megane
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #15 στις: Κυριακή, 22 Μαρ 2009, 23:29:57 » |
|
Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.Ελειπα το σ\κ και δεν ασχοληθηκα.Απο αυριο μπαινω παλι στο προγραμμα μου οποτε και θα ασχοληθω αρκετα. Θα σου στειλω για οτι χρειαστω αν και την τελευταια φορα που το σηκωσα την πεμπτη ειδα οτι αν κανω δεξια τον αριστερο μοχλο της τ\κ σαν να σταθεροποιουταν σε καποιο σημειο και πειραξα και λιγο το gyro. Αυριο θα κανω ακομα μια πτηση να δω τι γινεται ακριβως και θα σας πω.Ευχαριστω και παλι
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
akritas
|
 |
« Απάντηση #16 στις: Κυριακή, 22 Μαρ 2009, 23:39:14 » |
|
με ενα καλό γυροσκόπιο και ενα καλο σεταρισμα πετάει σαν λαμα... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
AVANT aurora
|
|
|
|
akritas
|
 |
« Απάντηση #17 στις: Κυριακή, 22 Μαρ 2009, 23:42:49 » |
|
και με την τηλ/νση της μαμας esky παρακαλω....... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
AVANT aurora
|
|
|
|
MarD
|
 |
« Απάντηση #18 στις: Κυριακή, 22 Μαρ 2009, 23:47:08 » |
|
Είναι πολύ σταθερό παρά το μικρό του μέγεθος, λόγω του χαμηλού κέντρου βάρους και των ανυψωμένων paddles. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
“The helicopter approaches closer than any other [vehicle] to fulfillment of mankind's ancient dreams of the flying horse and the magic carpet.” - Igor Sikorsky http://www.coolmodels.gr
|
|
|
megane
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #19 στις: Κυριακή, 22 Μαρ 2009, 23:52:01 » |
|
Ετσι θελω να πεταει για αρχη οπως το video για να μπορεσω να το μαθω  .Ειναι καποιο παιδι θεσσαλονικη ο οποιος να μπορει να το δει και να μου πει τι θελει? Πιστευω αν το εβλεπε καποιος που το κατεχει να τα εβρισκε πιο ευκολα απο οτι εγω.Και σε μαγαζι που πηγα το μονο που καταφεραν ηταν να ειναι σταθερο στο εδαφος πριν παρει υψος.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
akritas
|
 |
« Απάντηση #20 στις: Δευτέρα, 23 Μαρ 2009, 00:13:32 » |
|
Ετσι θελω να πεταει για αρχη οπως το video για να μπορεσω να το μαθω κανενα ελικοπτερο δεν πεταει απο μονο του "για αρχη" θελει υπομονη, και σιγα σιγα στην αρχη .... με τοσο μικρα ελικοπτερακια τα πρώτα βηματα ειναι βάσανο......αν το μαθεις να το αιωρεις μετα ο δρομος ανοίγει..... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
AVANT aurora
|
|
|
|
THEO_LEGEND
|
 |
« Απάντηση #21 στις: Δευτέρα, 23 Μαρ 2009, 00:16:33 » |
|
akritas μπραβο σου,,πολυ ωραια πτηση,  χωρις τα προστατευτικα θα γινει πιο σταθερο στον αερα φανταζομαι.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
what the fuck...γιατί δεν πετάει :p
|
|
|
manoss27
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #22 στις: Δευτέρα, 23 Μαρ 2009, 01:22:48 » |
|
καλησπερα ειμαι και εγω κατοχος ενος βασιλια....πραγματι ειναι αρκετα δυσκολο στο σεταρισμα του και σαν αρχαριος παιδευτικα αρκετα για να το ισιοσω  βεβαια αυτην την στιγμη μοιαζει περισσοτερο με τρεχ 450 παρα με king μετα απο την ολοκληρωτικη αναβαθμιση που του εχω κανει ... το πρωτο πραγμα που πρεπει να κανει καποιος κατοχος του ειναι να αλλαξει το gyro me ενα head lock και το μοτερ με ενα brushless και τα πραγματα απλοποιουνται αρκετα.... megane ειμαι απο θεσσαλονικη....στειλε pm να τα πουμε....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
akritas
|
 |
« Απάντηση #23 στις: Δευτέρα, 23 Μαρ 2009, 02:15:51 » |
|
το king2 το τάισα και μεγάλωσε ...και εγεινε king50
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
AVANT aurora
|
|
|
megane
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #24 στις: Δευτέρα, 23 Μαρ 2009, 07:23:38 » |
|
Ετσι θελω να πεταει για αρχη οπως το video για να μπορεσω να το μαθω κανενα ελικοπτερο δεν πεταει απο μονο του "για αρχη" Δεν ειπα να πεταει και μονο του ενταξει  απλα η ουρα του ειναι πολυ σταθερη και σε ολα τα βιντεο που βλεπω και η ουρα ειναι σταθερη δεν μπορω κατι παθαινω.Πιστευω αν σταθεροποιηθει η ουρα μετα θα μπορεσω να το κουμανταρω λιγο γιατι τοσο καιρο με την ουρα μια απο εδω μια απο εκει αρχισα και γινομαι pilot  . Manoss27 για το μοτερ και το gyro που ειπες οντως θελω να τα βαλω αυτα αλλα λεω να μαθω λιγο να το σηκωνω και μετα.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|
Mitsos
|
 |
« Απάντηση #26 στις: Δευτέρα, 23 Μαρ 2009, 16:01:38 » |
|
Ποιό είναι το καλύτερο γυρο με μια 50αρα(απο Ελλάδα)για κινγκ2
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γ@ΜΩ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ!!!!
|
|
|
|
Mitsos
|
 |
« Απάντηση #27 στις: Δευτέρα, 23 Μαρ 2009, 16:21:53 » |
|
to hh gyro gy293 απο nemhobby ταιριαζει με το κινγκ2 και αν ναι αξιζει τα λεφτα του?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γ@ΜΩ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ!!!!
|
|
|
|
Mitsos
|
 |
« Απάντηση #28 στις: Δευτέρα, 23 Μαρ 2009, 21:15:10 » |
|
to hh gyro gy293 απο nemhobby ταιριαζει με το κινγκ2 και αν ναι αξιζει τα λεφτα του?
Είναι κανείς εδώώώ...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γ@ΜΩ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ!!!!
|
|
|
|
Hobby-Shop.gr
|
 |
« Απάντηση #29 στις: Δευτέρα, 23 Μαρ 2009, 21:52:21 » |
|
όχι το TG6000 της Thunder Tiger ειναι το καλύτερο στο κόσμο παίζει από τα ΤΡΕΧ 250 mini size heli έως το Trex 600 XXL heli ,,, άστο nem πουλαει όλη τη Κίνα , το κόστος τους είναι 80 ευρώ , στο προσφερω με έκπτωση 20%, λόγω του aeromodelling
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|