Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.412 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Απρ 2026, 20:07:57

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Απρ 2026, 20:07:57

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Σήμερα στις 14:05]

[Χθες στις 22:01]

[Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 23:53:01]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 12:43:20]

[Κυριακή, 26 Απρ 2026, 19:19:36]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Απρ 2026, 17:04:50]

[Σάββατο, 25 Απρ 2026, 09:15:44]

από ZTRAMP
    [Παρασκευή, 24 Απρ 2026, 16:50:57]

[Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 14:21:55]

από ILIASDJ
    [Σάββατο, 18 Απρ 2026, 10:47:06]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309412
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 74
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 49
    Συνολικά: 50
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: [1]     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: http://www.derschweighofer.com/web/shop.php  (Αναγνώστηκε 5211 φορές)
    Hristos
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« στις: Πέμπτη, 27 Ιουλ 2006, 09:47:33 »

Ξερει καποιος να μου δωσει πληροφοριες για αυτο το καταστημα ? www.derschweighofer.com/web/shop.php   ποιας χωρας ειναι? χρονος αποστολης ,αξιοπιστια κ.τ.λ  κ.τ.λ.............Huh?
    Καταγράφηκε
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

AKA "jkon" ή "θείος Γιάννης"

« Απάντηση #1 στις: Πέμπτη, 27 Ιουλ 2006, 10:59:55 »

Τα τελευταία 4 χρόνια έχω κάνει περισσότερες από 30 παραγγελίες στον συγκεκριμένο οίκο. Είναι Αυστριακός.

Είναι σχετικά γρήγορος, εφ' όσον έχει όλα τα υλικά σε στοκ, αλλιώς σε ρωτάει αν θέλεις να περιμένεις ή όχι.

Το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα είναι ότι τα κουτιά που στέλνει τις παραγγελίες είναι από πολύ μαλακό χαρτόνι, και τουλάχιστον 5-6 φορές ήρθαν ανοιγμένα (κατεστραμένα στις γωνίες), όταν του ανέφερα ότι είχαν χαθεί πράγματα μου τα αντικατέστησε αμέσως.

Πάντως εγώ τις αγορές μου τις κάνω είτε από τον Αυστριακό που συζητάμε είτε από τον Hoellein στην Γερμανία.

jkon
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    bleriot
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #2 στις: Πέμπτη, 27 Ιουλ 2006, 11:14:35 »

όπως φαίνεται είναι στην Αυστρία το κατάστημα
    http://www.der-schweighofer.at/web/kontakt.php
    από τιμές δεν είναι και το φθηνότερο απ'οτι βλέπω, για τα υπόλοιπα που ρωτάς δε γνωρίζω. Το σύστημα συναλαγών με πιστωτικές κάρτες που έχει δεν είναι κρυπτογραφημένο οπότε από ασφάλεια πάσχει.

Είδα οτι έχει τα νεα modules για τηλεκατευθύνσεις στα 2.4GHz που υποτίθεται οτι προσφέρουν μέγιστη προστασία από παρεμβολές, αλλά λειτουργούν κοντά στις  συχνότητες των κινητών και ίσως να κρύβουν κινδύνους για την υγεία.
    Καταγράφηκε
    3DJunk
    Board moderator

« Απάντηση #3 στις: Πέμπτη, 27 Ιουλ 2006, 19:51:21 »

Είδα οτι έχει τα νεα modules για τηλεκατευθύνσεις στα 2.4GHz που υποτίθεται οτι προσφέρουν μέγιστη προστασία από παρεμβολές, αλλά λειτουργούν κοντά στις  συχνότητες των κινητών και ίσως να κρύβουν κινδύνους για την υγεία.

HuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuh??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Καταγράφηκε
    kosmasleiletzoglou
    Επισκέπτη
    « Απάντηση #4 στις: Πέμπτη, 27 Ιουλ 2006, 22:09:34 »

Ας μην κινδυνολογούμε με το παραμικρό. Το κινητό εκπέμπει με αρκετά μεγαλύτερη ισχύ από αυτήν μιας τηλεκατεύθυνσης και το χρησιμοποιούμε κάθε μέρα όλη μέρα. Τέτοιες υπερβολές είναι για να βγάζουν το ψωμί τους οι δημοσιογράφοι δεν είναι για μας.
    Καταγράφηκε
    mrkaza
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #5 στις: Παρασκευή, 3 Νοε 2006, 23:18:47 »

Συγνωμη αλλα ενω δεν ξερω τπτ απο αερομοντελισμο ξερω ενα πραγμα σιγουρα οχι 2,4 Ghz εκει πεζουν ολλα τα Access point για pc και με αρκετη ισχη επισεις θελω να δω ποιος θα περασει απο την νοιτη ευθεια Link για pc και δεν θα ψαχνει το μοντελο του.

Πολυ απλα δειτε τι γινετε σε αυτη την μπαντα http://wind.awmn.net/?page=nodes

οποιος θελει να δοκιμασει ας ερθει στην ταρατσα μου να κανουμε tests σε νομιμα και μι επιπεδα καθως δεν πεζουν ολοι σε νομιμα κοκ .

sorry αλα ...
    Καταγράφηκε

coolvag
    Aeromodeller Hero Member

Ευάγγελος Κουλάδης

« Απάντηση #6 στις: Σάββατο, 4 Νοε 2006, 08:49:55 »

Εντάξει και να χασεισ τον ελεγχο οταν το μοντελο περασει μπροστα απο την νοητη ευθεια του link. ε και παλι με το που θα βγει θα το ξαναπαρεις, διοτι το μοντελο τρεχει δεν ειναι στατικο, και η εκπομπη του link ειναι στενη!!!!!

Σίγουρα τα τηλεφωνα εκπεμπουν πιο δυνατο σημα ,αλλα αν εχεισ καλη ληψη τησ κυψελης μειωνεται, βεβαι σιγουρα η τηλεκατευθυνση ειναι ασφαλεστερη για τον ανθρωπο!!!

Καλημέρα σε ολους

Βαγγελης
    Καταγράφηκε
    mrkaza
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #7 στις: Σάββατο, 4 Νοε 2006, 18:34:54 »

4 μοιρες ανοιγμα με πιατο 30 με Grid και αν μιλαμε για omni 360 Sad και πλεων βγενουν 14 db omni .

Εγω εχω προβλημα στην προσπαθια να εχω link 3 κμ μακρια με 80 cm πιατο και 5 db omni απο την αλλη εξαιτιας ενος γειτονα πο εβγαλε μια omni εξω για να πιανει ο φιλος του η δεν ξερω ποιος τοση αντανακλαση τοσος θορυβος στην μπαντα που ενω επιανα καμπανα αψογα κτλ κτλ βγηκε αυτος στον αερα και τελος και ειναι 1 omni.

Σκευτητε οταν με πιατο "δεν μαζεβει θορυβο " μια ομνι κανει τοσο μεγαλο προβλημα φανταστιτε 2-3 ή 1 Omni και 2 εληκοπτερα 11 καναλια εχει η μπαντα νομιμα "14 με τα japan" 3 που δεν επικαλιβοντε ισως να πεζουν αλλου τα model μας ισως και η απετησεις  να ειναι μικρες "οχι 1 Mbbs και να λες εχω προοβλημα 1 lossed packet δεν χαθηκε και ο κοσμος".

