Καλημέρα,
Εχθές το βράδυ έκανα δύο δοκιμαστικές πτήσεις. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι το πρώτο Lama μου είχε φάει αναβαθμίσεις εδώ και καιρό, και πέταγε αρκετά νευρικά καθώς είχα βάλει τα horns στις τελευταίες τρύπες, οπότε το dauphin μου φάνηκε σαν ακίνητο αιωρούμενο αντικείμενο στον αέρα. Το θέαμα ενός μεγαλύτερου (στο μάτι) ε/π με το κόοκινο fuselage και το φωτάκι της ουράς να αναβοσβήνει είναι απολαυστικό. Η τ/κ στα 2,4 αν και πρακτικά δεν προσφέρει τίποτα απολύτως, κάνει απλά διαφορά στο μάτι, συνηθισμένος ένα χρόνο με την παλιά τ/κ του Lama.
Αρνητικά μέχρι στιγμής:
1. Η μπαταρία δεν κάθεται καλά και πρέπει να κολήσει με velcron... Αυτό δεν είναι πρόβλημα βέβαια αλλά ίσως η E-sky θα έπρεπε να το προσέξει αυτό.
2. Αν και τα ροδάκια είναι βολικά στην προσγείωση, αν προσγειωθείς σε μαλακό μέρος (πχ. χαλί) δεν κρατάνε καλά και το ε/π πέφτει όταν κατεβάσεις το throtle. Ψάχνομαι ήδη για πατέντα Landing skid για dauphin.
Κατά τα άλλα, εκτός των 2 παραπάνω θεμάτων, είναι ουσιαστικά ένα πιο όμορφο (κατά την γνώμη μου) Lama με strobe light σε μορφή dauphin.