G.Skargiotis
« Απάντηση #15 στις: Σάββατο, 21 Μαρ 2009, 23:26:53 »
oi πλωτήρες είναι μέρος του αεροπλάνου δεν είναι κάτι ανεξάρτητο στην φωτό από ότι βλέπω τους εξής τοποθέτηση μάλλον λίγο λάθος με την γωνια του φτερού πρέπει να είναι τοποθετημένη έτσι ώστε το φτερό να έχει θετικές μοίρες (να είναι λίγο προς τα επάνω) στην φωτό είναι προς τα κάτω με αποτέλεσμα να μην βοηθα καθόλου κατά την απογείωση
Καταγράφηκε
Γιωργος Σκαργιωτης Η αλήθεια πάντα λάμπει, Η λάσπη του επιστρέφει! Η δικαιοσύνη έρχεται !!!!!!!! (Νεραιδοκυνηγός )
G.Skargiotis
« Απάντηση #16 στις: Σάββατο, 21 Μαρ 2009, 23:31:44 »
θα πρέπει λοιπόν να κοντινής λίγο το πίσω σκέλος τον πλωτήρων ώστε να διορθωθεί η γωνια τον πλωτήρων προς το αεροπλάνο να είναι παράλληλη με την άτρακτο.
Καταγράφηκε
Γιωργος Σκαργιωτης Η αλήθεια πάντα λάμπει, Η λάσπη του επιστρέφει! Η δικαιοσύνη έρχεται !!!!!!!! (Νεραιδοκυνηγός )
KOSTAS 3D
« Απάντηση #17 στις: Σάββατο, 21 Μαρ 2009, 23:33:40 »
Για να μην την πατήσεις δες τη παθαίνεις με τα υδροπλάνα
Και βεβαία το μοντέλο δεν ήταν κατασκευασμένο για υδροπλάνο
είναι μοτοανεμοπτερο αλλά δεν το έβαλα κατω τελικά το έκανα υποβρύχιο ανεμόπτερο υδροπλάνο
το εχω ακόμα γιατι ειναι εποξικό
VIDEO
Καταγράφηκε
kkokkiss
Aeromodeller Jr. member
Αποσυνδεδεμένος
« Απάντηση #18 στις: Σάββατο, 21 Μαρ 2009, 23:51:41 »
Πολύ καλο το βιντεάκι τουλάχιστον εσύ το είδες και να πετάει εγώ ακόμη το βλέπω στη λίμνη ,όσο για τις πληροφορίες του φίλου G.Skargioti ευχάριστω πολύ αύριο κιόλας θα κάτσω να ασχοληθώ με το μοντέλο
Καταγράφηκε
KOSTAS 3D
« Απάντηση #19 στις: Σάββατο, 21 Μαρ 2009, 23:56:52 »
Κάνε αυτό που σου είπε ο Γιώργος είναι σημαντικό το κέντρο βάρους πρόσεξε και όλα θα πάνε καλά το βίντεο στο έβαλα για να γελάσεις και μόνο
Καταγράφηκε
kkokkiss
Aeromodeller Jr. member
Αποσυνδεδεμένος
« Απάντηση #20 στις: Κυριακή, 22 Μαρ 2009, 00:06:39 »
ok σίγουρα θα ακολουθήσω τις συμβουλές του γιώργου
Καταγράφηκε
Dimhack
« Απάντηση #21 στις: Κυριακή, 22 Μαρ 2009, 03:11:39 »
exe υπόψη σου πως οι πλωτήρες πρέπει να είναι 5 πόντους μπροστά από το σπίνερ του κινητήρα όταν πετύχεις κάτι τέτοιο τότε το μοντέλο θα κάτσει σωστά. το πίσω μέρος τον πλωτήρων θα είναι σχεδόν μέσα στο νερό έτσι ώστε το μοντέλο να έχει μια κλίση μοιρών όπως έχει και στο δρόμο το piper
Καταγράφηκε
kkokkiss
Aeromodeller Jr. member
Αποσυνδεδεμένος
« Απάντηση #22 στις: Κυριακή, 22 Μαρ 2009, 13:40:19 »
καλημέρα παιδιά απ ότι κατάλαβα αυτό πρέπει να κάνω C:\Users\kkokkiss\Desktop\piper.jpg
Dimhack
« Απάντηση #23 στις: Κυριακή, 22 Μαρ 2009, 17:00:28 »
den apo to diko mou tin prosbrisi pou prepei na exoun oi plotires mesasto nero
Καταγράφηκε
Dimhack
« Απάντηση #24 στις: Κυριακή, 22 Μαρ 2009, 17:03:01 »
2
Καταγράφηκε
Dimhack
« Απάντηση #26 στις: Κυριακή, 22 Μαρ 2009, 17:36:24 »
δυστυχώς δεν έχω κάποια πρόσφατη πρέπει να ψάξω για να βρω. όσες έχω είναι μέσα στο νερό η από πτήσης αν θέλεις
Καταγράφηκε
PaNt
« Απάντηση #27 στις: Κυριακή, 22 Μαρ 2009, 17:43:24 »
παιδια να ρωτησω κατι μιας που ειμαι και απο νησι και το σκεφτομαι κατι τετοιο για εμπειρια... η απο και προς γειωση ειναι διαφορετικεσ απο οτι στον αεροδιαδρομο... δλδ χρειαζεται καποια ειδικη γνωση για να το κανεις? Τι ειναι πιο ευκολο?
Καταγράφηκε
kkokkiss
Aeromodeller Jr. member
Αποσυνδεδεμένος
« Απάντηση #28 στις: Κυριακή, 22 Μαρ 2009, 17:48:04 »
κατάλαβα μωρέ απλά ήθελα να τσεκάρω λίγο πως έχεις τοποθετήσει τους πλωτήρες ευχάριστω πάντως για τη βοήθεια
Καταγράφηκε
KOSTAS 3D
« Απάντηση #29 στις: Κυριακή, 22 Μαρ 2009, 17:55:48 »
Θα σου έλεγα για αρχή να έπαιρνες κάτι σαν αυτό στο βίντεο λίγα λεφτά και επιπλέει Πρέπει να είναι ήρεμα τα νερά και όταν προσγειώνετε κρατάς λίγο παραπάνω κάνοντας λίγο up to elev ώστε να μην το φρενήρη απότομα το νερό και κάνει μπάνιο VIDEO
Καταγράφηκε