|
koseliok
|
 |
« στις: Τετάρτη, 12 Ιουλ 2006, 21:31:32 » |
|
φιλοι ελικοπτεραδες γεια σας λεγωμαι κωστας και προσφατα αγωρασα ενα τ ρεχ Σ.Ε το σεταρησα μονος μου ψαχνωντας στο ιντερνετ το ελικοπτερο πεταει τελεια . αλλα μετα απο 10 πτησεις εβγαλε μεγαλο βουιτο απο τον ιμαντα της ουρας .Αλαξα ιμαντα και γραναζια ουρας ολλα ο.κ Αλλα μετα απο 10 πτησεις παλι τα ιδια /// μηπως ξερει κανεις αν περνει καπιο ειδος λιπαντικου επανω στον ιμαντα Γιατι εβαλα λιγο ταλκ και η βουη σταματησε προς το παρον ευχαρηστω''
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
GOBLIN 500---trex 450 pro.... trex 450sport fl ----Trex 700 nitro ..........
|
|
|
|
mrkaza
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Δευτέρα, 13 Νοε 2006, 12:48:02 » |
|
αν ειναι σαν του printer ο ιμαντας κανει φασαρια κανει τι ζωη μας @#@%$ κτλ οταν εχει πιασει καποιο σκουπιδακι σε καποιο απο τα τα γραναζακια του η εχει σπασει. Ξεκινα να γυρνας το μοτερ κλικ κλικ με το χερι αν καπου βρεις δυσκολια κοιτας να βρεις στα σημεια που πανε τωρα να φτασουν σε γραναζι αν εχουν κατι φθαρι κτλ κτλ . Αν ειναι σκουπιδακι το αφερεις αν εχει σπασει τοτε φιλε μου μαλλον αλαζεις ιμαντα. Εχει σωθει ιμαντας ploter με αυτη την ταχτικη και ακομα δουλεβει χωρις προβλημα 3 μηνες τωρα 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
fanis
|
 |
« Απάντηση #2 στις: Δευτέρα, 13 Νοε 2006, 13:56:35 » |
|
φιλε μου εχω αρκετα t-rex 450 και ΝΕΜ 450 (ειναι ιδια )που πετανε εδω ....κανενα δεν εχει τετοιο προβλημα ......δινω πολυ βαση στο τεντωμα προσεξε το πρεπει να ειναι χαλαρο γιατι αλλιως ολο θα σου χαλαει .δεν χρειαζετε τιποτα λιπαντικο 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
koseliok
|
 |
« Απάντηση #3 στις: Δευτέρα, 13 Νοε 2006, 18:14:49 » |
|
ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΤΗ ΒΑΛΒΟΛΙΝΗ [ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΜΗΝΕΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΠΤΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.. ΛΥΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ "" [ΤΟ ΛΑΔΑΚΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ\\  ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΨΟΓΑ''''''
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
harrysvr
|
 |
« Απάντηση #4 στις: Δευτέρα, 13 Νοε 2006, 18:33:44 » |
|
Εγώ τι να πω που μου τρίφτηκε και ο δεύτερος ιμάντας και είμαι πάλι για αλλαγή  ίσα που είμαι έτοιμος για ξεπούλημα, το βαρέθηκα
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
sfyris
|
 |
« Απάντηση #5 στις: Δευτέρα, 13 Νοε 2006, 18:37:59 » |
|
Έλα μην απογοητεύεσαι υπομονή υπάρχουν και χειρότερα αλλά αντέξαμε 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
|
|
|
|
koseliok
|
 |
« Απάντηση #6 στις: Δευτέρα, 13 Νοε 2006, 18:44:29 » |
|
TOY EBALES BALBOLINH ?? EΓΩ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΗΚΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΘΕΡΜΗΚΟ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΤΙΡΕΧ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΑΡΕΘΩ ΠΟΤΕ"" 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
harrysvr
|
 |
« Απάντηση #7 στις: Δευτέρα, 13 Νοε 2006, 18:46:09 » |
|
Έλα μην απογοητεύεσαι υπομονή υπάρχουν και χειρότερα αλλά αντέξαμε  Δεν απογοητεύομαι γιατί έχω το r60 και πετάγομαι(15'απόσταση) και πετάω, εννοείται οτι το trex αναπαύεται εδώ και 2,5 μήνες γιατί όπως και να το κάνουμε άλλο το κουνούπι κι άλλο ο αητός  , βέβαια μέχρι τη στιγμή που ο αητός θα προσγειωθεί ανάποδα(μου θέλω και idlup...  ) και τότε αναγκαστικά θα ξανασχοληθώ με το κουνούπι...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
harrysvr
|
 |
« Απάντηση #8 στις: Δευτέρα, 13 Νοε 2006, 18:51:13 » |
|
TOY EBALES BALBOLINH ?? EΓΩ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΗΚΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΘΕΡΜΗΚΟ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΤΙΡΕΧ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΑΡΕΘΩ ΠΟΤΕ""  Αυτό που παρατηρώ είναι οτι μόλις αρχίζει και φαγώνεται μου καβαλάει τον πίσω οδοντωτό άξονα προς τα αριστερά, δεν νομίζω οτι είναι θέμα λαδιού, το οποίο δεν αναφέρεται σε κανένα άλλο site.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
SoT
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #9 στις: Δευτέρα, 13 Νοε 2006, 19:01:15 » |
|
Παιδιά προσοχή σε καμιά περίπτωση μη βάλετε λάδι σε ιμάντα απαγορεύετε δια ροπάλου  Τον διαλύει τον ιμάντα το λάδι
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
koseliok
|
 |
« Απάντηση #10 στις: Δευτέρα, 13 Νοε 2006, 19:04:19 » |
|
το οποίο δεν αναφέρεται σε κανένα άλλο site. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ . ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΣΩΣΕ '' .. ΑΛΑΞΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΕΛΟ ΕΝΤΑΤΗΡΑ ΤΗΣ ΟΥΡΑΣ
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
koseliok
|
 |
« Απάντηση #11 στις: Δευτέρα, 13 Νοε 2006, 19:08:40 » |
|
Παιδιά προσοχή σε καμιά περίπτωση μη βάλετε λάδι σε ιμάντα απαγορεύετε δια ροπάλου Τον διαλύει τον ιμάντα το λάδι . ΔΕΝ ΛΕΩ ΝΑ ΒΟΥΤΗΞΕΤΑΙ ΤΟΝ ΙΜΑΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΛΒΟΛΙΝΗ 2 ΣΤΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΒΑΜΒΑΚΑΚΙ.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
harrysvr
|
 |
« Απάντηση #12 στις: Δευτέρα, 13 Νοε 2006, 19:20:32 » |
|
Θα αλλάξω τους δύο άξονες στις άκρες του ιμάντα, προσεχώς.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
sfyris
|
 |
« Απάντηση #13 στις: Δευτέρα, 13 Νοε 2006, 19:52:09 » |
|
Έλα μην απογοητεύεσαι υπομονή υπάρχουν και χειρότερα αλλά αντέξαμε  Δεν απογοητεύομαι γιατί έχω το r60 και πετάγομαι(15'απόσταση) και πετάω, εννοείται οτι το trex αναπαύεται εδώ και 2,5 μήνες γιατί όπως και να το κάνουμε άλλο το κουνούπι κι άλλο ο αητός  , βέβαια μέχρι τη στιγμή που ο αητός θα προσγειωθεί ανάποδα(μου θέλω και idlup...  ) και τότε αναγκαστικά θα ξανασχοληθώ με το κουνούπι... Ααααααχ όταν μάθεις τον ραπτορα αμφιβάλλω αν θα θέλεις ξανα ηλεκτρικό. Ακόμα και όταν τον σπάσεις θα περιμένεις καρτερικά τα υλικά να τον φτιάξεις....και θα αναστενάζεις...και δε θα κλείνεις μάτι.....και οι μέρες θα μοιάζουν χρόνια....αααχχχ 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
|
|
|
|
koseliok
|
 |
« Απάντηση #14 στις: Δευτέρα, 13 Νοε 2006, 20:23:04 » |
|
... KAI EΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΣΗΚΩΣΩ ΤΟ R 90 TOTE PISTEYΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΡΜΗΚΟΥ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΘΗΡΙΟ΄΄΄΄
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|