|
Γκούσκος Διονύσιος
|
 |
« Απάντηση #15 στις: Παρασκευή, 19 Ιουν 2009, 00:30:28 » |
|
μαλιστα.. παμε για cessna λοιπόν ε? σωστή επιλογή. όσο για το ερωτημά σου....και 170 ευρω + μεταφορικα και στα 35 Μhz με λιγο μεγαλυτερο φτερό όλο και όλο???  εγω θα έπερνα το δευτερο. (ίσως γιατί το έχω δεί να πεταει...) δεν ξερω αλλα μου φαίνεται καλύτερη λύση. πιο.....συγχρονη ενα πράγμα! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
TOLIS
|
 |
« Απάντηση #16 στις: Παρασκευή, 19 Ιουν 2009, 00:38:33 » |
|
εαν μιλας για φελιζολενιο μοντελο σου προτεινω ανεπιφυλακτα το wilga 2000 ... καταπληκτικος δασκαλος για εναν νεο στα αεροπλανα...και τετρακαναλο για να μαθεις σωστα απο την αρχη... και συγχωρει πολλα λαθη...και δεν στολαρει ευκολα και εαν το ριξεις , με λιγο εποξικη εισαι στον αερα σε πεντε λεπτα..
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
cogito ergo sum....
|
|
|
E_Oxi
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #17 στις: Παρασκευή, 19 Ιουν 2009, 00:39:51 » |
|
το πρώτο δεν έχει μεταφορικά! θα κατεβω αθηνα για άλλες δουλειές σίγουρα άρα θα το δω και από κοντά!  αλλιώς θα έπαιρνα σίγουρα το δεύτερο... Δεν ξέρω το σκέφτομαι...! 15-20 euro διαφορα είναι μικρή για να επηρεαστώ από αυτή! θέλω απλά να ξέρω πιο είναι καλύτερο σαν setup! κανένας άλλος κάποια γνώμη?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Γκούσκος Διονύσιος
|
 |
« Απάντηση #18 στις: Παρασκευή, 19 Ιουν 2009, 00:44:02 » |
|
απ ότι βλέπω έχουν την ίδια μπαταρία πράγμα που είναι μειονεκτιμα για το πρωτο λογο μεγεθους αρα και βαρους... + η τηλεκαεύθησνη που και τα δυο ειναι RTF που συμαίνει οτι δεν έχουν τκ που ειναι και για πολλά πολλά....αλλα όσο να πεις τα 2.4 ειναι μεγάλο ατου... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
E_Oxi
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #19 στις: Παρασκευή, 19 Ιουν 2009, 00:58:12 » |
|
Eκεί που κολλάω είναι ότι το ένα θα το δω από κοντά και ότι έχω πάρει 1002 πράγματα από αυτό το μαγαζί και όλα είναι τέλεια...
Μια δεύτερη γνώμη κάποιος?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
j0e
|
 |
« Απάντηση #20 στις: Παρασκευή, 19 Ιουν 2009, 06:25:44 » |
|
Eκεί που κολλάω είναι ότι το ένα θα το δω από κοντά και ότι έχω πάρει 1002 πράγματα από αυτό το μαγαζί και όλα είναι τέλεια...
Εγω θα σου πρότεινα το 2ο λόγω 2,4. Το ότι θα το δεις από κοντά δεν λέει και τίποτα.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Γκούσκος Διονύσιος
|
 |
« Απάντηση #21 στις: Παρασκευή, 19 Ιουν 2009, 09:57:56 » |
|
Εγω θα σου πρότεινα το 2ο λόγω 2,4. Το ότι θα το δεις από κοντά δεν λέει και τίποτα. ακριβώς. +1 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
bladekiller
|
 |
« Απάντηση #22 στις: Παρασκευή, 19 Ιουν 2009, 10:42:36 » |
|
Και τα δύο αεροπλάνα πάντως μπορούν να παίξουν το ρόλο του εκπαιδευτικού και καλά έκανες και στράφηκες σε κάποιο ψηλοπτέρυγο. Δεν θα το μετανοιώσεις. Το ότι πετάς ελικόπτερο σημαίνει ότι τα δάκτυλά σου έχουν "σπάσει" στην τηλεκατεύθυνση και θα μάθεις πιο εύκολα να χειρίζεσαι σωστά το rudder αλλά το αεροπλάνο δεν παύει να είναι μια εντελώς διαφορετική πτητική μηχανή με τη δική του τέχνη. Είναι σαν να λέμε αυτοκίνητο, μοτοσυκλέτα. Εξάλλου την όποια τσεσνούμπα δεν θα τη βαρεθείς εύκολα κι αν δεις τι μπορεί να κάνει στα χέρια ενός πραγματικά έμπειρου δεν θα το πιστεύεις. Διότι τα ακροβατικά ξεκινάνε πρώτα από τα δάκτυλα .
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
E_Oxi
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #23 στις: Παρασκευή, 19 Ιουν 2009, 11:09:50 » |
|
λέει για κάποιον που δεν ξέρει από αεροπλάνα θα μου πει αρκετά πράγματα για το setup και πως να το ρυθμίζω.... δε ξέρω είμαι ακόμα μπερδεμένος...  ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
E_Oxi
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #24 στις: Παρασκευή, 19 Ιουν 2009, 19:14:26 » |
|
έβλεπα σήμερα και το wilga 2000 και μου άρεσε πολύ και επειδή έχω τηλεκατεύθυνση και δεκτη mimpos thaa ήταν να πάρω το kit με δικά μου ηλεκτρονικά που θα έχουν και μελλοντική χρήση?
έψαξα να βρω το kit αλλα δεν υπάρχει πουθενά ξέρετε εσείς κάπου να υπάρχει να μου δώσετε κάποιο link?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
giles 202
|
 |
« Απάντηση #25 στις: Παρασκευή, 19 Ιουν 2009, 19:20:41 » |
|
έβλεπα σήμερα και το wilga 2000 και μου άρεσε πολύ και επειδή έχω τηλεκατεύθυνση και δεκτη mimpos thaa ήταν να πάρω το kit με δικά μου ηλεκτρονικά που θα έχουν και μελλοντική χρήση?
έψαξα να βρω το kit αλλα δεν υπάρχει πουθενά ξέρετε εσείς κάπου να υπάρχει να μου δώσετε κάποιο link?
Δες εδω θελει μονο μπαταρια και δεκτη. http://www.coolmodels.gr/wilgacombo-p-49.html
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|
giles 202
|
 |
« Απάντηση #27 στις: Παρασκευή, 19 Ιουν 2009, 19:36:32 » |
|
Μια χαρα ειναι εχει και 1,2 μετρα φτερο. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
E_Oxi
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #29 στις: Παρασκευή, 19 Ιουν 2009, 19:48:02 » |
|
ναι ok αλλα τι μοτέρ έχει πάνω? oeo...
και κάτι ακόμα έχω από belt cp ένα δεύτερος reciver αν βάλω αυτό τι εμβέλεια έχει περίπου ξέρει κανεις?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|