθείς κ πρέπει να έχουν ένα μηχάνημα που θα τους πάει 10 χρόνια ασταμάτητα κ αυτοί οι κλέφτες τους πουλάνε κάτι διαδρομάκια που μπορούν να σηκώσουν μόνο ανορεξικά κοριτσάκια....Πώς ονομάζεται αυτό?Huh Φόνος εξ' αμελείας νομίζω???
    Σκεφτείτε τώρα ότι στον αερομοντελισμό να γίνονται τα ίδια.... άνθρωποι που θα σιχαθούν το χόμπυ στην καλήτερη περίπτωση χωρίς να πετάξουν και άλλοι τραυματισμένοι απο κακή χρήση στην χειρότερη ....
    Κ να ξέρεται οτι με καποιον καταστηματάρχη συνεργάζονται κ αυτοί κ τι να πω??? ντροπή του??? Δουλεία να βγάλουμε το ψωμάκι μας??? δεν βαριέσε??? κρίση Huh βλακεία???  μηδέν αγάπη για τον αερομοντελισμό??? τα σχόλια δικά σας....
    Καταγράφηκε

Live To Fly, Fly To Live
    pissas
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #137 στις: Δευτέρα, 31 Μαΐ 2010, 14:12:23 »

και ομως υπαρχει κοσμος που δεν μενει κοντα σε καποιο καταστημα μοντελισμου. Και ομως υπαρχει κοσμος που δεν ηξερε καν τι υπαρχει και τι παιζει γενικα με μοντελιστικα ηδη. το eshop το γνωριζουν ομως. Ας παρουν ρε παιδια το kassama απο το eshop. το λεει εξαλου, μονο το κουφαρι ειναι . και επειδη θα εχουν κανει μια σεβαστη για πολους επενδυση, μετα θα ψαξουν να βρουν και το μαγαζι που θα τους βοηθησει να το στησουν/ να το πεταξουν , και ας χρειαζετε να ταξιδεψουν  100 και 200 χλμ . και θα βρουν και τα forums, και θα ασχοληθουν τελικα. αν δεν γινει αυτο πολυ απλα θα εχουν 1000 ευρο να σκονιζοντε. Μονο χαρα θα επρεπε να μας φερνει το γεγονος πως το   eshop μπαινει στον μοντελισμο, και τπτ αλλο. αλλη μια γρηγορη πηγη ανταλακτικων, στις περισσοτερες φορες καλη καλειψη εγγυησης, και προφανως δεν μπορει να αντικαταστησει τα πραγματικα καταστηματα μοντελισμου. Οταν ομως ψαχνεις για 1-2 ρουλεμαν ας πουμε και δεν υπαρχουν προχειρα στα γνωστα καταστηματα μοντελισμου, αντι να παραγγειλεις απο τον κινεζο πειραζει να το παρεις απο το e-shop?

Καταγράφηκε

esky kob
    copter x 450 se v2
    copterx 450 pro  belt
    eflite msr
    rjx xtream 50
    dukepapas
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #138 στις: Δευτέρα, 31 Μαΐ 2010, 15:30:38 »

λέω να μιλήσω εκ πείρας έχω την χειρότερη άποψη για το εν λόγω κατάστημα μου είχανε βγάλει την πιστή για να μου αλλάξουνε ένα λαπτοπ καινούριο που μου το πουλήσανε ελλατωματικο και με αναγκάσανε να φτάσω στο παρά πέντε από το να τραβιόμαστε στα δικαστήρια και να πάθω εγκεφαλικό από την ταραχή που μου προξενήσανε tickedoffένα χρόνο πριν ο μοντελισμός τους μάρανε.
    ας κάνουνε και ας γίνουνε πιο σοβαροί σε αυτό που υποτίθενται πώς ασχολούνται και στις υποτιθέμενες υπηρεσίες που υποτίθεται πώς παρέχουνε και ας αφήσουνε το μοντελισμό για σοβαρότερους επιχειρηματίες  με περισσότερη αίσθηση ευθύνης ως προς τον πελάτη και πιστεύω πώς δεν είναι μόνο δική μου άποψη αλλά πολλών άλλον αν κάνετε μια βόλτα στο διαδίκτυο. ΜΑΚΡΙΑ!!! knuppel2
    Καταγράφηκε
    Stargazer
    Aeromodeller Hero Member
    Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος

Obi-Wan Has Taught Me Well !!!

