] εδω το μοτερ στο οποιο η φανα με την βαση του clutch ειναι βιδωτα παρακαλω στον κινητηρα και οχι εφαρμοστω.... Αψογο....
Και στον ραπτορα ετσι ειναι βρε, αυτο το ελικοπτερο εχει πολλα κοινα κοματια με το ραπτορ...
Εχθές κατέβασα το manual του vision. Το μελέτησα σήμερα. Ενδιαφέρον ή χρωματική ανάλυση....

Οπως πολύ σωστά είπε και ο φίλος Dimitris Kriti, το ελικοπτεράκι έχει πολλά κοινά σημεία με τον ράπτορα.
Σήμερα απο ότι είδα στα διάφορα links σε καταστήματα του εξωτερικού, υπάρχουν πολλά κοινά ανταλακτικά με τον ράπτορα.
Καλό αυτό, γιατί παίζουν και τα OEM parts, τα οποία είναι πιό φθηνά και το ίδιο καλά και αξιόπιστα.

Εντύπωση μου έκανε η κεφαλή και το rotor hud, το οποίο δείχνει καλό μεν, αλλά πολύ ευπαθές δέ, σε πτώση.
Eνας χωρισμένος άξονας σε σχήμα + είναι ευπαθής. Ασχετο... την στιγμή που εργάζεται καλά σαν σύνολο, αλλά το αναφέρω.
Οπως σωστά αναφέρθηκε όλο το tail hub είναι ίδιο με του ράπτορα. Καλό αυτό...

Το σασί είναι πλαστικό. ο.κ. Μια χαρά. Αν εργάζεται με το σύνολο είναι εντάξει. Μου άρεσε που είναι διαιρούμενο, αλλά θα προτιμούσα να είναι διαιρούμενο ώς πρός τήν εξαγωγή τής pumas όπως το τ-ρεχ. Ασχετο...αλλά το αναφέρω.

Είδα μια διαφοροποίηση στην φάνα, αλλά μάλλον θα χρειαστεί αναβάθμιση για καλύτερη ψύξη, μιάς και απουσιάζει ο (παπάς), ώστε να υπάρχει ροή αέρα στήν κεφαλή.
Απο ότι είδα απουσιάζει το header tank, αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα για 10 ευρώ. Φαντάζομαι ότι έχει αναμονή για τοποθέτηση βάσης. Μήν κάνουμε πατέντες όπως στο τ-ρεχ.

Ωραίο το στροφείο, με τα σέρβο να δίνουν κατευθείαν τίς κινήσεις στο ccpm, αλλά δεν μελέτησαν και το tail servo ωστε να είναι πάνω στο frame. Eτσι έχουμε μια επανάληψη τής τοποθέτησης στήν puma όπως στο ράπτορα.
Τελικά δεν ξέρω άν είναι καλύτερη αυτή η λογική (για μένα είναι), να τοποθετήται βάση για το tail servo στην puma.
H αντίδραση είναι πιό άμμεση, και νομίζω ότι είναι καλύτερο. Κάποια στιγμή θα πρέπει να το κάνω στο τ-ρεχ.....
Μου αρέσει πολύ το canopy. Δείχνει πολύ επιθετικό. Και άν μπορώ να καταλάβω σωστά, η μύτη του ξυρίζει.

Ακόμα τα τα skids είναι το ίδιο πράγμα με τον ράπτορα. Και η βάση που πιάνει στο canopy...

Με μιά πρώτη ματία, δείχνει ότι το radio tray είναι μεγαλύτερο απο του ράπτορα.
Πιστεύω να είναι αρκετά ευρύχωρο για να μπούν τα ανάλογα καλούδια. Του ράπτορα είναι πολύ στριμόκωλο...

Τό manual μπορεί να είναι έγρωμο, αλλά είναι ελλιπές, ίσως για κάποιον που ξεκινάει τώρα. Ασχετο.....

Αυτές είναι εν' συντομία οι παρατηρήσεις μου. Φίλε MaSt0RaS, αναμένουμε εντυπώσεις.