|
Mitsos
|
 |
« στις: Σάββατο, 14 Μαρ 2009, 15:26:55 » |
|
Ο τίτλος τα λέει όλα.Ρίχτε απόψεις 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γ@ΜΩ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ!!!!
|
|
|
|
giles 202
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Σάββατο, 14 Μαρ 2009, 16:00:02 » |
|
Eγω εχω το mini titan e325 se και ειμαι πολυ ευχαριστημενος και απο ακροβατικα και απο σταθεροτητα. Το ελικοπετρο δεν εχει καθολου τζογους.  Το T-rex 450 se v2 ειναι πιο ασταθες σε σχεση με το μινι τιταν αλλα εξισου καλο. Το Beam E4 το εχω δει αλλα δεν το εχω πεταξει αυτος που το ειχε μου ειπε πως ειναι σταθερο αλλα αρκετα αποτομο-απολυτο. Δες και μια φωτο απο το mini titan μου.
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Johnny
|
 |
« Απάντηση #2 στις: Σάββατο, 14 Μαρ 2009, 17:54:05 » |
|
Παντως giles σε παραδεχομαι  Το μινι ειναι ολα τα λεφτα keep in this way  Φιλικα Γιαννης
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Someone said that flying is only for gods But if he was here he would say that flying with a little technique is for human too
|
|
|
|
Mitsos
|
 |
« Απάντηση #3 στις: Σάββατο, 14 Μαρ 2009, 19:10:25 » |
|
πολύ ωραίο το μινι σου  αλλα το "se" δηλώνει καποια σπεσιαλ εκδοση  Αν ναι τι περιλαμβανει?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γ@ΜΩ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ!!!!
|
|
|
|
Γκούσκος Διονύσιος
|
 |
« Απάντηση #4 στις: Σάββατο, 14 Μαρ 2009, 19:16:03 » |
|
πολύ ωραίο το μινι σου  αλλα το "se" δηλώνει καποια σπεσιαλ εκδοση  Αν ναι τι περιλαμβανει? αυτη την υπεροχη κεφαλη....και νομιζω και μεταλικη ουρα σετακι.... σωστα γιωργο?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
papabill
|
 |
« Απάντηση #5 στις: Σάββατο, 14 Μαρ 2009, 19:24:14 » |
|
Αλλος ενας ευτυχισμενος ιδιοκτητης mini Titan 325 
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Το ελικόπτερο ή το ραφι θα στολίσει ή στο χωράφι θα σκορπίσει...
|
|
|
|
Johnny
|
 |
« Απάντηση #6 στις: Σάββατο, 14 Μαρ 2009, 19:29:16 » |
|
Καλα παιδια τωρα που ειδα το μινι ζηλεψα  Μολις μαθω το λαμα και αποφασισω να συνεχισω στα ελικοπτερα αυτο θα παρω 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Someone said that flying is only for gods But if he was here he would say that flying with a little technique is for human too
|
|
|
|
Nick1150
|
 |
« Απάντηση #7 στις: Σάββατο, 14 Μαρ 2009, 19:34:02 » |
|
Το θέμα αυτό με ενδιαφέρει πολύ... πάντα είχα αυτήν την απορία ειδικα για το Mini Titan και το T-rex 450. Θα ήθελα και εγώ να ρωτήσω με την σειρά μου, πως συμπεριφέρονται και τα τρία στον αέρα. Καταλαβαίνω ότι μιλάμε για μικρά ηλεκτρικά ελικόπτερα αλλά αν για παράδειγμα βάλουμε και τα τρία μαζί να πετάξουν με 3-4 μποφώρ, ποιο θα συμπεριφερθεί καλύτερα σε σχέση με τα υπόλοιπα. Και άλλη μια ερώτηση: Ποιο είναι πιο 3D και ποιο είναι πιο scale flying από τα τρία ; Ευχαριστώ ΥΓ. Ενδιαφέρον θέμα 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Esky Dauphin - Από το σαλόνι στην κουζίνα και τούμπαλιν!!! Hobbico NexSTAR - Πετάμε καλααα!!! Great Planes Siren - Έτοιμη!!! σε αναμονή για την πρώτη πτήση...
|
|
|
|
papabill
|
 |
« Απάντηση #8 στις: Σάββατο, 14 Μαρ 2009, 19:38:02 » |
|
Σε ξενα φορουμ λενε οτι το Τιταν ειναι λιγο καλυτερο απο το Τρεξ οσοι εχουν πεταξει και τα δυο και τελικα οι διαφορες δεν ειναι πολυ μεγαλες. Για το BEAM δεν ξερω!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Το ελικόπτερο ή το ραφι θα στολίσει ή στο χωράφι θα σκορπίσει...
|
|
|
|
Nick1150
|
 |
« Απάντηση #9 στις: Σάββατο, 14 Μαρ 2009, 19:39:45 » |
|
Σε ξενα φορουμ λενε οτι το Τιταν ειναι λιγο καλυτερο απο το Τρεξ οσοι εχουν πεταξει και τα δυο και τελικα οι διαφορες δεν ειναι πολυ μεγαλες. Για το BEAM δεν ξερω!
καλύτερο σε τι ;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Esky Dauphin - Από το σαλόνι στην κουζίνα και τούμπαλιν!!! Hobbico NexSTAR - Πετάμε καλααα!!! Great Planes Siren - Έτοιμη!!! σε αναμονή για την πρώτη πτήση...
|
|
|
|
Γκούσκος Διονύσιος
|
 |
« Απάντηση #10 στις: Σάββατο, 14 Μαρ 2009, 19:39:55 » |
|
αν για παράδειγμα βάλουμε και τα τρία μαζί να πετάξουν με 3-4 μποφώρ, ποιο θα συμπεριφερθεί καλύτερα σε σχέση με τα υπόλοιπα.
minititan Και άλλη μια ερώτηση: Ποιο είναι πιο 3D και ποιο είναι πιο scale flying από τα τρία ;
trex450 τωρα για το beam δεν ξερω.. αλλα μαρεσει παρα παρα πολυ στο looking.......
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Johnny
|
 |
« Απάντηση #11 στις: Σάββατο, 14 Μαρ 2009, 19:40:58 » |
|
Και εγω θα συμφωνησω με τον παπαμπιλ γιατι και ενας γνωστος που εχει τιταν ειναι απολυτα ευχαριστημενος Φιλικα Γιαννης
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|
Mitsos
|
 |
« Απάντηση #13 στις: Σάββατο, 14 Μαρ 2009, 19:45:48 » |
|
κανενας με γνωμη για μπιμ?!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γ@ΜΩ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ!!!!
|
|
|
|
Johnny
|
 |
« Απάντηση #14 στις: Σάββατο, 14 Μαρ 2009, 19:49:07 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|