« Απάντηση #139 στις: Δευτέρα, 31 Μαΐ 2010, 15:50:31 »

λέω να μιλήσω εκ πείρας έχω την χειρότερη άποψη για το εν λόγω κατάστημα μου είχανε βγάλει την πιστή για να μου αλλάξουνε ένα λαπτοπ καινούριο που μου το πουλήσανε ελλατωματικο και με αναγκάσανε να φτάσω στο παρά πέντε από το να τραβιόμαστε στα δικαστήρια και να πάθω εγκεφαλικό από την ταραχή που μου προξενήσανε tickedoffένα χρόνο πριν ο μοντελισμός τους μάρανε.
    ας κάνουνε και ας γίνουνε πιο σοβαροί σε αυτό που υποτίθενται πώς ασχολούνται και στις υποτιθέμενες υπηρεσίες που υποτίθεται πώς παρέχουνε και ας αφήσουνε το μοντελισμό για σοβαρότερους επιχειρηματίες  με περισσότερη αίσθηση ευθύνης ως προς τον πελάτη και πιστεύω πώς δεν είναι μόνο δική μου άποψη αλλά πολλών άλλον αν κάνετε μια βόλτα στο διαδίκτυο. ΜΑΚΡΙΑ!!! knuppel2

Για αυτά μιλάω ....Κάποια πράγματα είναι στάνταρ, 100% σίγουρα , νόμοι της φύσης πως να το κάνουμε.... Σε όποιο κλάδο μπλέξανε τα πολυκαταστήματα κ ειδικά τα ιντερνετικα άφησαν πίσω τους θύματα...
    Καταγράφηκε

Live To Fly, Fly To Live
    arkas
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #140 στις: Δευτέρα, 31 Μαΐ 2010, 15:56:08 »

Η γνώμη μου είναι οτι και το μοντελλίστικο μαγαζί είναι απαραίτητο...απο το e-shop έχω ψωνίσει πολλές φορές αλλά όχι μοντελλίστικα είδη.
    Όμως το e-shop ούτε θα σε βοηθήσει σε κάτι γιατί δεν έχει ειδικευμένο τμήμα στο μοντελισμό , μέχρι στιγμής δεν έχει ΤΙΠΟΤΑ και ένα μαγαζί με τα υπόλοιπα είδη είναι απαραίτητο.
    και για τον αρχάριο όπως υπόθηκε παραπάνω και εκεί υστερεί γιατί δεν έχει υποστήριξη στο πώς πετάει τελικά αυτό που θα πάρει κανείς.
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ SPONSORED ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ  και αγοράζω και απο ιντερνετ.
    Όμως θα φτάσουμε σε σημείο να μας πετάχουν έχω τα μαγαγιά γιατί στην τελική στηρίζονται και απο την αγορά ενός μοντέλου απο αυτά.
    Δεν μιλάω φυσικά για τα καταστήματα που δεν κάνουν καλά την δουλειά τους.....για όλους μιλάω.
    Το μόνο θετικό είναι ο ανταγωνισμός και έτσι και εμείς θα πετυχένουμε καλύτερες τιμές και δεν θα μας κοροιδεύει ο κάθε ένας και οι δόσεις που έχεις δυνατότητα να βάλεις(δεν συμφωνώ με δόσεις στον μοντελισμό)...
    αυτά τα λίγα και απο εμένα!

Καταγράφηκε
    BizGreece
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #141 στις: Δευτέρα, 31 Μαΐ 2010, 16:32:31 »

Γνωστο μαγαζι μοντελιστικο εχει αναλαβει την προωθηση μοντελιστικων προιοντων μεσω του e-shop
    σε ορισμενα ειδη εχει πιο φθηνες τιμες απο το ιδιο δηλαδη απο τον εαυτο του
    Ποιο ειναι αυτο το μαγαζι ?
    Ψαξτε το
    Καταγράφηκε
    dukepapas
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #142 στις: Δευτέρα, 31 Μαΐ 2010, 16:40:30 »

Για αυτά μιλάω ....Κάποια πράγματα είναι στάνταρ, 100% σίγουρα , νόμοι της φύσης πως να το κάνουμε.... Σε όποιο κλάδο μπλέξανε τα πολυκαταστήματα κ ειδικά τα ιντερνετικα άφησαν πίσω τους θύματα...

