|
Apostolos
|
 |
« Απάντηση #15 στις: Τετάρτη, 29 Απρ 2009, 16:38:44 » |
|
Εδώ έχει να κάνει με το μ@λ@κισμενο marketing των εταιριών...  Προφανώς τα E-Flight servos έχουν λίγο διαφορετικές διαστάσεις σε σχέση με τα υπόλοιπα 9g και φτιάξανε τις βάσεις μόνο για αυτά.... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
MichalisN
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #16 στις: Τετάρτη, 29 Απρ 2009, 18:28:15 » |
|
Καλησπέρα σε όλους ήθελα να σας ρωτήσω γιατί βρίσκομαι σε Κατάσταση αναζήτησης για το επόμενο μοντέλο (κάτοχος lama) Και λέω να κάνω μετάβαση σε ένα 400 είμαι μεταξύ ενός belt-cp και ενός Blade αν και προτιμώ το Blade βρίσκομαι στο δίλλημα γιατί το Blade δεν έχει ανταλλακτικά στον Ελλαδικό χώρο τη γίνεται σε αυτή την περίπτωση ελπίζω να μην σας κούρασα  ευχαριστώ προκαταβολικά 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
akritas
|
 |
« Απάντηση #17 στις: Τετάρτη, 29 Απρ 2009, 18:50:47 » |
|
αν και προτιμώ το Blade βρίσκομαι στο δίλλημα γιατί το Blade δεν έχει ανταλλακτικά στον Ελλαδικό χώρο τη γίνεται σε αυτή την περίπτωση
στον γιαννη ειδες? http://www.myhelis.com/home.php?cat=191
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
AVANT aurora
|
|
|
MichalisN
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #18 στις: Τετάρτη, 29 Απρ 2009, 19:07:14 » |
|
Φιλέ akritas ευχαριστώ  , πολύ και αν σου είναι εύκολο να μου πεις και την άποψη σου και οπιος θελει φισικά για το ενλογο ελικόπτερο 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
akritas
|
 |
« Απάντηση #19 στις: Τετάρτη, 29 Απρ 2009, 19:33:29 » |
|
η δικιά μου άποψη είναι τελείως διαφορετική...... ..... λάμα για αρχή..... ένας καλός εξομοιωτής...... και μετά θερμικό 50ρι.....  ......όποιο και να πάρεις από τα μικρά, την δουλειά του θα την κάνει........
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
AVANT aurora
|
|
|
|
|
|
platoc8
|
 |
« Απάντηση #21 στις: Τετάρτη, 29 Απρ 2009, 22:21:51 » |
|
η δικιά μου άποψη είναι τελείως διαφορετική...... ..... λάμα για αρχή..... ένας καλός εξομοιωτής...... και μετά θερμικό 50ρι.....  ......όποιο και να πάρεις από τα μικρά, την δουλειά του θα την κάνει........  + 10000000 Έχω μετανιώσει που έχω δώσει τόσα λεφτά στα 450 άρια ...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
vtr
|
 |
« Απάντηση #22 στις: Τετάρτη, 29 Απρ 2009, 22:38:10 » |
|
Πρέπει να λάβετε υπ' όψιν και τήν εκδοχή, ότι κάποιοι δεν θέλουν σόνι και καλά νίτρο.  Η ερώτηση είναι ξεκάθαρη.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
platoc8
|
 |
« Απάντηση #23 στις: Τετάρτη, 29 Απρ 2009, 23:50:47 » |
|
Πρέπει να λάβετε υπ' όψιν και τήν εκδοχή, ότι κάποιοι δεν θέλουν σόνι και καλά νίτρο.  απλά και εγώ ήμουν/ειμαι ένας από αυτούς 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
THEO_LEGEND
|
 |
« Απάντηση #24 στις: Πέμπτη, 30 Απρ 2009, 00:06:26 » |
|
Πρέπει να λάβετε υπ' όψιν και τήν εκδοχή, ότι κάποιοι δεν θέλουν σόνι και καλά νίτρο.  Η ερώτηση είναι ξεκάθαρη. Επισης το καλο με τα 450 ηλεκτρικα ειναι οτι τα πετας οπου θες,χωρις να σε νοιαζει ο θορυβος. Και μεσημερι βγαινεις στην αυλη και κανεις προπονηση ενω με ενα θερμικο κανουν προπονηση οι γειτονες στην ευστοχια(ντομετες κτλ) 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
what the fuck...γιατί δεν πετάει :p
|
|
|
|
akritas
|
 |
« Απάντηση #25 στις: Πέμπτη, 30 Απρ 2009, 00:20:11 » |
|
Πρέπει να λάβετε υπ' όψιν και τήν εκδοχή, ότι κάποιοι δεν θέλουν σόνι και καλά νίτρο.  Η ερώτηση είναι ξεκάθαρη. και η απαντηση ειναι ξεκαθαρη... ......όποιο και να πάρεις από τα μικρά, την δουλειά του θα την κάνει........ 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
AVANT aurora
|
|
|
|
Mitsos
|
 |
« Απάντηση #26 στις: Πέμπτη, 30 Απρ 2009, 09:45:23 » |
|
Καλησπέρα σε όλους ήθελα να σας ρωτήσω γιατί βρίσκομαι σε Κατάσταση αναζήτησης για το επόμενο μοντέλο (κάτοχος lama) Και λέω να κάνω μετάβαση σε ένα 400 είμαι μεταξύ ενός belt-cp και ενός Blade αν και προτιμώ το Blade βρίσκομαι στο δίλλημα γιατί το Blade δεν έχει ανταλλακτικά στον Ελλαδικό χώρο τη γίνεται σε αυτή την περίπτωση ελπίζω να μην σας κούρασα  ευχαριστώ προκαταβολικά  BLADE!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γ@ΜΩ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ!!!!
|
|
|
|
guest3257
Επισκέπτη
|
 |
« Απάντηση #27 στις: Πέμπτη, 30 Απρ 2009, 12:05:33 » |
|
Άποψη μου, για το πρώτο "σοβαρό" σου ελικόπτερο δώσε λιγότερα για το ίδιο και περισσότερα για ένα καλό Tx. Όταν δεις πόσες δυνατότητες ρύθμισης και "εξημέρωσης" σου δίνει ένα καλό Tx θα καταλάβεις το λόγο, συν το ότι το ίδιο Tx το κρατάς και για τα επόμενα μοντέλα 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
bladekiller
|
 |
« Απάντηση #28 στις: Πέμπτη, 30 Απρ 2009, 12:22:30 » |
|
Ακριβώς γιαυτό αν είναι να πάει σε κάτι RTF καλύτερα να δώσει κατι παραπάνω να πάρει το μπλειντ το οποίο έρχεται με μια ψηφιακή τηλεκατεύθυνση η οποία έχει πάνω της όλες τις λειτουργίες "εξημέρωσης" όπως ΕΡΑ και expo και είναι μια τηλεκατεύθυνση η οποία δεν είναι βέβαια και ότι καλύτερο αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε άλλα μοντέλα είτε ελικόπτερα είτε αεροπλάνα. Επίσης το ελικόπτερο έρχεται γενικώς με σχετικά καλά πράγματα και δεν θα χρειαστεί να αντικαταστήσει τίποτα για πολύ καιρό. Ενώ το μπελτ είναι μεν φτηνότερο αλλά η τηλεκατεύθυνσή του δεν κάνει για τίποτε άλλο δεν έχει πολλές ρυθμίσεις και το γυροσκόπιό του θα χρειαστεί αντικατάσταση μαζί με το σερβό της ουράς και πιθανώς και το ρυθμιστή ταχύτητας. Ειναι μεν φτηνό, έχει μάθει πολύ κόσμο να πετάει αλλά για κάποιον που ξεκινάει με τα ηλεκτρικά ελικόπτερα μετά το λάμα και δεν έχει άλλο πιστεύω ότι τελικά το μπλέιντ είναι πιο συμφέρουσα πρόταση συν το χρόνο.
Φιλικά Κώστας.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
guest3257
Επισκέπτη
|
 |
« Απάντηση #29 στις: Πέμπτη, 30 Απρ 2009, 12:56:53 » |
|
Ακριβώς γιαυτό αν είναι να πάει σε κάτι RTF καλύτερα να δώσει κατι παραπάνω να πάρει το μπλειντ το οποίο έρχεται με μια ψηφιακή τηλεκατεύθυνση η οποία έχει πάνω της όλες τις λειτουργίες "εξημέρωσης" όπως ΕΡΑ και expo και είναι μια τηλεκατεύθυνση η οποία δεν είναι βέβαια και ότι καλύτερο αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε άλλα μοντέλα είτε ελικόπτερα είτε αεροπλάνα. Επίσης το ελικόπτερο έρχεται γενικώς με σχετικά καλά πράγματα και δεν θα χρειαστεί να αντικαταστήσει τίποτα για πολύ καιρό. Ενώ το μπελτ είναι μεν φτηνότερο αλλά η τηλεκατεύθυνσή του δεν κάνει για τίποτε άλλο δεν έχει πολλές ρυθμίσεις και το γυροσκόπιό του θα χρειαστεί αντικατάσταση μαζί με το σερβό της ουράς και πιθανώς και το ρυθμιστή ταχύτητας. Ειναι μεν φτηνό, έχει μάθει πολύ κόσμο να πετάει αλλά για κάποιον που ξεκινάει με τα ηλεκτρικά ελικόπτερα μετά το λάμα και δεν έχει άλλο πιστεύω ότι τελικά το μπλέιντ είναι πιο συμφέρουσα πρόταση συν το χρόνο.
Φιλικά Κώστας.
+100 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|