Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.700 μηνύματα σε 12.383 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Σάββατο, 11 Ιουλ 2026, 21:02:57

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Σάββατο, 11 Ιουλ 2026, 21:02:57

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Σήμερα στις 14:51]

[Χθες στις 09:50]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]

[Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 08:22:45]

από AKISSSS
    [Κυριακή, 5 Ιουλ 2026, 13:15:28]

από spirost
    [Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 22:56:59]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 19:49:29]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 12:32:39]

από AKISSSS
    [Πέμπτη, 2 Ιουλ 2026, 09:25:10]

[Τρίτη, 30 Ιουν 2026, 22:36:48]

από SV 1 BTA
    [Τρίτη, 30 Ιουν 2026, 14:24:54]

από spirost
    [Κυριακή, 28 Ιουν 2026, 20:23:34]

[Δευτέρα, 22 Ιουν 2026, 11:19:02]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 17 Ιουν 2026, 22:24:37]

από carapis
    [Δευτέρα, 8 Ιουν 2026, 21:40:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309700
    Σύνολο θεμάτων: 12383
    Online σήμερα: 154
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 97
    Συνολικά: 98
    Στυλ εμφάνισης

Συνδεδεμένες εκδηλώσεις
    • Πανελ. F3A,Θεσ/νίκη,25-26 Απρ.: Σάββατο, 25 Απρ 2009 - Κυριακή, 26 Απρ 2009
    Σελίδες: 1 2 [3] 4  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Πανελλήνιοι Αγώνες Ακροβατικά F3A Θεσσαλονίκη 25 - 26 Απριλίου 2009  (Αναγνώστηκε 13531 φορές)
    Κωστης
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Playing some blues...

« Απάντηση #30 στις: Δευτέρα, 27 Απρ 2009, 10:34:55 »

Συγχαρητηρια κι απο εμενα στους συντελεστες του αγωνα που πραγματικα ετρεξαν παρα πολυ για να χαρουμε αυτο το ομορφο αγωνιστικο Σ/Κ! Συγχαρητηρια σε ολους τους αγωνιζομενους και ιδιως σε αυτους που ηρθαν απο μακρυα για να συμμετασχουν στους αγωνες. Η F3A δειχνει να εχει κερδισει τις καρδιες αρκετων αερομοντελιστων και μακαρι στο μελλον, να εισχωρησουν περισσοτεροι.
      Ευχομαι, τουλαχιστον απο την επομενη χρονια καθε συλλογος να διοργανωνει κι ενα περιφερειακο F3A GRA/ GRB ετσι ωστε οι αθλητες να παραμενουν ζεστοι αλλα και για να γνωριζουν νεα παιδια τι εστι το pattern!
      Γιαννη, ο κ Διονυσης Σαντας πεταξε με inspire 90 της Flitton και YS 110's... οι πτησεις  του ηταν σα να σταζει μελι...γλυκαδα  και χαρη παντου!

Καταγράφηκε

…χαρά στον Ίκαρο αψήφιστα που υψώθη φτεροπλάστης…
    gregdag
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #31 στις: Δευτέρα, 27 Απρ 2009, 12:32:33 »

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε ολους τους συντελεστες του αγωνα,στους συναθλητες μου,στους παλιους για τα οσα μου εχουν μαθει μεχρι τωρα,στον <καταδρομεα> μπαμπη οργανοπουλο,στον τετραδακο για τον αγωνα δρομου που εκανε,και σε ολους εσας που δειξατε κατανοηση στο θεμα αφιξης της Τ/Κ μου στο παρα πεντε ! Thumbs up
    νταγγαλος γρηγορης.
    Καταγράφηκε
    ΚΥΡΝΙΚ
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #32 στις: Δευτέρα, 27 Απρ 2009, 13:24:04 »

Η συμμετοχή του Syomin Alex από την Ουκρανία φαίνεται πως "έγραψε".
    Καταγράφηκε
    ΚΥΡΝΙΚ
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #33 στις: Δευτέρα, 27 Απρ 2009, 13:26:06 »

....στον τετραδακο για τον αγωνα δρομου που εκανε....

Μη χολοσκάς. Καλό του έκανε !!
    Καταγράφηκε
    GiannisX
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #34 στις: Δευτέρα, 27 Απρ 2009, 15:24:35 »

Η συμμετοχή του Syomin Alex από την Ουκρανία φαίνεται πως "έγραψε".
    δεν έγραψε ...αλλά ζωγράφισε...
    το παληκάρι είναι αλλού  Thumbs up
    Καταγράφηκε

Aeolus-Rc
    Κωστης
    Aeromodeller Hero Member

Playing some blues...

« Απάντηση #35 στις: Δευτέρα, 27 Απρ 2009, 15:39:41 »

Τα παιδια στην FAI πεταξαν καταπληκτικα! Ιδιαιτερα η τελευταια πτηση του Ηλια Σοπεογλου, ο οποιος πεταξε με απιστευτο αερα και βροχη. Προσαρμοστηκε στις συνθηκες της πτησης κι εβγαλε καταπληκτικο προγραμμα. Ο ανθρωπος πραγματικα ειναι ταλενταρα και χαιρομαι που τον εχουμε κοντα μας και εμπνεομαστε εμεις οι καινουριοι...και δεν ειναι ο μονος πατερνατζης. Υπαρχουν κι αλλοι στο συλλογο που αγαπανε αυτο που κανουν και με τον τροπο τους βοηθανε αμεριστα οπως ο Χαρης, ο Σταυρος ο Βασιλης, ο Σωτηρης κ.τ.λ. ! 
      Μακαρι παντως να γινονται αγωνες για να ανεβαινει το επιπεδο  Wink
    Καταγράφηκε

Hristos
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #36 στις: Δευτέρα, 27 Απρ 2009, 19:07:52 »

Συγχαρητηρια στους συντελεστες και αεραθλητες για την μεγαλη επιτυχια ,ο αγωνιστηκος αερομοντελισμος ανεβαινει ,η F3A φαινεται να κερδιζει χρονο με τον χρονο περισσοτερους οπαδους.Πολυ θα ηθελα να εχω μια συμμετοχη καποια στιγμη, ετσι για την εμπειρια, να δουμε ποτε θα βρουμε χρονο για προπονηση.
    Καταγράφηκε
    3DJunk
    Board moderator

« Απάντηση #37 στις: Δευτέρα, 27 Απρ 2009, 20:28:55 »

Τα παιδια στην FAI πεταξαν καταπληκτικα!

Πραγματικα συγχαρητηρια σε ολους που συμμετειχαν, στους νικητες και στην ΕΑΘ για τη διοργανωση. Αναφορικα με το "εκπληκτικα" Κωστη εμενα βγαλε με απεξω τα ειπαμε αυτα και απο κοντα...

Ιδιαιτερα συγχαρητηρια στο φιλο Alex με τον οποιο εχω την τυχη να πεταω τον τελευταιο καιρο (πραγματικα στον ουρανο τον εψαχνα για να πεταμε μαζι,  και στη γη τον βρηκα που λενε) καθως και στον φιλο μου Ηλια για την κατασκευη και πτηση του Neutrino. Το μοντελο εδειξε πως εχει πολυ καλα χαρακηριστικα απο την πρωτη κιολας πτηση την οποια ειχα την "ευτυχια" να απολαυσω. Ηλια καλη επιτυχια και στο 2ο Νeutrino!

Καλη συνεχεια σε ολους και του χρονου να ειμαστε καλα και να πεταμε!

Νικος

ΥΓ: Και δυο ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ευχαριστω και το εννοω στους Γιαννη Χατζηκοντο (aelous RC) και Βασιλη Παπαδοπουλο (greekelectronics.gr) (ξερουν αυτοι Wink)
    « Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 27 Απρ 2009, 20:57:00 από Nikolas » Καταγράφηκε
    3DJunk
    Board moderator

« Απάντηση #38 στις: Δευτέρα, 27 Απρ 2009, 20:43:37 »

Μακαρι παντως να γινονται αγωνες για να ανεβαινει το επιπεδο  Wink

Ναι σιγουρα, προτεινω λοιπον στα πλαισια συστασης της νεας Εθνικης ομαδας να γινει παλι καποια συναντηση υπο τη μορφη Open International ιδιαιτερα πριν παμε (αν τελικα παμε) στο παγκοσμιο της Πορτογαλιας.  Θα μπορουσαμε να προσκαλεσουμε αθλητες απο Κυπρο, Ρωσσια και Ουκρανια (ο Alex γνωριζει αρκετους απο αυτες τις χωρες).

Τί λετε?

Νικος
    Καταγράφηκε
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

AKA "jkon" ή "θείος Γιάννης"

« Απάντηση #39 στις: Δευτέρα, 27 Απρ 2009, 21:29:55 »

Αγαπητέ ανηψιέ Νικόλα,

κατ' αρχή συγχαρητήρια για την καλή σου απόδοση.

Ουδείς αντιτίθεται στο να γίνουν open international αγώνες για την βελτίωση των ικανοτήτων των Ελλήνων αθλητών.

Το θέμα όμως είναι στη δικαιοδοσία της ΕΛΑΟ (διάβαζε Επιτροπή Αερομοντελισμού).
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΕΤΡΑΔΑΚΟΣ
    Aeromodeller Full Member

tiger

« Απάντηση #40 στις: Τρίτη, 28 Απρ 2009, 09:59:53 »

Καλημερα και απο εμενα.Κατ, αρχας συγχαρητηρια σε ολους τους συμμετεχοντες, Νικολα συγχαρητηρια και σε εσενα ,ουτως η' αλλως τα ειπαμε και στους αγωνες.Δεν νομιζω οτι κατα καμοια εννοια, η Επιτροπη Αερομοντελισμου θα ειχε οποιαδηπωτε ενσταση η' αντιρηση, στην δημιουργια ενος Open International Event, ειδικα σε κατηγοριες που απαρτιζονται απο ανθρωπους που ασχολουνται με σοβαροτητα και υπευθυνοτητα, οπως εσεις στην F-3A.Το θεμα της συμμετοχης σας στο Παγκοσμιο στην Πορτογαλια, μετα την ολοκληρωση του Πανελληνιου Πρωταθληματος, ειναι πλεον ζητημα προσωπικης σας θελησης, δεν νομιζω οτι υπαρχει θεμα αντιρησης απο κανεναν.Αντιθετα, προσωπικα θα ημουνα πολυ χαρουμενος να δω συσσωμη την νεα Εθνικη ομαδα του F-3A να στην Πορτογαλια.Εχουμε αναγκη απο τετοιες παρουσιες, και στο λεω απο προσωπικη εμπειρια με την ομαδα του F-3C.
            Κλεινωντας θα ηθελα να ρωτησω τον κυριο Κωνσταντακατο, αν εχει καποια πληροφορια, (που δεν εχω εγω ως μελος της ΕΠ.ΑΕ.), οτι υπαρχει καποιος μεσα στην Επιτροπη, πoυ να ειναι αντιθετος στην δημιουργια οποιουδηπωτε Open Iternational.Δεν νομιζω να υπαρχει σοφρων ανθρωπος που να ειναι αντιθετος σε τετοιες πρωτοβουλιες.
                                                       Φιλικα Τετραδακος Δ.

Καταγράφηκε

Alphasportrc official pilot, Scorpion Power Systems team pilot, LYNX Inovations team pilot
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

AKA "jkon" ή "θείος Γιάννης"

« Απάντηση #41 στις: Τρίτη, 28 Απρ 2009, 10:28:40 »

Κλεινωντας θα ηθελα να ρωτησω τον κυριο Κωνσταντακατο, αν εχει καποια πληροφορια, (που δεν εχω εγω ως μελος της ΕΠ.ΑΕ.), οτι υπαρχει καποιος μεσα στην Επιτροπη, πoυ να ειναι αντιθετος στην δημιουργια οποιουδηπωτε Open Iternational.Δεν νομιζω να υπαρχει σοφρων ανθρωπος που να ειναι αντιθετος σε τετοιες πρωτοβουλιες.
                                                       Φιλικα Τετραδακος Δ.