Προς Admin Αν γινετε να μεταφερουμε το θεμα σε καινουργιο γιατη πιστευω οτι ενδιαφερει και αλλους και εδω δεν φενετε  αν δεν γινετε το γραφω ξανα .
    Καταγράφηκε

Serafim
    Administrator

« Απάντηση #8 στις: Πέμπτη, 15 Φεβ 2007, 10:27:44 »

Καλημέρα σε όλους

Πριν από καμιά 15αριά μέρες είχα στείλει ένα mail στο συγκεκριμένο κατάστημα για να μου πει κόστος μεταφορικών για ένα μοντέλο που ήθελα, και μου απάντησε ευγενέστατα ότι δεν στέλνουν κουτιά πάνω από 1,5 μέτρο.  Μετά από αρκετό ψάξιμο και μην μπορώντας να βρω αλλού το συγκεκριμένο μοντέλο τους ζήτησα να το προσπαθήσουν λίγο περισσότερο μήπως και βρουν κάτι, γιατί χρειάζομαι το μοντέλο, δεν το βρίσκω αλλού κ.λ.π.  Τελικά μου απάντησαν είπαν ότι βρέθηκε λύση και με 40 ευρώ περίπου μεταφορικά το μοντέλο (δίμετρο πακέτο περίπου) ξεκίνησε χτες  Thumbs up

Όταν κάποια καταστήματα προσπαθούν να σε εξυπηρετήσουν, και χωρίς να έχουν κανένα ιδιαίτερο όφελος μια και δεν έχω ξαναπαραγγείλει να πεις ότι θέλουν να βοηθήσουν έναν καλό πελάτη, τότε νομίζω ότι σε αναγκάζουν να τα προτιμάς.

Σεραφείμ
    Καταγράφηκε

There is no greater force in the world than wrong rudder
    Γιάννης Παξιμαδάκης
    Global Moderator

« Απάντηση #9 στις: Πέμπτη, 15 Φεβ 2007, 16:57:28 »

Τελικά μου απάντησαν είπαν ότι βρέθηκε λύση και με 40 ευρώ περίπου μεταφορικά το μοντέλο (δίμετρο πακέτο περίπου) ξεκίνησε χτες  Thumbs up

Σεραφείμ

Αυτά είναι  Thumbs up

Σeραφείμ ανέβασε και καμμια φωτο του μοντέλου στο αντίστοιχο θέμα
    Καταγράφηκε

Γιάννης Παξιμαδάκης
    http://woodenkayakgreece.blogspot.gr/
    Serafim
    Administrator

« Απάντηση #10 στις: Πέμπτη, 15 Φεβ 2007, 19:29:25 »

Άσε να έρθει πρώτα να το έχω στα χέρια μου, γιατί όπως ξέρεις καλά έχω ταλαιπωρηθεί αρκετά μ' αυτό το ζήτημα  buck2.  Και μετά θα σας πήξω στις φώτο.

Σεραφείμ

Καταγράφηκε

Periklis
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #11 στις: Παρασκευή, 16 Φεβ 2007, 18:58:12 »

Για πακέτο μέχρι 1,5m το κόστος πόσο είναι?
    Και κάτι ακόμα...όταν λέει τόσα ευρώ πχ τα μεταφορικά, εννοούμε μέχρι την πόρτα του σπιτιού?? idiot2
    Καταγράφηκε
    Serafim
    Administrator

« Απάντηση #12 στις: Παρασκευή, 16 Φεβ 2007, 20:10:39 »

Εμένα στην αρχή μου είχε απαντήσει ότι τα μεταφορικά αν το πακέτο ήταν μέχρι 1,5 μέτρο είναι €13.50 συν €1,20 για κάθε κιλό.  Και φυσικά μιλάμε για μεταφορά μέχρι το σπίτι, εκτός αν είναι με απλό ταχυδρομείο (δεν το ξέρω αυτό) και το πακέτο είναι μεγάλο για να στο φέρει σπίτι ο ταχυδρόμος, οπότε σου φέρνουν ειδοποιητήριο.

Σεραφείμ
    Καταγράφηκε

Σελίδες: [1]     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Η αγορά αερομοντελλιστικού υλικού  |  Ο Ελληνας αερομοντελλιστής και η αγορά υλικών (Συντονιστής: Serafim)  |  Θέμα: http://www.derschweighofer.com/web/shop.php
    Μεταπήδηση σε: