Haris Andronis
Aeromodeller Full Member

Αποσυνδεδεμένος
1st Dream - Minare
|
 |
« Απάντηση #255 στις: Σάββατο, 31 Δεκ 2016, 19:27:26 » |
|
Χρονια πολλα !! Αν το κοστος είναι μικρο 50-60 ευρο δεν εχεις πρόβλημα ...
και μικρό να είναι το κόστος με USPS τρως τελωνείο... δες παραπάνω το post μου...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Γιάννης Κωνσταντακάτος
|
 |
« Απάντηση #256 στις: Σάββατο, 31 Δεκ 2016, 20:41:31 » |
|
και μικρό να είναι το κόστος με USPS τρως τελωνείο... δες παραπάνω το post μου... Ως κόστος λογίζεται το σύνολο αξίας αγαθών και ταχυδρομικών
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γιάννης Κωνσταντακάτος Πρόεδρος Ε.Α.Α.
|
|
|
AlexVag
|
 |
« Απάντηση #257 στις: Κυριακή, 1 Ιαν 2017, 15:38:24 » |
|
και μικρό να είναι το κόστος με USPS τρως τελωνείο... δες παραπάνω το post μου... Εχω παρει πολλα πραγματα και δεν εχω πληρωσει ποτε τελωνειο. Το μοναδικο προβλημα με αγορες απο αμερικη ειναι οτι πολλοι δεν κανουν πλεον υποτιμολογηση. Επισης εαν αγορασεις με usps δεν υπαρχει περιπτωση να πληρωσεις τιποτα παραπανω εκτος απο τους φορους(που δεν θα τους πληρωσεις ουτε αυτους) Αντιθετα εαν αγορασεις με ups και ΟΧΙ usps τοτε θα πληρωσεις τα κερατα σου στο τελωνειο. Εαν επιλεξεις απο hobbyking κινας οποιαδηποτε εταιρεια ταχυμεταφορων τοτε παλι θα πληρωσεις τελωνειο. Γιαυτο επιλεγουμε παντα απλο ταχυδρομειο. Εαν αγορασεις μεγαλη μπαταρια τοτε πας αναγκαστικα σε εταιρεια ταχυμεταφορων οποτε αγοραζεις απο το hobbyking ευρωπης.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
andreas
|
 |
« Απάντηση #258 στις: Δευτέρα, 2 Ιαν 2017, 00:35:43 » |
|
USPS συμαινει απλο ταχυδρομιο Η.Π.Α σε απλα ελληνικα μικρο κουτακι μεχρι 50-60$ θεωρείται απλο γραμμα δεν εκτελωνίζεται ...περναει μια χαρα. Μεγαλα δεματα και οτιδήποτε πλησιαζει η περναει το 100αρικο πιθανότατα εκτελωνίζετε ειδικα αν είναι από ΗΠΑ.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Fly hard ...land soft!
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #259 στις: Τρίτη, 9 Ιαν 2018, 17:08:58 » |
|
Πακετο μικρο αξιας 31.41€ απο τον κινεζο
πληρωσα 22,24€ τελωνειιο
ΕΤΣΟΥΞΕ
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Velox 26cc Last down xxxl PrecisionAerobatics Addiction Polaris seaplane Bard glider TopModel CZ Stinger Pilot Q.B. 10L Tarot 450PRO V2 Flybarless ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
|
|
|
Markhelis
|
 |
« Απάντηση #260 στις: Τρίτη, 9 Ιαν 2018, 17:28:47 » |
|
πληρωσα 22,24€ τελωνειιο
ΕΤΣΟΥΞΕ
Εκτελωνισμός αντικειμένου 15€ ΦΠΑ 7,54€ Συνολον 22,24€ Ετσι με έτσουξε και εμένα Ηλία πριν λίγο καιρό, τουλάχιστον κρατήθηκε χαμηλά το ΦΠΑ από την υποτιμολόγηση!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
manolaki
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #261 στις: Τρίτη, 9 Ιαν 2018, 18:02:14 » |
|
Εαν αγορασεις μεγαλη μπαταρια τοτε πας αναγκαστικα σε εταιρεια ταχυμεταφορων οποτε αγοραζεις απο το hobbyking ευρωπης.
έχουμε χάσει επεισόδια ε; 
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #262 στις: Τρίτη, 9 Ιαν 2018, 21:23:00 » |
|
πληρωσα 22,24€ τελωνειιο
ΕΤΣΟΥΞΕ
Εκτελωνισμός αντικειμένου 15€ ΦΠΑ 7,54€ Συνολον 22,24€ Ετσι με έτσουξε και εμένα Ηλία πριν λίγο καιρό, τουλάχιστον κρατήθηκε χαμηλά το ΦΠΑ από την υποτιμολόγηση!! ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΣΑ ΕΠΕΣΕΣ
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Velox 26cc Last down xxxl PrecisionAerobatics Addiction Polaris seaplane Bard glider TopModel CZ Stinger Pilot Q.B. 10L Tarot 450PRO V2 Flybarless ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
|
|
|
vilisdev
|
 |
« Απάντηση #263 στις: Σάββατο, 20 Ιαν 2018, 12:45:37 » |
|
Εχει αγοράσει κανείς από Gearbest.com με αποστολή Priority Line? Το priority line έρχεται μέσω Ολλανδίας (σαν του banggood) ή ετσι απλά ονομάζει την αποστολή με προτεραιότητα? Ευχαριστώ!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Fer De Lance
|
 |
« Απάντηση #264 στις: Σάββατο, 20 Ιαν 2018, 14:14:53 » |
|
Εχει αγοράσει κανείς από Gearbest.com με αποστολή Priority Line? Το priority line έρχεται μέσω Ολλανδίας (σαν του banggood) ή ετσι απλά ονομάζει την αποστολή με προτεραιότητα? Ευχαριστώ!
Εγώ είχα βάλει priority line ένα αεροπλανάκι, πληρώνωντας και 24 ευρώ για έξοδα αποστολής, και τελικά μετά από 12 μέρες μου τα επιστρέψανε όλα γιατί δεν μπορούσανε λέει πλέον να μου τα στείλουνε ούτε με αυτόν τον τρόπο στην Ελλάδα. Και δεν είχε ούτε μπαταρίες ούτε ηλεκτρονικά μέσα, απλά θα ήτανε μεγάλο το κουτί. Δεν ξέρουμε πλέον τι γίνεται και τι δεν γίνεται. Και σε μια ερώτηση που έκανα στο forum για το αν θα αλλάξει κάτι σχετικά με τις μπαταρίες, δεν απάντησαν καν, και το forum δείχνει εγκαταλλελειμένο, μιας και έχει περισσότερα διαφημιστικά λινκς τρίτων από όσα ερωτήματα. Δεν ξέρω, γενικώς το GearBest τώρα τελευταία δεν πάει καλά. Βάζει ψεύτικα προμόσιονς, έχει ελλείψεις. Βέβαια ακόμα ότι παραγγείλεις το στέλνουν ή το αποζημιώνουν, αλλά βλέπω μια πτώση σε σχέση με παλιά.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
vilisdev
|
 |
« Απάντηση #265 στις: Σάββατο, 20 Ιαν 2018, 14:20:47 » |
|
Ευχαριστώ γιά την απάντηση. Μηπως γνωρίζεις αν το priority line έρχεται μέσω Ολλανδίας?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #266 στις: Σάββατο, 20 Ιαν 2018, 15:07:44 » |
|
Εγω περιμενω τηλεφωνο απο εκει μεσω Ολλανδιας. 02/01 η παραγγελια στο tracking εκει δεν φαινεται αλλα φανηκε τωραστα ΕΛΤΑ και γραφει οτι απο 12/01 ειναι στην Ολλανδια. Μου ειπαν οτι θα παρει 30-40 μερες . Ελπιζω να μην φαω καμια  στο κεφαλι Επιλογη εκανα Netherlands Post Registered
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Kiril
|
 |
« Απάντηση #267 στις: Σάββατο, 20 Ιαν 2018, 16:58:35 » |
|
Δυστηχως για εμας τα πραγματα εχουν αλλαξει και το τελωνειο ειναι γεγονος. Οσον αφορα την αφεντεια μου αγοραζω πλεον απο ευρωπαικες αποθηκες χωρις περιορισμο στο μεγεθος του δεματος η της αξιας. Δεν περνανε τελωνειο γιατι οι δασμοι φοροι και λοιπα εχουν πληρωθει κατα την αγορα. Το μειονεκτημα ειναι οτι δεν υπαρχει παντα αυτο που θελω και θα πρεπει να περιμενω.
Γενικα τωρα μικρα και φθηνα δεματα αγοραζω κατευθειαν απο Κινα. μεγαλα βαρια και ακριβα δεματα απο Ευρωπαικες αποθηκες η απο Ευρωπη κατευθειαν. Αυτα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Fer De Lance
|
 |
« Απάντηση #268 στις: Σάββατο, 20 Ιαν 2018, 22:16:29 » |
|
Και εγώ αυτό κάνω πλέον, με τα μεγάλα δέματα δεν διακινδυνεύω τίποτα από Κίνα και τρίτες χώρες. Μόνον αν βρώ κάτι ενδιαφέρον και σε καλή τιμή από ευρωπαϊκά sites ψωνίζω, συνυπολογίζοντας βέβαια και τα αυξημένα σχετικά ταχυδρομικά.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι πως παλιότερα μπορούσαμε να αξιοποιήσουμε τέτοιες αγορές για να πάρουμε και καμιά μπαταρία έξτρα με τα ίδια ταχυδρομικά έξοδα. Τώρα ούτε αυτό δεν γίνεται πλέον, αφού οι μπαταρίες έχουν επικυρηχθεί στην Ελλάδα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
papabill
|
 |
« Απάντηση #269 στις: Σάββατο, 20 Ιαν 2018, 23:47:29 » |
|
Δυστηχως για εμας τα πραγματα εχουν αλλαξει και το τελωνειο ειναι γεγονος. Οσον αφορα την αφεντεια μου αγοραζω πλεον απο ευρωπαικες αποθηκες χωρις περιορισμο στο μεγεθος του δεματος η της αξιας. Δεν περνανε τελωνειο γιατι οι δασμοι φοροι και λοιπα εχουν πληρωθει κατα την αγορα. Το μειονεκτημα ειναι οτι δεν υπαρχει παντα αυτο που θελω και θα πρεπει να περιμενω.
Γενικα τωρα μικρα και φθηνα δεματα αγοραζω κατευθειαν απο Κινα. μεγαλα βαρια και ακριβα δεματα απο Ευρωπαικες αποθηκες η απο Ευρωπη κατευθειαν. Αυτα.
Εχεις να προτεινεις καμια ευρωπαικη αποθηκη εστω και σε ΠΜ?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Το ελικόπτερο ή το ραφι θα στολίσει ή στο χωράφι θα σκορπίσει...
|
|
|
|