πρεπει να εισαι τρελος για να βαλεις τα χερακια σου και να βγαλεις τα ματακια σου  idiot2
    οριστε http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808162   παρτε καλυτερα αυτο που στην χειροτερη η θα ξεβαψει η θα μπει στο πλυσιμο!!! χαχαχαα  πεστα ρε Stargazerεπίσης ο καθένας κάνει ότι θέλει αλλά τα αποτελέσματα και οι καλές οι κακές κριτικές βγαίνουν εδώ έτσι ώστε οι χειρότεροι να κλείνουν και οι καλύτεροι να γίνονται άξιοι συγχαρητηρίων και να μην επαναπαύονται ώστε να γίνονται καλύτεροι για το συμφέρον όλων μας!!
     Grin Thumbs up
    Καταγράφηκε
    jimm7
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #143 στις: Δευτέρα, 31 Μαΐ 2010, 17:20:02 »

εγώ θα μείνω σε μια κουβέντα που είπε ο φίλος αρκάς... ανταγωνισμός!!! και θέλω απλά να σας ρωτήσω...
    που ήταν οι τιμές τον υπολογιστών στην ελλάδα πριν έρθουν το πλαισίo και το e-shop και που είναι σήμερα?
    και επειδή είναι μεγάλο κατάστημα το e-shop, με πολύ χρήμα από πίσω, όλα όσα αναφέρατε για προβλήματα που μπορεί να έχει σαν κατάστημα στην εξυπηρέτηση κλπ
     θα είναι παιχνιδάκι να tα λύσει. ένα πράγμα θέλουν μονο όλες η μεγάλες εταιρίες. ΧΡΗΜΑ!!!
    και αν είναι να πάρουν χρήμα έχουν τι δυνατότητα να λύσουν κάθε πρόβλημα. knuppel2

παρεπιπτόντως...

μιας και είναι επίκαιρο γενικότερα και λέει και τι παίζεται γενικά και με το χρήμα καλο είναι να δείτε αυτό το ντοκιμαντέρ.

http://video.google.com/videoplay?docid=-7671298400447638082#

αν και πιστεύω πως οι περισσότεροι, μόλις το δείτε, όλα όσα θα δείτε, σίγουρα τα περισσότερα θα τα έχετε δει,ακούσει, μάθει
    αλλα όταν ο άνθρωπος μεγαλώνει με αυτά, μαθαίνει αυτά, ζει με αυτά, τα συνηθίζει και δεν τον πειράζουν. idiot2
    Καταγράφηκε

My Model 1: CoptereX SE v2
    moter: Scorpion 2221-8
    gyro: 750gp+ds520
    esc:  Align 25A
    servo:3x Corona DS-929MG

Model 2: Sukhoi 49" balsa  ΠΩΛΕΙΤΑΙ
    motor: scorpion s3020-16  ΠΩΛΕΙΤΑΙ
    esc:  Hobbywing 60A Platinum ΠΩΛΕΙΤΑΙ
    pissas
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #144 στις: Δευτέρα, 31 Μαΐ 2010, 20:35:52 »

απο τοτε που βγεικε το eshop στην μικρη πολη της τριπολης που ζω τα μαγαζακια πληροφορικης που δουλευαν με 200% κερδος σε πολλα μικρο αναλωσιμα πλεον δεν δουλεουν. ωστοσο ακομα επιβιωνουν χαρη στη παροχη υπηρεσιων.Ενας ασχετος με υπολογιστες εντελως αν παρει ενα pc απο το e-shop δεν γκρινιαζουμε. γιατι γκρινιαζουμε για προιοντα μοντρελισμου. Μηπως θα μπορεσει να κανει τπτ με το κασσαμα η με το τρεχ που πουλαει ο eshop καποιος που δεν ασχολειτε ? Ακομα και ολο κομπλε να ειναι και να θελει μονο τκ και receiver για να πεταξει το θεωρειτε αυτονοητο πως μπορει οποιος δηποτε να το σετταρει ? λετε για αποκαρδιωση και τραυματισμους. κατι που δεν κουνιετε δεν τραυματιζει. και απο οσο ξερω μονο τα μικρα κουνιοντε και απο ασχετο (coaxial).για οτιδηποτε μεγαλυτερο θες μπαταριες , τκ και εστω και λιγο γνωση. το eshop θα τον αποκαρδιωση πουλωντας του το τρεχ και το kassama και οχι το μαγαζακι που μοντελισμου που θα του σπρωξει κανα e-sky? Νομιζω ειστε πολυ αρνητικοι, εκτος αν εχετε μαγαζια . αλλα αν μη τι αλλο οσο περναει ο καιρος και στο χωρο του μοντελισμου ακομα παραπανω ειναι προφανες πως οι ιντερνετικες αγορες βασιλευουν. Οσο για την αποκαρδιωση, τους τραυματισμους και την ασχετοσυνη, και εγω ασχετος ειμαι, δεν εχω κανεναν να μου δειξει κατι,ψαχνοντας και με θεληση και χρονο τα βρεικα, και ως τωρα μονο απο ιντερνετ εχω κανει αγορες οσων αφορα τον μοντελισμο, μιας και οχι δεν ειχα ενα μαγαζακι με ειδη μοντελισμου κοντα μου.Και το κεφαλι μου ακομα στη θεση του το εχω, και οχι δεν πληρωσα το kassama 1000 ευρο, γιατι κανενας που δεν ξερει δεν θα το παρει στην τελικη, ειναι πολυ ακριβο hobby για να παρεις κατι τετοιο κατα λαθος, και ακομα ποιο δυσκολο να το πεταξεις.
    Καταγράφηκε

esky kob
    copter x 450 se v2
    copterx 450 pro  belt
    eflite msr
    rjx xtream 50
    panyaek
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #145 στις: Δευτέρα, 31 Μαΐ 2010, 20:45:37 »

καλησπέρα,έχω πάρει αρκετά πραγματάκια για υπολογιστές από το eshop και αρκετές φορες είχα προβλήματα τα οποια οι υπάλληλοι εκεί δεν ήξεραν τι να απαντήσουν.εγώ προσωπικά δε θα το εμπιστευόμουν για θέματα μοντελισμού και αγορές μου από εκεί
    Καταγράφηκε
    vtr
    Aeromodeller Hero Member

α........ ρε και να ειχα τα 3 ΧΧΧ...

« Απάντηση #146 στις: Δευτέρα, 31 Μαΐ 2010, 21:31:34 »

Axxxx.......................................τι να πει κανείς. Undecided
    Καταγράφηκε

Sponsored by: nemhobby.com 

dukepapas
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #147 στις: Δευτέρα, 31 Μαΐ 2010, 23:07:26 »

Axxxx.......................................τι να πει κανείς. Undecided

τιποτα δεν χρειαζετε να πουμε ας κλειδωσει  να ασχολιθουμε με τιποτα θεματα της προκοπης.... Thumbs up
    Καταγράφηκε
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

Προσέχουμε για να έχουμε!!!

« Απάντηση #148 στις: Δευτέρα, 31 Μαΐ 2010, 23:34:40 »

Παιδιά μην προβληματίζεστε με τέτοιο θέμα, θα σας πω το εξής απλό.
    Δείτε το όπως τα αυτοκίνητα που όλος ο ντόρος γίνεται για χαμηλές τιμές μέχρι να αγοράσει κάποιος
    την τάδε μάρκα και όχι την άλλη και πουλάνε όλοι αυτοκίνητα μέχρι και η κουτσή Μαρία.
    Μετά την αγορά που θα κάνεις τα σέρβις και θα αγοράσεις ανταλλακτικά? Μα φυσικά στην αντιπροσωπεία.
    Εσείς αντί για  αντιπροσωπεία βάλτε μοντελιστικά μαγαζιά, δεν θα κάνεις και κανένα τρακαρισματάκι (πτώση)
    και πάλι στα μαγαζιά θα τρέξεις. 
    Το ίδιο συμβαίνει και με τους υπολογιστές όπως καλά αναφέρθηκε πιο πάνω και σε πολλά άλλα πράγματα.
    Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, άλλο περιθώριο κέρδους έχεις από ένα αυτοκίνητο
    διότι υπάρχει ο ανταγωνισμός και άλλο (μεγάλο) περιθώριο κέρδους έχεις από τα ανταλλακτικά και μην
    μου πείτε όχι γιατί 9 χρόνια πουλούσα ανταλλακτικά αυτοκινήτων και ξέρω.
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #149 στις: Τρίτη, 1 Ιουν 2010, 00:30:46 »

και μην
    μου πείτε όχι γιατί 9 χρόνια πουλούσα ανταλλακτικά αυτοκινήτων και ξέρω.

............

Οσο για το θεμα για εμας μονο καλο θα κανει.. οποιος δεν θελει και νομιζει οτι δεν εχει service δεν αγοραζει.. ο Ανταγωνισμος ριχνει τις τιμες...  !!!
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 ... 7 8 9 [10] 11 12     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Ελικόπτερα R/C  |  Ελικόπτερα ηλεκτρικά (Συντονιστής: Γκούσκος Διονύσιος)  |  Θέμα: To γνωστό μαγαζί www.e-shop.gr "μπαίνει" και στον μοντελισμό
    Μεταπήδηση σε: