Εδω ειμαι παλυ ο τρελος!!!
Σας ελειψα? Οχι, πΛακα κανω! Βασικα ΘεσσαΛονηκιος ειμαι! Τελος παντων!
Ειχα βαρια 'βδομαδα στο σκουλ και τωρα ειμαι πιο ριλαξ!
Ηθελα να ρωτησω ποσω σας στοιχηζει συνηθως ΤΟ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ

Οταν λεω το ρεζερβουαρ, εννοω 120 - 180 ccm3 !

Παρακαλω οι χαχανουληδες να μη διαβασουν τις γραμμες με αστερισκο!

Ευχαριστω! Ειπαμε! Καινουργιος ειμαι! Στο κατω κατω, δεν ειναι και πολυ βλακεια, απλως λιγο "φθηνο" για τους μοντελιστες! Εγω παω στοιχημα πως οι βιομηχανειες μας εξαπατουν με τετοια τρικς και δε μας πουλανε μονο "φθηνο" υποτιθετε νιτρο αλλα και αμολυβδη!
*Κατι τελειως χαζο (οχι για μενα)! Το καυσιμο ζυγιζει περισσοτερο η λιγοτερο απ'το νερο? Περνω το νερο σαν παραδειγμα γιατι το ΡΟ του ειναι
*1000 κιλα / μετρο3. Αν το καυσιμο ζυγιζει λιγοτερο, τοτε θελουμε περισσοτερο ΟΓΚΟ (κυβικα) για 1 λιτρο. Αρα, αν εχουμε πχ. 900 κιλα ανα
*κυβικο μετρο... κερδιζουμε κυβικα δηλαδη γυρω στο 1 ρεζερβουαρ σε καθε λιτρο!
Εγω που μετρω διαρκως και προσεχω την τσεπη μου, αυτο το ρεζερβουαρ αξιζει...
Αν εχω κανει σωστα τους λογαριασμους μου, με το καυσιμο που ΘΑ περνω σε καμια βδομαδα, θα κανω γυρω στα 7 ρεζερβουαρ ανα λιτρο και το ρεζερβουαρ θα μου βγαινει καπου στα 90 λεπτα!!!
Βρηκα TORNADO 15% Heli με 45 ευρω τα 5 λιτρα, 9 ευρω το λιτρο. Καλα ειναι η ο μαγαζατορας ειναι απατεωνας? Μου φανηκε πολυ ακρειβο!
Εγω τα υπολογιζω σαν αισιοδοξος που ειμαι, να βρω νιτρο πχ. 25 ευρω τα 5 λ., εστω κι αν χρειαστει να περασω σε νιτρο 5%! Το ελικοπτερο συκωνει! Βασικα, βρηκα ηδη αλλα ειναι στην Ολανδια... και δεν εχω ορεξη να κανω ποσα χιλιομετρα για να αγοραζω νιτρο που και παλυ μπορει να τυχει και να μην εχει καμια φορα (σε στοκ)!
Αντε, γεια και καλες πτησεις!