Αγαπητέ κ. Τετραδάκο, σας παρακαλώ να μη βάζετε στο στόμα μου λόγια που δεν είπα, ούτε να αλλάζετε το νόημα των λεχθέντων από εμέ.

Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    Κωστης
    Aeromodeller Hero Member

Playing some blues...

« Απάντηση #42 στις: Τρίτη, 28 Απρ 2009, 10:42:37 »

Τα παιδια στην FAI πεταξαν καταπληκτικα!

Πραγματικα συγχαρητηρια σε ολους που συμμετειχαν, στους νικητες και στην ΕΑΘ για τη διοργανωση. Αναφορικα με το "εκπληκτικα" Κωστη εμενα βγαλε με απεξω τα ειπαμε αυτα και απο κοντα...

Νικολα, ξερεις ο ιδιος οτι εχεις χερια που ζηλευουν αρκετοι στην Ελλαδα. Η συνεχης προπονηση των τελευταιων ημερων και η κουραση, ηταν δυο εχθροι που δε σου επετρεψαν να αποδοσεις αυτο που επιθυμουσες! Παρα ταυτα εκανες παρα πολυ καλες πτησεις!  Και συνεχιζω να πιστευω στη φραση που εγραψα: Τα παιδια στην FAI πεταξαν καταπληκτικα! Wink 
    Καταγράφηκε

GiannisX
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #43 στις: Τρίτη, 28 Απρ 2009, 12:07:32 »

Συμφωνώ με τον Κωστή και τη πρόταση του Νικόλα.
    Προσωπικά θεωρώ πιο σημαντικό να γίνονται περισσότεροι αγώνες των μικρών κατηγοριων
    και να βοηθηθούν οι νέοι αθλητές
    έτσι ώστε στο μέλλον να βλέπουμε οpen και ιnternational με περισσότερες από 3 ελληνικές συμμετοχές
    και πιο συχνά.
    Καταγράφηκε

Aeolus-Rc
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΕΤΡΑΔΑΚΟΣ
    Aeromodeller Full Member

tiger

« Απάντηση #44 στις: Τρίτη, 28 Απρ 2009, 12:09:45 »

Φιλικα Τετραδακος Δ.

Αγαπητέ κ. Τετραδάκο, σας παρακαλώ να μη βάζετε στο στόμα μου λόγια που δεν είπα, ούτε να αλλάζετε το νόημα των λεχθέντων από εμέ.

Aγαπητε κυριε Κωνστσαντακατο.Επειδη με γνωριζετε αρκετα χρονια, δεν νομιζω να πιστευετε πως εχω καμοια προθεση παραποιησης η' αλλοιωσης οπιουδηπωτε λεγομενου η' γραφομενου σας.Απλως θελω να επισημανω πως η σημερινη ΕΠ.ΑΕ. ουτε ηταν, ουτε και ειναι αρνητικη σε οποιαδηπωτε εκδηλωση, που προαγει την βελτιωση του επιπεδου του αγωνιστικου αερομοντελισμου.
        Εξ' αλλου οπως καλα γνωριζετε, τον αγωνιστικο αερομοντελισμο υπηρετω και εγω εδω και πολλα χρονια, οχι μονο στην δικη μου κατηγορια σαν αγωνιζομενος σε εσωτερικο και εξωτερικο, αλλα και στις αλλες κατηγοριες, οπου και οπως μου ζητηθει,(και οχι μονο τωρα που ειμαι μελος της ΕΠ.ΑΕ).
                                                 Με εκτιμηση και σεβασσμο, Τετραδακος Δ.
    Καταγράφηκε

Alphasportrc official pilot, Scorpion Power Systems team pilot, LYNX Inovations team pilot
    Σελίδες: 1 2 [3] 4  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Πτήσεις - Εκδηλώσεις - Ενημέρωση  |  Ανακοινώσεις (Συντονιστές: Γιώργος Κανδυλάκης, andreas)  |  Θέμα: Πανελλήνιοι Αγώνες Ακροβατικά F3A Θεσσαλονίκη 25 - 26 Απριλίου 2009
    Μεταπήδηση σε: