|
PaNt
|
 |
« στις: Τετάρτη, 17 Ιουν 2009, 10:56:19 » |
|
Μολις σημερα μου ηρθε το νεο ηλεκτρικο Rave 3d by Curtis Youngblood.. Παιδια απλα ειναι τελειο η ποιοτητα του φανταστικη....Ειναι με αξονα και εχω φερει σεταπ 4S με moter scorpion -10 και esc 55A v2 scorpion Επισης πανω θα μπουνε blades 350 kai servo 5065hitec H παρουσιαση θα αργησει λιγακι λογω εξεταστικης και λογω του οτι δινω προτεραιοτητα σε ενα ElyQ το οποιο θα κανω και σε αυτο παρουσιαση..    
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Mitsos
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Τετάρτη, 17 Ιουν 2009, 11:09:21 » |
|
Φοβερό Παύλο  Μόλις τελειώσει η εξεταστική σου να κάνεις οπωσδήποτε μία παρουσίαση.Αλλά μέχρι τότε δώσε μου μερικές πληροφορίες!Το ε/π είναι κάτι ανάμεσα σε 450άρι και 500άρι?Από σταθερότητα τι λέει?Στην Ελλάδα το φέρνει κανείς?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γ@ΜΩ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ!!!!
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #2 στις: Τετάρτη, 17 Ιουν 2009, 11:40:58 » |
|
Φοβερό Παύλο  Μόλις τελειώσει η εξεταστική σου να κάνεις οπωσδήποτε μία παρουσίαση.Αλλά μέχρι τότε δώσε μου μερικές πληροφορίες!Το ε/π είναι κάτι ανάμεσα σε 450άρι και 500άρι?Από σταθερότητα τι λέει?Στην Ελλάδα το φέρνει κανείς? Οχι δεν το φερνει και ενας λογος παραπανω να το κανω παρουσιαση για να δουνε οι εμποροι τι ελικοπτερο δεν φερνουν... Αυτο το Heli εινια αξονατο και ειναι και 450 με 3s μπαταρια +325φτερα αλλα απο το εργοστασιο μπορεις να βαλεις 4σ συστημα και φτερα 350.... εννοειται οτι ειναι μακραν πιο σταθερο απο οποιοδηποτε 450 και αυτο μπορειτε να το δειτε ακομα και στον εξομοιωτη αλλα εινια και λογικο γιατι ειναι μεγαλυτερο στον ροτορα κατα 6 εκατοστα... τεραστια διαφορα...! Η ποιοτητα του μεταλου ειναι αλλου..... δεν μπορειτε να φανταστειτε... και γενικα θα ανεβασω μια φωτο απο την κεφαλη και θα καταλαβετε...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #3 στις: Τετάρτη, 17 Ιουν 2009, 11:54:47 » |
|
  δεν κερω αν φενεται καλα η κεφαλη αλλα εινια αλλο πραγμα... Το esc με τηλεχερισιμο για να το ρυθμιζεις απο αποσταση....!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
giles 202
|
 |
« Απάντηση #4 στις: Τετάρτη, 17 Ιουν 2009, 13:21:56 » |
|
Kαλοπεταχτο. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Mitsos
|
 |
« Απάντηση #5 στις: Τετάρτη, 17 Ιουν 2009, 14:12:32 » |
|
Aπό κατασκευή τι λέει υπάρχει κανένα λαθάκι?Νομίζω ότι υπάρχει κάποιο αδύνατο σημείο στον άξονα ή κάνω λάθος?Πάντως το ε/π είναι απίθανο 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γ@ΜΩ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ!!!!
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #6 στις: Τετάρτη, 17 Ιουν 2009, 15:12:23 » |
|
Aπό κατασκευή τι λέει υπάρχει κανένα λαθάκι?Νομίζω ότι υπάρχει κάποιο αδύνατο σημείο στον άξονα ή κάνω λάθος?Πάντως το ε/π είναι απίθανο  σε ολα τα μικρα λογο μικρων γραναζιων κτλ κτλ εχουν αδυναμια.... αλλα no prob ολα οκ..!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
MarD
|
 |
« Απάντηση #7 στις: Τετάρτη, 17 Ιουν 2009, 15:56:43 » |
|
Μεγειά! Όντως φοβερό ελικόπτερο! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
“The helicopter approaches closer than any other [vehicle] to fulfillment of mankind's ancient dreams of the flying horse and the magic carpet.” - Igor Sikorsky http://www.coolmodels.gr
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #8 στις: Τετάρτη, 17 Ιουν 2009, 15:57:55 » |
|
Μεγειά! Όντως φοβερό ελικόπτερο!  αντε φερτο ντε...!:) 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
MarD
|
 |
« Απάντηση #9 στις: Τετάρτη, 17 Ιουν 2009, 16:00:53 » |
|
Μεγειά! Όντως φοβερό ελικόπτερο!  αντε φερτο ντε...!:)  Λες να μην θέλω;  Όλα με τη σειρά τους. Μια σειρά οικονομικών πρώτα και μετά πάμε στα εκλεπτυσμένα!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
“The helicopter approaches closer than any other [vehicle] to fulfillment of mankind's ancient dreams of the flying horse and the magic carpet.” - Igor Sikorsky http://www.coolmodels.gr
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #10 στις: Τετάρτη, 17 Ιουν 2009, 16:01:22 » |
|
Μεγειά! Όντως φοβερό ελικόπτερο!  αντε φερτο ντε...!:)  Λες να μην θέλω;  Όλα με τη σειρά τους. Μια σειρά οικονομικών πρώτα και μετά πάμε στα εκλεπτυσμένα! αντε αντε μακαρι...!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
BasPap
|
 |
« Απάντηση #11 στις: Τετάρτη, 17 Ιουν 2009, 16:27:53 » |
|
Με γεια. Καλές πτήσεις.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
T-Rex 600N converted to electric.
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #12 στις: Τετάρτη, 17 Ιουν 2009, 17:18:01 » |
|
ευχαριστω παιδια και εγω ανυπομωνω να το φιαξω..!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Mitsos
|
 |
« Απάντηση #13 στις: Τετάρτη, 17 Ιουν 2009, 19:44:48 » |
|
Πραγματικά αυτό το ε/π είναι καταπληκτικό και όποιος το φέρει στην Ελλάδα μπράβο του!Υπάρχουν πουθενά τα βίντεο της κατασκευής του.....ή μήπως πρέπει να πω δυό λογάκια στον Bob!Σύνολο πόσα ευρό σου πήγε Παύλο?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γ@ΜΩ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ!!!!
|
|
|
|
RAPTOR RULES
|
 |
« Απάντηση #14 στις: Τετάρτη, 17 Ιουν 2009, 22:54:14 » |
|
μέγια φιλε mastoras "καλοπεταχτο"
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
vibe 50 /os hyper 50/curtis mp5/curtis tail-main blades, paddles/cyclic bls451/gv-1/align regulator/gy 611 t-rex 700/align91hp/align 90 muffler/curtis tail-main blades/curtis paddles/cyclic bls451/align governor/align regulator/gyro 611
|
|
|
|